Genelde memnunsan belki sadece bu hafta böyle olmuştur, insanlık hali sonuçta. Eleviti pek vermiyorlar artık, kızlar yazmışlar zaten domuz jelatini varmış içinde. Kullanmak istemezsen aile hekiminden decavit yazdırıp onu kullan, doktora da reçetemi kaybettim dersin:)
Amin.sağol canım. üniversite hastanesi var fakat aşırı yoğun oluyor o yüzden gitmek istemiyorum. Arada bir başka doktora gitmeyi düşünüyorum ben de. elevit e daha başlayamadım korkumdan, ama eczaneler falan satıyor napsam bilemedim
Canim cok yakin arkadasim dokuz eylulun bi doktoru vardi adini unuttum ona gitti ve 1 ay once dogum yapti cok da memnun kaldi tavsiye ederim uni hastanelerinin doktorlari cok cok iyi. Bu arada yazmayi unutmusum kusura bakma lutfen aramiza hosgeldin kiz annesi :) hayirli olsun saglikla kucagina al kizini canim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım merhaba.drunla böyle olmasına üzüldüm.ben kent hastanesinde yaptırdım.ama çok çok pahalıydı.bir çok arkadaşım özel çınarlıya gidiyor.çok memnunlar 90 tl ye çekiyorlarmış.ve cd sini izledim arkadaşımın harika.bence orayı denemelisin.
Bence de değiştir o hastaneyi canım sonucta okadar para veriyoruz yani sen sorularına cevap alamayacaksak para dökmenin me anlamı var ki? Kızın olacağı için cok secimin kız anneleri kervanına hosgeldin :)) onun dışında ilaçlar hakkında hiç bir fikrim yok ben hiç birisini kullanmıyorum
Rabbim gönlüne göre vermiş erkek evlattan sonra Rabb'imin verdiği çık güzel bir ödül bence bu sana bene de şimdide bol bol pembiş zamanı hadi gözünaydın camım
çok şükür canım. kız bebekleri artış gösterdi. erkek bebekle arasında bir sayı var. :)
canım demek ki lekelenmenin kızınla ilgisi yokmuş. benim de başlarda vardı. dr bana zararı yok demişti. özel tabi. bebeğin iyiyse bence sen de takılma. ama yine de sordun mu lekelenmem var progestan kullanacak mıyım diye..
ayrıntılıya günün yakınsa gitme ama yok bir ay fazla bence bir iki hafta sonra başka dr da git. için rahat eder hem de bebek riske girmez.
elevit ve demir ben de kullanıyorum. sonuçta dr un verdiği vitamin.
o söylentilere inanmıyorum yasaklanırdı. eğer varsa decavitte de vardır. içindeki kimyasalın adını değiştir yine satar.ticaret olunca hiçkimseye güvenmiyorum. yasak olan bir vitamin de eczaneden alınmaz.
acelesi varsa var canım senin de önemliliğin var. özel hast. o kadar para veriyorsun ilgilenmiyor işte. bir daha ki sefere otur sakin sakin herşeyi sor. gerekirse uyar. ben birşey öğrenemedim de. sonuçları almaya gideceksin zaten. baktın olmuyor değiştirirsin..
hehe bir kızımız daha geliyor..
iyi canım gözün aydın.. herşey yolundaymış. ben ne kadar ağırlıkta bilmiyorum. söylemediler.
ben yüzügü çıkardım. iz yapıyor.
canım dinlemeye bak. bol su içmek de faydalı tabi..
aa banada erkek demişti acaba benimki de kız çıkarmı yaaww şaşırdım şimdi bende 1 aydır gitmiyorum neredeyse
bravo ya hiç ilaç kullanmamak en güzeli ama ben cesaret edemiyorum eşim kızıyor, kullanma diyor. Vitamine başlamadım henüz ama başlıcam galiba çünkü çok çabuk yoruluyorum, gücüm kalmıyor bazen. Hoşbulduk canım bu arada:)
Canım hangi doktora, hangi hastaneye gidiyorsun? Ben Egepol'de Gökalp beye gidiyorum. Bu cumartesi Egepolde ayrıntılı ultrasonum var, ücreti 50 tl. Ama radyolog bakıyor Egepol'de, perinatoloji uzmanı bakmıyor. Gökalp beyden dışarıda birisini tavsiye etmesini istedim ayrıntılı için. Sermet Sağol ve Yakup Erata'yı önerdi. Yakup beyden randevu aldım ayrıntılıya, 400 tl. Sermet beyin tel cevap vermiyor. Onu da arayacağım tekrar. Hastanedekine güvenmemiştir belkide senin doktorun. Elevit ve demir hapını çok zamandır kullanıyorum zaten. Domuz jelatini var içinde Elevitin ama sığır jelatininden deli dana hastalığı geçme riski de olabileceğini okumuştum. Sonuçta ilaç bu, domuz ya da sığır benim düşünceme göre helal haram diye nitelendirilmemeli.
Bakalım canım bugun sağlık ocağında tüm tahlillerini yaptırdım yarın sonuclarını alacağım bi eksiğim varsa yavaştan doğal yollarla başvuracağım. Benden çok eşim istemiyor ilaç kullanmamı. Her n olursa olsun istemiyor. Bizde bilmiyoruz aslında doğrumı yapıyoruz yalnış mı ama ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum kızıma şimdiden
Sizin de yemek borunuz yanmaya basladı mı benimki arada cok fena oluyor. Bazen süt iyi geliyor bazen hicbir sey
Bakalım canım bugun sağlık ocağında tüm tahlillerini yaptırdım yarın sonuclarını alacağım bi eksiğim varsa yavaştan doğal yollarla başvuracağım. Benden çok eşim istemiyor ilaç kullanmamı. Her n olursa olsun istemiyor. Bizde bilmiyoruz aslında doğrumı yapıyoruz yalnış mı ama ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum kızıma şimdiden
Kızlar biz geldik meleğimle çok şükür ayrıntılıdaki doktorumuz cok ilgili çıktı.45 dak falan sürdü.o kadar ayrıntılı baktıki stresten bayılcaktım orada.meleğimi babasına benzettim:))
Kızlar biz geldik meleğimle çok şükür ayrıntılıdaki doktorumuz cok ilgili çıktı.45 dak falan sürdü.o kadar ayrıntılı baktıki stresten bayılcaktım orada.meleğimi babasına benzettim:))
bende tam tersi her akşam yürüyüşten sonra mutlaka karpuz kavun kiraz kayısı yerim. uzun zamandır tee marttan beri belki karpuz yemekteyim ama hiç doktorum suyun fazla demedi. bence ilişkisi yok. benim doktorum hiç bir meyveyi yasaklamadı her meyveden hergün bitane yiyebilirsin dedi. ama ben kendi kendme yasakladım gece saat 10 da yiyip uyuyorum buda bende kilo yaptı artık bu saatlerde yiyorum
Bende 21 haftada 4 kilo aldımgöbeğimde görünüyor, kalçamda büyüyor:)) son ayda 3 kilo aldım ama:))
Ayy çok yorulmuşsunuz demek, neyseki minnoş gayet iyiymiş, teselli olmuştur size. Yüzünü merak ediyor insan ama bu zamanlarda hepsi daha bebeğe benziyor, ilerki haftalarda daha net görünür inşallah. İsminizi merak ediyoruz, kesinleştirin de paylaş artık:)
Evet canım cumartesi akşam, çok geç çıkmazsam yazarım ben de:)
Merhaba canım, genelde 20. haftadan sonra başlıyormuş zaten hareketleri, ama senin bir de kızın var ya çok hareketli olduğun için de hissetmemiş olabilirsin. Bir süre arkayı yaslayıp oturunca veya uzanınca hissediyorum ben daha çok. Bir de ablam beni önce sırt üstü yatırıp sonra sol tarafa döndürmüştü hareket etsin diye, sen de deneyebilirsin:)
Ben de 3-4 kilo aldım henüz ama tatlılara mesafeliyim, meyve yada kuru incir yiyorum 2 saatte bir, yoksa daga çok alırdım kesin.
Valla ben 7 kilo aldım şu ana kadar. Ama gören 7kg nereye aldın, belli etmiyorsun hiç diyor. Moral oluyor bana da biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?