2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben de bir şans daha vermek istiyorum çünkü çok memnundum daha önce. bakalım ayrıntılı ultrasona başka doktora gitcem mecburen. sonra tekrar kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum bakalım bu kez nasıl olcak. güzel fikir canım yarın gidip yazdırayım ötekini daha hiç içmedim

Ben bilerek haram yedirmek istemedim bebeğime. Var mı yok mu şüpheli sonuçta. İkamesi olmayan bir şeyde değil. Domuz ve domuz katkılı her şeyden uzak duruyorum.

Amin inş. Kızım diye sevmek çok güzelmiş:)
Dokuz eylül bana uzak kalıyor, ege ye yakınım ama. Oraya da bir bakıcam fakat çok yoğun oluyorlar, üni hastaneleri çok kalabalık ya o da biraz korkutuyor. Bakalım bir kez daha kendi doktorumu denemeyi düşünüyorum.

canım kent i düşünüyorum bende, orada funda hanım varmış onu tavsiye ettiler bugün arkadaşlar. sen duydun mu hiç? çınarlı da çok uygunmuş fiyat ben 300tl falan diye duydum özelde.

bravo ya hiç ilaç kullanmamak en güzeli ama ben cesaret edemiyorum eşim kızıyor, kullanma diyor. Vitamine başlamadım henüz ama başlıcam galiba çünkü çok çabuk yoruluyorum, gücüm kalmıyor bazen. Hoşbulduk canım bu arada:)

Ekim anneleri özellikle kız anneleri
Miniginiz dogunca dr muaynesinde altına bakmasını isteyin çünkü kuz bebwklerde vajinal yapisiklik oluyor genelde 3.ayda başlıyor herşeyi arastirmanizi ve bebeğinizin dünyaya gelince her konuda bilginli olmanızı öneririm hepinize sağlıklı gebelikler:)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben daha anketi oylamadım dur oylayayım birazdan:)
bir kez daha gidicem aynı doktora bakalım nasıl olcak. 3 hafta sonra başka doktora ayrıntılıya gideceğim zaten. Progestan kullan bile demedi ben sordum olursa ne yapcam diye iki arada bir derede. ararsın beni ya iğne ya progestan dedi. inşallah olmaz bir daha da gerek kalmaz. acayip kullandım o ilaçtan çünkü.

aa banada erkek demişti acaba benimki de kız çıkarmı yaaww şaşırdım şimdi bende 1 aydır gitmiyorum neredeyse

canım bana çok erkendi erkeğe benziyor demişti daha 12. haftada ama kesin değil kimseye söylemeyin demişti. Şimdi 18. haftadayım kız dedi, çok hızlı baktı bu sefer ben de emin olamıyorum ama değişmez artık her halde bakalım ayrıntılı da net görürüz inş

Bakalım canım bugun sağlık ocağında tüm tahlillerini yaptırdım yarın sonuclarını alacağım bi eksiğim varsa yavaştan doğal yollarla başvuracağım. Benden çok eşim istemiyor ilaç kullanmamı. Her n olursa olsun istemiyor. Bizde bilmiyoruz aslında doğrumı yapıyoruz yalnış mı ama ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum kızıma şimdiden

Canım ben Medical a gidiyorum çiğdem hanıma. çok memnundum ama son kontrolde şaşırdım çok acelesi vardı galiba doğuma yetişcekti. bakalım bir kez daha deneyeceğim. Egepol çok kalabalık oluyor diye duydum doğru mu canım? Beni Fuat beye yönlendirdi alsancakta belki duymuşsundur bayağı meşhur ama ben bornova da yeşim hanım ve süheyla topaloğlu diye iki doktor buldum bir onları araştırcam bir de kent e sormayı düşünüyorum. Perinatoloji uzmanı olması şart mı canım? bilgin var mı?
vitamine başlamadım daha karar veremedim aile hekimime sorucam ona göre.

ben de o kadar çok ilaç kullandım ki şu lekelenme için de kutu kutu ilaç bitirdim o yüzden korkuyorum. ben de aile hekimimle bir görüşeyim. sen kendi isteğinle mi yaptırdın tahlilleri? benim hemoglabine falan taa 6, haftada bakılmıştı bir daha bakılmadı. olmadı ben de yaptırayım ne değişmiş diye.

Kızlar biz geldik meleğimle çok şükür ayrıntılıdaki doktorumuz cok ilgili çıktı.45 dak falan sürdü.o kadar ayrıntılı baktıki stresten bayılcaktım orada.meleğimi babasına benzettim:))

Sizin de yemek borunuz yanmaya basladı mı benimki arada cok fena oluyor. Bazen süt iyi geliyor bazen hicbir sey

Benim yanma yok ama yediklerim ağzıma geliyor. Bu ay çıktı bu da. Sanırım hamileliğim bana reflü hastalığını getirdi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen ne tahlilleri yaptırdın? Bana sağlık ocağı Temmuz'da ve Ağustos'ta kan tahlili yapıcaz dedi. Zaten gebeliğimi öğrendiğimde 7 tüp kan vermiştim. Herşeyime bakmışlardı. Önümüzdeki hafta Çarşamba da tetonoz aşımın ikinci dozunu alıcam. Sen yaptırdın mı ikinci dozu? Şu ilaç meselesinde de Demir ilacımdan ve tiroid ilacımdan asla vazgeçmemem gerektiğini söylemişti doktor. Vitamin önemli değil.

Kızlar biz geldik meleğimle çok şükür ayrıntılıdaki doktorumuz cok ilgili çıktı.45 dak falan sürdü.o kadar ayrıntılı baktıki stresten bayılcaktım orada.meleğimi babasına benzettim:))

Maşallah:) herşey yolundadır inşallah ki öyle anlaşılıyor:)

Canimm gozunaydin tatlimm bebeginle bulusmusun:) herseyin yolunda olmasina cok sevindimm:)

Marttan beri kavun karpuz da enteresanmis
Neysee sen ye devam et.
Ben duydugumu soyledm sadece.
Uygulayip uygulamamak herkesin keyfine kalmis.

Bende 21 haftada 4 kilo aldım göbeğimde görünüyor, kalçamda büyüyor:)) son ayda 3 kilo aldım ama:))

ooo sen tüm kiloyu 1 ayda almışsın ben 12 haftalıkken 1 kilo almıştım 8 haftada da 3 kilo aldım bu gidişle 15 kilo alırım diye düşünüyorum. Sen biraz frenle yoksa 3 er 3 er gidersen 20 kiloyu geçersin

teşekkürler canım bu dediğini bir deneyeyim belki benim bebişte döner. Yemek konusuna gelince bende hiç tatlı istemiyordum ama yavaş yavaş çikolata isteğim oluyor mümkün mertebe yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…