2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben de 3-4 kilo aldım ama dediğin gibi herkes 7-8 aylık mısın diye soruyor:) akşam yatarken 9 aylık gibi oluyor nerdeyse:) sanırım iç karnımız yok

benim ilk gebeliğim böyle değildi 7 aylık fot. bakıyorum anca bu kadar göbek var. Evet dediğin gibi akşam çok kötü oluyorum patladım patlıycam birde gaz yapan bişey yersem oturamıyorum bile

mrb tiroid ilacını görünce bişe sormak istedim. ben de 22 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce tsh ım 4.28 çıkmıştı doktor bana ilaç verdi 25 mg lık euthyrox die. hamile kaldıktan sonra da sordum bebeğe zarar edermi bu ilaç die doktorlar zararı yok dior ama yine de emin olamıyorum içim huzursuz bu konuda sizin doktorlarınız ne cevap veriyor ?

:))) ayyy öyle deme napıyım canım istiyor yiyorum önceden böyle yeyip böyle kilo almadığıma göre bebeğim istiyor demek ki:)) bende yiyerek oğluşumu mutlu ediyorum ama frenledim az az yiyorum artık:) erken yiyorum meyveyi de uyuyana kadar sindiriyorum

beyaz ekmek yeme evet sende fark etmişsin dir meyveyi geç saatte yemek direk kilo oluyor. Zayıf olduğun için şuan aldığın kilo sorun değil dikkat edersen 15 olmasa da 17 ile bitirebilirsin. Ben bebeğimi 2 yıl uğraş sonunda elde ettiğim için acayip korkuyordum bişey olcak diye ondan dolayı endişeleniyordum. Birde rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenmişti doktorum o yüzden 1 ay neredeyse hep yattım ama hiçde korkacak bişey yokmuş bırak erken doğumu 40 haftam bitti 41 e geldik ne açılma ne sancı hanımefendiyi sezaryen ile çıkarmak zorunda kaldık

benim sivri top gibi duruyor görenler bayağı büyümüş 3 de 2 sini atlattın galiba diyorlar :)

Canım sakın ilacını bırakmayasın. Ilacını her sabah aç karnına al ve her ay da kan tahlili yaptır. Tsh t3 ve t4 değerlerine baktır. Çünkü ilerde 25 mg yetmeyebiliyor. Bu ilacı kullanmazsak bebeğimizin zekasına etki ediyor. Aman ihmal etme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canın isteyince engel olmak zor tabi ben hiç hamilelliğimde iştahlı olmuyorum ilk gebeliğimi 13 kilo ile bitirdim onunda 3 kilosunu son ay aldım ve büyük ihtimal su toplamıştım temmuzda doğum yaptım doğumdan sonra eve gelince 13 kilodan sadece 4 kilo kalmıştı onuda 2-3 haftada verdim yanı anlayacağın 55 ile hamile kaldım doğumdan 6 ay sonra 53 kiloya düşmüştüm kilo vermek kolay helede bebeğini yalnız büyütüyorsan ve emziriyorsan kolay ben daha çok hamilelikte fazla kilo şeker tansiyon ve karaciğer sorunu yaratıyor ondan korkuyorum çünkü35 yaşında orta yaşlı bir gebeyim bu yaştan sonra her hastalık bizi vurur genç anneler çok endişelenmesin

benim ilk gebeliğim böyle değildi 7 aylık fot. bakıyorum anca bu kadar göbek var. Evet dediğin gibi akşam çok kötü oluyorum patladım patlıycam birde gaz yapan bişey yersem oturamıyorum bile

yaşla mı alakalı acaba? 31 yaşındayım. belki bu yaşlarda böyle oluyordur.

merhaba arkadaşlar yarın sabah sağlık ocağında tetanos aşıcı için gideceğim. bu aşı aç karnına mı tok karnına mı vuruluyor yaptıranlar bilgi verebilir mi acil?

yaşla mı alakalı acaba? 31 yaşındayım. belki bu yaşlarda böyle oluyordur.

yok canım benim ne yaşın var senin ben ilk gebeliğimde 33 yaşındaydım karnım geç belirmişti 2 yıl sonra tekrar hamileyim ve şimdi deniz anası gibiyim :) kilo olarak değil ama göbek olarak öyleyim

Maşallah sana ya ne güzel çabucak veemişsin ilk gebeliğinde inş. bende senin gibi hemen veririm. Ama bende kararlıyım en fazla 9 kilo daha almalıyım. Oda ayda1.25 kilo eder şekere çok dikkat etmeliyiz aslında her hastalığın sebebi bir bakıma. En azından esmer şeker kullanma alışkanlığı kazanabilsek o bile bi başlangıç daha zararsız en azından

yok canım benim ne yaşın var senin ben ilk gebeliğimde 33 yaşındaydım karnım geç belirmişti 2 yıl sonra tekrar hamileyim ve şimdi deniz anası gibiyim :) kilo olarak değil ama göbek olarak öyleyim

ne bileyim geç anne oluyorum sanki:)) benim vücudum çok su topluyor,şişiyorum her yerim hem de sadece göbek olsa neyse. tetenoz aşısı oldun mu? aç tok farkediyor mu yaptırırken?

merhaba arkadaşlar yarın sabah sağlık ocağında tetanos aşıcı için gideceğim. bu aşı aç karnına mı tok karnına mı vuruluyor yaptıranlar bilgi verebilir mi acil?

canım aç tok diye bişey yok eğer kan falan vermeyeceksen karnını doyur öyle git. Aşı olduktan sonra mutlaka koluna 5 dakika buz kompres yap. Eğer yapmazsan kolun çok ağarabilir ve şişebilir buz acıyı alıyor tavsiye ederim benim arkadaşım koymamıştı 2-3 gün kolu şişti ve ağırdı ben koydum hiçbir sorun yaşamadım

Ben tok gitmiştim canım. Önemli değil aç tok sanırım. Hemşireler hiç sormadılar bana. Aşıdan sonra 2 gün duş almadım ben söylemediler ama küçük çocuklara öyle yaparlar ya, aklımda öyle kalmıştı onun için duş almadım bende kolum az bir şey şişti ve kaşındı ama hiç ağrım olmadı

Son düzenleme:

tamam canım çooook teşekkür ederim.

bu sıcakta duş almadan duramam ya:)) tamam canım çok teşekkür ederim

ayda 1.25 kg ooo işin çok zor allah kolaylık versin :) esmer falan farketmez şekerin hepsi zararlı mümkün mertebe şekerden uzak dur meyve, meyve kurusu ye

ayda 1.25 kg ooo işin çok zor allah kolaylık versin :) esmer falan farketmez şekerin hepsi zararlı mümkün mertebe şekerden uzak dur meyve, meyve kurusu ye
2.25 yazacaktım yanlış olmuş:))) zararlı ama çoook tatlı:) öyle yapıyorum bu ay bakalım işe yarayacak mı. Tatlı krizlerimi meyveyle çözüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…