ben de 3-4 kilo aldım ama dediğin gibi herkes 7-8 aylık mısın diye soruyor:) akşam yatarken 9 aylık gibi oluyor nerdeyse:) sanırım iç karnımız yok
mrb tiroid ilacını görünce bişe sormak istedim. ben de 22 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce tsh ım 4.28 çıkmıştı doktor bana ilaç verdi 25 mg lık euthyrox die. hamile kaldıktan sonra da sordum bebeğe zarar edermi bu ilaç die doktorlar zararı yok dior ama yine de emin olamıyorum içim huzursuz bu konuda sizin doktorlarınız ne cevap veriyor ?Canım sen ne tahlilleri yaptırdın? Bana sağlık ocağı Temmuz'da ve Ağustos'ta kan tahlili yapıcaz dedi. Zaten gebeliğimi öğrendiğimde 7 tüp kan vermiştim. Herşeyime bakmışlardı. Önümüzdeki hafta Çarşamba da tetonoz aşımın ikinci dozunu alıcam. Sen yaptırdın mı ikinci dozu? Şu ilaç meselesinde de Demir ilacımdan ve tiroid ilacımdan asla vazgeçmemem gerektiğini söylemişti doktor. Vitamin önemli değil.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:))) ayyy öyle deme napıyım canım istiyor yiyorumooo sen tüm kiloyu 1 ayda almışsın ben 12 haftalıkken 1 kilo almıştım 8 haftada da 3 kilo aldım bu gidişle 15 kilo alırım diye düşünüyorum. Sen biraz frenle yoksa 3 er 3 er gidersen 20 kiloyu geçersin
Evet ben 47 ile hamile kaldım 55 oldum şuanda ekmek cok yiyordum onu kestim bide gece yatmadan tabak tabak meyve yiyordum onuda bıraktım bakalım ne değişecek :) evet artık daha dikkatli olmam gerekiyor yaz aylarına girdiyoruz su toplayacagız falan Rabbim yardımcımız olsun bende sanırım 15 le bitircem gibi geliyor son 3 ayda alırım galiba ben 8 kilo daha :s daha fazlasını almamak için konrtollü ilerlemem lazım. bende amanda aman diye gezmiyorum sakınan göze çöp batarmış olayına ben çok inanıyorum. köpeğimle oynuyorum onunla zıplıyoruz haftasonları eşimle bisiklete biniyoruz sahilde hatta bazen küçük tempolarda koşu yapıyorum. ama işte cok özlüyorum kızımı gidip kilosuna boyuna posuna bakıyorum kilosu düşük gelirse gözüme yumurtaya ve süte daha cok asılıyorum. bide fotoğraflarını biriktiyorum o yüzden de habire gidiyorum :)
Zaten onları yapsak bile yeter ama ben yürümek dışında hiç bir şey yapmıyorum valla nolucak benim bu halim :26:
Canım ben de 4 kilo aldım 20 haftada benim de göbüş çok büyüdü valla bi de çok yayvan
ben zaten gün içerisinde çalıştığım için ve sabah 7 de çıkıp akşam 7:30da eve geldiğim için yapmaya hiç fırsatım olmuyor maalesef.. yürüyüş bile yapsam kardır ama onu bile yapamıyorum
mrb tiroid ilacını görünce bişe sormak istedim. ben de 22 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce tsh ım 4.28 çıkmıştı doktor bana ilaç verdi 25 mg lık euthyrox die. hamile kaldıktan sonra da sordum bebeğe zarar edermi bu ilaç die doktorlar zararı yok dior ama yine de emin olamıyorum içim huzursuz bu konuda sizin doktorlarınız ne cevap veriyor ?
:))) ayyy öyle deme napıyım canım istiyor yiyorumönceden böyle yeyip böyle kilo almadığıma göre bebeğim istiyor demek ki:)) bende yiyerek oğluşumu mutlu ediyorum ama frenledim az az yiyorum artık:) erken yiyorum meyveyi de uyuyana kadar sindiriyorum
benim ilk gebeliğim böyle değildi 7 aylık fot. bakıyorum anca bu kadar göbek var. Evet dediğin gibi akşam çok kötü oluyorum patladım patlıycam birde gaz yapan bişey yersem oturamıyorum bile
yaşla mı alakalı acaba? 31 yaşındayım. belki bu yaşlarda böyle oluyordur.
Maşallah sana ya ne güzel çabucak veemişsin ilk gebeliğinde inş. bende senin gibi hemen veririm. Ama bende kararlıyım en fazla 9 kilo daha almalıyım. Oda ayda1.25 kilo edercanın isteyince engel olmak zor tabi ben hiç hamilelliğimde iştahlı olmuyorum ilk gebeliğimi 13 kilo ile bitirdim onunda 3 kilosunu son ay aldım ve büyük ihtimal su toplamıştım temmuzda doğum yaptım doğumdan sonra eve gelince 13 kilodan sadece 4 kilo kalmıştı onuda 2-3 haftada verdim yanı anlayacağın 55 ile hamile kaldım doğumdan 6 ay sonra 53 kiloya düşmüştüm kilo vermek kolay helede bebeğini yalnız büyütüyorsan ve emziriyorsan kolay ben daha çok hamilelikte fazla kilo şeker tansiyon ve karaciğer sorunu yaratıyor ondan korkuyorum çünkü35 yaşında orta yaşlı bir gebeyim bu yaştan sonra her hastalık bizi vururgenç anneler çok endişelenmesin
yok canım benim ne yaşın var senin ben ilk gebeliğimde 33 yaşındaydım karnım geç belirmişti 2 yıl sonra tekrar hamileyim ve şimdi deniz anası gibiyim :) kilo olarak değil ama göbek olarak öyleyim
merhaba arkadaşlar yarın sabah sağlık ocağında tetanos aşıcı için gideceğim. bu aşı aç karnına mı tok karnına mı vuruluyor yaptıranlar bilgi verebilir mi acil?
Ben tok gitmiştim canım. Önemli değil aç tok sanırım. Hemşireler hiç sormadılar bana. Aşıdan sonra 2 gün duş almadım ben söylemediler ama küçük çocuklara öyle yaparlar ya, aklımda öyle kalmıştı onun için duş almadım bendemerhaba arkadaşlar yarın sabah sağlık ocağında tetanos aşıcı için gideceğim. bu aşı aç karnına mı tok karnına mı vuruluyor yaptıranlar bilgi verebilir mi acil?
canım aç tok diye bişey yok eğer kan falan vermeyeceksen karnını doyur öyle git. Aşı olduktan sonra mutlaka koluna 5 dakika buz kompres yap. Eğer yapmazsan kolun çok ağarabilir ve şişebilir buz acıyı alıyor tavsiye ederim benim arkadaşım koymamıştı 2-3 gün kolu şişti ve ağırdı ben koydum hiçbir sorun yaşamadım
Ben tok gitmiştim canım. Önemli değil aç tok sanırım. Hemşireler hiç sormadılar bana. Aşıdan sonra 2 gün duş almadım ben söylemediler ama küçük çocuklara öyle yaparlar ya, aklımda öyle kalmıştı onun için duş almadım bendekolum az bir şey şişti ve kaşındı ama hiç ağrım olmadı
Maşallah sana ya ne güzel çabucak veemişsin ilk gebeliğinde inş. bende senin gibi hemen veririm. Ama bende kararlıyım en fazla 9 kilo daha almalıyım. Oda ayda1.25 kilo ederşekere çok dikkat etmeliyiz aslında her hastalığın sebebi bir bakıma. En azından esmer şeker kullanma alışkanlığı kazanabilsek o bile bi başlangıç daha zararsız en azından
bu sıcakta duş almadan duramam ya:)) tamam canım çok teşekkür ederim
hayır canım duş alabilirsin sıkıntı yok ben o gün almıştım öyle hatırlıyorum
2.25 yazacaktım yanlış olmuş:))) zararlı ama çoook tatlı:) öyle yapıyorum bu ay bakalım işe yarayacak mı. Tatlı krizlerimi meyveyle çözüyorumayda 1.25 kg ooo işin çok zor allah kolaylık versin :) esmer falan farketmez şekerin hepsi zararlı mümkün mertebe şekerden uzak dur meyve, meyve kurusu ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?