2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çekebilecekmisiniz gercekten? Kocişim Hena'ya gördüğü an sözde videoya çekiyordu heyecandan yarımyamalak çekmiş. Kızımızı görünce heyecandan hiç çekemez

Çekemezse , ablalarım var abim var çok şükür onlar çeker canım . Zaten bir sürü masrafımız var birde foto ekleyemem ,

Amin inşAllah , Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin :) şekerli kurabiye ler çok güzeller , yap bence . Bende magnet alırım belki kalıcı olsun

En geç yarın sabaha kadar git.

Canım izin alıp bugün gideceğim

Çekemeyecek ne var . Son model telefonlarla ne güzel çekilir , ama sen fotodan anlayan bir arkadaş olduğundan her resmi beğenmiyor olabilirsin

Mevsim meyveleri ye bak nasıl kızını hissedeceksin , hiç üzülme

Çok yoğunum , birde izin aldım aşı için . Zor takip ediyorum sizi , atladığım bir şey varsa kusura bakmayın arkadaşlar

Kötü gerçekten canım ben Florence Nightingale Hastanesinde yapıcam inşallah. Gönül normalden yana tabi ki ama hayırlısı diyorum sen canım?

fiyatları nasıl o hastanenin? doktorun nasıl? muayenesi ne kadar? canım ben de kesinlikle normal istiyorum hem bebeğim hem kendim için ama bakalım kısmet.

Canım merak etme uyuyodur minnoş bu haftalarda hareketler düzensiz oluyormuş, kendini strese sokarsan psikolojik olarak da hissetmeyebilirsin bence. Ama çok merak ettiysen doktora ya da sağlık ocağına git canım

Canım endişelenme lütfen, kesin uyuyordur, çabuk büyüyebilmek için:)

Önceleri hareket etse rahatlayacağız diyorduk ama anlaşılan bize rahat yok, şimdi de neden hareket etmedi endişesi :)

Çok yoğunum , birde izin aldım aşı için . Zor takip ediyorum sizi , atladığım bir şey varsa kusura bakmayın arkadaşlar
saolun kızlar valla moralimi düzelttiniz .işyerindeki herkes soruo nie yüzün asık halsizim diorum geçiştiriyorum.eve gidip yatağıma uzanıp bebeğimi dinlemek istiyorum.valla bize rahat yok .hareketleri hissettim diodum ne güzel doktora daha az giderim şimdide hareket etmeyince psikopat oldum .((

Ne güzel işte. Öyle şansım olsa ben de düşünmem canım maalesef benim etrafımda öyle birisi yok

fiyatları nasıl o hastanenin? doktorun nasıl? muayenesi ne kadar? canım ben de kesinlikle normal istiyorum hem bebeğim hem kendim için ama bakalım kısmet.

Canım pahalı biraz benim özel sağlık sigortam var ama SGK geçiyor mu orada bilmiyorum, arayıp sorabilirsin istersen. Benim doktorum doçent olduğu için 240 TL muayenesi. Çok memnunum doktorumdan. Çok da güveniyorum. Normal, sezeryan fiyatları değişiyo sanırım bir de epidural talebine göre ek ücret alıyorlar yanılmıyorsam

Saol canım seninkinide
Bende şanlıurfa siverekte oturuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bayağı pahalıymış ben medipole gidiyorum ama doktorumu değiştiricem doktor araştırıyorum, memnun kalmadım. ne zormuş bu işler

inşallah canım 7. girişim olacak sınava bıktım ve bebeğimede acıyorum ne kafam dinleniyo ne vücudum ben ona değil o bana uyuyor yavrum bebek olmadan hazırlandım bi daha yoksa olmaz diye ha gayret nasibiyle beni kurtarır inşallah paşam
kızlar bana ebe günde en az 2 kez hareket eder etmezse ya acile yada gün içinde saglık ocagına gel dedi ordada kalp atışlarına bakıyolar
benimki bugün maşalllah baya hareketli 2 günlük tembelliği bittti zannımca

Avrupa yakasındayım canım ben Anadolu yakasında 1-2 iyi doktor ben de buldum ama uzak nagihan kaya varmış medipol mega da bir de ona bakacam bu hafta.

burdaki forumlardan da bakabilirsin doktor önerilerine canım. Bir git bakalım o doktora belki memnun kalırsın. Burada yazılanlara baktım çok olumlu şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…