• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar sabahtan beri dinliorum bi türlü hissedemedim bebeğimi.dün de az hissettim.çok moralim bozuldu.hastanenin kalabalık olmıyacagını bilsem bebeğimi görmeye gidicem valla.şekerli bişeylerde yedim,sütte içtim.göbeğimi bile salladım :(((
Merak etme canım bazen öyle yapıyorlar, bugünde bekle olmazsa yarın gidersin, için rahat eder;) mevsim meyvelerinden ye bir de çokça, işe yarar belki;) sağa sola dön yat, sonra sırt üstü. Uyuyorsa annesi fazla rahatsızda etme miniğini;) benimde moralim çok bozuluyo hissedemeyince. Dün çok hissetmiştim, bugün sabah az bir kıpırdadı sonra durdu... Daha düzenli hareket etme dönemleri gelmedi sanırım;)

kızlar sabahtan beri dinliorum bi türlü hissedemedim bebeğimi.dün de az hissettim.çok moralim bozuldu.hastanenin kalabalık olmıyacagını bilsem bebeğimi görmeye gidicem valla.şekerli bişeylerde yedim,sütte içtim.göbeğimi bile salladım :(((

Canım arada yapıyor bu kuzucuklar böyle miskinlikler, strese girme. Çikolata at ağzına, uzan. Konuş onunla, tık tık yap göbişine. Sonra da güzel haberi ver bize.

Canimdunden beri belki biraz fazla yormussundur kendini uyuyodur bebis endise etme....dunden beri bende de hareketler baya az ama temizlik falan yoruldum ondan oldugunu dusunuyorum sende sıkma canını lutfen

tabi başkasına izin vermez kendi fotoğrafçıları 2 katı para alıyor bundan da hastane prim alıyor. çok kötü ya. sen hangi hastanede doğrum yapacaksın? normal veya sezaryan diye bir tercihin var mı?

Kötü gerçekten :( canım ben Florence Nightingale Hastanesinde yapıcam inşallah. Gönül normalden yana tabi ki ama hayırlısı diyorum sen canım?

Neden çekmiyorlar anlamıyorum. Benim nişanımda, nikahımda, kına gecemde, düğünümde bir sürü fotoğraf çekildi. Tabi düğün için ayrıca fotoğrafçı ayarlamıştık:) Koca bi albümümüz var. Oğluşuma da çektiğimiz fotoğrafları bastırıp albüm hazırlarız biz :)

Bide ben anı defteri alıcam :) Özel mavi gösterişli bebiş defterlerinden :) Bizi görmeye gelenler dileklerini yazacaklar :)))

Ahh bir anlasam canım neden çekmiyorlar :14: ben de dilek ağacı gibi bir şey yapmayı planlıyorum bikaç yerde gördüm çok hoşuma gitti :16:

Annesi dikkat et artık fazla yorma kendini:20: temizlikte bitmiş ne güzel artık bebeğine odaklanma zamanı;) yavrularımız nasılda etkileniyorlar annelerinin yorgunluklarından;)bende iş yerinde yorulursam az hissediyorum. Dün çok hareketliydi :nazar:bugün az mesela;) gün gün farklı tavır sergiliyorlar:emir_bebek:
temizlik bitti de kpss ye girecem lalecim ögretmenlik mezunuyum ha gayret sınava hazırlanıyorum o nedenle bebişimlede yeterince ilgilenemiyorum :31: benimki bide pazar günü iş yaptıgım halde kıpır kıpırdı sürekli hareket etti ama pndan sonraki günler neredeyse kımıldamadı korktum ama neyseki kötü bişey yok :16: ultrasondan baktım eli ayagı kıpırdıyo ama tekme vs atmayınca hissedemiyoruz :49:sen ne iş yapıyosun canım

Benim kocacık ayrıntılıya bile elinde Nikonuyla girdi. Hoca şaşırdı, "Oooo çantasından belli bayağı profesyonel bir kamera bu." diye. Hoca CD verecek, çekmene gerek yok, izle rahat rahat dedim. Bozuldu sanki biraz yavrum :38: Benim hastanede doğum fotoğrafçısı oluyor sanırım paketin içinde. Olmazsa adamcığım dalar zaten içeri :52:

:9: benim de nikonum var ama kocişkom hiç sevmiyor foto çekmeyi, beceremiyor da zaten :( bir de o heyecanla ona çektirmem foto yazık :16: paketin içinde varsa süper tabi ki de :34:

Canım uyuyordur endişe etme hemen ama cok stresteysen doktora gidip görün ama göreceksin ki Bebeğin sağlıklı ve parmağı ağzında uyuyor :)

Merak etme canım bazen öyle yapıyorlar, bugünde bekle olmazsa yarın gidersin, için rahat eder;) mevsim meyvelerinden ye bir de çokça, işe yarar belki;) sağa sola dön yat, sonra sırt üstü. Uyuyorsa annesi fazla rahatsızda etme miniğini;) benimde moralim çok bozuluyo hissedemeyince. Dün çok hissetmiştim, bugün sabah az bir kıpırdadı sonra durdu... Daha düzenli hareket etme dönemleri gelmedi sanırım;)

Canım arada yapıyor bu kuzucuklar böyle miskinlikler, strese girme. Çikolata at ağzına, uzan. Konuş onunla, tık tık yap göbişine. Sonra da güzel haberi ver bize.

Canimdunden beri belki biraz fazla yormussundur kendini uyuyodur bebis endise etme....dunden beri bende de hareketler baya az ama temizlik falan yoruldum ondan oldugunu dusunuyorum sende sıkma canını lutfen

inşalalh kızlar ya dün işte cok yoğundum ama masa bası işinde çalışıyorum yani fiiziken yorulmadım,eve giderken de 45 dak yürüyüş yaptım.dün gece kıpırdadı ama azdı. bugunde ne bileyim kafaya cokmu taktım acaba??şu an işteyim inanın odamın kapısını kilitleyip biraz önce sandalyeye uzandım sırt üstü biri beni görse bu kız çıldırmış der:))

Canım merak etme uyuyodur minnoş :16: bu haftalarda hareketler düzensiz oluyormuş, kendini strese sokarsan psikolojik olarak da hissetmeyebilirsin bence. Ama çok merak ettiysen doktora ya da sağlık ocağına git canım

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin Benimki biri 11aylık oğlum öbürü de inşlhh yolda 5+6 günlük hamileyim şimdi
Sen gaziantepte misin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin maşşalah canım allahım sağlıkla kucağina almayı nasip etsin işallah canım ben gaziantepliyim ama şanlıurfanın akçakale ilçesinde oturuyorum tayinimiz çıktı bu ay taşınacağiz bireciğe yerleşeceğiz sen nerelisin nerde yaşıyorsun

temizlik bitti de kpss ye girecem lalecim ögretmenlik mezunuyum ha gayret sınava hazırlanıyorum o nedenle bebişimlede yeterince ilgilenemiyorum :31: benimki bide pazar günü iş yaptıgım halde kıpır kıpırdı sürekli hareket etti ama pndan sonraki günler neredeyse kımıldamadı korktum ama neyseki kötü bişey yok :16: ultrasondan baktım eli ayagı kıpırdıyo ama tekme vs atmayınca hissedemiyoruz :49:sen ne iş yapıyosun canım
Allah kolaylık versin, inşallah güzel sonuç alırsın sınavından;) kpss ayrı bir dert;) Ben kamuda memurum canım. Bende bazen kk da çok vakit geçirince kendime kızıyorum bebeğimle ilgilenmiyorum diye:9: bebeğim kıpırdıyo benim elimde telefon:26:

inşalalh kızlar ya dün işte cok yoğundum ama masa bası işinde çalışıyorum yani fiiziken yorulmadım,eve giderken de 45 dak yürüyüş yaptım.dün gece kıpırdadı ama azdı. bugunde ne bileyim kafaya cokmu taktım acaba??şu an işteyim inanın odamın kapısını kilitleyip biraz önce sandalyeye uzandım sırt üstü biri beni görse bu kız çıldırmış der:))
:)))) halden hale sokuyorlar annelerini miniklerimiz:))))) gece hareket ettiyse endişe etme canım, gün içinde yine hareketlenir muhakkak:emir_bebek:

bazı doktorlar insanı korkutmak için konuşuyorlar işte ben ilk hamile kaldığımda bana bebeğin ölcek dedi bi doktor hemen doktoru değiştirdim bir dahada o doktorun yüzünü görmedim çok şükür 22. haftaya geldik:nazar: rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah geçer canım bir sonraki kontrol ne zamandı

yarın canım ama emınım yarında bısıler dıcekler hıc gıdesım bıle yok ama mecburum

23 hafta yaşındayım kocaman oldum ama annem hala şikayet ediyor ne zaman büyüyecekmişim, bacakları şişiyormuş şimdi de , o da yatıyor, benim için daha iyi oluyor yine müzik dinliyoruz hatta kitap bile okuyoruz, anneciğim anne karnında çocuğun eğitilebileceğine inandığından sürekli okuyor, bir çok şey öğrendim. Bazen müzik onu çok etkiliyor ve ağlıyor, ben de kızıyorum ters dönüyorum, doktor da hemen ona bunu söylüyor, çok üzüldüğünü görünce yine dönüyorum, neden üzülüyor ki, hep aynı şekilde duramam tabi ki canım sıkılıyor. Doktor ona benimle konuşmasını onu duyabilmem için orta kulağımın gelişimini tamamlamaya başladığını söyledi, ben bunu zaten biliyordum, o kadar çok gürültü var ki burada kendimi bile duyamıyorum, bağırdım ama beni hiç dinlemiyor, sonra neden tekmeliyormuşum. Tekmelerim işte…

24 hafta yaşımdayım artık çok hareket edince terliyorum ve hasta olduğum içinde öksürüyorum, bir de şu tatlı parmak yok mu hep onun yüzünden hıçkırıyorum. Ben hıçkırınca anneciğim de tekme attığımı zannediyor. 33 cm boyu 570 gr. ağırlığı olan biri buraya nasıl sığar, ne kadar daha var öteki dünyaya gitmeme öfffff bir an önce anneciğimi ve babacığımı görsem, dün gece anneciğim uyurken babacığım beni okşadı benimle konuştu, hatta anneciğimin huysuzluklarını anlatıp beni uyardı. İkisini de çok seviyorum. Bir de şu doktoru çok merak ediyorum, düzenli olarak onu görmeye gidiyoruz. Şimdi de anneciğimin şeker tarama testi olması gerekiyormuş.

yarın canım ama emınım yarında bısıler dıcekler hıc gıdesım bıle yok ama mecburum

slm canım benim yengemin kız kardeşi hamileydi dr konturolüne gitmiş dr senin bebeğin özürlü eksik doğacak parmakları bacağinin biri yok demiş kürtaş yapalım demiş kadın hayır allah bana bunu verdi ben onun canına kıyamam dünyaya getiricem dedi ve hamileliğini ağlayarak dua ederek geçir hiç birşey anlamadı kızcağiz sonra doğum yaptıki sapasağlam bir kızı oldu çevresindeki çocuklardan daha akıllı sen sadece allaha dua et işallah hiç bir şey olmayacak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağina önemli olan allahın sana hazırladığı sınavı geçmekk sınavı geçersen rabbim bütün güzellikleri sunacaktır sana dualarım seninle olacak işallah sağlıkla kucağina alırsın bebeğiniii:16::16:

canım benim allah senden de razı olsun ne demek ;) bırakma ben de ilk 40 gün göndermiycem annemi memlekete kalsın yanımda.

Canım bikaç kişiye mail attım. Burcu ertur, şeyda odabaş, özlem poyraz isimleri. Sanırım burcu ertur'a çektireceğim. Fotoğraflarını beğendim. Fiyatları hepsinin aşağı yukarı aynı gibi zaten. Azıcık gözden çıkarıcaz parayı :16:

ben hiç düşünmüyorum kuzenim fotoğrafçı reklam fotoğrafçısı ama kendi teklif etti geleyim kurbağayı çekeyim dedi olurrr dedim bende :) o gelemezse arkadaşı da var oda gelebilir doğum düğün fotoğrafçısı kendisi :) bakalım kısmet

Canım endişelenme lütfen, kesin uyuyordur, çabuk büyüyebilmek için:)

Önceleri hareket etse rahatlayacağız diyorduk ama anlaşılan bize rahat yok, şimdi de neden hareket etmedi endişesi :)

23 hafta yaşındayım kocaman oldum ama annem hala şikayet ediyor ne zaman büyüyecekmişim, bacakları şişiyormuş şimdi de , o da yatıyor, benim için daha iyi oluyor yine müzik dinliyoruz hatta kitap bile okuyoruz, anneciğim anne karnında çocuğun eğitilebileceğine inandığından sürekli okuyor, bir çok şey öğrendim. Bazen müzik onu çok etkiliyor ve ağlıyor, ben de kızıyorum ters dönüyorum, doktor da hemen ona bunu söylüyor, çok üzüldüğünü görünce yine dönüyorum, neden üzülüyor ki, hep aynı şekilde duramam tabi ki canım sıkılıyor. Doktor ona benimle konuşmasını onu duyabilmem için orta kulağımın gelişimini tamamlamaya başladığını söyledi, ben bunu zaten biliyordum, o kadar çok gürültü var ki burada kendimi bile duyamıyorum, bağırdım ama beni hiç dinlemiyor, sonra neden tekmeliyormuşum. Tekmelerim işte…

24 hafta yaşımdayım artık çok hareket edince terliyorum ve hasta olduğum içinde öksürüyorum, bir de şu tatlı parmak yok mu hep onun yüzünden hıçkırıyorum. Ben hıçkırınca anneciğim de tekme attığımı zannediyor. 33 cm boyu 570 gr. ağırlığı olan biri buraya nasıl sığar, ne kadar daha var öteki dünyaya gitmeme öfffff bir an önce anneciğimi ve babacığımı görsem, dün gece anneciğim uyurken babacığım beni okşadı benimle konuştu, hatta anneciğimin huysuzluklarını anlatıp beni uyardı. İkisini de çok seviyorum. Bir de şu doktoru çok merak ediyorum, düzenli olarak onu görmeye gidiyoruz. Şimdi de anneciğimin şeker tarama testi olması gerekiyormuş.

çok güzelmiş canım çok duygusal nerden aldın ben de benim haftama bakayım

Kızlar birşey soracagim
Aranizda afiyet hastanesine giden var mi? Ben çakmak erdeme gidiyordum bırakicam orayi da giden varsa fikirlerini öğrenmek isterim :)

Back
X