Çekebilecekmisiniz gercekten? Kocişim Hena'ya gördüğü an sözde videoya çekiyordu heyecandan yarımyamalak çekmiş. Kızımızı görünce heyecandan hiç çekemez![]()
Çekemezse , ablalarım var abim var çok şükür onlar çeker canım . Zaten bir sürü masrafımız var birde foto ekleyemem ,
İnşallah bebeklerimizi kucağımıza bir alalım, ikinci olarak Rabbim bana bir kız, sana da bir erkek evlat verir, sağlıklı sıhhatli hayırlı) bende şeker hamurundan bebek kurabiyesi yapmak istiyorum. Gelenlere birer tane vermek için
bebek şekeri gibi
onlarda biraz zahmetli ve 10 gün saklanıyormuş gerçi ama bilemiyorum. O anki psikolojime bağlı
ama dolaba koymak için hazırlık yaparım kesinlikle
hazır versek ne oluyorsa sanki biz hanımlar da böyleyiz işte, kendimizi yormaya bayılıyoruz
![]()
Amin inşAllah , Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin :) şekerli kurabiye ler çok güzeller , yap bence . Bende magnet alırım belki kalıcı olsun
En geç yarın sabaha kadar git.
Canım izin alıp bugün gideceğim
Aynen canım annelik demek evham demekamin inşallah
Canım orda heyecandan kimsenin fotoğraf çekmeyi akıl edebileceğini sanmıyorum, en azından benim ailemde çekmezler :) beni iyice sinir ederlerfotoğrafı hep çok sevdiğim için bu anların güzel hatıraları olsun istedim açıkçası. Bakalım kısmet tabi ki her şey
![]()
Çekemeyecek ne var . Son model telefonlarla ne güzel çekilir , ama sen fotodan anlayan bir arkadaş olduğundan her resmi beğenmiyor olabilirsin
kızlar sabahtan beri dinliorum bi türlü hissedemedim bebeğimi.dün de az hissettim.çok moralim bozuldu.hastanenin kalabalık olmıyacagını bilsem bebeğimi görmeye gidicem valla.şekerli bişeylerde yedim,sütte içtim.göbeğimi bile salladım((
Mevsim meyveleri ye bak nasıl kızını hissedeceksin , hiç üzülme