• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çekebilecekmisiniz gercekten? Kocişim Hena'ya gördüğü an sözde videoya çekiyordu heyecandan yarımyamalak çekmiş. Kızımızı görünce heyecandan hiç çekemez ;)

Çekemezse , ablalarım var abim var çok şükür onlar çeker canım . Zaten bir sürü masrafımız var birde foto ekleyemem ,

İnşallah bebeklerimizi kucağımıza bir alalım, ikinci olarak Rabbim bana bir kız, sana da bir erkek evlat verir, sağlıklı sıhhatli hayırlı;)) bende şeker hamurundan bebek kurabiyesi yapmak istiyorum. Gelenlere birer tane vermek için;) bebek şekeri gibi;) onlarda biraz zahmetli ve 10 gün saklanıyormuş gerçi ama bilemiyorum. O anki psikolojime bağlı:51: ama dolaba koymak için hazırlık yaparım kesinlikle;) hazır versek ne oluyorsa sanki biz hanımlar da böyleyiz işte, kendimizi yormaya bayılıyoruz :9:

Amin inşAllah , Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin :) şekerli kurabiye ler çok güzeller , yap bence . Bende magnet alırım belki kalıcı olsun

En geç yarın sabaha kadar git.

Canım izin alıp bugün gideceğim

Aynen canım annelik demek evham demek :9: amin inşallah

Canım orda heyecandan kimsenin fotoğraf çekmeyi akıl edebileceğini sanmıyorum, en azından benim ailemde çekmezler :) beni iyice sinir ederler :9: fotoğrafı hep çok sevdiğim için bu anların güzel hatıraları olsun istedim açıkçası. Bakalım kısmet tabi ki her şey :16:

Çekemeyecek ne var . Son model telefonlarla ne güzel çekilir , ama sen fotodan anlayan bir arkadaş olduğundan her resmi beğenmiyor olabilirsin

kızlar sabahtan beri dinliorum bi türlü hissedemedim bebeğimi.dün de az hissettim.çok moralim bozuldu.hastanenin kalabalık olmıyacagını bilsem bebeğimi görmeye gidicem valla.şekerli bişeylerde yedim,sütte içtim.göbeğimi bile salladım :(((

Mevsim meyveleri ye bak nasıl kızını hissedeceksin , hiç üzülme :34:

Çok yoğunum , birde izin aldım aşı için . Zor takip ediyorum sizi , atladığım bir şey varsa kusura bakmayın arkadaşlar

Kötü gerçekten :( canım ben Florence Nightingale Hastanesinde yapıcam inşallah. Gönül normalden yana tabi ki ama hayırlısı diyorum sen canım?

fiyatları nasıl o hastanenin? doktorun nasıl? muayenesi ne kadar? canım ben de kesinlikle normal istiyorum hem bebeğim hem kendim için ama bakalım kısmet.

Canım merak etme uyuyodur minnoş :16: bu haftalarda hareketler düzensiz oluyormuş, kendini strese sokarsan psikolojik olarak da hissetmeyebilirsin bence. Ama çok merak ettiysen doktora ya da sağlık ocağına git canım

Allah kolaylık versin, inşallah güzel sonuç alırsın sınavından;) kpss ayrı bir dert;) Ben kamuda memurum canım. Bende bazen kk da çok vakit geçirince kendime kızıyorum bebeğimle ilgilenmiyorum diye:9: bebeğim kıpırdıyo benim elimde telefon:26:

:)))) halden hale sokuyorlar annelerini miniklerimiz:))))) gece hareket ettiyse endişe etme canım, gün içinde yine hareketlenir muhakkak:emir_bebek:

Canım endişelenme lütfen, kesin uyuyordur, çabuk büyüyebilmek için:)

Önceleri hareket etse rahatlayacağız diyorduk ama anlaşılan bize rahat yok, şimdi de neden hareket etmedi endişesi :)

Çok yoğunum , birde izin aldım aşı için . Zor takip ediyorum sizi , atladığım bir şey varsa kusura bakmayın arkadaşlar
saolun kızlar valla moralimi düzelttiniz .işyerindeki herkes soruo nie yüzün asık halsizim diorum geçiştiriyorum.eve gidip yatağıma uzanıp bebeğimi dinlemek istiyorum.valla bize rahat yok .hareketleri hissettim diodum ne güzel doktora daha az giderim şimdide hareket etmeyince psikopat oldum .:(((

ben hiç düşünmüyorum kuzenim fotoğrafçı reklam fotoğrafçısı ama kendi teklif etti geleyim kurbağayı çekeyim dedi olurrr dedim bende :) o gelemezse arkadaşı da var oda gelebilir doğum düğün fotoğrafçısı kendisi :) bakalım kısmet

Ne güzel işte. Öyle şansım olsa ben de düşünmem canım :34: maalesef benim etrafımda öyle birisi yok

Çekemeyecek ne var . Son model telefonlarla ne güzel çekilir , ama sen fotodan anlayan bir arkadaş olduğundan her resmi beğenmiyor olabilirsin/QUOTE]

Tabi ki çekebilirler ama çekmezler canım :( dediğim gibi nişanımda da benim zorumla bikaç poz fotoğrafımız var maalesef. Kimse o misyonu üstlenmiyor nedense, ben de boşuna masraf yapmak istemem ama o anda bunu yaşayacağımı bildiğim için yapıyorum. Yoksa çekecek birileri olsa benim profesyonel makinem var kimseye gerek kalmazdı

fiyatları nasıl o hastanenin? doktorun nasıl? muayenesi ne kadar? canım ben de kesinlikle normal istiyorum hem bebeğim hem kendim için ama bakalım kısmet.

Canım pahalı biraz benim özel sağlık sigortam var ama SGK geçiyor mu orada bilmiyorum, arayıp sorabilirsin istersen. Benim doktorum doçent olduğu için 240 TL muayenesi. Çok memnunum doktorumdan. Çok da güveniyorum. Normal, sezeryan fiyatları değişiyo sanırım bir de epidural talebine göre ek ücret alıyorlar yanılmıyorsam

Çekemeyecek ne var . Son model telefonlarla ne güzel çekilir , ama sen fotodan anlayan bir arkadaş olduğundan her resmi beğenmiyor olabilirsin/QUOTE]

Tabi ki çekebilirler ama çekmezler canım :( dediğim gibi nişanımda da benim zorumla bikaç poz fotoğrafımız var maalesef. Kimse o misyonu üstlenmiyor nedense, ben de boşuna masraf yapmak istemem ama o anda bunu yaşayacağımı bildiğim için yapıyorum. Yoksa çekecek birileri olsa benim profesyonel makinem var kimseye gerek kalmazdı

Fotoğrafçı da çok güzel çekiyor be :))) Çekemezler se imkanın da varsa ayarla bence bir fotocu :34:
En güzel anlarımız olacak nasipse ... Bizimkiler bakalım nasıl olacak , umarım bende bakınca sinir olmam :52:

Fotoğrafçı da çok güzel çekiyor be :))) Çekemezler se imkanın da varsa ayarla bence bir fotocu :34:
En güzel anlarımız olacak nasipse ... Bizimkiler bakalım nasıl olacak , umarım bende bakınca sinir olmam :52:

Ayyyy Allah kısmet eder inşallah o anları da görürüz canım, düşündükçe çok heyecanlanıyorum :52: az önce hesapladım da 12 eylül son günüm işteki, sadece 3 ay kaldı yani :46:

amin maşşalah canım allahım sağlıkla kucağina almayı nasip etsin işallah canım ben gaziantepliyim ama şanlıurfanın akçakale ilçesinde oturuyorum tayinimiz çıktı bu ay taşınacağiz bireciğe yerleşeceğiz sen nerelisin nerde yaşıyorsun

Saol canım seninkinide
Bende şanlıurfa siverekte oturuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım pahalı biraz benim özel sağlık sigortam var ama SGK geçiyor mu orada bilmiyorum, arayıp sorabilirsin istersen. Benim doktorum doçent olduğu için 240 TL muayenesi. Çok memnunum doktorumdan. Çok da güveniyorum. Normal, sezeryan fiyatları değişiyo sanırım bir de epidural talebine göre ek ücret alıyorlar yanılmıyorsam

bayağı pahalıymış:( ben medipole gidiyorum ama doktorumu değiştiricem doktor araştırıyorum, memnun kalmadım. ne zormuş bu işler:(

Ayyyy Allah kısmet eder inşallah o anları da görürüz canım, düşündükçe çok heyecanlanıyorum :52: az önce hesapladım da 12 eylül son günüm işteki, sadece 3 ay kaldı yani :46:

Bu gün aşı için gidecektim , 1 satışım olmadığından gidemiyorum :36: çok sinirlendim bak şimdi ,
Benim iş yerindeki son günüm de Allahım nasip ederse 12 Ağustos ,

Allah kolaylık versin, inşallah güzel sonuç alırsın sınavından;) kpss ayrı bir dert;) Ben kamuda memurum canım. Bende bazen kk da çok vakit geçirince kendime kızıyorum bebeğimle ilgilenmiyorum diye:9: bebeğim kıpırdıyo benim elimde telefon:26:

:)))) halden hale sokuyorlar annelerini miniklerimiz:))))) gece hareket ettiyse endişe etme canım, gün içinde yine hareketlenir muhakkak:emir_bebek:
inşallah canım 7. girişim olacak sınava bıktım ve bebeğimede acıyorum ne kafam dinleniyo ne vücudum ben ona değil o bana uyuyor yavrum bebek olmadan hazırlandım bi daha yoksa olmaz diye ha gayret :27: nasibiyle beni kurtarır inşallah paşam
kızlar bana ebe günde en az 2 kez hareket eder etmezse ya acile yada gün içinde saglık ocagına gel dedi ordada kalp atışlarına bakıyolar
benimki bugün maşalllah baya hareketli 2 günlük tembelliği bittti zannımca :24::emir_bebek:

İhmal etmek istemiyorum canım ya , ama olmuyor :14: 3 te çıksam bu sağlık ocakları kaça kadar açık acaba ?

32. haftaya gelebilirsem bu iş yerinde şükür edicem :27:

Hiç bilmiyorum ama arayıp sorabilirsin, 5e kadar falan açıktır heralde canım.

hadi ya o kadar mı :53: benim doğum iznim çok uzun süre olamayacağı için ne kadar geç çıkarsam o kadar iyi. Tabi sağlığım elverdiği sürece

Avrupa yakasındayım canım ben:( Anadolu yakasında 1-2 iyi doktor ben de buldum ama uzak:( nagihan kaya varmış medipol mega da bir de ona bakacam bu hafta.

burdaki forumlardan da bakabilirsin doktor önerilerine canım. Bir git bakalım o doktora belki memnun kalırsın. Burada yazılanlara baktım çok olumlu şeyler var :16:

Back
X