2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim lutfen panik yapma sakin ol benimde gecenlerde oyle oldu bigun ben cok hareketli bigun gecirdim ogun cok az hissettim ertesi gunde uzun saatler hic hissetmedim bende endiselenmeye baslamistim sonra bi basladi vurmaya kuzum inan bi gunleri bi gunlerini tutmuyo bebislein hareketleri 28.haftaya kadar tutarsiz oluyo sn sakin ol dusunmemeye calis uzan inan bebisin uyaninca ben burdayim diyecek annesi...

Canım uyuyordur endişe etme hemen ama cok stresteysen doktora gidip görün ama göreceksin ki Bebeğin sağlıklı ve parmağı ağzında uyuyor :)

Canim sen detayli usg yi via hospital de mi yaptirdin nekadar ucret odedin bide radyolog mu bakti perinatoloji mi ben fiyat sormayi unuttum bide radyolog bakacak dediler... ha bide usg nin 3-4 ve renkli ozelligi varmiydi

Kızlar çoğunuzun bebeğinin ismi belli nerdeyse bizde eşimle 2 isim arasında kaldık eymen yada melih düşünüoruz ama karar veremedik daha erken ama belirlemek istiyoruz artık. Sizce hangisi kulağa hoş geliyo

burdaki forumlardan da bakabilirsin doktor önerilerine canım. Bir git bakalım o doktora belki memnun kalırsın. Burada yazılanlara baktım çok olumlu şeyler var

evet, ben de buradaki yorumlara güvenerek gidiyorum zaten İnşallah iyidir:) guatr sorunum var benim. ilgilş,hassas,tecrübeli ve çok bilgili bir doktor istiyorum. çok mu şey istiyorum sanki:) kısmet artık bakalım bulacam inşallah iyi bir doktor. bu 6. doktor olacak:)

Kızlar çoğunuzun bebeğinin ismi belli nerdeyse bizde eşimle 2 isim arasında kaldık eymen yada melih düşünüoruz ama karar veremedik daha erken ama belirlemek istiyoruz artık. Sizce hangisi kulağa hoş geliyo

Canım anlamları nedir? Eymen son zamanlarda çok konuluyor, çok duyuyorum

İnşallah canım. Valla bu tarafta olsan düşünme gel benim doktora derdim. Bende de tiroid var ve ben endokronolijiye gitmiyorum bile. Çok tecrübeli bir doktor gerçekten. Çok şey istemiyorsun tabi ki. Herkesin doktorlardan beklentisi farklı oluyor. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun canım

İnşallah canım, Allah razı olsun. Baktım bulamıyorum iyi bir doktor bir de seninkini denerim napim:))

inşallah canım kötü bişey yoktur.biraz önce bi kıpırtı hissettim ama yanımda erkekler vardı elimi göbeğime koyamadım.(inşalalh bebeğimdir.

kesinlikle melihhhhhh.çok kibar bi isim :)))

Ben Eymen'i beğendim canım

Canim sen detayli usg yi via hospital de mi yaptirdin nekadar ucret odedin bide radyolog mu bakti perinatoloji mi ben fiyat sormayi unuttum bide radyolog bakacak dediler... ha bide usg nin 3-4 ve renkli ozelligi varmiydi

Yok canım via da yaptırmadım kendi doktorum bakmıyor diye. Ben koşuyolu görüntüleme de baktırdım evet renkliydi 200 e baktırdım via nın anlaşması varmış çünkü orayla. Ama sen buraya uzaksın sanırım

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine
Amin, çok teşekkür ederim.

Oy kıyamam büyüdüler de haberleşiyorlar artık anneleriyle. İnşallah bu sefer hep güzel haberler yazarım.

Çok sevindim , şükürler olsun ... bize haberdar ettiğin içinde çok teşekkürler , aklımdaydın :)
Çok teşekkür ederim.

İnşallah her şey yolunda gidecek canım. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama içimi siz az çok tahmin edersiniz. Burayı okumaya devam ettim, özellikle pıhtılıların iyi haberlerini okumak umut oldu bana.

kızlar ben çıkıyorum yemek yapacağim bu gün çok uykum var ya sürekli uyumak istiyorum iyikide ev hanımıyımm çalışıyor olsam ne yapardım bilmem neyse kendinize iyi bakın byyy

ay canım çok sevindim.allah kucagına almayı nasip etsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…