kızlar sabahtan beri dinliorum bi türlü hissedemedim bebeğimi.dün de az hissettim.çok moralim bozuldu.hastanenin kalabalık olmıyacagını bilsem bebeğimi görmeye gidicem valla.şekerli bişeylerde yedim,sütte içtim.göbeğimi bile salladım((
bayağı pahalıymışben medipole gidiyorum ama doktorumu değiştiricem doktor araştırıyorum, memnun kalmadım. ne zormuş bu işler
Canım uyuyordur endişe etme hemen ama cok stresteysen doktora gidip görün ama göreceksin ki Bebeğin sağlıklı ve parmağı ağzında uyuyor :)
burdaki forumlardan da bakabilirsin doktor önerilerine canım. Bir git bakalım o doktora belki memnun kalırsın. Burada yazılanlara baktım çok olumlu şeyler var
Kızlar çoğunuzun bebeğinin ismi belli nerdeyse bizde eşimle 2 isim arasında kaldık eymen yada melih düşünüoruz ama karar veremedik daha erken ama belirlemek istiyoruz artık. Sizce hangisi kulağa hoş geliyo
Canim bizim doktorumuz ayniydi neden memnun degilsin merak ettim simdi
evet, ben de buradaki yorumlara güvenerek gidiyorum zaten İnşallah iyidir:) guatr sorunum var benim. ilgilş,hassas,tecrübeli ve çok bilgili bir doktor istiyorum. çok mu şey istiyorum sanki:) kısmet artık bakalım bulacam inşallah iyi bir doktor. bu 6. doktor olacak:)
İnşallah canım. Valla bu tarafta olsan düşünme gel benim doktora derdim. Bende de tiroid var ve ben endokronolijiye gitmiyorum bile. Çok tecrübeli bir doktor gerçekten. Çok şey istemiyorsun tabi ki. Herkesin doktorlardan beklentisi farklı oluyor. İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun canım
canım anlamları nedir? Eymen son zamanlarda çok konuluyor, çok duyuyorum
Canim lutfen panik yapma sakin ol benimde gecenlerde oyle oldu bigun ben cok hareketli bigun gecirdim ogun cok az hissettim ertesi gunde uzun saatler hic hissetmedim bende endiselenmeye baslamistim sonra bi basladi vurmaya kuzum inan bi gunleri bi gunlerini tutmuyo bebislein hareketleri 28.haftaya kadar tutarsiz oluyo sn sakin ol dusunmemeye calis uzan inan bebisin uyaninca ben burdayim diyecek annesi...
Kızlar çoğunuzun bebeğinin ismi belli nerdeyse bizde eşimle 2 isim arasında kaldık eymen yada melih düşünüoruz ama karar veremedik daha erken ama belirlemek istiyoruz artık. Sizce hangisi kulağa hoş geliyo
Canim sen detayli usg yi via hospital de mi yaptirdin nekadar ucret odedin bide radyolog mu bakti perinatoloji mi ben fiyat sormayi unuttum bide radyolog bakacak dediler... ha bide usg nin 3-4 ve renkli ozelligi varmiydi
eymen : Hayırlı , uğurlu , talihli , bereketli
melih : Güzel , iyi , şirin
anlamında.
kesinlikle melihhhhhh.çok kibar bi isim :)))
ben eymen'i beğendim canım
bende eymeni beğendim gerçi iki isimde cok koyuluyor ama eymen daha iyi sanki
çok güzelmiş canım çok duygusal nerden aldın ben de benim haftama bakayım
Amin, çok teşekkür ederim.Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine
Oy kıyamam büyüdüler de haberleşiyorlar artık anneleriyle. İnşallah bu sefer hep güzel haberler yazarım.Canimmm benimm ne kadar sevindimm nasil heyecanlandim anlatamamm gizlerimm doldu uyku oncesi muhtesemm bi haber oldu bu bana:) kizim da cok heyecanlandi sanirim bu habere cunkuu kilir kipir oynamaya basladi teyzesine ve kucuk kardesine de selami var:) bize guzel guzel haberler vermeye devam et tatlim seni takip edicem:)
Çok teşekkür ederim.Çok sevindim , şükürler olsun ... bize haberdar ettiğin içinde çok teşekkürler , aklımdaydın :)
İnşallah her şey yolunda gidecek canım. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama içimi siz az çok tahmin edersiniz. Burayı okumaya devam ettim, özellikle pıhtılıların iyi haberlerini okumak umut oldu bana.Canım hatırlamak ne demek, hiç unutmadık ki, sevinçten ağlıyorum iş yerinde, yanımdakilerde bakıyor ne oldu diye :))) Nasıl sevindim anlatamam,sanki kendim yeniden hamile kalmışım gibi...Çok şükür tatlım, en kısa sürede iyi haberler ver bize demiştik ve sen de verdin :))
İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek,aklına hiç kötü düşünceleri getirme canım, bizi biliyorsun iğneydi,3 gr dı, kanamaydı vs. derken bugünlere geldik, sen de inşallah böyle olacaksın...
Dualarım seninle ve forumlarda gözüm üzerinde :)
Amin, çok teşekkür ederim.
Oy kıyamam büyüdüler de haberleşiyorlar artık anneleriyle. İnşallah bu sefer hep güzel haberler yazarım.
Çok teşekkür ederim.
İnşallah her şey yolunda gidecek canım. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama içimi siz az çok tahmin edersiniz. Burayı okumaya devam ettim, özellikle pıhtılıların iyi haberlerini okumak umut oldu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?