Amin, çok teşekkür ederim.
Oy kıyamam büyüdüler de haberleşiyorlar artık anneleriyle. İnşallah bu sefer hep güzel haberler yazarım.
Çok teşekkür ederim.
İnşallah her şey yolunda gidecek canım. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama içimi siz az çok tahmin edersiniz. Burayı okumaya devam ettim, özellikle pıhtılıların iyi haberlerini okumak umut oldu bana.
eymen : Hayırlı , uğurlu , talihli , bereketli
melih : Güzel , iyi , şirin
anlamında.
Hanımlar merhaba. Umarım beni hatırlarsınız.
Aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım. Tekrar hamileyim. Hem mutlu hem de kaygılıyım. Sizleri ara ara takip ediyorum, sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun. Göbüşleriniz ve siz çok tatlısınız. Dualarınızda bana da yer ayırın bu sefer her şey yolunda gitsin. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.
bende eymeni beğendim gerçi iki isimde cok koyuluyor ama eymen daha iyi sanki
Aaaaa biz seni hiçç unutmadık canım, o kadar sevindim ki verdiğin haberi duyduğumaBiz de yaşadık bu dönemleri bliyorsun o yüzden kaygı olsa da hep iyi düşünücez ve inşallah selametle atlatıcaz bugünleri. Allah hepimizin miniklerini korusun, sağlıkla kavuştursun inşallah. Ocak annelerindeymişsin, biz de takip edecez seni ve inşallah iyi haberlerini okuyacaz arkadaşım, dulaarımız seninle...
Biz çok iyi durumdayız tatlım, bebeklerde bir sıkıntı yok o nedenle kesinlikle kaybı, pıhtılaşmaya bağlama, kısmet değilmiş ama bu sefer Allah'ın izniyle kısmet olacak :) arada yaz lütfen buraya da, merak ederiz seni..
ay canım çok sevindim.allah kucagına almayı nasip etsin:)))
slm canım benim yengemin kız kardeşi hamileydi dr konturolüne gitmiş dr senin bebeğin özürlü eksik doğacak parmakları bacağinin biri yok demiş kürtaş yapalım demiş kadın hayır allah bana bunu verdi ben onun canına kıyamam dünyaya getiricem dedi ve hamileliğini ağlayarak dua ederek geçir hiç birşey anlamadı kızcağiz sonra doğum yaptıki sapasağlam bir kızı oldu çevresindeki çocuklardan daha akıllı sen sadece allaha dua et işallah hiç bir şey olmayacak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağina önemli olan allahın sana hazırladığı sınavı geçmekk sınavı geçersen rabbim bütün güzellikleri sunacaktır sana dualarım seninle olacak işallah sağlıkla kucağina alırsın bebeğiniii
benim de nikonum var ama kocişkom hiç sevmiyor foto çekmeyi, beceremiyor da zaten bir de o heyecanla ona çektirmem foto yazık paketin içinde varsa süper tabi ki de
Amin hepinize tekrar teşekkürler.
o zaman damlacım listeye eklermisin eymen olarak :) oğlum karnımda alıştı zaten babası eymenim babacım die seviyo o da tepki verio babasına.... Isminin anlamı gibi uğurlu talihli hayırlı bereketli olur inşallah oğlum...
Kizlar tetanoz asisini kacinci haftada yaptirdiniz.bnm ayin 3 unde idi ama ananem vefat ettigi icin saglik ocagina gidemiyorum21 haftadan snra yaptirsam bisiy olurmuu ;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben düşünüyorum doğum için fotoğrafçı isim verirsen bi araştırayimBiz beraber gidiyorduk fotoğrafçılık kulübüne. Bir balık tuttuğumda 20 tane fotoğraf çekiyor, artık Deniz doğurduğumda napar bilmemBu arada İzmir'de doğum fotoğrafçısı isteyen olursa kulüpten başarılı fotoğrafçı arkadaşlardan önerebilirim. Aslında bir erkek arkadaşımız var düğün fotoğraflarını süper çekiyor, ama doğumda olmaz işte
Çekemeyecek ne var . Son model telefonlarla ne güzel çekilir , ama sen fotodan anlayan bir arkadaş olduğundan her resmi beğenmiyor olabilirsin/QUOTE]
Tabi ki çekebilirler ama çekmezler canımdediğim gibi nişanımda da benim zorumla bikaç poz fotoğrafımız var maalesef. Kimse o misyonu üstlenmiyor nedense, ben de boşuna masraf yapmak istemem ama o anda bunu yaşayacağımı bildiğim için yapıyorum. Yoksa çekecek birileri olsa benim profesyonel makinem var kimseye gerek kalmazdı
Eşini doğum olana kadar yazdır fotoğrafçılık kulübüneFotoğrafçı parasını da sana versin, istediğini alırsın bebişine Şaka bir yana, hak veriyorum sana. Bizim arkadaş çevresinde çok fotoğrafçı olduğundan sorun etmiyorum. Ama dediğin gibi çekemeyeceklerse içinde kalır tabi fotoğraf sever biri olarak.
Çok geçmiş olsun başınız sağolsun ailecekcok zor günler bilirim Rabbim kalanlara uzun uzun ömürler versin inşallah
canım inşallah ismi gibi uğur getirir en hanenize hem işinize gücünüze eve gidince eklerim canım hemen rabbim nazarlardan saklasın sizi mutluluğunuz daim olsun inşallah
Ben iphone'a kadınlar kulübünün programını yükledim canım. Cevapla dediğin zaman fotoğraf ekleme butonu da var. Bunlar da annemin ördüğü ve örmeye devam ettiği battaniye ve yelekler:)
Eki Görüntüle 1139134 Eki Görüntüle 1139135 Eki Görüntüle 1139136
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
GÜNAYDIN ANNİŞLER VE TATLI MI TATLI BAL BEBİŞLER NASILSINIZ BAKALIM UMARIM İYİSİNİZDİR BİZ ÇOK İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR :)
HAFTASONU ATAMADIM RESİMLERİMİZİ TLF ÇEKTİĞİM İÇİN BİRAZ KÖTÜ AMA MİNNOŞUM BELLİ YİNEDE TEYZELERİİ İŞTEEE OĞLUŞUMMMMM :)
Eki Görüntüle 1140775 Eki Görüntüle 1140776
Eşini doğum olana kadar yazdır fotoğrafçılık kulübüneFotoğrafçı parasını da sana versin, istediğini alırsın bebişine Şaka bir yana, hak veriyorum sana. Bizim arkadaş çevresinde çok fotoğrafçı olduğundan sorun etmiyorum. Ama dediğin gibi çekemeyeceklerse içinde kalır tabi fotoğraf sever biri olarak.
Keske sevse hemen yollarim :) aynen canim icimde kalacak gercekten de sonra surekli uzulurum gerek yok.
O guzel bir sey saglikla dogsunlar da fotograflari da olsun minnaklarin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz beraber gidiyorduk fotoğrafçılık kulübüne. Bir balık tuttuğumda 20 tane fotoğraf çekiyor, artık Deniz doğurduğumda napar bilmemBu arada İzmir'de doğum fotoğrafçısı isteyen olursa kulüpten başarılı fotoğrafçı arkadaşlardan önerebilirim. Aslında bir erkek arkadaşımız var düğün fotoğraflarını süper çekiyor, ama doğumda olmaz işte
Kizlar tetanoz asisini kacinci haftada yaptirdiniz.bnm ayin 3 unde idi ama ananem vefat ettigi icin saglik ocagina gidemiyorum21 haftadan snra yaptirsam bisiy olurmuu ;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?