2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Biz çok iyi durumdayız tatlım, bebeklerde bir sıkıntı yok o nedenle kesinlikle kaybı, pıhtılaşmaya bağlama, kısmet değilmiş ama bu sefer Allah'ın izniyle kısmet olacak :) arada yaz lütfen buraya da, merak ederiz seni..

Aaaaa biz seni hiçç unutmadık canım, o kadar sevindim ki verdiğin haberi duyduğuma Biz de yaşadık bu dönemleri bliyorsun o yüzden kaygı olsa da hep iyi düşünücez ve inşallah selametle atlatıcaz bugünleri. Allah hepimizin miniklerini korusun, sağlıkla kavuştursun inşallah. Ocak annelerindeymişsin, biz de takip edecez seni ve inşallah iyi haberlerini okuyacaz arkadaşım, dulaarımız seninle...

bende eymeni beğendim gerçi iki isimde cok koyuluyor ama eymen daha iyi sanki

o zaman damlacım listeye eklermisin eymen olarak :) oğlum karnımda alıştı zaten babası eymenim babacım die seviyo o da tepki verio babasına.... Isminin anlamı gibi uğurlu talihli hayırlı bereketli olur inşallah oğlum...

ay canım çok sevindim.allah kucagına almayı nasip etsin:)))

Amin hepinize tekrar teşekkürler.

eewet canım ALLAH ne verırse o zaten sapasaglam dogar olacagı varsa sonradan olur RABBIM korusun ewlatlarımızı bol dua edıyorum

benim de nikonum var ama kocişkom hiç sevmiyor foto çekmeyi, beceremiyor da zaten bir de o heyecanla ona çektirmem foto yazık paketin içinde varsa süper tabi ki de

Biz beraber gidiyorduk fotoğrafçılık kulübüne. Bir balık tuttuğumda 20 tane fotoğraf çekiyor, artık Deniz doğurduğumda napar bilmem Bu arada İzmir'de doğum fotoğrafçısı isteyen olursa kulüpten başarılı fotoğrafçı arkadaşlardan önerebilirim. Aslında bir erkek arkadaşımız var düğün fotoğraflarını süper çekiyor, ama doğumda olmaz işte

Kizlar tetanoz asisini kacinci haftada yaptirdiniz.bnm ayin 3 unde idi ama ananem vefat ettigi icin saglik ocagina gidemiyorum 21 haftadan snra yaptirsam bisiy olurmuu ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin hepinize tekrar teşekkürler.

canım biz burdayız ve senin haberlerini bekliyoruz.şu anda haftalarımız farklıda olsa hiç önemli değil.,her sıkıntını,stresini bizimle mutlaka paylaş.pıhtılaşmayıda gercekten hiç kafana takma Allahın izniyle halledicez.:)))

Canım inşallah ismi gibi Uğur getirir en hanenize hem işinize gücünüze eve gidince eklerim canım hemen Rabbim nazarlardan saklasın sizi mutluluğunuz daim olsun inşallah

Çok geçmiş olsun başınız sağolsun ailecek cok zor günler bilirim Rabbim kalanlara uzun uzun ömürler versin inşallah

Canım ben düşünüyorum doğum için fotoğrafçı isim verirsen bi araştırayim

Son düzenleme:
canım inşallah ismi gibi uğur getirir en hanenize hem işinize gücünüze eve gidince eklerim canım hemen rabbim nazarlardan saklasın sizi mutluluğunuz daim olsun inşallah

amin inşallah tatlım çok teşekkür ederim canım hepimizin bebişleri bereketleriyle uğurlarıyla gelirler inşallah hep musmutlu olalımm....

Kızlar bu aralar çok yoğunuz malum yıl sonu işlemleri, çok az bakabiliyorum, bizim topicde de herkes muhabbet kuşu gibi olduğu için gördüğümü de hangi sayfada gördüğümü unutuyorum:) bulduğum kadarıyla Kamuran bu cicileri paylaşmış, çok tatlılar,güle güle giysin giydirirsin inşallah canım. Biz de artık almaya başlayacaz nihayet o yüzden aldıklarınıza daha dikkatli bakıyorum artık:)

Meralg oğlun çooookkk tatlı gerçekten, maşallah yanaklara buruna bak

Lale06lale sende göbiş paylaşmışsın ama göremedim eminim çok tatlıdır:)

Ne guzelmis :) bizimki de ceker de tum fotolar flu cikar :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Basin sagolsun canim Allah kalanlara uzun omur versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar merhaba :) öncelikle herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu doğumlar, bebişler diliyorum. ben de bi ekim annesiyim Allah kısmet ederse :) yanlız bi sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim :) bugün doppler kontrolüm vardı. aynı zamanda şekere falan da bakıldı. çok şükür hiç bi sıkıntı yokmuş içim rahatladı. kaç gündür meraktan uyayamıcaktım nerdeyse :) yanlız benim sat a göre 20+6 olmam gerekiyo fakat 22+6 çıktı ve hep şimdiye kadar 1 hafta önden gidiyodu bu sefer 2 hafta önden gidiyo. doktorum bunun bi sorun olmadığını aksine bebeğin güzel geliştiğini söyledi . boyu 29 cm kilosda 540 gr. ancak benim aklıma takıldı bu doğumu erkene alır mı? yani doğum böyle devam ederse erken mi olur?. ben hangisine göre hazırlamam lazım kendimi? bi de 7 kilo aldım şimdiden çok mu sizce :) boyum 1.70 olduğu için çok kilolu görünmüyosun diyolar ama 7 kilo çok gibi geldi malum bunun daha ilerisi var :) yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…