Amin, çok teşekkür ederim.
Oy kıyamam büyüdüler de haberleşiyorlar artık anneleriyle. İnşallah bu sefer hep güzel haberler yazarım.
Çok teşekkür ederim.
İnşallah her şey yolunda gidecek canım. Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama içimi siz az çok tahmin edersiniz. Burayı okumaya devam ettim, özellikle pıhtılıların iyi haberlerini okumak umut oldu bana.
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsunKizlar tetanoz asisini kacinci haftada yaptirdiniz.bnm ayin 3 unde idi ama ananem vefat ettigi icin saglik ocagina gidemiyorum21 haftadan snra yaptirsam bisiy olurmuu ;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar merhaba :) öncelikle herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu doğumlar, bebişler diliyorum. ben de bi ekim annesiyim Allah kısmet ederse :) yanlız bi sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim :) bugün doppler kontrolüm vardı. aynı zamanda şekere falan da bakıldı. çok şükür hiç bi sıkıntı yokmuş içim rahatladı. kaç gündür meraktan uyayamıcaktım nerdeyse :) yanlız benim sat a göre 20+6 olmam gerekiyo fakat 22+6 çıktı ve hep şimdiye kadar 1 hafta önden gidiyodu bu sefer 2 hafta önden gidiyo. doktorum bunun bi sorun olmadığını aksine bebeğin güzel geliştiğini söyledi . boyu 29 cm kilosda 540 gr. ancak benim aklıma takıldı bu doğumu erkene alır mı? yani doğum böyle devam ederse erken mi olur?. ben hangisine göre hazırlamam lazım kendimi? bi de 7 kilo aldım şimdiden çok mu sizce :) boyum 1.70 olduğu için çok kilolu görünmüyosun diyolar ama 7 kilo çok gibi geldi malum bunun daha ilerisi var :) yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Kızlar bu aralar çok yoğunuz malum yıl sonu işlemleri, çok az bakabiliyorum, bizim topicde de herkes muhabbet kuşu gibi olduğu için gördüğümü de hangi sayfada gördüğümü unutuyorum:) bulduğum kadarıyla Kamuran bu cicileri paylaşmış, çok tatlılar,güle güle giysin giydirirsin inşallah canım. Biz de artık almaya başlayacaz nihayet o yüzden aldıklarınıza daha dikkatli bakıyorum artık:)
Meralg oğlun çooookkk tatlı gerçekten, maşallahyanaklara buruna bak
Lale06lale sende göbiş paylaşmışsın ama göremedimeminim çok tatlıdır:)
Kızlar biz bu park yatağı aldık:)) içine de visko yatak:) kurduk baktık sonra da katlayıp çantasına koyduk:) hemen 4 ay geçsin istiyorum:)) hiç kaldırmak istemedim:))
Eki Görüntüle 1144952
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzel güle güle kullanın inşallah nerden aldınız ben de bakıym kız için olanlarına
Kızlar biz bu park yatağı aldık:)) içine de visko yatak:) kurduk baktık sonra da katlayıp çantasına koyduk:) hemen 4 ay geçsin istiyorum:)) hiç kaldırmak istemedim:))
Eki Görüntüle 1144952
Şu park yataklar iyi ki va bende çantaya atıp her yere götürüyordum,güle güle yatsın minik yavrun çok hoş canım
Eki Görüntüle 1144952
Geçmişe göz atmadan önce selam herkese bikaç gündür yaz temizliğiyle uğraşmaktayım giremedim fazla bizimde detaylı 4d ultrasonunuz salı günü bakalım bizim cimcime nasıl inş bana benziodurbu arada bide oğlan çıkmalı benim kızçem😁 neyse heyecanlıyım sonuç olarak kızlar bebişler iyidir inş rabbim Bi yaramazlık vermesin bu arada benim bebe hiç durmaksızın tepiyo artık hele uzun sure aç bırakmışsam deşiyo karnımı 😊
Eki Görüntüle 1144952
Canim cok begendim markasi ne? Gule gule kullan baya guzelmis :) cihangir bey yata yata eskitsin insallah :)
Canim ya cok begendim rengide supermis bende bu tonlarda yada kahve krem tonlarinda istiyorum internettenmi siparis ettin yoksa magazasi varmi bide ebati kaca kaç cok ciciymis insallah saglicakla misil misil yatar minigin
Kizlar Allah izin verirse sabah ayrıntı ultrasonum var iyi dileklerinizi ve dualarinizi eksik etmeyin hepinize iyi geceler
Teşekkür ederiz teyzesi:) Markası camper:) internette yatakla beraber 200 lira kampanyasını görünce kocişe söyledim. O da almış:) bana stokta kalmamış demişti şaka yapmış:)) meğer sipariş vermiş iki gün evvel:) bugün görünce çok şaşırdım:))
Kizlar Allah izin verirse sabah ayrıntı ultrasonum var iyi dileklerinizi ve dualarinizi eksik etmeyin hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?