2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hepinize günaydın kızlar.herkesin bebeğini çok çok hissedeceği bir gün olur inşallah.
(içindede ben,dün baya paniklemiştim akşam eve gidip yatınca yerinde durmadı meleğim,annesini sevindirdi)

Çok sevindim canım, gönlünü ferah tut inşallah birşey olmayacak bebeklerimize.Ama biraz kıpırdamadan yatıp,uyumak onlarında hakkı değil mi:)

Kizlar Allah izin verirse sabah ayrıntı ultrasonum var iyi dileklerinizi ve dualarinizi eksik etmeyin hepinize iyi geceler

iyi haberlerini bekliyoruz canım...

çok güzel canım ne güzel yatak işini çözmüşsünüz. darısı bizim başımıza güle güle iyi günlerde kullansın inşallah

Son düzenleme:

Canım çok güzelmiş renkleri, bebişin sağlıkla,mutlulukla kullansın inşallah...

Evet arkadaşlar alışverişler ne zaman başlıyor, ben 1-2 kıyafet aldım ama büyük alışverişe daha geçmedim.Merakla aldıklarınızı bekliyorum...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn =)
Günaydın canım park yatağınız çok güzelmiş, güle güle kullansın cihangir fiyatı da gayet uygunmuş
hepinize günaydın kızlar.herkesin bebeğini çok çok hissedeceği bir gün olur inşallah.
(içindede ben,dün baya paniklemiştim akşam eve gidip yatınca yerinde durmadı meleğim,annesini sevindirdi)
Günaydın aminn inşallah çok çok hissederiz maşallah meleğine bak annesi ne güzel kıpırdamış, ben sana dememiş miydim uyuyordur rahatsız etme çocuğu diye

anaaaammm çok güzell güle güle kullansın hepsi çok şirin....

Saol canım :) Valla çok tereddüt ettim ama artık dayanamadım aldım,inşallah sağlıkla doğar bebeğim ve bunları eskitir :)

Son düzenleme:

fiyatı çok iyiymiş, internet adresi var mı ben de bakayım canım?:)

iyi haberlerini bekliyoruz canım...

çok güzel canım ne güzel yatak işini çözmüşsünüz. darısı bizim başımıza güle güle iyi günlerde kullansın inşallah

Kızlar çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için :) Oğluşum hepinizi öpüyor :)))))))))))

Canım aldıkların çok güzel özellikle tulumu çok beğendim. Benim bu tulumlarda gözüm var. Yakın zamanda kendimi tutamayıp alabilirim. Güle güle giydir bebişine :))

Çok sevindim canım, gönlünü ferah tut inşallah birşey olmayacak bebeklerimize.Ama biraz kıpırdamadan yatıp,uyumak onlarında hakkı değil mi:)

evet lalecim demiştin rahatsız etme die,ben dün baya rahatsız ettim :))çok şükür rahatladım,cool aldıklarına bayıldımm çok güzeller hepsi,ama ben hep hareket etsin etsinde annesinin gönlü rahat olsun :)) istiyorum.

saol canım :) Tulumlar bana da çok cazip geliyor, sanki onlarla bebeği tutması daha kolay olur gibi ama kullanımları kısa süreli oluyormuş,nedenini anlayamadım.Belki hemen uzuyor vs. diyedir ama aldım işte ben de dayanamayıp :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…