Kizlar Allah izin verirse sabah ayrıntı ultrasonum var iyi dileklerinizi ve dualarinizi eksik etmeyin hepinize iyi geceler
İnşallah canım sağolasın:) gerçekten çok pratik park yatak :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gayet uygunmus fiyati canim, gule gule kullanin :) surpriz olmasi da ayri bir keyifli olmus :)
hepinize günaydın kızlar.herkesin bebeğini çok çok hissedeceği bir gün olur inşallah.
(içindede ben,dün baya paniklemiştim akşam eve gidip yatınca yerinde durmadı meleğim,annesini sevindirdi)
kamurancım yatagı cok beğendim.güle güle kullasın,mışıl mışıl uyusun,büyüsün bebişin inşallah...
Meralg oğlun çooookkk tatlı gerçekten, maşallahyanaklara buruna bak
Kizlar Allah izin verirse sabah ayrıntı ultrasonum var iyi dileklerinizi ve dualarinizi eksik etmeyin hepinize iyi geceler
Kızlar biz bu park yatağı aldık:)) içine de visko yatak:) kurduk baktık sonra da katlayıp çantasına koyduk:) hemen 4 ay geçsin istiyorum:)) hiç kaldırmak istemedim:))
Eki Görüntüle 1144952
Kızlar biz bu park yatağı aldık:)) içine de visko yatak:) kurduk baktık sonra da katlayıp çantasına koyduk:) hemen 4 ay geçsin istiyorum:)) hiç kaldırmak istemedim:))
Eki Görüntüle 1144952
Günaydın canımGünaydınnnnnnnnnnnnnnn =)
Günaydın aminn inşallah çok çok hissederizhepinize günaydın kızlar.herkesin bebeğini çok çok hissedeceği bir gün olur inşallah.
(içindede ben,dün baya paniklemiştim akşam eve gidip yatınca yerinde durmadı meleğim,annesini sevindirdi)
Geçtiğimiz haftasonu biz de bunları aldık
Eki Görüntüle 1145345 Eki Görüntüle 1145346 Eki Görüntüle 1145347 Eki Görüntüle 1145340 Eki Görüntüle 1145342 Eki Görüntüle 1145339
anaaaammm çok güzell güle güle kullansın hepsi çok şirin....
Teşekkür ederiz teyzesi:) Markası camper:) internette yatakla beraber 200 lira kampanyasını görünce kocişe söyledim. O da almış:) bana stokta kalmamış demişti şaka yapmış:)) meğer sipariş vermiş iki gün evvel:) bugün görünce çok şaşırdım:))
iyi haberlerini bekliyoruz canım...
çok güzel canım ne güzel yatak işini çözmüşsünüz. darısı bizim başımıza güle güle iyi günlerde kullansın inşallah
Canım çok güzelmiş renkleri, bebişin sağlıkla,mutlulukla kullansın inşallah...
Evet arkadaşlar alışverişler ne zaman başlıyor, ben 1-2 kıyafet aldım ama büyük alışverişe daha geçmedim.Merakla aldıklarınızı bekliyorum...
Kızlar çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için :) Oğluşum hepinizi öpüyor :)))))))))))Günaydın canımpark yatağınız çok güzelmiş, güle güle kullansın cihangir fiyatı da gayet uygunmuş
Günaydın aminn inşallah çok çok hissederizmaşallah meleğine bak annesi ne güzel kıpırdamış, ben sana dememiş miydim uyuyordur rahatsız etme çocuğu diye
Canım aldıkların çok güzel özellikle tulumu çok beğendim. Benim bu tulumlarda gözüm var. Yakın zamanda kendimi tutamayıp alabilirim. Güle güle giydir bebişine :))Geçtiğimiz haftasonu biz de bunları aldık
Eki Görüntüle 1145345 Eki Görüntüle 1145346 Eki Görüntüle 1145347 Eki Görüntüle 1145340 Eki Görüntüle 1145342 Eki Görüntüle 1145339
Günaydın canımpark yatağınız çok güzelmiş, güle güle kullansın cihangir fiyatı da gayet uygunmuş
Günaydın aminn inşallah çok çok hissederizmaşallah meleğine bak annesi ne güzel kıpırdamış, ben sana dememiş miydim uyuyordur rahatsız etme çocuğu diye
Çok sevindim canım, gönlünü ferah tut inşallah birşey olmayacak bebeklerimize.Ama biraz kıpırdamadan yatıp,uyumak onlarında hakkı değil mi:)
Kızlar çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için :) Oğluşum hepinizi öpüyor :)))))))))))
Canım aldıkların çok güzel özellikle tulumu çok beğendim. Benim bu tulumlarda gözüm var. Yakın zamanda kendimi tutamayıp alabilirim. Güle güle giydir bebişine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?