2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hepinize gunaydinlar guzel anneler ayrintilidan ciktim cok sukur hersey yolunda ama ben minigime doyamadim simdi 1 ay nasil gecicek

Canım ben düşünüyorum doğum için fotoğrafçı isim verirsen bi araştırayim

Selda'yı başarılı buluyorum, bizim kulüpten canım. Selda Atınız diye arattırırsan hemen ulaşırsın. Benim fotoğraflarımı da o çekebilir

Merhaba herkese günaydın:) Hafta başından beri çok stresli bir hafta oldu benim için korkuyorum bebeğim etkilenecek diye Allah'a bol bol dua ediyorum bişe olmasın diye çok şükür bebeğimde dün bayağı hareketliydi acaba rahatsız oldu da o yüzden mi hareketleniyor diye de korkmuyor değilim.Cumartesi doktora gidicem 40 gündür görmedim bebeğimi çoookkk özledim

Umarım herkesin bebeği iyidir musmutlu bir gün olsun

Çocuk kıpırdasa pimpirikleniyoruz, kıpırdamasa evham yapıyoruz. Çok tuhaf bu anne canlıları Ben stresli olduğumda çikolata yiyorum. Yapılan araştırmalarda hamileliğinde düzenli çikolata yiyen annelerin bebeklerinin daha mutlu olduğu görülmüş. Herşey bebeğim için, yoksa canım çikolata istediğinden değil yani

Ben hiç çikolata yemiyorum mutsuz mu olucak benim kızım

bayıldım hepsine harikalar iyi günlerde sağlıkla giydir canım inşallah. Böyle kalın şeyleri nerden buldun bu arada? Ben de sürekli bakıyorum ama hep yazlık

Çok teşekkürler... Carter's dan aldım canım, sezonu olmadığı için %50 indirime girmişti kışlık ürünler. Ben mağazasından aldım ama internet sitesinde de var ürünler...

Çok teşekkürler... Carter's dan aldım canım, sezonu olmadığı için %50 indirime girmişti kışlık ürünler. Ben mağazasından aldım ama internet sitesinde de var ürünler...

Aaa ben de bakmıştım carter's a ama hiç göremedim böyle şeyler, bir de internetten bakayım :) kızıma alayım bir şeyler

Aaa ben de bakmıştım carter's a ama hiç göremedim böyle şeyler, bir de internetten bakayım :) kızıma alayım bir şeyler

Kızlar için de acaip tatlı ürünler var, dayanamayıp onlara da baktığımda eşim "bebeği şaşırtma kız şeylerine bakarak" dedi :))

fiyatı çok iyiymiş, internet adresi var mı ben de bakayım canım?:)
............. adres canım :)

Bebişler çabuk büyüdüğü içindir :) Ama kış bebekleri olacakları için bize tulumlar lazım :) Allah korusun aşıya götürürken falan hasta etmeyelim.

Kızlar için de acaip tatlı ürünler var, dayanamayıp onlara da baktığımda eşim "bebeği şaşırtma kız şeylerine bakarak" dedi :))

Evet carter's çok güzel gerçekten. Bak markabebe diye bir site var, oraya da bakabilirsin canım bu arada sürekli kampanyalar oluyor :)

saol tatlım hemen bakıyorum...İnsan almaya başlayınca duramıyor sanırım :)

Sorma herkes benimle dalga geçiyor, 5 yıllık dolabını yapıcaksın doğana kadar diyorlar kendimi biraz tutmaya karar verdim. Geri kalan şeyleri eylülde almayı düşünüyorum. Şimdi odasına odaklanacağım

Ben çok şey almadım ama hep araştırıyorum,tetikteyim :) Odayı ne zaman almam gerektiğine de karar veremedim.Kimisi 6. ayda al,zaten gelmesi 1 ayı buluyor,kokusu çıkması lazım vs. diyor.Kimisi son aya kadar bekle diyor.Kafam karıştı.

7. aydan sonra da ağırlaşacakmışız,öyle diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…