Hepinize gunaydinlar guzel anneler ayrintilidan ciktim cok sukur hersey yolunda ama ben minigime doyamadim simdi 1 ay nasil gecicek
Canım ben düşünüyorum doğum için fotoğrafçı isim verirsen bi araştırayim
Hepinize gunaydinlar guzel anneler ayrintilidan ciktim cok sukur hersey yolunda ama ben minigime doyamadim simdi 1 ay nasil gecicek
Geçtiğimiz haftasonu biz de bunları aldık
Eki Görüntüle 1145345 Eki Görüntüle 1145346 Eki Görüntüle 1145347 Eki Görüntüle 1145340 Eki Görüntüle 1145342 Eki Görüntüle 1145339
Merhaba herkese günaydın:) Hafta başından beri çok stresli bir hafta oldu benim için korkuyorum bebeğim etkilenecek diye Allah'a bol bol dua ediyorum bişe olmasın diye çok şükür bebeğimde dün bayağı hareketliydi acaba rahatsız oldu da o yüzden mi hareketleniyor diye de korkmuyor değilim.Cumartesi doktora gidicem 40 gündür görmedim bebeğimi çoookkk özledim
Umarım herkesin bebeği iyidir musmutlu bir gün olsun
Çocuk kıpırdasa pimpirikleniyoruz, kıpırdamasa evham yapıyoruz. Çok tuhaf bu anne canlılarıBen stresli olduğumda çikolata yiyorum. Yapılan araştırmalarda hamileliğinde düzenli çikolata yiyen annelerin bebeklerinin daha mutlu olduğu görülmüş. Herşey bebeğim için, yoksa canım çikolata istediğinden değil yani
bayıldım hepsine harikalariyi günlerde sağlıkla giydir canım inşallah. Böyle kalın şeyleri nerden buldun bu arada? Ben de sürekli bakıyorum ama hep yazlık
Çok teşekkürler... Carter's dan aldım canım, sezonu olmadığı için %50 indirime girmişti kışlık ürünler. Ben mağazasından aldım ama internet sitesinde de var ürünler...
Aaa ben de bakmıştım carter's a ama hiç göremedim böyle şeyler, bir de internetten bakayım :) kızıma alayım bir şeyler
............. adres canım :)fiyatı çok iyiymiş, internet adresi var mı ben de bakayım canım?:)
saol canım :) Tulumlar bana da çok cazip geliyor, sanki onlarla bebeği tutması daha kolay olur gibi ama kullanımları kısa süreli oluyormuş,nedenini anlayamadım.Belki hemen uzuyor vs. diyedir ama aldım işte ben de dayanamayıp :)
Kızlar için de acaip tatlı ürünler var, dayanamayıp onlara da baktığımda eşim "bebeği şaşırtma kız şeylerine bakarak" dedi :))
Ben hiç çikolata yemiyorum mutsuz mu olucak benim kızım
Bak şimdiii, deme öyle annesiiiDemek ki mutlusun, çikolataya ihtiyacınız yok
Evet carter's çok güzel gerçekten. Bak markabebe diye bir site var, oraya da bakabilirsin canım bu arada sürekli kampanyalar oluyor :)
saol tatlım hemen bakıyorum...İnsan almaya başlayınca duramıyor sanırım :)
Sorma herkes benimle dalga geçiyor, 5 yıllık dolabını yapıcaksın doğana kadar diyorlarkendimi biraz tutmaya karar verdim. Geri kalan şeyleri eylülde almayı düşünüyorum. Şimdi odasına odaklanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?