............. adres canım :)
Bebişler çabuk büyüdüğü içindir :) Ama kış bebekleri olacakları için bize tulumlar lazım :) Allah korusun aşıya götürürken falan hasta etmeyelim.
çikolata sevmiyorum canım ben ondan yemiyorum :) şaka yaptım :) arada bir zorla yiyorum ama mutlu olsun kızım diye
Ben çok şey almadım ama hep araştırıyorum,tetikteyim :) Odayı ne zaman almam gerektiğine de karar veremedim.Kimisi 6. ayda al,zaten gelmesi 1 ayı buluyor,kokusu çıkması lazım vs. diyor.Kimisi son aya kadar bekle diyor.Kafam karıştı.
7. aydan sonra da ağırlaşacakmışız,öyle diyorlar...
Afiyet olsun annesi. Ben de tatlı sevmezdim ama oğlum çok seviyor sanırım, yedikçe yiyesim geliyor. Ben tatlı yedikçe o da dans ediyor içeride
Sağol canım benimsana da afiyet bal şeker olsun yarasın evlatlarımıza inşallah maşallah ona, benimki de ne yesem seviniyo garibim içerde
Çocuk kıpırdasa pimpirikleniyoruz, kıpırdamasa evham yapıyoruz. Çok tuhaf bu anne canlılarıBen stresli olduğumda çikolata yiyorum. Yapılan araştırmalarda hamileliğinde düzenli çikolata yiyen annelerin bebeklerinin daha mutlu olduğu görülmüş. Herşey bebeğim için, yoksa canım çikolata istediğinden değil yani
Bana sorsan ben de çok şey almadım :26:Canım ben bu ay başlayacağım ancak biter diye düşünüyorum. Dedikleri gibi 1 ay havalandırmak gerekiyormuş, gelmesi falan derken 2 ayı bulur. Bir de Allah korusun erken falan doğar Hazır hareket edebiliyorken alayım da bitsin. Çünkü ben kesin çok gezicem biliyorum kendimi
Gerçekten doğru söyledin annelik bu olsa gerekbende o gün stresten 3 tane çikolatayı peşpeşe yedim ohh bir rahatladım sonra demek ki doğru birşey yapmışım
Geçtiğimiz haftasonu biz de bunları aldık
Eki Görüntüle 1145345 Eki Görüntüle 1145346 Eki Görüntüle 1145347 Eki Görüntüle 1145340 Eki Görüntüle 1145342 Eki Görüntüle 1145339
Hepinize gunaydinlar guzel anneler ayrintilidan ciktim cok sukur hersey yolunda ama ben minigime doyamadim simdi 1 ay nasil gecicek
Ohhhhhh yarasın minnaklaraİyi yapmışsın annesi, bana doktorum yedi ye diye. Yoksa tırsardım yemeye. Sağolsun, kahve çay bile içebilirsin günde iki fincan diyor ama ben içmiyorum.
Bayildimm bayildimm bayildimm bunlaraa hepsi cokk seker Allah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsinn canimm:))
Gozunaydinn canim herseyin yolunda olmasina cok sevindimm masallah bebegine:)
kızlar çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için :) oğluşum hepinizi öpüyor :)))))))))))
saol canım :) valla çok tereddüt ettim ama artık dayanamadım aldım,inşallah sağlıkla doğar bebeğim ve bunları eskitir :)
Kızın kıpır kıpır bugün içimde,
Büyüdükçe daha çok hissediyorum,
İnanmak zor geliyor bazen,
Düşünsene, içimde bir canlı var,
2 kalp taşıyorum bir bedende,
Allahın bir mucizesi olmalı bu,
Evet anne olmak çok zor,
Bunu artık daha da iyi biliyorum,
Ama inan hepsine, her şeye değiyor,
Küçük mucizemi çok seviyorum..
Geçtiğimiz haftasonu biz de bunları aldık
Eki Görüntüle 1145345 Eki Görüntüle 1145346 Eki Görüntüle 1145347 Eki Görüntüle 1145340 Eki Görüntüle 1145342 Eki Görüntüle 1145339
Amin canım, sağlıkla gelsin minnaklarımız. İştahlı olsunlar, bol bol emsinler inşallah.
adres yokki cnm
neler aldın cnm yazsana bize de fikir olurya birşey sorucam bebeğin yüzünü ben daha hiç göremedim illa görmek için ayrıntılı ultrason mu yaptırmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?