2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
çikolata sevmiyorum canım ben ondan yemiyorum :) şaka yaptım :) arada bir zorla yiyorum ama mutlu olsun kızım diye

Afiyet olsun annesi. Ben de tatlı sevmezdim ama oğlum çok seviyor sanırım, yedikçe yiyesim geliyor. Ben tatlı yedikçe o da dans ediyor içeride

kamuran, güle güle kullanın canım. Çok ciciymiş park yatağınız. En çok da ölçüsü hoşuma gitti. Bizim beğendiğimiz 90 cm idi ve yazlıkta sıkıntı yaratacaktı odamızda. Bu 60 cm miş, ben hep 90lık oluyorlar sanıyordum. Bir tane de biz kapabiliriz belki.

Bana sorsan ben de çok şey almadım :26: Canım ben bu ay başlayacağım ancak biter diye düşünüyorum. Dedikleri gibi 1 ay havalandırmak gerekiyormuş, gelmesi falan derken 2 ayı bulur. Bir de Allah korusun erken falan doğar Hazır hareket edebiliyorken alayım da bitsin. Çünkü ben kesin çok gezicem biliyorum kendimi

Afiyet olsun annesi. Ben de tatlı sevmezdim ama oğlum çok seviyor sanırım, yedikçe yiyesim geliyor. Ben tatlı yedikçe o da dans ediyor içeride

Sağol canım benim sana da afiyet bal şeker olsun yarasın evlatlarımıza inşallah maşallah ona, benimki de ne yesem seviniyo garibim içerde

Gerçekten doğru söyledin annelik bu olsa gerek bende o gün stresten 3 tane çikolatayı peşpeşe yedim ohh bir rahatladım sonra demek ki doğru birşey yapmışım

slm kızlar nasılsınız az önce sağlık ocağindan geldim 2 aşımızıda olduk haftaya cuma şeker yüklemesi için gideceğim oğlumu çok özledim bir an önce şu günler geçsede görsem oğlumu

neler aldın cnm yazsana bize de fikir olur ya birşey sorucam bebeğin yüzünü ben daha hiç göremedim illa görmek için ayrıntılı ultrason mu yaptırmak lazım.

Gerçekten doğru söyledin annelik bu olsa gerek bende o gün stresten 3 tane çikolatayı peşpeşe yedim ohh bir rahatladım sonra demek ki doğru birşey yapmışım

Ohhhhhh yarasın minnaklara İyi yapmışsın annesi, bana doktorum dedi ye diye. Yoksa tırsardım yemeye. Sağolsun, kahve çay bile içebilirsin günde iki fincan diyor ama ben içmiyorum.

Son düzenleme:

Bayildimm bayildimm bayildimm bunlaraa hepsi cokk seker Allah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsinn canimm:))

Hepinize gunaydinlar guzel anneler ayrintilidan ciktim cok sukur hersey yolunda ama ben minigime doyamadim simdi 1 ay nasil gecicek

Gozunaydinn canim herseyin yolunda olmasina cok sevindimm masallah bebegine:)

Ohhhhhh yarasın minnaklara İyi yapmışsın annesi, bana doktorum yedi ye diye. Yoksa tırsardım yemeye. Sağolsun, kahve çay bile içebilirsin günde iki fincan diyor ama ben içmiyorum.

Bende 2 bardak falan çay içiyorum ama ufak bardakla birde açık içiyorum.Senin de bebişne yarasın sağlıkla doğsunlar inşallah

Kızın kıpır kıpır bugün içimde,
Büyüdükçe daha çok hissediyorum,
İnanmak zor geliyor bazen,
Düşünsene, içimde bir canlı var,
2 kalp taşıyorum bir bedende,
Allahın bir mucizesi olmalı bu,
Evet anne olmak çok zor,
Bunu artık daha da iyi biliyorum,
Ama inan hepsine, her şeye değiyor,
Küçük mucizemi çok seviyorum..

Bayildimm bayildimm bayildimm bunlaraa hepsi cokk seker Allah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsinn canimm:))

Gozunaydinn canim herseyin yolunda olmasina cok sevindimm masallah bebegine:)

Saol canım, 1 takım alırım diye girdim, sonuç bu

Daha güzellerini sağlıkla senin bebişin giysin

Tüylerim diken diken oldu, ne güzel yazmışsın

Gerçekten her bebek bir muzice, insanın aklı almıyor içimizde bir canlının yaşamasına,bütün organlarının tam olmasına, kalbinin atmasına...

Hepsi muhteşem ve çok kullanışlı güle güle sağlıkla giysin minnoşun hepsine bayıldım
Arkadaşlar patikli olan küçük pijama tarzı altlıklar var ya onlara bebek rahat hareket etmez diyenler var. Yeni doğan bebekler çok geriyo ayaklarını rahat bir alan bulamıyor diyor kullananlar. Çok rahat bir şey aslında çorap gibi ayağını sıcacık tutar, giydirmeside kolay. Çok fazla olmamak şartıyla bir kaç parça alınabilir patiksiz olanlarda daha rahat ediyormuş bebekler

neler aldın cnm yazsana bize de fikir olur ya birşey sorucam bebeğin yüzünü ben daha hiç göremedim illa görmek için ayrıntılı ultrason mu yaptırmak lazım.

Canım şimdiye kadar; kısa kollu body, atlet body, uzun kollu body, tulum, penye hırka, penye pantolon bir de tütü aldım :26: ama kaçar tane aldım unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…