- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Kızlar şeker yüklememi yaptırdım. Normal çıktıoğluşum 610 gr olmuş, boyuda 28 cm. Bizden bu kadar. Bugün ve hafta sonu yokum kk da. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Maşallah canım bayağı erken davranmışsın :)))Kızlar şeker yüklememi yaptırdım. Normal çıktıoğluşum 610 gr olmuş, boyuda 28 cm. Bizden bu kadar. Bugün ve hafta sonu yokum kk da. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
2 öğün sıkı yemekte doğru değilkusura bakma canım bende kitap var da orada gördüm :)
3 öğün ve mideyi doldurmadan az yiğin yazıyor. Ara öğünleri de alıp , mideyi çok doldurmadan alınmalı
Kızlar şeker yüklememi yaptırdım. Normal çıktıoğluşum 610 gr olmuş, boyuda 28 cm. Bizden bu kadar. Bugün ve hafta sonu yokum kk da. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Bak canım felsefem bu :)) görsel olarak paylaşmak istedim daha kalıcı oluyor oyle :))
Eki Görüntüle 1147797
Aynen bu felsefeye gore yiyorum. Akşamda ciddi az yiyorum ve gercekten cok işe yaradı benden tavsiye kilo almamanın sırrı burada
canım sevindim.Kızlar şeker yüklememi yaptırdım. Normal çıktıoğluşum 610 gr olmuş, boyuda 28 cm. Bizden bu kadar. Bugün ve hafta sonu yokum kk da. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Damla teşekkür ederiz iyi dileklerin için canım:)
Kızlar ben oğluşuma mutlaka bir şey örmek istiyorum. Daha önce atkı örmüşlüğüm var şişle. Sizce becerebilir miyim bebek giyeceği? :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar,
Bugün yoğunluktan giremedim. Geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Lalecim sanırım şeker yüklemen iyi çıkmış çok sevindim
Bizim de yarın kontrolümüz var şans dileyin teyzeleri
merhabalar,
ben enfeksiyon bölümüne gitmiştim. değerim yine artmış. iki gün hastaneye yatırdılar. orada antibiyotik tedavisi gördüm. yeni eve geldik. kızım iyi ama ben maalesef üst yolunum rahatsızlığım dolayı antibiyotik verdi dr. inşallah bebeğime birşey olmaz.
kaldığım yer doğum hastanesiydi. dolayısıyla o kadar çok hamile vardı ki..allah herkese şifa versin..
ancak bunu yanında doğum yapanlar, bebeğine kavuşanlar o bebek sesleri harikaydı. allah hepimize nasip etsin..
canım sevindim.
nerde yükleme yaptırdın. kilosunu falan söylemişlerde.
işallah canım 20+3 haftaya kadar 3 kilo ile geldim ondan beri tartılmadımm haftaya gittiğimde belli olur 5 bucuk ayda kaç kilo aldığımmm sen kaç kilo aldınn ha ben 4 aya kadar 700 grm almıştım beşinci ayda almaya başladımmm bakalım kaç oldum eminim 5 kiloyu geçmişimdir çünkü iştahım çok açıldı hatta bazen kendimi tutamıyıp yiyorum doyana kadar sonra 1 saat dolanıyorum rahatsız ediyor ama dikkat etmek gerek sağlıklı vitaminli besinler yemek gerek ama herşey hazır pek mümkün olmuyor ben sadece yoğut ve yumurta köyden getirtiyorumm onun dışında hep katkı maddeli şeyler yiyoruz işallah sağlıklı olur bebişlerimizzz
Muhtemelen organik falan değildir Çilek, ondan öyle demiştir. Bir de onların aldığı takım masif yani ahşap. Bakmadım ama Çilektekiler mdf olabilir. Aslında bizim marangozumuz Çilektekilere bakıp aynısını çok daha uygun fiyata yapıyor. Ama kullanılan malzemenin bebek için uygun olması lazım işte.
Ana kucağını da kopyaladım ama o çıkmamış linkte. Be safe diye bir markanın ana kucağını almışlar. Eşimle biraz baktık mağazadan, kaldıramadım bugün ana kucağını, çok ağır. Bir de içinde bebek olunca, mümkün değil kaldıramam. Kullanan arkadaşlar da aynı şeyi söylüyorlar. Bence baba kucağı deselermiş daha iyiymiş, anca babası taşıyabilir onu. Bir de bebek arabası gördük, 4000 tl. Eşim dedi bu paraya Şahin araba veriyorlar
Dualarımız sizinle annesi :))
Çok teşekkürler canım benimsen neler aldın dün bakiim?
2 tane penye battaniye
Nevresim takımı
Tek üst- tek alt
2 tane pijama takımı
Önlük
Bir tane de dışarda giymesi için tulum
Ama duramıyorum artık tutamıyorum kendimi :)) daha alacak çok şey var :s
Oh oh harika güle güle kullansın Henacık
Valla ben de tutamıyorum kendimive daha büyük şeylere hiç başlamadım. kendime bi liste yaptım, ordan bakıp alıcam yoksa ipin ucu kaçıyor battaniye nevresim falan işine hiç girmedim daha
Sorma canım inşallah sağlıkla doğarlar.. Ben de 5 kilo aldım ama 1 kiloyu son 1 haftada aldım :26: bundan sonra yediklerime dikkat edicem protein ağırlıklı beslenicem inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi :)) Canım benim bu aldıklarımın hepsi 3-6 ay arası. Yeni doğan sadece 2 tane tulum var. 40ı çıkana kadar kundakta sarcam kızımı o yüzden ilk aylar için kıyafet derdi yok şuan için. Onun dışında 6. Aydan sonra havalar ısınıyor diye ozamanda yakın yapıyım diyorum o alışverişi. Şimdilik 3-6 ay arası ile doluyor evim. Gerçi 6. Ay Mart'a geliyor ama ozamann hava koşullarına gore giyinir artık. Ben liste yapmadım henüz. Ama yapmam gerek karışıyor çünkü aldıklarım, almam gerekenlerle
ne kötü ben ekmeksiz ne kahvaltı yemek yiyebiliyorum alışkanlık işte ama bazen düşünüyorum zoor hamile kaldın kendine gel boş ver doğumdan sonra verirsin diyorum oğlum iyi olsunda ben başka birşey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?