2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar şeker yüklememi yaptırdım. Normal çıktı oğluşum 610 gr olmuş, boyuda 28 cm. Bizden bu kadar. Bugün ve hafta sonu yokum kk da. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

Kızlar şeker yüklememi yaptırdım. Normal çıktı oğluşum 610 gr olmuş, boyuda 28 cm. Bizden bu kadar. Bugün ve hafta sonu yokum kk da. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Maşallah canım bayağı erken davranmışsın :)))
Ben 20 haziranda yaptırıcam:)
Oğluşunun kilosu yarım kiloyu geçmiş :))))) Demek ki geçtiler yarım kiloyu ayy çok sevindim ben de :))
Allaha emanet olun canım :)

Bak canım felsefem bu :)) görsel olarak paylaşmak istedim daha kalıcı oluyor oyle :))

Aynen bu felsefeye gore yiyorum. Akşamda ciddi az yiyorum ve gercekten cok işe yaradı benden tavsiye kilo almamanın sırrı burada

Ilk şeker yüklemesi senden geldi. Hadi maşallah oğluşun gayet iyi ve formda :)) görüşürüz canımm

Tamam canım , akşam sonuçta yiyorsun ama az yiyorsun :)
Ben akşamları geçiştirdiğim de vicdan yapmayım bari

Merhaba kızlar,

Bugün yoğunluktan giremedim. Geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Lalecim sanırım şeker yüklemen iyi çıkmış çok sevindim

Bizim de yarın kontrolümüz var şans dileyin teyzeleri

merhabalar,
ben enfeksiyon bölümüne gitmiştim. değerim yine artmış. iki gün hastaneye yatırdılar. orada antibiyotik tedavisi gördüm. yeni eve geldik. kızım iyi ama ben maalesef üst yolunum rahatsızlığım dolayı antibiyotik verdi dr. inşallah bebeğime birşey olmaz.

kaldığım yer doğum hastanesiydi. dolayısıyla o kadar çok hamile vardı ki..allah herkese şifa versin..

ancak bunu yanında doğum yapanlar, bebeğine kavuşanlar o bebek sesleri harikaydı. allah hepimize nasip etsin..

canım sevindim.
nerde yükleme yaptırdın. kilosunu falan söylemişlerde.

Son düzenleme:

Canım ben de çok örgü bilmiyorum ama el emeğim bişey olsun istedim. Şu akıllı ipler var ya onlardan aldım, battaniye örüyorum kızıma

Dualarımız sizinle annesi :))

Canım çok geçmiş olsun inşallah artık atlatırsın. Sonuçta hamilesin, doktorlar buna göre vermiştir ilacı canım hiç endişelenme inşallah bişeycik olmaz kızına

Sorma canım inşallah sağlıkla doğarlar.. Ben de 5 kilo aldım ama 1 kiloyu son 1 haftada aldım :26: bundan sonra yediklerime dikkat edicem protein ağırlıklı beslenicem inşallah

Hmm olabilir canım, bakalım araştırıcam ama mdf de olsa kanserojen olmasın yeter bence araştırıcam bakalım. Ana kucağı ağır ama çok kullanılıyor canım, benim tüm arkadaşlarım, abilerim kullandılar. Baba kucağı iyiymiş uçmuşlar yaa 4000 nedir

Çok teşekkürler canım benim sen neler aldın dün bakiim?

2 tane penye battaniye
Nevresim takımı
Tek üst- tek alt
2 tane pijama takımı
Önlük
Bir tane de dışarda giymesi için tulum

Ama duramıyorum artık tutamıyorum kendimi :)) daha alacak çok şey var :s

2 tane penye battaniye
Nevresim takımı
Tek üst- tek alt
2 tane pijama takımı
Önlük
Bir tane de dışarda giymesi için tulum

Ama duramıyorum artık tutamıyorum kendimi :)) daha alacak çok şey var :s

Oh oh harika güle güle kullansın Henacık

Valla ben de tutamıyorum kendimi ve daha büyük şeylere hiç başlamadım. kendime bi liste yaptım, ordan bakıp alıcam yoksa ipin ucu kaçıyor battaniye nevresim falan işine hiç girmedim daha

Teşekkür ederiz teyzesi :)) Canım benim bu aldıklarımın hepsi 3-6 ay arası. Yeni doğan sadece 2 tane tulum var. 40ı çıkana kadar kundakta sarcam kızımı o yüzden ilk aylar için kıyafet derdi yok şuan için. Onun dışında 6. Aydan sonra havalar ısınıyor diye ozamanda yakın yapıyım diyorum o alışverişi. Şimdilik 3-6 ay arası ile doluyor evim. Gerçi 6. Ay Mart'a geliyor ama ozamann hava koşullarına gore giyinir artık. Ben liste yapmadım henüz. Ama yapmam gerek karışıyor çünkü aldıklarım, almam gerekenlerle

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorma canım inşallah sağlıkla doğarlar.. Ben de 5 kilo aldım ama 1 kiloyu son 1 haftada aldım :26: bundan sonra yediklerime dikkat edicem protein ağırlıklı beslenicem inşallah

ne kötü ben ekmeksiz ne kahvaltı yemek yiyebiliyorum alışkanlık işte ama bazen düşünüyorum zoor hamile kaldın kendine gel boş ver doğumdan sonra verirsin diyorum oğlum iyi olsunda ben başka birşey istemiyorum

Son düzenleme:

Canim ama ilk dogduklarinda 0-3 bile olmuyormus yenidogan alin diyorlar. 0-3 de mi almiycaksin? Ben yenidogan ve 0-3 aliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ekmeksiz ben de kahvalti edemem mumkun degil. Yemekleri ekmeksiz yiyorum ama. Aynen canim tabi ki iyi olsunlar da kilo verilir hic onemli degil. Sadece benim gozum korkuyor bianda bu kadar almayi benimseyemedim sanirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…