- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Canim ama ilk dogduklarinda 0-3 bile olmuyormus yenidogan alin diyorlar. 0-3 de mi almiycaksin? Ben yenidogan ve 0-3 aliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yeni doğan olarak sadece iç zıbın alıyım diyorum ya hiç bir fikrim yok kundak olayını yapcam ya ben o yüzden sadece 2 adet hastane çıkışı var bende oda 0-3 ay arası sanırım yada yeni doğan bilmiyorum :s kınadığın üstüne hiç birsey yapmıyormussun çünkü sadece iç zıbın giyiliyormus sonra da battaniyeye saracağım inşallah boyle geçecek diye düşünüyorum en azından 40 günümüz
Canım kadife battaniyeler buldum idil bayb den daha iyi bence peluşştan ,
Bunu ben de yazmıştım geçen hafta, sığır jelatininden deli dana bulaşma riski olduğunu. İlaçta domuz jelatini var diye içmiyor insanlar ama yoğurtta da, dondurmada da, yediğimiz pek çok paketli üründe de var domuz jelatini. Bana kalsa hiç vitamin kullanmak istemiyorum. Ama vitamin hapının içinde kalsiyum da var ve benim kalsiyuma ihtiyacım var. Çünkü süt ve ürünlerini pek tüketemiyorum. O nedenle dahiliye doktorum da içmen lazım dedi. Beslenmen iyiyse, kalsiyum, vitamin vs tahlillerin de düşük değilse doktoruna danış bence.
Yeni doğan olarak sadece iç zıbın alıyım diyorum ya hiç bir fikrim yok kundak olayını yapcam ya ben o yüzden sadece 2 adet hastane çıkışı var bende oda 0-3 ay arası sanırım yada yeni doğan bilmiyorum :s kınadığın üstüne hiç birsey yapmıyormussun çünkü sadece iç zıbın giyiliyormus sonra da battaniyeye saracağım inşallah boyle geçecek diye düşünüyorum en azından 40 günümüz
Teşekkür ederiz teyzesi :)Oooo masallah bu ne guzellik :) cok his bir hamile olmussun canim, oglusunla sana kocaman masallah :*
Sağol canım. Bugüne kadar hiç bilmezdim mide yanması. Yeni başladı.
Ben 2 öğün sağlam bir şekilde yiyorum akşam 6-6.30 gibide yoğurt meyve gibi küçük porsiyonalr yiyorum. Aç kalmadığımız sürece problem olmayacağını düşünüyorum. Bol bol suda içiyorum gayet iyi hissediyorum kendimi :))
Canim neden kundak yapiyorsun? Saglikli miymis? Ben de yenidoganlara son ay bakicam, kilosuna gore. Gecen gun bi arkadasim 4,5 kilo dogurdu cunku :)
2 öğün mü? Ben günde 4-5 öğün yiyorum en az. Sabahları 3 dilim ekmek yiyorum arada tost ya da simit sonra öğle yemeği eve gelince meyve sonra aksam yemeği yatarken sut. Ama acayip şişkinlik ve reflu oluyor tabi. Şu suyu ben de bol icsem ne güzel olacak ama unutuyorum hele ki disardayken su tasimak da zor geliyor yaninda
Hepinize günaydın kızlaaarUmarım senin de ayrıntılın çok iyi çıkar arkadaşım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Bir arkadaşımın da ikilisi ve dörtlüsü riskli çıkmış, amniyosentez oldu. Çok şükür herşey yolundaymış. Sıkma canını, testler çok belirleyici değil. Sadece olasılık veriyorlar.
Kızlar, bugün okuma bayramımız var, heyecanlıyım. 3 haftadır Soma nedeniyle ve sonrasında hava şartlarından ertelemek zorunda kaldık. Bugün de yağmurlu. Umarım akşama yağmaz da kuzucukların emeği boşa gitmez
benim arkadaşımın da hem ikili hem 4lü bozuk çıktı amniyosentez normal çıktı şuan çok sağlıklı bebeği sakın korkma üzme kendini sakın Allahım korusun miniklerimiz inşallah çok sağlıklı hepimizin..
canım kaçırmısım ayrıntılı ultrasonun mu vardı?? inşallah güzel haberlerle gelirsin canımm
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar 😊cook şükür bebegimde gorunen bir sorun çıkmadı.Az kaldı inş güzel haberlerle gelirsin :)
merhabalar,
ben enfeksiyon bölümüne gitmiştim. değerim yine artmış. iki gün hastaneye yatırdılar. orada antibiyotik tedavisi gördüm. yeni eve geldik. kızım iyi ama ben maalesef üst yolunum rahatsızlığım dolayı antibiyotik verdi dr. inşallah bebeğime birşey olmaz.
kaldığım yer doğum hastanesiydi. dolayısıyla o kadar çok hamile vardı ki..allah herkese şifa versin..
ancak bunu yanında doğum yapanlar, bebeğine kavuşanlar o bebek sesleri harikaydı. allah hepimize nasip etsin..
canım sevindim.
nerde yükleme yaptırdın. kilosunu falan söylemişlerde.
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar 😊cook şükür bebegimde gorunen bir sorun çıkmadı.
Ay çok tatlı ya mutlaka bundan örücem çok seviyorum ben bunları :) çok da moda :))) bu senin oğluşun dimi çok tatlı maşallah ya:)
Nasıl örüyosunuz tiğ işi varsa bana da anlatın bende örmek istiyorum
Oy maşallahÇok cici, severim onu. Çok güzeller, hazır gibi. Bu çift taraflı mont gibilerden annem yakınlarımızdaki her bebeğe örer, adetidir. Çok kullanışlıymış. Bizim oğlana da ördü çeşit çeşit ama böyle delikli gibi değil. Bunu da göstereyim ona, sağolasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?