2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim ama ilk dogduklarinda 0-3 bile olmuyormus yenidogan alin diyorlar. 0-3 de mi almiycaksin? Ben yenidogan ve 0-3 aliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni doğan olarak sadece iç zıbın alıyım diyorum ya hiç bir fikrim yok kundak olayını yapcam ya ben o yüzden sadece 2 adet hastane çıkışı var bende oda 0-3 ay arası sanırım yada yeni doğan bilmiyorum :s kınadığın üstüne hiç birsey yapmıyormussun çünkü sadece iç zıbın giyiliyormus sonra da battaniyeye saracağım inşallah boyle geçecek diye düşünüyorum en azından 40 günümüz

Canım kadife battaniyeler buldum idil bayb den daha iyi bence peluşştan ,

Merhaba arkadaşlar oğluşumla biz geldik

Eklentiler

• $2014-06-06 18.51.42.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:

Sağol canim kusura bakma anca okuyabiliyorum. Ben simdi bazen iciyorum bazen icmiyorum. Doktora sorsam ben yazdim iç der tahminin.

Canim neden kundak yapiyorsun? Saglikli miymis? Ben de yenidoganlara son ay bakicam, kilosuna gore. Gecen gun bi arkadasim 4,5 kilo dogurdu cunku :)

Kizlar merhaba. Çok şükür bugün cuma, tatile girdik ben de buraya yaza biliyorum
Nasil gidiyor daha okuyamadim pek umarim tüm anneler ve melekleri iyidir

Son düzenleme:
Sağol canım. Bugüne kadar hiç bilmezdim mide yanması. Yeni başladı.

Bende de çok var ama benim midede değil de yukarıya geliyor nasil yaniyor bogazim anlatamam reflu oldum her halde ben de. Yatarken yastigi falan yukseltiyorum ama fayda etmiyor. Soğuk sut bayagi iyi geliyor canim ama yudum yudum iciyorum dene istersen sen de.

2 öğün mü? Ben günde 4-5 öğün yiyorum en az. Sabahları 3 dilim ekmek yiyorum arada tost ya da simit sonra öğle yemeği eve gelince meyve sonra aksam yemeği yatarken sut. Ama acayip şişkinlik ve reflu oluyor tabi. Şu suyu ben de bol icsem ne güzel olacak ama unutuyorum hele ki disardayken su tasimak da zor geliyor yaninda

Canim neden kundak yapiyorsun? Saglikli miymis? Ben de yenidoganlara son ay bakicam, kilosuna gore. Gecen gun bi arkadasim 4,5 kilo dogurdu cunku :)

Bak canım boyle yazıyor.

Yapılan çalışmalarda, kundaklanan bebeklerin daha çabuk uykuya geçtikleri, daha uzun ve rahat uyudukları görülmüştür. Kundakla kolların sarılması bebeklerde sık görülen moro refleksi denen sıçrama tarzındaki hareketleri azalttığı için sık uyanmayı da engellemekte ve uyku kalitesini artırmaktadır. Kundaklama rahat uyuyan bebekler için çok gerekli olmasa da özellikle gazlı, huzursuz, gelecekte uyku problemlerine aday bebeklerde çok işe yaramaktadır.

Tek problemin sıkı sarılmamalı.çkalça çıkığı oluşabilir çünkü. Bide ben eski geleneklere cok önem veren birisiyim. Düşünüyorum yani hepimiz kundaklanarak geldik buralara kadar vardır atalarımızın bir bildiği. Bide son zamanlarda yurtdısında da fok popüler olmuş kundaklama. Ama sanırım onlar yarım kundak yapıyorlar. Oyle işte canım.

Dışarıdayken bende içemiyorum canım lavabo sıkıntısı var bende dışarıdaki labüvaboları fazla kullanmak istemiyorum o yüzden su içemiyorum. Onun dışında günde en az 2 litre su içmeye calısıyorum, ee kaç kilo aldın sen şimdiye kadar? Baya güzel yiyorsun ahh ahh bende boyleydim iste 7 kilo aldım toplamda

canım kaçırmısım ayrıntılı ultrasonun mu vardı?? inşallah güzel haberlerle gelirsin canımm

Az kaldı inş güzel haberlerle gelirsin :)
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar 😊cook şükür bebegimde gorunen bir sorun çıkmadı.

Canimm cok cok gecmismolsun insallah bian once sagligina kavusursun...

Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar 😊cook şükür bebegimde gorunen bir sorun çıkmadı.

Hayirli uurlu olsunn gozunaydin arkadasimm:)

Ay çok tatlı ya mutlaka bundan örücem çok seviyorum ben bunları :) çok da moda :))) bu senin oğluşun dimi çok tatlı maşallah ya:)

Bu hırkalar çift taraflı Bi tarafı beyaz Bi tarafı mavi zor Bi iş yani canım ama çok sıcak tutuyor mont gibi bizim bebelere de gerekli kış bebeği olcanlar bu arada evet benim sıpa bu burada 7aylikti o zaman kisti 😊sagol teyzesi

Evett sonunda eve gelebildikk:) ayrintili ultrasonumuz cok sukur ki iyi gecti kizlar herseyimiz yerli yerinde boyumuz yaklasik 28 cm kilomuz da 530 gr olmus:) doktorumun hic onemsemedigi ama benim kafama taktigim tek sey gobek kordonunun 1 kere bebisin boynuna dolanmis olmasi bol duruyomus sıkı diilmis ama yine de moralim biraz bozuldu onun disinda kizimin eli surekli suratindaydii zar zor 1-2 poz yakaladi doktorumuz :) uzun boylu olacak diyo bakalim:)
Bende kan pihtilasmasi oldugu icin internette hep normal dogumun cok kanamali oldugu icin tercih edilmedigini okuyup cok uzulmustum ama bgun saolsun doktorum hic oyle bsy yok sartlar elverdigi surece normal dogum yapabilisin dedi cok sevindim:) bide bebek odasi takimlarina baktim cilek mobilyada bi tane cok begendim bakalim onu almayi dusunuyoruz tabi bide park yatagi ama henuz onu hangi marka alacagima karar veremedim bizden haberler simdilikk boyle teyzelerii kizimin hepinize ve tum kardeslerine selami var...:))

Nasıl örüyosunuz tiğ işi varsa bana da anlatın bende örmek istiyorum

Canim Ben beceriksizim Bu dikis nakis orgu islerinde pek anlamam annem takimini 100 tl gibi bi fiyata yaotirmisti ornek goturursrn bi tuhafiyeye falan taps lar belki yada netten arattir SEN vardi buyuk ihtimalle yapilisi falan

Oh NE guzel bulmusun becerukli anayi ordur calls canim Benin,annem dantel bilir sadece o yüzden yatak takımını yorganını falan hep dantel yapmıştı kullanmadık ayrı konu oğlan rahatsız oldu benim gibi yunden battaniyesiyle geçirdi kışı 😊sen annene bolca ördür çok işine yarıycak valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…