2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende d vitamini eksikliği var o yüzden güneşlenmem çok iyi olacak. Karnımızı çıkarmayalım zaten fazla. Ne olur ne olmaz..

canım o folic düşüklüğünde mi oluyordu. yani kan değerlerinden hangisine bakıyoruz.

etimed hastanesi var canım ordan memnun bir arkadaşım. oraya gidebilirsin

herşeyine bakıyorlarmıymış, organlarına ve bilgiyi veriyorlarmıymış. yönlendirme yapıyorlar mı hani muayene gibi .kim bakıyormuş perinatolog mu radyolog mu yoksa kadın doğumcu mu. yani biraz daha arkadaşından bilgi alsan çok şey mi istemiş olurum.

Son düzenleme:

Ben şekerli artık hiç birsey yemiyorum cok dincim cok sağlıklı ve karatayın dediği herseye katılıyorum kadın bir bardak şekeri tutmuş getirmiş programa. Yaptıran bir kız 4 gün boyunca bebeğini hissetmemiş yaptırana saygım sonsuz ama bir kere daha kararımın ne kadar doğru olduğunu anladım bence de o kadar şekeri 800 gram bebeğe yüklemek cinayet. Karatay da diyor ki bebeğin kilosuna gore yüklesinler bümadem yükleyecekler. Hemde cok mantıklı konuşuyor hem şeker yüklüyorlar sonra da şekerden uzak durun diyorlar saçmalık bence

inşallaaah canım inşallaaaah....

SELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm

Canım benim sen böyle diyince , ben hiç bir şey almamışım diyorum :26: ama tebrik ederim çok güzel şeyler almış ve çoğunu atlatmışsın .
Kıyafetlerini Eminönü ne bakarım dedim , birdahaki aya gidip halledeyim diyorum . Cıa markayı ben bilmiyorum , iyi diyorsan ona da bakarım ,
Ben nevresim takım , kumaşını alıp kendim diktirmek istiyorum bakalım. çamaşırların kirli kutularını falan , file gibi olanlar var hem yer kaplamaz .
Alezi Yataştan alırım belki ,

Selam kızlar. Bugün televizyonda Canan Karatay şeker yüklemesi için çok zararlı dedi. Bende pazartesi 100 gr lık yaptırcam birincisi yüksek çıktı çünkü.Bu kadın benim kafamı karıştırdı yaaa. Ne yapsam bilmiyorum. Şeker yüklemesi çocuk için zararlıymış.

SELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm

Geç döllenme olmuş olabilir o nedenle ha ilelik söz konusu olabilir acil değilse içme bence çünkü benim bebeğim adet günü kanda çıkmıştı daha önce çıkmamıştı

canım bende 1 takım nevresim aldım oda ikeadan ayrıca ikimizinde yatağı yanyana olacagından ikimizede aynı desenden diktirmek istedim geçen baktım kumaşcılara bişey beğenemedim ucuzada denk gelmiyor ayrıca metresi 10 lira kumasın.. yinede bende diktiricem aslında makine alıp kendim dikmek istiyorum bakalım :)

başlarda ben anlamıyordum niye şeker yüklemesi yapılır diye. açıkçası hala bir cevap bulamadım. bugün c.karatay şeker yüklemesini yapıyorlar sonrasında da siz de şeker çıkabilir veya şekeriniz yüksek diyorlar deyince dedim bu kadar mı.. az önce de bir arkadaş şeker çıkınca faydası oluyor dedi. o yüklenen direkt şekerse ne gibi faydası şeker çıkarsa önlemi olur ki.. kuzenime şeker yüksek çıkmış şeker yüklemesi yapalım demişler yaptırmış. iyi de mantık nerede anlamış değilim.
hadi tetanoz aşısı yaralanmada da bağışıklık sağlıyor deniliyor. buna rağmen üç kez düşündük. mikrobu durduk yere niye alalım niye..

açıkçası şeker yüklemesinin yanında bir de tuz yüklemesi de yaparlar mı acaba:) hani acaba tansiyonunuz yükseliyor mu ona bir bakalım diye..

organlarına vs bakıyorlarmış canım eline koluna... arkadaşımınki daha küçük, ikili taramayı da orda yaptırdı. Şimdilik gayet memnun. kimin baktığını bilmiyorum ama size yakın bir hastane, git bir bak hoşuna giderse devam edersin. Öyle pahalı da değil. Hatta akşam 6 dan sonra oskar diye bir doktor varmış o bakıyormuş. Bu akşam bile gidebilirsin. Öğrenmiş olursun perinatolog mu radyolog mu... bayan doktordan memnun kalmadı.

Canım ben almayacağım o süt şaşma makinasını biliyorum ilk süt cok önemliymiş ama denemek istiyorum yani direk gidip almak istemiyorum. Süt sağıp verdiğinde bebek ile temasın kesiliyor diye düşünüyorum o yüzden kendim emzirmek istiyorum. Çalışıyor olsamda oyle yapardım sanırım çalışana kadar kendim emzirirdim. Onun dışında bizde biraz birsey aldık ama eksikler cok.
Yeni doğan için
2 adet yeni doğan hastahane çıkışı, şapka, eldiven, çorap, ayakkabı, 2 adet kundak
3-6 AY ARASI
4 adet pijama takımı ( 2 adet tulum - 2 adet alt üst takım ), 1 adet üst, 3 adet kısa kollu zıbın, 2 adet kolsuz zıbın, 4 adet dışarı için tulum, 1 adet dışarı için sweat, 2 adet önlük, 2 adet uzun kollu penye hırka
6-9 ay arası
2 tane alt, 2 tane üst, 2 tane tulum
Tekstil olarak çok eksiğimiz var ama. Henüz bornoz takımı, alt açma bezi, 2 adet penye battaniye, nevresim takımı ve alez aldık.
Ben bu aralar uygun fiyata emzirme gecelik takımı arıyorum ama bulamıyorum hepsi 150 tl gibi gibi

İşte bende bunları düşününce kendimi kobal olarak hissediyorum. Cok şükür hiç birsey yaptırmadım kızıma. Ilk aşıyı vurdurdum ama sonra vazgeçtim ikinciyi yaptırmadım. Ikili üçlü testler hepsi para tuzağı gibi geldi. Ayrıntılı ultrasonda zaten herseyi derinleşmesine gözüktü neden onu da yaptırmak istediler bide okadar paraya? Ben anlamadım ne doktorları nede bunları direkten insanları. Yaptırmadım cok mutluyum kafam karışmadı en azından sonra birsey olursa keske yaptırmasaydın kesin ondan oldu demeyeceğim. En cok kafamı kurcalayın noktada senin dediğin olay. Şekerin var diyorlar şeker yüklüyorlar hemde daha fazla. Şeker var zaten neden daha fazla yüklüyorsun dimi anlamıyorum bende

ben emzirme geceliği ve pijama takımı aldım kendime civilden aldım L beden aldım hastanede falan rahat edeyim diye gayet uygun sonra giyinmem o tarz biliyorum o yüzden . geceli 30 mu neydi pijama takımı 15 lira. gecelikte emzirmek için yerler var. benim bebekle ilgili pek eksiğim kalmadı çok şükür yorganı eksik sadece..

Ya bende bugun yorgan siparişi verecektim netten ama sonra vazgeçtim. Bebekler sanırım 1 yaşına gelene kadar yorgan onermiyorlarmus gecen gün nette duydum sence doğru mu? Bende o tarz seyleri sevmiyorum işte o yüzden bulamadım kafama gore hiç birsey ben pijama takımı istemiyorum daralırım valla pijamayla yanıma bi kapri alcam bide gecelik tabi sabahlığıda olmalı sonra ne olacak onlara bilmiyorum

bide canım zaten 3 dört ay ben emziricem ALLAH nasip ederse benim işde oldugum zamanlar için bebeğe stok yapmak istiyorum.

bide canım zaten 3 dört ay ben emziricem ALLAH nasip ederse benim işde oldugum zamanlar için bebeğe stok yapmak istiyorum.

Tabi canım çalışan annelerin bence alması gerekli bu pompa olayını yoksa süt kalırsa içerde cok ağrıtıyormus göğüsü. Bide akıyormuş falan. Benim eşim beni bırak işe cocuk büyümeden biyere gitmemi bile istemiyor kaldım ben evde :s

sen öyle deyince ben de tereddüde düştüm. canan karatay'ı ben de daha önce izlemiştim. çok mantıklı aslında ama doktorlar niye bu kadar ısrar ediyor yaptır diye anlamıyorum. sen yaptırmadın mı? ya benim bebek biraz tombik vaktine göre bu nedenle şeker olabilir mi diye düşündüm off amma soru işareti her şey. bir çok avrupa ülkesinde yasaklanmış şeker yüklemesi. şeker çıksa ne yapacaklar? ilaç kullanamayız sadece şekerli yeme diyecek ki bunu zaten yapmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…