Bende d vitamini eksikliği var o yüzden güneşlenmem çok iyi olacak. Karnımızı çıkarmayalım zaten fazla. Ne olur ne olmaz..
etimed hastanesi var canım ordan memnun bir arkadaşım. oraya gidebilirsin
öyle de canım o yükleme şeker çıktığında azaltmıyor şeker çıkmasını engel olmuyordur herhalde.
zaten şekerli yiyecekler yiyoruz. mümkün olduğunda az yemek en iyisi..
ne yalan söyleyim ben yaptırmak konusunda şüpheye düştüm.
ıyiki burası var ve iyiki sizlerde varsınız burası bana da cok iyi geliyor. ıyiki sende varsın bu arada :*
inşallah canım herzaman iyi iyi haberlerle gelelim inşallah ela da cok büyüdü ki :))
kızlar şeker yüklemenizi yaptırın, ihmal etmeyin. Allah korusun şeker çıktığında ve bebeğe bişey olduğunda canan karatay ne gibi bir açıklama yapacakmış acaba? çok çok önemli bir test. Vücuduna 50 gr şeker girdiğinde ölmezsin ki her şeyin içinde şeker var..
Canım inşallah bir sonraki kontrolünde düzelmiş olur bu durum.. Haklısın tabi ki anneyiz biz her şeyi takıyoruz kafamıza. Sağlıkla doğacak yavrun inanıyorum ben
tamam canım aksam öğrenip dükkanın adını haber vereyim. Birde şeker hamuru falanda satıyorlar ama hiç sağlıklı gelmedi bana güneşin altında hamur nasıl dayanır... Birde ben kızcemin kıyafetlerini aldım hep tıkadım ütüledim kaldırdım. Civilde kış kıyafetleri indirimdeydi benim bebeğimde kış bebeği aldım ucuz ucuz.birde cıa dan aldım orasıda indirimde kış kıyafetleri ve coook kaliteli tavsiye ederim. Nevresim ,yatak,alez ,bebek bezleri için kirli kutusu ( ben yıkanabilir bebek bezi kullanmaya karar verdim bambino mio ,alva baby vb.) ikeadan aldık beşiklerini beğenmedim bence kullanışsız.siz neler yapıyorsunuz kızlar,neler aldınız mesal süt sağma makinası aldınızmı ? Düşünüyormusunuz ben çalıştığım için almak istiyorum.
SELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm
SELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm
Canım benim sen böyle diyince , ben hiç bir şey almamışım diyorum :26: ama tebrik ederim çok güzel şeyler almış ve çoğunu atlatmışsın .
Kıyafetlerini Eminönü ne bakarım dedim , birdahaki aya gidip halledeyim diyorum . Cıa markayı ben bilmiyorum , iyi diyorsan ona da bakarım ,
Ben nevresim takım , kumaşını alıp kendim diktirmek istiyorum bakalım. çamaşırların kirli kutularını falan , file gibi olanlar var hem yer kaplamaz .
Alezi Yataştan alırım belki ,
Ben şekerli artık hiç birsey yemiyorum cok dincim cok sağlıklı ve karatayın dediği herseye katılıyorum kadın bir bardak şekeri tutmuş getirmiş programa. Yaptıran bir kız 4 gün boyunca bebeğini hissetmemiş yaptırana saygım sonsuz ama bir kere daha kararımın ne kadar doğru olduğunu anladım bence de o kadar şekeri 800 gram bebeğe yüklemek cinayet. Karatay da diyor ki bebeğin kilosuna gore yüklesinler bümadem yükleyecekler. Hemde cok mantıklı konuşuyor hem şeker yüklüyorlar sonra da şekerden uzak durun diyorlar saçmalık bence
canım o folic düşüklüğünde mi oluyordu. yani kan değerlerinden hangisine bakıyoruz.
herşeyine bakıyorlarmıymış, organlarına ve bilgiyi veriyorlarmıymış. yönlendirme yapıyorlar mı hani muayene gibi .kim bakıyormuş perinatolog mu radyolog mu yoksa kadın doğumcu mu. yani biraz daha arkadaşından bilgi alsan çok şey mi istemiş olurum.
tamam canım aksam öğrenip dükkanın adını haber vereyim. Birde şeker hamuru falanda satıyorlar ama hiç sağlıklı gelmedi bana güneşin altında hamur nasıl dayanır... Birde ben kızcemin kıyafetlerini aldım hep tıkadım ütüledim kaldırdım. Civilde kış kıyafetleri indirimdeydi benim bebeğimde kış bebeği aldım ucuz ucuz.birde cıa dan aldım orasıda indirimde kış kıyafetleri ve coook kaliteli tavsiye ederim. Nevresim ,yatak,alez ,bebek bezleri için kirli kutusu ( ben yıkanabilir bebek bezi kullanmaya karar verdim bambino mio ,alva baby vb.) ikeadan aldık beşiklerini beğenmedim bence kullanışsız.siz neler yapıyorsunuz kızlar,neler aldınız mesal süt sağma makinası aldınızmı ? Düşünüyormusunuz ben çalıştığım için almak istiyorum.
başlarda ben anlamıyordum niye şeker yüklemesi yapılır diye. açıkçası hala bir cevap bulamadım. bugün c.karatay şeker yüklemesini yapıyorlar sonrasında da siz de şeker çıkabilir veya şekeriniz yüksek diyorlar deyince dedim bu kadar mı.. az önce de bir arkadaş şeker çıkınca faydası oluyor dedi. o yüklenen direkt şekerse ne gibi faydası şeker çıkarsa önlemi olur ki.. kuzenime şeker yüksek çıkmış şeker yüklemesi yapalım demişler yaptırmış. iyi de mantık nerede anlamış değilim.
hadi tetanoz aşısı yaralanmada da bağışıklık sağlıyor deniliyor. buna rağmen üç kez düşündük. mikrobu durduk yere niye alalım niye..
açıkçası şeker yüklemesinin yanında bir de tuz yüklemesi de yaparlar mı acaba:) hani acaba tansiyonunuz yükseliyor mu ona bir bakalım diye..
Canım ben almayacağım o süt şaşma makinasını biliyorum ilk süt cok önemliymiş ama denemek istiyorum yani direk gidip almak istemiyorum. Süt sağıp verdiğinde bebek ile temasın kesiliyor diye düşünüyorum o yüzden kendim emzirmek istiyorum. Çalışıyor olsamda oyle yapardım sanırım çalışana kadar kendim emzirirdim. Onun dışında bizde biraz birsey aldık ama eksikler cok.
Yeni doğan için
2 adet yeni doğan hastahane çıkışı, şapka, eldiven, çorap, ayakkabı, 2 adet kundak
3-6 AY ARASI
4 adet pijama takımı ( 2 adet tulum - 2 adet alt üst takım ), 1 adet üst, 3 adet kısa kollu zıbın, 2 adet kolsuz zıbın, 4 adet dışarı için tulum, 1 adet dışarı için sweat, 2 adet önlük, 2 adet uzun kollu penye hırka
6-9 ay arası
2 tane alt, 2 tane üst, 2 tane tulum
Tekstil olarak çok eksiğimiz var ama. Henüz bornoz takımı, alt açma bezi, 2 adet penye battaniye, nevresim takımı ve alez aldık.
Ben bu aralar uygun fiyata emzirme gecelik takımı arıyorum ama bulamıyorum hepsi 150 tl gibi gibi
ben emzirme geceliği ve pijama takımı aldım kendime civilden aldım L beden aldım hastanede falan rahat edeyim diye gayet uygun sonra giyinmem o tarz biliyorum o yüzden . geceli 30 mu neydi pijama takımı 15 lira. gecelikte emzirmek için yerler var. benim bebekle ilgili pek eksiğim kalmadı çok şükür yorganı eksik sadece..
Canım ben almayacağım o süt şaşma makinasını biliyorum ilk süt cok önemliymiş ama denemek istiyorum yani direk gidip almak istemiyorum. Süt sağıp verdiğinde bebek ile temasın kesiliyor diye düşünüyorum o yüzden kendim emzirmek istiyorum. Çalışıyor olsamda oyle yapardım sanırım çalışana kadar kendim emzirirdim. Onun dışında bizde biraz birsey aldık ama eksikler cok.
Yeni doğan için
2 adet yeni doğan hastahane çıkışı, şapka, eldiven, çorap, ayakkabı, 2 adet kundak
3-6 AY ARASI
4 adet pijama takımı ( 2 adet tulum - 2 adet alt üst takım ), 1 adet üst, 3 adet kısa kollu zıbın, 2 adet kolsuz zıbın, 4 adet dışarı için tulum, 1 adet dışarı için sweat, 2 adet önlük, 2 adet uzun kollu penye hırka
6-9 ay arası
2 tane alt, 2 tane üst, 2 tane tulum
Tekstil olarak çok eksiğimiz var ama. Henüz bornoz takımı, alt açma bezi, 2 adet penye battaniye, nevresim takımı ve alez aldık.
Ben bu aralar uygun fiyata emzirme gecelik takımı arıyorum ama bulamıyorum hepsi 150 tl gibi gibi
bide canım zaten 3 dört ay ben emziricem ALLAH nasip ederse benim işde oldugum zamanlar için bebeğe stok yapmak istiyorum.
Ben şekerli artık hiç birsey yemiyorum cok dincim cok sağlıklı ve karatayın dediği herseye katılıyorum kadın bir bardak şekeri tutmuş getirmiş programa. Yaptıran bir kız 4 gün boyunca bebeğini hissetmemiş yaptırana saygım sonsuz ama bir kere daha kararımın ne kadar doğru olduğunu anladım bence de o kadar şekeri 800 gram bebeğe yüklemek cinayet. Karatay da diyor ki bebeğin kilosuna gore yüklesinler bümadem yükleyecekler. Hemde cok mantıklı konuşuyor hem şeker yüklüyorlar sonra da şekerden uzak durun diyorlar saçmalık bence
Aynen canımbu arada unnado da kartal yuvası ürünleri var canım, hastane çıkışı istiyodun ya indirimde. istersen bir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?