İş yerinde sürekli sandalyede oturuyorum o nedenle olabilir canım belki doğru söylüyorsun.canım çok yürüyorsan olur. ya da çok oturuyorsan yatıyorsan. veya sandalyede sürekli oturuyorsan.. değiştirmen sabit durmamak lazım. bir de bol su içmek lazım. Tuzlu yiyecek yiyorsan.. biraz uzak dur. mesela ben tuz kullanmam. yani yemeklerde atılan göz kararı tuzdur. ya da ekmek arası birşey yiyorsam başka tuzlu olmasa da ekmekte tuz olduğu için ben tekrar tuz atmak ihtiyacı duymam. o yüzden şişlik yok tansiyon çıkmıyor.
Sağol canım Sanada hayırlı kandiller dilerim. Bu gece dua edelim inş. Bi arkadaş vardı onun bebeği için özellikle...slm kızlar kandiniz kutlu olsun allahım gönlünüzdekini versin işallah bebişlerimi sağlıkla kucağimiza alırız işallahh nasılsınız oğluşum annesi çok iyi çok şükürr koçişle dün akşam uyyuyana kadar konuştuk oğumuzun ismine ne olsun diye koçiş tuturdu ömer olacak diye bende kerem koymak istiyorum o hayır diyorr sanırım ömer olcak ismi sabah karnımı okşayıp ömerim canım oğlum diyordu öyle uyandımm ilk oğlu ondan çok istiyor çocukluğundan beri oğlum olursa ömer koyucam ismini demiş kıyamıyorum onada ama bende kerem koymak istiyorummm :26:
Maş. Yaa. Bende daha zıbın aldım birde hastane takımıtamam canım aksam öğrenip dükkanın adını haber vereyim. Birde şeker hamuru falanda satıyorlar ama hiç sağlıklı gelmedi bana güneşin altında hamur nasıl dayanır... Birde ben kızcemin kıyafetlerini aldım hep tıkadım ütüledim kaldırdım. Civilde kış kıyafetleri indirimdeydi benim bebeğimde kış bebeği aldım ucuz ucuz.birde cıa dan aldım orasıda indirimde kış kıyafetleri ve coook kaliteli tavsiye ederim. Nevresim ,yatak,alez ,bebek bezleri için kirli kutusu ( ben yıkanabilir bebek bezi kullanmaya karar verdim bambino mio ,alva baby vb.) ikeadan aldık beşiklerini beğenmedim bence kullanışsız.siz neler yapıyorsunuz kızlar,neler aldınız mesal süt sağma makinası aldınızmı ? Düşünüyormusunuz ben çalıştığım için almak istiyorum.
Sağol canım Sanada hayırlı kandiller dilerim. Bu gece dua edelim inş. Bi arkadaş vardı onun bebeği için özellikle...herkese hayırlı kandiller dilerim....
Ya bende bugun yorgan siparişi verecektim netten ama sonra vazgeçtim. Bebekler sanırım 1 yaşına gelene kadar yorgan onermiyorlarmus gecen gün nette duydum sence doğru mu? Bende o tarz seyleri sevmiyorum işte o yüzden bulamadım kafama gore hiç birsey ben pijama takımı istemiyorum daralırım valla pijamayla yanıma bi kapri alcam bide gecelik tabi sabahlığıda olmalı sonra ne olacak onlara bilmiyorum
canım o folic düşüklüğünde mi oluyordu. yani kan değerlerinden hangisine bakıyoruz.
Kızlar ebebekten 100 liralık alımım olursa 25 tl hediye kuponu verecekler , alsam mı acaba ?
Birde anlayan arkadaşlar, ne lazım olacak bize ne almalıyız nereden başlamalıyız , bir liste miz olsa ne iyi olur
ben emzirme geceliği ve pijama takımı aldım kendime civilden aldım L beden aldım hastanede falan rahat edeyim diye gayet uygun sonra giyinmem o tarz biliyorum o yüzden . geceli 30 mu neydi pijama takımı 15 lira. gecelikte emzirmek için yerler var. benim bebekle ilgili pek eksiğim kalmadı çok şükür yorganı eksik sadece..
Bana da geldi o mesaj. Önceden de gelmişti. Arada bi gönderiyorlar belli ki..
Çok uygunmuş.İyiki söyledin. Ben de alayım :) Ben her şeyini civilden alıyorum zaten :)
sen öyle deyince ben de tereddüde düştüm. canan karatay'ı ben de daha önce izlemiştim. çok mantıklı aslında ama doktorlar niye bu kadar ısrar ediyor yaptır diye anlamıyorum. sen yaptırmadın mı? ya benim bebek biraz tombik vaktine göre bu nedenle şeker olabilir mi diye düşündümoff amma soru işareti her şey. bir çok avrupa ülkesinde yasaklanmış şeker yüklemesi. şeker çıksa ne yapacaklar? ilaç kullanamayız sadece şekerli yeme diyecek ki bunu zaten yapmak gerekiyor.
rica ederim canım. bende civilden cok sey aldım hazırladım çanta aldınızmı bi onu alamadım
Biliyorum canım ben Avrupa'nın yaptığı uyguladığı herseye katılıyorum cunku adamlar insanına değer veriyor 3 yıl polonyada kaldım gercekten iyiki buradayım dedim oradaki hersey cok farklı okadar kotu grip olmama rağmen antibiyotik vermedi bana aspirin iç demişti doktor şaka sanmıştım bende :) bu en küçük örneği ama buradaki doktorlar pat ne olursa olsun antibiyotik veriyorlar. Aynen oyle şeker çıkarsa diyete başlatacaklar şekerden uzak dur diyecekler yollayacaklar. Ben insilün falanda kullanmam zaten enkazı ihtimal onu verecekler o yüzden gerek görmedim ben yaptırmaya. Zaten diyet yapıyorum artık ki bence her hamile yapmalı şeker uzak durmalıyız. Yaptırsak da dediğin gibi birsey değişmiyor ama yaptırana sonsuz saygım var yani
Çanta nereden alacaksın canım . Nike falan alsak daha sonrada kullansak nasıl olur acaba ?
http://www.ebay.com/itm/Pink-2-Baby...e-/170897244103?ssPageName=ADME:X:EAC:US:1120
http://www.ebay.com/itm/5pcs-Multi-...ar=670194374911&ssPageName=ADME:X:EAC:US:3160
kızlar ben ebaydan çok alışveriş yaparım birde siz bana fikir verin bunların hangisi kullanışlı
http://www.ebay.com/itm/Pink-2-Baby...e-/170897244103?ssPageName=ADME:X:EAC:US:1120
http://www.ebay.com/itm/5pcs-Multi-...ar=670194374911&ssPageName=ADME:X:EAC:US:3160
kızlar ben ebaydan çok alışveriş yaparım birde siz bana fikir verin bunların hangisi kullanışlı
teşekkür ederim canım. .. sen nerede oturuyorsun..organlarına vs bakıyorlarmış canım eline koluna... arkadaşımınki daha küçük, ikili taramayı da orda yaptırdı. Şimdilik gayet memnun. kimin baktığını bilmiyorum ama size yakın bir hastane, git bir bak hoşuna giderse devam edersin. Öyle pahalı da değil. Hatta akşam 6 dan sonra oskar diye bir doktor varmış o bakıyormuş. Bu akşam bile gidebilirsin. Öğrenmiş olursun perinatolog mu radyolog mu... bayan doktordan memnun kalmadı.
tamam canım aksam öğrenip dükkanın adını haber vereyim. Birde şeker hamuru falanda satıyorlar ama hiç sağlıklı gelmedi bana güneşin altında hamur nasıl dayanır... Birde ben kızcemin kıyafetlerini aldım hep tıkadım ütüledim kaldırdım. Civilde kış kıyafetleri indirimdeydi benim bebeğimde kış bebeği aldım ucuz ucuz.birde cıa dan aldım orasıda indirimde kış kıyafetleri ve coook kaliteli tavsiye ederim. Nevresim ,yatak,alez ,bebek bezleri için kirli kutusu ( ben yıkanabilir bebek bezi kullanmaya karar verdim bambino mio ,alva baby vb.) ikeadan aldık beşiklerini beğenmedim bence kullanışsız.siz neler yapıyorsunuz kızlar,neler aldınız mesal süt sağma makinası aldınızmı ? Düşünüyormusunuz ben çalıştığım için almak istiyorum.
Ebaydan bende aldım :) Uygun fiyatlar ama kargo çok tutuyor...
Ben 2. yi beğendim canım
Evet daha önce de geldi :) Her yere üye olmuşumalsak mı acaba ? Hiç bir şey almadım , kızlar böyle yazınca vicdan yapıyorum
Çalıştığım için hiç vakit olmuyor ki ...
teşekkür ederim canım. .. sen nerede oturuyorsun..
web sitelerinden baktım oskar bey kadın hast.doğum uzmanı.opr.dr muş.
ilerya özellikle perinatalog a gidin demişti. açıkçası ben de ona gitmek isterim. ama eşim bir gelsin konuşalım.
canım aldığınız beşiği beğenmedin mi anlamadım!
alınan tüm eşyalar bebeklerimize hayırlı olsun.
rica ederim canım. bende civilden cok sey aldım hazırladım çanta aldınızmı bi onu alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?