2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İş yerinde sürekli sandalyede oturuyorum o nedenle olabilir canım belki doğru söylüyorsun.
Sağol canım Sanada hayırlı kandiller dilerim. Bu gece dua edelim inş. Bi arkadaş vardı onun bebeği için özellikle...
Maş. Yaa. Bende daha zıbın aldım birde hastane takımı bunundışında herşeyi duruyor. Çok eksik var çoook. nerden başlıycam karar veremedim
herkese hayırlı kandiller dilerim....
Sağol canım Sanada hayırlı kandiller dilerim. Bu gece dua edelim inş. Bi arkadaş vardı onun bebeği için özellikle...

Kızlar ebebekten 100 liralık alımım olursa 25 tl hediye kuponu verecekler , alsam mı acaba ?
Birde anlayan arkadaşlar, ne lazım olacak bize ne almalıyız nereden başlamalıyız , bir liste miz olsa ne iyi olur

yanına yedek alda canım normal doğumda da sezeryandada batıyorsun sürekli ayrıca doğumdan sonra bacakların sıcak tutulması şart yoksa gazın olur soğuk alırsın soğuk havalara denk geliyoruz. cocuk içinde kendim içinde çifter çifter hazırladım. bide beğenip çantamı alaydım. yorgana gelince bana kalsa taçda falan bebek yorganı var ondan alırım ama kayınvalidem annem yün yorgan diye tutturdu bi bildikleri vardır diye bişey demiyorum şimdilik. ama bana kalsa taçda mis gibi yün yorganda var..

Kızlar ebebekten 100 liralık alımım olursa 25 tl hediye kuponu verecekler , alsam mı acaba ?
Birde anlayan arkadaşlar, ne lazım olacak bize ne almalıyız nereden başlamalıyız , bir liste miz olsa ne iyi olur

Bana da geldi o mesaj. Önceden de gelmişti. Arada bi gönderiyorlar belli ki..

Çok uygunmuş.İyiki söyledin. Ben de alayım :) Ben her şeyini civilden alıyorum zaten :)

Biliyorum canım ben Avrupa'nın yaptığı uyguladığı herseye katılıyorum cunku adamlar insanına değer veriyor 3 yıl polonyada kaldım gercekten iyiki buradayım dedim oradaki hersey cok farklı okadar kotu grip olmama rağmen antibiyotik vermedi bana aspirin iç demişti doktor şaka sanmıştım bende :) bu en küçük örneği ama buradaki doktorlar pat ne olursa olsun antibiyotik veriyorlar. Aynen oyle şeker çıkarsa diyete başlatacaklar şekerden uzak dur diyecekler yollayacaklar. Ben insilün falanda kullanmam zaten enkazı ihtimal onu verecekler o yüzden gerek görmedim ben yaptırmaya. Zaten diyet yapıyorum artık ki bence her hamile yapmalı şeker uzak durmalıyız. Yaptırsak da dediğin gibi birsey değişmiyor ama yaptırana sonsuz saygım var yani

Ben de yaptırmayacam sanırım:) ya ben tatlı diyetine giremiyorum, abur cubur çok yemem ama çikolataya hayır diyemiyorum bak yemek yedim az evvel canım delı gibi tatlı çekiyor. oğlum da olmayacak ekşi çekmesi lazım canımın ya

Bebek odasi almayi düşünüyorum internetten alabileceğim güvenilir bi site varmı tavsiye edebileceğiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim canım. .. sen nerede oturuyorsun..
web sitelerinden baktım oskar bey kadın hast.doğum uzmanı.opr.dr muş.
ilerya özellikle perinatalog a gidin demişti. açıkçası ben de ona gitmek isterim. ama eşim bir gelsin konuşalım.

canım aldığınız beşiği beğenmedin mi anlamadım!

alınan tüm eşyalar bebeklerimize hayırlı olsun.

Evet daha önce de geldi :) Her yere üye olmuşum alsak mı acaba ? Hiç bir şey almadım , kızlar böyle yazınca vicdan yapıyorum
Çalıştığım için hiç vakit olmuyor ki ...

Yumurta kapııya dayandığında alınır nasıl olsa :)))))))

şöyleki ben int.baktım bayıldım evet dedim bu beşik cok şık sade bunu alalım gittik ikea ya orda inceleyince hiçbir espirisi olmadığını farketttim ben beğenmedim ikeanın beşiğini almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…