2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

yükleme yaptırmadan sadece şekerime baktırabilirim bu daha mantıklı geldi, şekeri yükseltecek şeylere dikkat edersek te sorun olmaz herhalde, zaten şeker yüklemesinin sonunda da şekerli şeyleri yemeyin diyorlarmış...

inşallah hepimizin sonuçları normal çıkar

peki şeker yüksek çıkarsa ne oluyor? yani diyet yapmaktan başka bir alternatif var mı? ilaç kullanılabiliyor mu? gerçekten küçük bebeğe o kadar şeker yüklemek beni de korkutuyor avrupa ülkelerinde de yapılmıyormuş

Penyelerini çok beğeniyorum ben mothercarenin , 65 tl den - 45 e düşmüş hatırladığım kadarı ile :)
Annenler ne zaman dönecekler ki ? kampanya bu hafta bitiyor diye duydum emin değilim ama

Yaa onlarr ramazandan 3 gun once donecekler... Simdi 444emarket diye bi sitede mothercare urunlerini buldum bi incele istersen cnm

Tabiki diyetten baska sansimiz yok ama testi yaptirmassam da Allah korusun seker varsa bununogrenemicem ve bu bbegim icin daha riskli... Walla canim aldigim kararlarin hicbirinde avrupa ulkelerini ve insanlarini baz almadim kendime en turkiye de yasiyorum kendi doktorlarimiza da guvenmek istiyorum...Avrupalilar cok herseye dikkat ediyo olsalardi %70 i obez olmazdi...aşı konusu da burda cok tartisildi onda nasil yaptirip yaptirmamk kisiye kalmissa bu da oyle bisey ama ben karatay i ciddiye almiyorum gerkesin ak dedigine biri cikip kara diyosa onun bi sorunu vardir o zaman karatayi dinleyip surekli tereyag yiyelim (ki en cok severim) ,cok eminim ki bicogunuz yemeklerinizde siklikla tereyag kulanmiyosunuz neden cnku yillarca zararli dediler simdi ne oldu da faydali oldu?
Bu kadin benim aklimi karistiriyo o yuzden fazla dinlenemye calisiyorum ,benim doktorum gunde 2 porsiyon meyve dedi ,pirinc yerine bulgur ,beyaz ekmek yerine bugday ekmegi dedi hamileligin basindan beri onun dediklerini yapiyorum buna ragmen seker cikarsa Allah korusun o zaman daha sıkı bi diyete girmek sart katlancaz artik

ben de beyaz şekerden uzak duruyorum olabildiği kadar ama çikolataya hayır diyemiyorum:) bakalım biraz daha araştırıp karar verecem bu şeker yüklemesine:)

Fiyatlar çok uygun güvenebilir miyim acaba :26: sen daha önce buradan aldın mı canım ?

ben de beyaz şekerden uzak duruyorum olabildiği kadar ama çikolataya hayır diyemiyorum:) bakalım biraz daha araştırıp karar verecem bu şeker yüklemesine:)

Ayy cikolata deme canim yaa hamileligin ilk 3-4 ayinda tiksinmistim resmen hic yemiyodun o kadar da cok severim halbuki ama 4. Aydan sora hergun cikolata yemessem bunalima giriyorum neyseki 1 hftadir annem yanimda da onun korkusuna yiyemiyorum:)

Bazı hamilelerde sadece diyet yeterli olmuyor, insülin kullananlar hatta şeker hastası olup hayat boyu insülin yapanlar var canım. Şeker hastalığı çok önemli bir hastalık. Bence doktorlarımızı dinlemekte fayda var.

Merhaba 4 ekim de doğumum var sizce hazırlıklar için erken mi kızlar 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yüzde 1500 katılıyorum sana

Amcası 28 yaşında artık vakti geldi ama dayıları küçük. 23 ve 10 yaşındalar :)))
Kurban bayramına doğuyorlar ne giydirsem :))))))))))))))

Canım yoğunluktan yazamadım. Dayıların daha zamanı var canım hele 10 yaşındaki günümüz şartlarında amcanın bile vakti var

Bence bu tür tulumlardan giydir çok tatlılar. Hello baby de vardı, çok sevimli

kızlar ton balığı zararlımı acaba?? cok severim ama hamileliğimden beri yemiyorum,doktora gidicek olan arkadaslarım bi danısabilirlermi acaba doktorlarına??

kızlar ton balığı zararlımı acaba?? cok severim ama hamileliğimden beri yemiyorum,doktora gidicek olan arkadaslarım bi danısabilirlermi acaba doktorlarına??

benimde çok merak ettiğim bir konu, internette okuduğum kadarıyla fazlası zararlıymış, ben haftada 1 gün küçük boy yiyorum

Selamlar, Benim doktorum hiç tavsiye etmedi. Onu yiyeceğine Omega3 takviyesi al daha iyi dedi.
Malum balık mevsimi de sona erdi, çiftlik levrekleriyle idare ediyorum ben.

Canim benim eski dr ilk hamileligimde ton baligi ve cig kofteyi kesin olarak yasaklmisti o tuzden bu doktoruma hic sormadim bilee

Balıklama atlıyorum kızlar.
Meraba hepinize.haziran annesiyim yarın günüm doluyo.
Sancı bekliyorum.bizim topic baya boş malum doğuran doğurana.ilk cocugum ekimde doğduğu için.bi uğramak istedim.hepiniz allaha emanet olun...Bu arada tonları Dr banada önermemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…