Selam canım Allah yardımcımız olsun. Benimde kafamı karıştırdı Karatay. Ama bunu herkes yaptırıyor ve şekerini bilmen de önemli. Şeker yüklemesi yaptırmadan ölçtür istersen. Bende pzartesi doktoruma yükleme yapmadan yapmasını rica edicem. Benim yüksek çıktı şekerim ilk yüklemede. Ikınciye baktırcam işte. Allah inşallah korur bebğimizi.
Canim katiliyorum yazdiklarina...dotoruma da cok guveniyorum o yuzden ben yaptirixam mutlaka...benim arkadasim da hamilelik sekeri cikti onyuzden korkarim bebegimi riske atamam...
Allah senden de razi olsun canim arkadaslar gormemistir yazdigini ben inaniyorum ki herkes 1 yasin okuyacak kadar vakit ayirabilir Allahim da insallah dualarimizi kabul eder...
Canim meyveyi birakma delirdin mi sen:) sadece sen biraz fazla yiyodun onu azalt yeter tatlim hamilelikte taze sebze meyve yemek cok onemli herseyin vitamini farkli herseyden azar azar ye canim tatliyi kesmen super olmus ama tebrik ederim seni:)
Karatay kafayi yemis baska bi dunyada yasiyo bosver:) benim randevum24 haziranda dr bana ac ve susuz geliceksin 2-2.5 saatin burda gececek bilgin olsun demisti canim...
Penyelerini çok beğeniyorum ben mothercarenin , 65 tl den - 45 e düşmüş hatırladığım kadarı ile :)
Annenler ne zaman dönecekler ki ? kampanya bu hafta bitiyor diye duydum emin değilim ama
peki şeker yüksek çıkarsa ne oluyor? yani diyet yapmaktan başka bir alternatif var mı? ilaç kullanılabiliyor mu? gerçekten küçük bebeğe o kadar şeker yüklemek beni de korkutuyoravrupa ülkelerinde de yapılmıyormuş
Ben 3-6 birde ,6-9 alayım diyorum . Alacaksan acele et kampanya bitebilir
bu aldığınız şey nedir?:)))
Yaa onlarr ramazandan 3 gun once donecekler... Simdi 444emarket diye bi sitede mothercare urunlerini buldum bi incele istersen cnm
Tabiki diyetten baska sansimiz yok ama testi yaptirmassam da Allah korusun seker varsa bununogrenemicem ve bu bbegim icin daha riskli... Walla canim aldigim kararlarin hicbirinde avrupa ulkelerini ve insanlarini baz almadim kendime en turkiye de yasiyorum kendi doktorlarimiza da guvenmek istiyorum...Avrupalilar cok herseye dikkat ediyo olsalardi %70 i obez olmazdi...aşı konusu da burda cok tartisildi onda nasil yaptirip yaptirmamk kisiye kalmissa bu da oyle bisey ama ben karatay i ciddiye almiyorum gerkesin ak dedigine biri cikip kara diyosa onun bi sorunu vardir o zaman karatayi dinleyip surekli tereyag yiyelim (ki en cok severim) ,cok eminim ki bicogunuz yemeklerinizde siklikla tereyag kulanmiyosunuz neden cnku yillarca zararli dediler simdi ne oldu da faydali oldu?
Bu kadin benim aklimi karistiriyo o yuzden fazla dinlenemye calisiyorum ,benim doktorum gunde 2 porsiyon meyve dedi ,pirinc yerine bulgur ,beyaz ekmek yerine bugday ekmegi dedi hamileligin basindan beri onun dediklerini yapiyorum buna ragmen seker cikarsa Allah korusun o zaman daha sıkı bi diyete girmek sart katlancaz artik
Yaa onlarr ramazandan 3 gun once donecekler... Simdi 444emarket diye bi sitede mothercare urunlerini buldum bi incele istersen cnm
Tabiki diyetten baska sansimiz yok ama testi yaptirmassam da Allah korusun seker varsa bununogrenemicem ve bu bbegim icin daha riskli... Walla canim aldigim kararlarin hicbirinde avrupa ulkelerini ve insanlarini baz almadim kendime en turkiye de yasiyorum kendi doktorlarimiza da guvenmek istiyorum...Avrupalilar cok herseye dikkat ediyo olsalardi %70 i obez olmazdi...aşı konusu da burda cok tartisildi onda nasil yaptirip yaptirmamk kisiye kalmissa bu da oyle bisey ama ben karatay i ciddiye almiyorum gerkesin ak dedigine biri cikip kara diyosa onun bi sorunu vardir o zaman karatayi dinleyip surekli tereyag yiyelim (ki en cok severim) ,cok eminim ki bicogunuz yemeklerinizde siklikla tereyag kulanmiyosunuz neden cnku yillarca zararli dediler simdi ne oldu da faydali oldu?
Bu kadin benim aklimi karistiriyo o yuzden fazla dinlenemye calisiyorum ,benim doktorum gunde 2 porsiyon meyve dedi ,pirinc yerine bulgur ,beyaz ekmek yerine bugday ekmegi dedi hamileligin basindan beri onun dediklerini yapiyorum buna ragmen seker cikarsa Allah korusun o zaman daha sıkı bi diyete girmek sart katlancaz artik
ben de beyaz şekerden uzak duruyorum olabildiği kadar ama çikolataya hayır diyemiyorum:) bakalım biraz daha araştırıp karar verecem bu şeker yüklemesine:)
Fiyatlar çok uygun güvenebilir miyim acaba :26: sen daha önce buradan aldın mı canım ?
peki şeker yüksek çıkarsa ne oluyor? yani diyet yapmaktan başka bir alternatif var mı? ilaç kullanılabiliyor mu? gerçekten küçük bebeğe o kadar şeker yüklemek beni de korkutuyoravrupa ülkelerinde de yapılmıyormuş
Amcası 28 yaşında artık vakti geldi ama dayıları küçük. 23 ve 10 yaşındalar :)))
Kurban bayramına doğuyorlar ne giydirsem :))))))))))))))
Nereden buldun bu tatlı şeyi harikaymış..Bende alabilirim
Tekrar Allah razı olsun kızlar. İnşallah arkadaşımız güzel haberler verir.
kızlar ton balığı zararlımı acaba?? cok severim ama hamileliğimden beri yemiyorum,doktora gidicek olan arkadaslarım bi danısabilirlermi acaba doktorlarına??
kızlar ton balığı zararlımı acaba?? cok severim ama hamileliğimden beri yemiyorum,doktora gidicek olan arkadaslarım bi danısabilirlermi acaba doktorlarına??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?