2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Zor bir sınav. Allah yardım etsin canım.

Önümüzdeki haftaya kadar biraz daha büyümüş olacak canım, nasibi varsa ki Rabbim sağlıklı ömürler versin şansı biraz daha artmış olacak. Anne karnında her gün çok önemli.
Allah sabırlar versin canım, ümit ile korku arasında yaşamak en büyük imtihanımız ama korkularımızdan Allaha sığındığımız gibi rahmetinden ümidimizi de kesmeyiz, inşallah en hayırlısı olur canım.
Allah kolaylık versin size...

Sen cok iyi kalpli bi insansin canim, Allah kalbine gore versin.. Insallah bu sinavi sabirla atlatirsin, kalbimiz ve dualarimiz seninle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazı şeyler abartılmış:) ama iyi bi liste. Fazlası var eksiği yok en azından. Bu listeye göre hiçbir eksiğim kalmaz:) fazlalıkları almam:) teşekkürler canım:)

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun. İnşallah haftaya bize prensesinin çok iyi olduğunu yazarsın da yüreğimize su serpersin. Allahıma emanet hepsi. Rabbim ne isterse o.. Elimizden bir şey gelmiyor. Allahım yavrunu sana babasına bağışlasın. Âmin.

Rica ederim canım. Zaten ben de bazılarını anlayamadım, anlaşılan hala acemiyim bu konulara

Allah yardimcin olsun arkadasimm bi avazda kurtarsin insallah:)

maşallah bitmiş..allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

inşallah biz de ogünleri görür sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı..
Kızlar allah razı olsun.sizlerede hayırlı doğumlar.inceden sancı geliyo belki bu gece.bol dua edin lütfen:18:

günaydınlar iyi hafta sonları,

ilerya cım eklediğin bu ihtiyaç listesinde meme uçları için krem var ya.. genelde emzirirken sorun oluyor. yara oluyor vs. en azından bir tarafı. çok duydum.

açıkçası benim de başıma gelme potansiyeli görüyorum:) inşallah olmaz da.. yine de olur gibi geliyor. bu krem doğumdan sonra mı kullanılıyor. öncesinden kullanılmıyor mu.. emzirirken kullanınca bir sorun olmuyor mu.. ilk başlarda bebeğimizi daha sık emzirmemiz gerekecek.

Son düzenleme:

sağlıkla kucağına alıp mutlulukla büyütürsün inşallah...

Allah yardımcın olsun,inşallah bebişine sağlık sıhhat versin, benim arkadaşımın kızı 550 gr doğmuştu,şimdi ilkokul 4 te yanılmıyorsam, çok güzel bir kız oldu, son derecede sağlıklı, bol bol dua et ,bebişinde sende Allaha emanet olun

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar kızlar. Bugün annem gelecek kahvaltıya. Şimdi hazırlık yapıcam. Bölge hastanesine randevu almıştım annem için kadın doğuma. Oraya gidicez 1de. İnşallah güzel şeyler duyarız.

hayırlı sabahlar,

inşallah dediğin gibi güzel şeyler duyarsınız, bugün benimde annem gelecek,annesi gelince insan kaç yaşında olursa olsun birden çocuklaşıyor :) Rabbim hepimizin annesine sağlık sıhhat versin

Canım Allah yardımcın olsun. Allah ömür verirse 5 aylık doğan bebekler bile yaşayabiliyor. Dualarımız seninle. Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah. kim olduğunu bilmesemde aklımdan çıkmıyorsun dualardasın canım. Allah ım güzel günler göstersin sana inşallah

Ayy cikolata deme canim yaa hamileligin ilk 3-4 ayinda tiksinmistim resmen hic yemiyodun o kadar da cok severim halbuki ama 4. Aydan sora hergun cikolata yemessem bunalima giriyorum neyseki 1 hftadir annem yanimda da onun korkusuna yiyemiyorum:)

benim de eşim izin vermiyor evde yiyemiyorum ama arada bi kaçamak yapmadan duramıyorum:) ya benimki kız canım ekşi çekmeli sürekli tatlı istiyorum(

bakaım doktorumla konuşacam bi, teşekkürler canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…