Balıklama atlıyorum kızlar.
Meraba hepinize.haziran annesiyim yarın günüm doluyo.
Sancı bekliyorum.bizim topic baya boş malum doğuran doğurana.ilk cocugum ekimde doğduğu için.bi uğramak istedim.hepiniz allaha emanet olun...Bu arada tonları Dr banada önermemişti.
Maşallah , hayırlısıyla bir avazda kurtulursunuz inşallah :)
Darısı bizlere Aminn
Sancı bekliyorum.bizim topic baya boş malum doğuran doğurana.ilk cocugum ekimde doğduğu için.bi uğramak istedim.hepiniz allaha emanet olun...Bu arada tonları Dr banada önermemişti.
Saol canım.Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin canim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim , şu mothercare 5li seti kaç ay aldın acaba ? Geçen hafta gördüm ben alacaktım fakat 3-6 yoktu , kaç ay almalıyım bilemedim
Mothercare 3-6 lari suan bnm arkadasimin 9 aylik bebeklerine hala oluyo yani biraz buyuk oluyor ona gore alin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mothercare 3-6 lari suan bnm arkadasimin 9 aylik bebeklerine hala oluyo yani biraz buyuk oluyor ona gore alin..
kızlar ton balığı zararlımı acaba?? cok severim ama hamileliğimden beri yemiyorum,doktora gidicek olan arkadaslarım bi danısabilirlermi acaba doktorlarına??
İri dogarsa yazacaktim:)
kızlar ton balığı zararlımı acaba?? cok severim ama hamileliğimden beri yemiyorum,doktora gidicek olan arkadaslarım bi danısabilirlermi acaba doktorlarına??
Ona gore al cnm hep sonra giydirebildi ayina gore buyuk oluyor
İyi akşamlar arkadaşlar geçmiş kandiliniz mbrk olsun bizde durumlar aynı çarşamba günü kurul toplanıp karar verecek sonra eşimle bana danışılacak ama hep 600 gr da olsa bu çocuğu doğurmak istiyorum 😢 karnımda oynarken ona kıyamıyorum o gün ne karar vereceğiz biz çok zor Bi durum Allah sonucuna katlanabileceğimiz kararlar almayı nasip etsin bizde durumlar bu şekilde canlarım sizleri çok seviyorum hepinizin desteği için çok tşk ederim hayatta bikere daha insanlığın ölmediğini bana gösterdiniz bende her daim yanınızda olacağım miniklerinize de kendinize de çok iyi bakın rabbim onlarla imtihan etmesin bizi sağlıkla kalın sut içmeyi unutmayın onlar size muhtaç bunu aklınızdan çıkarmayın
Ama marmariste mothercare yokki:) ancak annemler istanbula dondugunde alabilirlerne kadardan ne kadar dusmus canim?
hayırlı cumalar annisler.benim kızım dün beni korkuttu :) önce anlayamadım karnım bi aşağı bi.yukarı bi aşağı bi yukarı sonradan anladım ki kesin hickirikti :) size de oldu mu hiç?:)ben 21 haftalık hamileyim acaba normal mi
İyi akşamlar arkadaşlar geçmiş kandiliniz mbrk olsun bizde durumlar aynı çarşamba günü kurul toplanıp karar verecek sonra eşimle bana danışılacak ama hep 600 gr da olsa bu çocuğu doğurmak istiyorum 😢 karnımda oynarken ona kıyamıyorum o gün ne karar vereceğiz biz çok zor Bi durum Allah sonucuna katlanabileceğimiz kararlar almayı nasip etsin bizde durumlar bu şekilde canlarım sizleri çok seviyorum hepinizin desteği için çok tşk ederim hayatta bikere daha insanlığın ölmediğini bana gösterdiniz bende her daim yanınızda olacağım miniklerinize de kendinize de çok iyi bakın rabbim onlarla imtihan etmesin bizi sağlıkla kalın sut içmeyi unutmayın onlar size muhtaç bunu aklınızdan çıkarmayın
3 gün önce limangoda indirimdeydi mothercare, takip et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?