2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ayy sorma canim yaa dayanamiyorum valla surekli biseyler almak istiyorumm:) insallah hepimiz daglikli sihhatli dogumlar yapariz da bebislerimiz de guzel guzel cicilerini giyerler:)

hayırlı cumalar annisler.benim kızım dün beni korkuttu :) önce anlayamadım karnım bi aşağı bi.yukarı bi aşağı bi yukarı sonradan anladım ki kesin hickirikti :) size de oldu mu hiç?:)ben 21 haftalık hamileyim acaba normal mi

Sağol canım bende daha araştırma yapıyorum ama indirime girmiş kraft ondan düşündüm

Kullanımı nasıldır bilmem. Kullanışlı olması da önemli tabi ama görüntü olarak birincisi daha güzel:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sunny Baby montana geniş olduğu için kullanımı rahattir ama kraft da marka olarak iyi

Tsk ederizz canim:)) sinavdan sora almaya baslarsinn sende zaten bi kere alinca bidaa durduramiyosunn kendini:)

Canım bugün eşimin teyzesinin cuma Kuran'ı var. Söyledim oradaki kadınlar dualarını gvn kardeşimize de gönderecekler. Bugün de kandil sebebiyle okuduk bir tane. Kaç tane okunduysa ben size haber veririm yarın.
Canim bende okurum
Tekrar Allah razı olsun kızlar. İnşallah arkadaşımız güzel haberler verir.

Canım benim , şu mothercare 5li seti kaç ay aldın acaba ? Geçen hafta gördüm ben alacaktım fakat 3-6 yoktu , kaç ay almalıyım bilemedim

selam kızlar nasılsınız çok uzun zamandır buralara uğrayamadım nasılsınız... bu arada konuşma arasında gördüm biraz bakındım ama bulamadım gvn'e ne oldu nesi var?

Canım benim , şu mothercare 5li seti kaç ay aldın acaba ? Geçen hafta gördüm ben alacaktım fakat 3-6 yoktu , kaç ay almalıyım bilemedim

Walla canim onlar buyuk olanlar 9-12 ay ,annemin arkadasi alip yollamis bana istanbuldan...3-6 ayini bnde alicam insallah :)

herkese hayırlı cumalar,

arkadaşlar bu şeker yüklemesi konusu aklımı iyice karıştırdı, az önce karatay'ın katıldığı programı izledim ve mantıklı geldi, akşam eşime de izleticem kararı o versin :)

bende şeker çıkar mı bilemiyorum, çünkü hamileliğe zor bir başlangıç yaptım ,ilk ayda 8 kilo verdim şu an 4. ayın içindeyiz toplamda 14 kilo gitti, 1-2 haftadır bir şeyler yemeye başladım, bu arada kesinlikle vitamin ilacı alamıyordum bu hafta dilaltında tutulan b12 / folic acid / biotin karışımı bir vitamin kullanmaya başladım

her sabah 3 şeftali yiyordum 2 ye düşürmeye karar verdim,
saat 10'da 1 yumurta,
günün içinde 1 avuç badem ve 1 avuç ceviz,
her gün 1 kase ev yapımı yoğurt,
öğlen veya akşam sebze yemeği
1 haftadır her gün 3 adet hurma,
pazartesi günleri 1 küçük boy ton balığı
bugünde 1 kaşık pekmez içmeye başladım,

katı gıdaları yemek mideme dokunuyor, pilav nerdeyse 4 aydır yemiyorum, bulgur pilavı olursa biraz gayret edip yiyorum, bulgur çorbası olursa yemeye çalışıyorum, makarna olursa birkaç kaşık yiyebiliyorum

ekmek bazen hiç yemiyorum bazen birkaç parça ekmek içi yiyorum, ekşi şeyleri asla yiyemiyorum ,bazen günde iki yemek kaşığı kadar ev yapımı çilek reçeli yiyorum, çok canım çektiği için değil de oğluşum içimde kıpır kıpır yapıyor ya o çok hoşuma gidiyor ama tabii her gün değil, dün ve bugün karpuzu biraz abarttım artık onu da sadece eşim yerken 2-3 dilim alırım olur biter, sanırım bu durumda şeker yüklemesi yaptırmasam da olur, karatayın dediği gibi d vitaminine baktırayım çünkü doktora gitmenin haricinde hep yatıyorum ve hiç güneş gördüğüm yok maalesef

sanırım böyle giderse çok kilo almadan hamileliği tamamlıcam :) çok şükür oğluşum zararlı olan paket gıdalardan felan istemedi şimdiye kadar umarım bundan sonrada istemez,

Selam canım Allah yardımcımız olsun. Benimde kafamı karıştırdı Karatay. Ama bunu herkes yaptırıyor ve şekerini bilmen de önemli. Şeker yüklemesi yaptırmadan ölçtür istersen. Bende pzartesi doktoruma yükleme yapmadan yapmasını rica edicem. Benim yüksek çıktı şekerim ilk yüklemede. Ikınciye baktırcam işte. Allah inşallah korur bebğimizi.

Aslında zaten yediğin herşeyin fazlası zarar. Meyveyi günlük hayatta 2, hamileyken de maksimum 3 porsiyonda tutmak lazım. Ancak bugüne kadar nelere önce zararlı deyip yıllar sonra da zararlı değilmiş tüketin dediler. Ben o yüzden mevsimine göre ölçülü yemeyi düstur ediniyorum kendime. Uzmanlık noktasında da Pierre Dukan da hazırladığı beslenme tekniğinde kendince haklı sebeplere sahip ve başarılı ama onun da yanlış olduğunu düşünen ve kanıtlayanlar var. Tabi ki hepimiz hamilelik döneminde nasıl rahat hissediyorsak öyle beslenmeli, hareket etmeli ve uyumalıyız. O yüzden benimki sadece nacizane görüş bildirmek

Ama marmariste mothercare yokki:) ancak annemler istanbula dondugunde alabilirler ne kadardan ne kadar dusmus canim?

Penyelerini çok beğeniyorum ben mothercarenin , 65 tl den - 45 e düşmüş hatırladığım kadarı ile :)
Annenler ne zaman dönecekler ki ? kampanya bu hafta bitiyor diye duydum emin değilim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…