canım çok tatlı ciciler almışsın meleğine, hepsini güle güle giysin inşallah... insan mağazalara bakınca daha bi hevesleniyo, daha bi alası geliyo herşeyi değil mi :) ben de ufak ufak almaya başladım bazı şeyleri, arabasını ateş ölçerini park yatagını , bir kaç tane de minik kıyafet aldık şimdilik , fırsatını bulursam ben de koyayım fotolarını cicilerimizin :))
Sunny Baby montana 649 kraft nova 849du ebebekte şimdi 649 a düşmüşCnm fiyatlari ne? Usttekini cok begendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım bende daha araştırma yapıyorum ama indirime girmiş kraft ondan düşündümAlttaki daha güzel duruyor sanki. Araba için erken değilmi kızlar. Ben doğduktan sonra alırım diye düşünüyorumda.... Anneme bırakırım 3-4 aylık olunca gider alırım. Küçükken kucakta da taşırım:))))
Kullanımı nasıldır bilmem. Kullanışlı olması da önemli tabi ama görüntü olarak birincisi daha güzel:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bayıldım bunlaraaaa:) çok güzeller. bebişin güle güle giysin, üstünde eskitsin. Ben daha hiçbir şey alamadımeşimin sınav telaşı var, fazla dışarı çıkamıyoruz. İnşallah bir dahaki ay her şeyini alacağım:)
Canım bugün eşimin teyzesinin cuma Kuran'ı var. Söyledim oradaki kadınlar dualarını gvn kardeşimize de gönderecekler. Bugün de kandil sebebiyle okuduk bir tane. Kaç tane okunduysa ben size haber veririm yarın.
canım aç gidiliyorr ben bu pazartesi yaptırdımm kan aldılar eşime ezzaneden glukoz al dediler SUYU İÇMEDEN KAN VERDİM SUYU İÇTİKTEN SONRADA 1 SAAT ARALIKLARLA 3 DEFA KAN VERDİMM toplamda 4 defa kan aldılar öldüm açlıktan 5 saat hastanedeydimm sonra muaynemi oldum bebişimde iyi sonuçlarda iyi çıktı dur yazayır sonuçlarıı
CANIM BENDE OKURUMM BENİDE EKLEE
Canim katiliyorum yazdiklarina...dotoruma da cok guveniyorum o yuzden ben yaptirixam mutlaka...benim arkadasim da hamilelik sekeri cikti onyuzden korkarim bebegimi riske atamam...
Allah senden de razi olsun canim arkadaslar gormemistir yazdigini ben inaniyorum ki herkes 1 yasin okuyacak kadar vakit ayirabilir Allahim da insallah dualarimizi kabul eder...
Karatay kafayi yemis baska bi dunyada yasiyo bosver:) benim randevum24 haziranda dr bana ac ve susuz geliceksin 2-2.5 saatin burda gececek bilgin olsun demisti canim...
Tekrar Allah razı olsun kızlar. İnşallah arkadaşımız güzel haberler verir.Canim bende okurum
Tekrar Allah razı olsun kızlar. İnşallah arkadaşımız güzel haberler verir.
Senden de Allah razı olsun canım. Bütün kızlardan Allah razı olsun.Bende varım canım
Canım benim , şu mothercare 5li seti kaç ay aldın acaba ? Geçen hafta gördüm ben alacaktım fakat 3-6 yoktu , kaç ay almalıyım bilemedim
Walla canim onlar buyuk olanlar 9-12 ay ,annemin arkadasi alip yollamis bana istanbuldan...3-6 ayini bnde alicam insallah :)
Ben 3-6 birde ,6-9 alayım diyorum . Alacaksan acele et kampanya bitebilir
herkese hayırlı cumalar,
arkadaşlar bu şeker yüklemesi konusu aklımı iyice karıştırdı, az önce karatay'ın katıldığı programı izledim ve mantıklı geldi, akşam eşime de izleticem kararı o versin :)
bende şeker çıkar mı bilemiyorum, çünkü hamileliğe zor bir başlangıç yaptım ,ilk ayda 8 kilo verdim şu an 4. ayın içindeyiz toplamda 14 kilo gitti, 1-2 haftadır bir şeyler yemeye başladım, bu arada kesinlikle vitamin ilacı alamıyordum bu hafta dilaltında tutulan b12 / folic acid / biotin karışımı bir vitamin kullanmaya başladım
her sabah 3 şeftali yiyordum 2 ye düşürmeye karar verdim,
saat 10'da 1 yumurta,
günün içinde 1 avuç badem ve 1 avuç ceviz,
her gün 1 kase ev yapımı yoğurt,
öğlen veya akşam sebze yemeği
1 haftadır her gün 3 adet hurma,
pazartesi günleri 1 küçük boy ton balığı
bugünde 1 kaşık pekmez içmeye başladım,
katı gıdaları yemek mideme dokunuyor, pilav nerdeyse 4 aydır yemiyorum, bulgur pilavı olursa biraz gayret edip yiyorum, bulgur çorbası olursa yemeye çalışıyorum, makarna olursa birkaç kaşık yiyebiliyorum
ekmek bazen hiç yemiyorum bazen birkaç parça ekmek içi yiyorum, ekşi şeyleri asla yiyemiyorum ,bazen günde iki yemek kaşığı kadar ev yapımı çilek reçeli yiyorum, çok canım çektiği için değil de oğluşum içimde kıpır kıpır yapıyor ya o çok hoşuma gidiyor ama tabii her gün değil, dün ve bugün karpuzu biraz abarttım artık onu da sadece eşim yerken 2-3 dilim alırım olur biter, sanırım bu durumda şeker yüklemesi yaptırmasam da olur, karatayın dediği gibi d vitaminine baktırayım çünkü doktora gitmenin haricinde hep yatıyorum ve hiç güneş gördüğüm yok maalesef
sanırım böyle giderse çok kilo almadan hamileliği tamamlıcam :) çok şükür oğluşum zararlı olan paket gıdalardan felan istemedi şimdiye kadar umarım bundan sonrada istemez,
Canım haklısın ama biraz araştırma yaparsan netten meyvenin aslında ne kadar zareekı olduğunu anlarsın hiç yemeyin demiyorum zaten ki karatayda demiyor günde 100-200 gr kadar serbest diyor şeker hastası değilseniz bence haklıda. Senin için araştırma yaptım okumak istersin belki.
FAZLA ŞEKER BİRÇOK HASTALIĞA DAVETİYE ÇIKARIR
Her ne kadar meyveler lif, mineral, vitamin, tannin ve flavinoid gibi yararlı maddeleri içerse de tatlı bir meyvenin çoğu şeker ve sudan oluşmaktadır. Yani basit şekerle meyvedeki şeker arasındaki başlıca fark, işlenmiş ve bu faydalı besinlerden yoksun olmalarıdır. Asıl dikkat edilmesi gereken nokta ise vücuda giren şekerin miktarıdır. Fazla şekerin insülin direnci ve obezite başta olmak üzere birçok hastalığa davetiye çıkardığı, yaşlanmayı hızlandırdığı unutulmamalıdır.
Evet dediğin gibi beslenme uzmanı değil ama hayatını bu yola adamış 50 yıllık iç hastalıkları profu. Bence başarısı yadırganamaz.
Olay boyle olunca meyve yemek ne kadar doğru olabilir ki?
kaç çıktı şekerin canım? ben de yaptırdım 50 likten. 122 çıktı benim normal değerler dedi.
Ama marmariste mothercare yokki:) ancak annemler istanbula dondugunde alabilirlerne kadardan ne kadar dusmus canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?