merhaba canim, buralar 1 haftadir 35 derece 2/3 gun cok sistim yuzuklerim olmadi bile simdi tuzu az tuketmeye calisiyorum, yemeklerin icerisine sarimsak katiyorum bide maydanoz yiyorum bi kac gundur... sislerim gecti diyebilirim 2 gundur iyiyim cok sicak olmasina ragmen
bide ayaklarini havaya kaldir yuruyusten sonra gece yatarken ayni sekilde, dus yapip cikarken bacaklarina ve ayaklarina soguk su dok inanilmaz rahatlatiyor en etkili yontem oldu benim icin, suyuda bol icmek lazim ...
Çok güzeller :) iyi günlerde kullanın , kot tulumunu da çok beğendim :)
Günaydın canım :) İyi tatiller ... dikkat et kendine ve bebişeGunaydin herkese, hayirli cumalar :) nihayet haftayi bitiriyoruz :) yarin mudanyaya gidiyoruz :) cok mutluyummmm!!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın herkese benim yarın ayrıntılı ultrasyonum var dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun daha önceden bunu çok düşünmüyordum ama burada ayrıntılıdan sonra sorun çıkanları hatta bebeğini aldırmak zorunda kalanları okuyunca çok tedirgin oldum hayırlısıyla şunuda bir atlatayım da artık hamileliğin tadını çıkartmaya başlayayım sürekli panik endişe korkuyla geçirdim bu süreci
Hepsi de cok guzel annesssiiii :) gule gule saglikla giysin minnos :) ben de dun carter's a gittim dayanamadim cok guzel indirim var bi suru sey aldim yine :) zaranin indirime girmesini bekliyorum bi girsin 9-12 ye abanicam :)))
kızlar hepinizi günaydın,hayırlı cumalar.bu haftayıda bitirdik :)))
Evet tatlim orda 2 tane yenidogan 1 tane 0-3 ay var gerisi daha buyuk:)) prensess gibi olsunn kizimm:))
Günaydın canım :) İyi tatiller ... dikkat et kendine ve bebişe
Canım cartes ürünleri nasıl ? sitede görüyorum , özelliklerini bulamadım pamuk yazıyor mu etiketlerinde ...
Hayırlı sabahlar kızlar.
Bugün okullar kapanıyor ve bu da demek oluyor ki benim işlerim inşallah biraz hafifleyecek. Tabi Haziran bittikten sonra. En azından öğrenci sesi yok :))
Canim gunaydin. Dun abimin esine tekrar sordum ne diyosun karatay boyle diyo diye kesinlikle yaptir dedi. Karatay yuzunden bi yakinimiz anjiyo oldu daha otesi yok sanirim :)
Cok uzun suruyomus yaneyse artik katlanicaz napalim.
Canim bu arada geldi mi sutyen? Yorumlarini merak ediyorum?
günaydın herkese benim yarın ayrıntılı ultrasyonum var dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun daha önceden bunu çok düşünmüyordum ama burada ayrıntılıdan sonra sorun çıkanları hatta bebeğini aldırmak zorunda kalanları okuyunca çok tedirgin oldum hayırlısıyla şunuda bir atlatayım da artık hamileliğin tadını çıkartmaya başlayayım sürekli panik endişe korkuyla geçirdim bu süreci
Hepsi de cok guzel annesssiiii :) gule gule saglikla giysin minnos :) ben de dun carter's a gittim dayanamadim cok guzel indirim var bi suru sey aldim yine :) zaranin indirime girmesini bekliyorum bi girsin 9-12 ye abanicam :)))
Çok güzeller :) iyi günlerde kullanın , kot tulumunu da çok beğendim :)
Günaydın canım :) İyi tatiller ... dikkat et kendine ve bebişe
Günaydınlar , hiç endişe etme vanım inşallah bir problem olmaz ve güzel haberlerini verirsin :) hamileliğin tadını çıkrmaya bak , son 3 ay zorlanacağız
Canım cartes ürünleri nasıl ? sitede görüyorum , özelliklerini bulamadım pamuk yazıyor mu etiketlerinde ...
Günaydın canım , sanada hayırlı cumalar . Çok şükür bu gün bitiriyoruz akşam olunca bu haftayı da iki gün dinleniriz
first cok tatlıymış ya güle güle giysin prenses kızın :))
Eki Görüntüle 1155456 erkek anneleri bakin size ne buldum :)
Ayy kargoda bekletiyolar hala elime ulasmadi canimbizim bu yurtici kargonun marmaris subesi biraz okuz cok gec getiriyolar ama bugun getirirler saniyorum hemen yazarim sana:)
Hehehe tsk ederiz teyzesi:) yaa cokguzel
Seyler varr dayanamiyorumm hergun 1 kargo geliyo eve:)
Amcasıyla dayılarının düğününde giydirebilirim :)))))))))))))))))))))
Ama görünürde sevgilileri bile yok. Benim oğlan kocaman olacak onlar evlenene kadar :)))))))))
Çok tatlı değil mi :) bayramda falan da giydirilebilir canımvalla hiç belli olmaz o işler bi bakmışsın tutmuşlar birinin elinden
Eki Görüntüle 1155456 erkek anneleri bakin size ne buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?