2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hayırlı sabahlar kızlar.
Bugün okullar kapanıyor ve bu da demek oluyor ki benim işlerim inşallah biraz hafifleyecek. Tabi Haziran bittikten sonra. En azından öğrenci sesi yok :))

Teşekkür ederim canım... :))

Çok güzeller :) iyi günlerde kullanın , kot tulumunu da çok beğendim :)

Gunaydin herkese, hayirli cumalar :) nihayet haftayi bitiriyoruz :) yarin mudanyaya gidiyoruz :) cok mutluyummmm!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım :) İyi tatiller ... dikkat et kendine ve bebişe

Günaydınlar , hiç endişe etme vanım inşallah bir problem olmaz ve güzel haberlerini verirsin :) hamileliğin tadını çıkrmaya bak , son 3 ay zorlanacağız

Canım cartes ürünleri nasıl ? sitede görüyorum , özelliklerini bulamadım pamuk yazıyor mu etiketlerinde ...

kızlar hepinizi günaydın,hayırlı cumalar.bu haftayıda bitirdik :)))

Günaydın canım , sanada hayırlı cumalar . Çok şükür bu gün bitiriyoruz akşam olunca bu haftayı da iki gün dinleniriz

günaydınlar,

herkese hayırlı cumalar.. mutlu huzurlu günler..
hastalarımız şifa bulsun; kontrollere gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler inşallah..

gvn inşallah iyidir..

Herkese gunaydinn hayirli cumalar
Az once tartildim 5.300 almisim 23.haftada cokmu kizlar sizce.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize....

Günaydın canım :) İyi tatiller ... dikkat et kendine ve bebişe

Canım cartes ürünleri nasıl ? sitede görüyorum , özelliklerini bulamadım pamuk yazıyor mu etiketlerinde ...

Canım çok sağol, haftasonu kaçamağı yapıcaz bakalım

Çok güzel canım hepsi de pamuk. Sadece polar tulumlar var polyester ama içine body giydirip onları da giydirebiliriz bence. Ben aldım bi tane koyarım buraya fotoğrafını canım

Ayy kargoda bekletiyolar hala elime ulasmadi canim bizim bu yurtici kargonun marmaris subesi biraz okuz cok gec getiriyolar ama bugun getirirler saniyorum hemen yazarim sana:)

Hic korkma arkadasim Allahin izniyle heraey yolunda gider bebegin sapasaglamdir insallah dualarim seninle....

Hehehe tsk ederiz teyzesi:) yaa cokguzel
Seyler varr dayanamiyorumm hergun 1 kargo geliyo eve:)

Cok tsk ederimm canim:)

first cok tatlıymış ya güle güle giysin prenses kızın :))

Tskk ederizz teyzesii:))

allah allaaaah bu kadar gündür ne bekletiyorlar anlamadım :44: sorma ya artık almıycam diyorum yine dayanamıyorum

Amcasıyla dayılarının düğününde giydirebilirim :)))))))))))))))))))))
Ama görünürde sevgilileri bile yok. Benim oğlan kocaman olacak onlar evlenene kadar :)))))))))

Çok tatlı değil mi :) bayramda falan da giydirilebilir canım valla hiç belli olmaz o işler bi bakmışsın tutmuşlar birinin elinden

Kızlar kışlık kıyafet bulamıyorum bebis ime malum kiş bebeği olacam siz nerelerden aldiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok tatlı değil mi :) bayramda falan da giydirilebilir canım valla hiç belli olmaz o işler bi bakmışsın tutmuşlar birinin elinden

Amcası 28 yaşında artık vakti geldi ama dayıları küçük. 23 ve 10 yaşındalar :)))
Kurban bayramına doğuyorlar ne giydirsem :))))))))))))))

canım çok tatlı ciciler almışsın meleğine, hepsini güle güle giysin inşallah... insan mağazalara bakınca daha bi hevesleniyo, daha bi alası geliyo herşeyi değil mi :) ben de ufak ufak almaya başladım bazı şeyleri, arabasını ateş ölçerini park yatagını , bir kaç tane de minik kıyafet aldık şimdilik , fırsatını bulursam ben de koyayım fotolarını cicilerimizin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…