Bugün oğluşuma Yelek örmek için akıllı iplerden aldım:)) inşallah bitmiş halini de paylaşırım yakın zamanda:) bi de annemin ördüğü beyaz Yelek için düğme aldım:) çok güzel düğmeler var :) lohusa tacımla bebişimin şekerlerini de oraya yaptırıcam:) çok güzel şeyler var:)
Eki Görüntüle 1157097
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de şeker yüklemesinin kesinlikle yapılması gerektiğinden yanayım. Benim annem bana hamileyken yaptırmamış da ne olmuş. Ben şekeri hayatımdan hiç çıkarmadım. Çayımı asla şekersiz içemem. Şuanda da sütlü tatlı yiyorum. Ve bu yediğim tatlı benim şeker yüklemesinde alacağım şekerden iki kat fazla. Bunu bütün doktorlar söylüyor. Eğer şeker yüklemesi yaptırmazsam için rahat etmez. ŞEkerim varsa bunu bilmeden Hamileliğimi devam ettirmektense bilerek önlemini alarak devam ederim. Annemde küçük kardeşime hamilelikte çıkmıştı mesela. Diyet yapmıştı. Bu sebeple yaptırıcam. Seninle hemfikirim.
Ben de şeker yüklemesinin kesinlikle yapılması gerektiğinden yanayım. Benim annem bana hamileyken yaptırmamış da ne olmuş. Ben şekeri hayatımdan hiç çıkarmadım. Çayımı asla şekersiz içemem. Şuanda da sütlü tatlı yiyorum. Ve bu yediğim tatlı benim şeker yüklemesinde alacağım şekerden iki kat fazla. Bunu bütün doktorlar söylüyor. Eğer şeker yüklemesi yaptırmazsam için rahat etmez. ŞEkerim varsa bunu bilmeden Hamileliğimi devam ettirmektense bilerek önlemini alarak devam ederim. Annemde küçük kardeşime hamilelikte çıkmıştı mesela. Diyet yapmıştı. Bu sebeple yaptırıcam. Seninle hemfikirim.
Kızlar bu şeker yüklemesi bayağı germiş herkesi ama dediğin doğru gün içerisinde ne şekerli şeyler yiyoruz bir de bu zayıflığa şişmanlığa bakmayan bir hastalık bunları baz almamız lazım .. herkesin yorumunu okumadım ama kimse kimseyi zorlayamaz tabii..
Benim ablamda yaptırdı ama ona şekerli su içirmemişler poğaça süt vb.şeyler ye 5 dk.içerinde ye falan demişler sadece hızlı birşeyler yedirmişler bunun yanında şekerli su içmemiş ama tam sorup öğrenip buraya yazarım.Biraz olsun belki insanların içi rahat eder:)
Şeker yüklemesi ni çok fazla takılmayalım bence , bütün doktorlar yaptırın diyorlar. Buna rağmen yaptırmayan arkadaşlara da saygılı olalım herkes kendi bilir. Ama benim fikrim yaptırmaktan yana , doktorum da kesinlikle öneriyor . Sonra vicdan yapmayalım . Gün içerisinde neler yiyoruz sonuçta
Çok güzel canım , bitmiş halini bekliyoruz
Kızlar bu şeker yüklemesi bayağı germiş herkesi ama dediğin doğru gün içerisinde ne şekerli şeyler yiyoruz bir de bu zayıflığa şişmanlığa bakmayan bir hastalık bunları baz almamız lazım .. herkesin yorumunu okumadım ama kimse kimseyi zorlayamaz tabii..
Benim ablamda yaptırdı ama ona şekerli su içirmemişler poğaça süt vb.şeyler ye 5 dk.içerinde ye falan demişler sadece hızlı birşeyler yedirmişler bunun yanında şekerli su içmemiş ama tam sorup öğrenip buraya yazarım.Biraz olsun belki insanların içi rahat eder:)
Bende sizlerle ayni fikirdeyim arkadaslar ama
Yaptirmayacak olanlara tabiki saygimiz var benim kizdigim konu uslup!!! Burda herkes birbiriyle kojusmalarinda uslubuna dikkat etmeli diye dusunuyorum...yazdigim seylerde diger arkadaslarim insallah uslerine alinmamislardir diyip konuyu kapatiyorum:)
Bende bazen şaşkınlıkla okuyorum... Bazen çok sert çıkışanlar oluyor... Hepimiz hassas bi dönemdeyiz... Yorum yapılırken başkalarının fikirlerine saygı duymak yada yanlış yönlendirmemek gerektiğine inanıyorum ... Haklısın arkadaşım ...
Ben de o katlanan küvetten alacağım. Oradan başka bir yerde de görmedim zaten. Ama şimdi bizde herkes Ramazan hazırlığına girdi. O yüzden soranlara da bayramdan sonra yaparız diyorum. Sıcaklarda kimselere eziyet etmeyeyim:)Merhabalar
Bugün havuzlu hana gittim :) Kızıma uyku seti birde katlanan küvet ve filesini aldım:)
Artık hayırlısıyla başladım bakalım alımlarımıza , Rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepimize de Amin
BENDE 6 AYDA GÖGÜS GÖBEK BAYA ÇATLADI YAKINDA TÜRKİYE HARİTASINA DÖNERİM DEDİM EŞİME SABAH O DA BANA GÖRE TÜRKİYE HARİTASI OLSA İYİ İZOHİPSE BENZEYECEK BU DEDİ SIPASol goğsümun alti morarmis..catliyorum galiba
CANIM NETTE VARMI ACEP BU KATLANAN KÜVETTENBen de o katlanan küvetten alacağım. Oradan başka bir yerde de görmedim zaten. Ama şimdi bizde herkes Ramazan hazırlığına girdi. O yüzden soranlara da bayramdan sonra yaparız diyorum. Sıcaklarda kimselere eziyet etmeyeyim:)
Keyifle sağlıklı günlerde kullanın annesi:)
Ben de senin gibi düşünüyorum. Üstelik dr söylüyor diye ne testler yaptırmadık ki. Üstelik şeker zehirdir diyor Karatay ama her hafta alacağım birşey değil ki sadece bir defa kontrol amaçlı. Bu kadarından ne bebek ne de ben etkilenirim, etkisi eminim ki temizlenecektir. Gönül hep doğal olandan yana ama yine de aklımda da kalsın istemem.
anne babadan yani genetikte varsa tehlikeli oluyor bu yüzden de önlemini hamilelikte iki kat almak gerekiyor. kabul..
ancak şeker çıkıp çıkmadığı kan testiyle belli oluyor. ben hastanede yattığımda parmağımdan aldıkları bir damla kanla buna baktılar. ilki normaldi sonra 4dört gün serumlar vs olunca (şekerli de vardı) artış oldu. ama yine normaldi.
yani şeker yüklemeden de artış olup olmadığı belli oluyordu. zaten herşeyde şeker-tuz var. veya vücut yapıyor. hamilelikte dengesizleşebiliyor. kontrollere gidiyoruz neden şekerimize şeker yüklemesi yapılmadan değerleri kontrol edilmiyor.
doğru -yanlış diyemem ama bu şeker yüklemesi gerçekten mantıklı gelmiyor. tuz yükleyip tansiyonuz çıkıyor mu kontrol edelim gibi geliyor. yükselirse ona göre diyet ona göre hamileler için tansiyon ilacı vs kullanırsın gibi..
o yüklenen şekerleri eczaneden ücretli mi alınıyor.. alınmasa bile ssk karşılıyor oluyor ssk ödüyor imalatçısına.. o zaman kusura bakmayın ben bunun altında birşeyden şüphelenirim.
dediğim gibi bana mantıklı glemiyor. ancak dr değilim. ama mantık da ararım.
canım çarşamba günü kurul toplanıp karar verecekmiş.. hayırlısı olsun..
Ama neden izin vermiyor, zararlı mı çikolata? Ben çok yiyorum hamileliğimde, adamcığım dün gece paket paket almış getirmiş yine.
Allah yardımcınız olsun, Rabbim hayırlı ve afiyetli bir karar almayı nasip etsin.İyi akşamlar arkadaşlar geçmiş kandiliniz mbrk olsun bizde durumlar aynı çarşamba günü kurul toplanıp karar verecek sonra eşimle bana danışılacak ama hep 600 gr da olsa bu çocuğu doğurmak istiyorum 😢 karnımda oynarken ona kıyamıyorum o gün ne karar vereceğiz biz çok zor Bi durum Allah sonucuna katlanabileceğimiz kararlar almayı nasip etsin bizde durumlar bu şekilde canlarım sizleri çok seviyorum hepinizin desteği için çok tşk ederim hayatta bikere daha insanlığın ölmediğini bana gösterdiniz bende her daim yanınızda olacağım miniklerinize de kendinize de çok iyi bakın rabbim onlarla imtihan etmesin bizi sağlıkla kalın sut içmeyi unutmayın onlar size muhtaç bunu aklınızdan çıkarmayın
canım bende bugun olmazsa bile yarın kesin okurum benide ekleyin:))
Allah razı olsun kızlar... Sayıyı tutturamadığımız için sayı takibine gerek duymadım canım. Kalanını melekler tamamlar inşallah.arkadaşlar Yasin okuyacaktık ya bir arkadaşımız isim topluyordu ben beş tane okudum ekleyebilirmisiniz...
Bugün oğluşuma Yelek örmek için akıllı iplerden aldım:)) inşallah bitmiş halini de paylaşırım yakın zamanda:) bi de annemin ördüğü beyaz Yelek için düğme aldım:) çok güzel düğmeler var :) lohusa tacımla bebişimin şekerlerini de oraya yaptırıcam:) çok güzel şeyler var:)
Eki Görüntüle 1157097
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?