2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhabalar
Bugün havuzlu hana gittim :) Kızıma uyku seti birde katlanan küvet ve filesini aldım:)
Artık hayırlısıyla başladım bakalım alımlarımıza , Rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepimize de Amin

Çok güzel canım , bitmiş halini bekliyoruz

Kızlar bu şeker yüklemesi bayağı germiş herkesi ama dediğin doğru gün içerisinde ne şekerli şeyler yiyoruz bir de bu zayıflığa şişmanlığa bakmayan bir hastalık bunları baz almamız lazım .. herkesin yorumunu okumadım ama kimse kimseyi zorlayamaz tabii..
Benim ablamda yaptırdı ama ona şekerli su içirmemişler poğaça süt vb.şeyler ye 5 dk.içerinde ye falan demişler sadece hızlı birşeyler yedirmişler bunun yanında şekerli su içmemiş ama tam sorup öğrenip buraya yazarım.Biraz olsun belki insanların içi rahat eder:)

Şeker yüklemesi ni çok fazla takılmayalım bence , bütün doktorlar yaptırın diyorlar. Buna rağmen yaptırmayan arkadaşlara da saygılı olalım herkes kendi bilir. Ama benim fikrim yaptırmaktan yana , doktorum da kesinlikle öneriyor . Sonra vicdan yapmayalım . Gün içerisinde neler yiyoruz sonuçta

Bende sizlerle ayni fikirdeyim arkadaslar ama
Yaptirmayacak olanlara tabiki saygimiz var benim kizdigim konu uslup!!! Burda herkes birbiriyle kojusmalarinda uslubuna dikkat etmeli diye dusunuyorum...yazdigim seylerde diger arkadaslarim insallah uslerine alinmamislardir diyip konuyu kapatiyorum:)

Kimsenin gerilmesine gerek yok aslında. Hepimiz bebişlerimizi düşündüğümüz için yaptırıyoruz/yaptırmıyoruz. Ayrı fikirler aynı sonuca varıyor:) ANNELİK :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bazen şaşkınlıkla okuyorum... Bazen çok sert çıkışanlar oluyor... Hepimiz hassas bi dönemdeyiz... Yorum yapılırken başkalarının fikirlerine saygı duymak yada yanlış yönlendirmemek gerektiğine inanıyorum ... Haklısın arkadaşım ...

Son düzenleme:

Bencede cok haklisinn cnm:)

Ben de o katlanan küvetten alacağım. Oradan başka bir yerde de görmedim zaten. Ama şimdi bizde herkes Ramazan hazırlığına girdi. O yüzden soranlara da bayramdan sonra yaparız diyorum. Sıcaklarda kimselere eziyet etmeyeyim:)
Keyifle sağlıklı günlerde kullanın annesi:)

Ben de senin gibi düşünüyorum. Üstelik dr söylüyor diye ne testler yaptırmadık ki. Üstelik şeker zehirdir diyor Karatay ama her hafta alacağım birşey değil ki sadece bir defa kontrol amaçlı. Bu kadarından ne bebek ne de ben etkilenirim, etkisi eminim ki temizlenecektir. Gönül hep doğal olandan yana ama yine de aklımda da kalsın istemem.

Bu arada güzel anneler ve tatlı bebişler hepinize hayırlı pazarlar. Bugünkü tekmelerimizin ilki babalarımız için gelsin mi :))

Canım arkadaşlarım Ocak ayından beri burada iyisiyle kötüsüyle dertlerimizi, korkularımızı, heyecanlarımızı paylaştık. Hormonlarımızın gittikçe şaha kalktığı bu dönemde gerginliklerimizi de paylaşmamızdan daha doğal ne olabilir ki! Lütfen birbirinize gönül koymayın, bugünler de geçecek ve kuzularımızı kucağımıza aldıktan sonra da yine en ufak soruda buraya koşacağız. Hepimiz bebeklerimiz için en iyisini istiyoruz, yöntemlerimiz farklı olabilir ama amacımız aynı. Buna şimdiden alışmalıyız, çünkü doğumdan sonra bize yol göstermeye çalışan birçok insan olacak. Hepsiyle mücadele içine girersek kırkımız çıkmadan sinir hastası oluruz. Lafı uzattığım için beni bağışlayın, hepinizi tatlı yanaklarınızdan öpüyorum:)

Bizim evde iki gundur boya badana temizlik isleri vardi internetimiz kapaliydi oyuzden ugrayamadim gecmisi henuz okuyamadim insallah hersescikler iyidir sadece son sayfalara goz attimda arada gerginlikler olmus bence herkesin dedigine bakarsak hicbiseyin icinden cikamayiz en iyi olan doktoruna guvenmek onun soylediklerine harfiyyen devam etmek guvenmedigimiz bi doktorla da bu yola devwm etmenin bi anlami yok nihayetinde onun onune yatacagiz dogumda son zamanlarda tv lerde genel olarak bilgilendirici guzel seyler verilsede bazen bazi seyler cok karmasaya neden olabiliyo cok twkilmamak lazim Allah in izniyle insallah hepimiz yavrucaklarimizi hayirli saglikli kucaklariz insallah.... bu arada oglusumun evi cok guzel oldu misssler gibi babaannesi sagolsun heryeri mis gibi temizledi bazi kucuk degisiklikler yaptik yatak basligimiz cok genis sert ti onu degistirdik odayi biraz genisletti ve halisini degistirdik denizkabugu rengine de boyayinca oda epey bi ferahladi besigimizin yeri de hazir Rabbim oraya besigimizi kurup oglusumuzu icinde uyutmayida nasip eder insallah...

Şeker yüklemesini yaptırmayanlardan biride benim.. onceki iki hamileligimdede şeker çıkmadi bundada gerek duymuyorum.. herkese hayirli hafta sonlari olsunnn

Sol goğsümun alti morarmis..catliyorum galiba
BENDE 6 AYDA GÖGÜS GÖBEK BAYA ÇATLADI YAKINDA TÜRKİYE HARİTASINA DÖNERİM DEDİM EŞİME SABAH O DA BANA GÖRE TÜRKİYE HARİTASI OLSA İYİ İZOHİPSE BENZEYECEK BU DEDİ SIPA

CANIM NETTE VARMI ACEP BU KATLANAN KÜVETTEN

KIZLAR BİZDE HİÇ Bİ ALMA ETME DURUMU YOK HENÜZ EŞİMİN ELİ SIKIŞIK BU ARA BİRAZ DAHA TUTACAZ ZANNIMCA KENDİMİZİ
sizlere bişi sorcam benim kuzucuk dün gece hem el hem ayakları ile dürtükleyerek uyandırdı beni ama resmen karnımı sarsıyodu sabah yine aynı gün içindede devam ediyo segirmeye benzer şekilde bebeğin hıçkırıgı olabilirmi acaba bu titremeler

şeker yüklemesi konusunda yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, ama kafamda soru işaretleri var hala. eşim yaptırma doktor yaptır diyor:) sen yaptırdın mı? gvn için çok dua ediyorum, rabbim bebeğini ona bağışlasın.

Ama neden izin vermiyor, zararlı mı çikolata? Ben çok yiyorum hamileliğimde, adamcığım dün gece paket paket almış getirmiş yine.

yediğimiz çikolatalar gerçek has çikolata değil ki, içerisinde koruyucusu,yabancı maddeleri vs. bissürü şey var. hatta mısır püskülü ile şekerlendiriyor bazı çikolata firmaları.hem bu yüzden hem de şekerim yükselmesin diye istemiyor.

Allah yardımcınız olsun, Rabbim hayırlı ve afiyetli bir karar almayı nasip etsin.
canım bende bugun olmazsa bile yarın kesin okurum benide ekleyin:))
arkadaşlar Yasin okuyacaktık ya bir arkadaşımız isim topluyordu ben beş tane okudum ekleyebilirmisiniz...
Allah razı olsun kızlar... Sayıyı tutturamadığımız için sayı takibine gerek duymadım canım. Kalanını melekler tamamlar inşallah.

Canım ben de örüyorum. Bir tane hrka ördüm. Sıra şapka ve patikte. Tamamlayıp süslemesin bitirince ben de paylaşacağım. Sen de paylaş olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…