Kac gram seker yuklecek arkadaslar? Ben de kararsizim iki haftam var ama son ana kadar beklicem
Canım ben de örüyorum. Bir tane hrka ördüm. Sıra şapka ve patikte. Tamamlayıp süslemesin bitirince ben de paylaşacağım. Sen de paylaş olur mu?
Gebe diye bi site var ya canim ordan hamile sutyeni aldim cnm cok rahat:)
Merhabalar
Bugün havuzlu hana gittim :) Kızıma uyku seti birde katlanan küvet ve filesini aldım:)
Artık hayırlısıyla başladım bakalım alımlarımıza , Rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepimize de Amin
BENDE 6 AYDA GÖGÜS GÖBEK BAYA ÇATLADI YAKINDA TÜRKİYE HARİTASINA DÖNERİM DEDİM EŞİME SABAH O DA BANA GÖRE TÜRKİYE HARİTASI OLSA İYİ İZOHİPSE BENZEYECEK BU DEDİ SIPA
CANIM NETTE VARMI ACEP BU KATLANAN KÜVETTEN
KIZLAR BİZDE HİÇ Bİ ALMA ETME DURUMU YOK HENÜZ EŞİMİN ELİ SIKIŞIK BU ARA BİRAZ DAHA TUTACAZ ZANNIMCA KENDİMİZİ
sizlere bişi sorcam benim kuzucuk dün gece hem el hem ayakları ile dürtükleyerek uyandırdı beni ama resmen karnımı sarsıyodu sabah yine aynı gün içindede devam ediyo segirmeye benzer şekilde bebeğin hıçkırıgı olabilirmi acaba bu titremeler
Bana doktor 75 gr. dedi. Yaptıracağım. İnşallah bir sorun çıkmaz. Ama çıkarsa da diyetimi yaparım. Yaptırmamak tercih meselesi ama hamile şekeri diye bir şey var. Bunu müneccim olmadığımız için biz anlayamayız. Allah'tan testler var. Benim bir yakınımda hamilelik şekeri vardı. Sadece gebelikte ortaya çıkıyor. Kadın yemek yiyince hemen yürüyüşe çıkıyordu. Hem de her yemekten sonra. Yürüyüşten önce ve sonra da ev tipi şeker ölçüm cihazlarıyla şekerini ölçüyordu. Ve yakınım Almanya'da yaşıyor. Ona soracağım bakalım. O da bu tarz bir test ile mi anladı.
Ayrıca arkadaşlar şeker denen şey sadece tatlı şeylerde değil hiç beklemediğimiz şeylerde dahi var. Örneğin ekşi erikte, patateste... Onu yemez bunu yemezsek neyle besleneceğiz? Tek çare abartmadan yemek. Yine de herkesin kendi tercihi...
Selam kızlar çok hastayım bugün ben annen de gitti zaten çok moralim bozuk bi de boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum evde ne yesem ne içsem fikri olan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de o katlanan küvetten alacağım. Oradan başka bir yerde de görmedim zaten. Ama şimdi bizde herkes Ramazan hazırlığına girdi. O yüzden soranlara da bayramdan sonra yaparız diyorum. Sıcaklarda kimselere eziyet etmeyeyim:)
Keyifle sağlıklı günlerde kullanın annesi:)
Ben de senin gibi düşünüyorum. Üstelik dr söylüyor diye ne testler yaptırmadık ki. Üstelik şeker zehirdir diyor Karatay ama her hafta alacağım birşey değil ki sadece bir defa kontrol amaçlı. Bu kadarından ne bebek ne de ben etkilenirim, etkisi eminim ki temizlenecektir. Gönül hep doğal olandan yana ama yine de aklımda da kalsın istemem.
Ben de o katlanan küvetten alacağım. Oradan başka bir yerde de görmedim zaten. Ama şimdi bizde herkes Ramazan hazırlığına girdi. O yüzden soranlara da bayramdan sonra yaparız diyorum. Sıcaklarda kimselere eziyet etmeyeyim:)
Keyifle sağlıklı günlerde kullanın annesi:)
Ben de senin gibi düşünüyorum. Üstelik dr söylüyor diye ne testler yaptırmadık ki. Üstelik şeker zehirdir diyor Karatay ama her hafta alacağım birşey değil ki sadece bir defa kontrol amaçlı. Bu kadarından ne bebek ne de ben etkilenirim, etkisi eminim ki temizlenecektir. Gönül hep doğal olandan yana ama yine de aklımda da kalsın istemem.
BENDE 6 AYDA GÖGÜS GÖBEK BAYA ÇATLADI YAKINDA TÜRKİYE HARİTASINA DÖNERİM DEDİM EŞİME SABAH O DA BANA GÖRE TÜRKİYE HARİTASI OLSA İYİ İZOHİPSE BENZEYECEK BU DEDİ SIPA
CANIM NETTE VARMI ACEP BU KATLANAN KÜVETTEN
KIZLAR BİZDE HİÇ Bİ ALMA ETME DURUMU YOK HENÜZ EŞİMİN ELİ SIKIŞIK BU ARA BİRAZ DAHA TUTACAZ ZANNIMCA KENDİMİZİ
sizlere bişi sorcam benim kuzucuk dün gece hem el hem ayakları ile dürtükleyerek uyandırdı beni ama resmen karnımı sarsıyodu sabah yine aynı gün içindede devam ediyo segirmeye benzer şekilde bebeğin hıçkırıgı olabilirmi acaba bu titremeler
Katlanan kuvet icin marka model soylermisin yada resim atarmisin ben de katlanan istiyorum da cunku??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Derecesini bilmiyorum ama en doğalı ve sağlıklısı sabun tozu diye duydum.SLM GÜZEL EKİM ANNELERİ....
Ben de 24. haftasını yeni bitirmiş bir ekim annesi adayıyım. Çok zamanım olmadığı için burada sizlere eşlik edemedim. Elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Belki daha evvel bu konu açıldı bilemiyorum. Ancak sizlerden ve özellikle tecrübeli annelerden bilgi almak istedim.
Bu hafta ilk kez bebek kıyafetlerini aldık. Tabi kullanılmadan önce yıkanması gerekiyor. Ufak çaplı bir araştırma ile sıvı deterjanın daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Dalin in deterjanını aldım. Ancak yıkayamadım. Kaç derecede yıkamalıyım? 2. bir durulamaya gerek var mı? Sizce bebek çamaşırları için hangi deterjan daha iyi olur ?
Şimdiden teşekkürler... Herkese sağlıklı hamilelik süreci diliyorum...
Ihlamur, elma, limon, kabuk tarçını kaynat çay olarak iç, istersen limonu kaynaştıktan sonra da sıkabilirsin. Bir de ben eşim için almıştım ama grip olunca kendim de kullandım: Bruno diye bir burun spreyi var. Tamamen bitkiselmiş ve burnun nemini öldürmüyormuş. Gece yatmadan önce sıktım iki gün üst üste, uyumak en önemli ilaç sonuçta. Prospektüsünde hamileler ve emzirmen annelere uygundur diyor.Selam kızlar çok hastayım bugün ben annen de gitti zaten çok moralim bozuk bi de boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum evde ne yesem ne içsem fikri olan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet sorma, kalabalıkta ne yaparız bilmiyorum, Ramazan'da suyumu bile nasıl içeceğim kara kara düşünüyorum, nerede kaldı alışverişe gitmekTeşekkürler canımmm :))) Dün çok sıcaktı , önümüzdeki ay baya zorlanacağız gibime geliyor . Eminönü yoruyor ...
kızlar ben memlekete gidiyorum yarın 15 gün antepde kalıcam eşimde evi tutup taşıycak ev taşındıktan sonra annemlerle evi yerleştirmeye geleceğim sonrada bebeğim için alışverişe çıkıcam herşeyini alıcam sonrasındada yaz tatilide antepde geçecekk eylülde eviime geleceğim belkide gelmem doğum orda olur ekim sonu gelirimm antebe gittiğimde 1 ay net olmayacak buraya giremiycem kızlar sizleri çok özlüycemkendinize çok iyi bakın olur mu doğum hikayelerinizide yazın okurum onlarca sayfayı
Geçmiş olsun canım. Ben de hastayım ve ne yazıkki antibiyotik kullanıyorum. Doktor alerji kaynaklı olduğunu söyledi. Ben bal ve zencefil karışım alıyorum. Aç karna sabah ve akşam. Bir de nane-limon içebilirmişim. Burun akıntısı varsa eğer aile hekimim bir karışım önerdi. Onu burnuma çekiyorum.
Karışım: 1 sb kaynatılmış ve soğutulmuş su, 1 tk tuz, 1çay k. karbonat. Karıştır. Şırınga ya biraz çek. Burnuna sık. biraz yakıyor ama oraları temizliyor.
Yolun açık olsun canım, çok yorma kendini olur mu. Biz de seni özleyeceğiz
Canım beyb jem diye bir marka , nette bilmiyorum bakmadım ama orada bir kaç mağazada vardı :)
SLM GÜZEL EKİM ANNELERİ....
Ben de 24. haftasını yeni bitirmiş bir ekim annesi adayıyım. Çok zamanım olmadığı için burada sizlere eşlik edemedim. Elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Belki daha evvel bu konu açıldı bilemiyorum. Ancak sizlerden ve özellikle tecrübeli annelerden bilgi almak istedim.
Bu hafta ilk kez bebek kıyafetlerini aldık. Tabi kullanılmadan önce yıkanması gerekiyor. Ufak çaplı bir araştırma ile sıvı deterjanın daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Dalin in deterjanını aldım. Ancak yıkayamadım. Kaç derecede yıkamalıyım? 2. bir durulamaya gerek var mı? Sizce bebek çamaşırları için hangi deterjan daha iyi olur ?
Şimdiden teşekkürler... Herkese sağlıklı hamilelik süreci diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?