2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Değerlerin güzel bence canım herşey iyi gözüküyor

Şeker hariç diğerlerini gebeliğin başında yapıyorlar zaten canım. Senin doktorda da hiç iş yokmuş. Neden yapmamış o zaman, bi sor kendisine bakalım..

Şekerin ilk saat yüksek ama ikincisinde düzelmiş. :)

Akşama ben de mecburen yapıcam, h de gargarayı, burna su çekmeyi beceremem ama :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Akşama ben de mecburen yapıcam, h de gargarayı, burna su çekmeyi beceremem ama :))

iyi canım değerlerin
açlık kan şekeri: 92 mg/dl
Birinci saat kan şekeri : 180 mg/dl
İkinci saat kan şekeri: 153 mg/dl
bu değerler sınırmış senin buna göre gayet iyi çıkmış diğer dediğin testleri benim doktor 10 haftalık falan gebeyken yapmıştı onlarda da sorun yok çok şükür

ay inşalalh ya yüksek cıkmasın bi de şekerle ugrasmıyım canım..

Değerlerin güzel bence canım herşey iyi gözüküyor

teşekkür ederim hepinize kızlar inş dediğiniz gibi iyi der doktorumda. ilk gittiğim doktoruma gitmiorum kavga etmiştim o deliyle bu doktoruma başladım iyikide başlamışım adam direk testlerin eksik dedi bana ve yapmamı istedi. diğerine devam etseydim herhalde öyle bi testlerden haberim olmıcaktım

6 kilo aldım suan 61 kiloyum canım

gayet zayıfsın canım ben yetmişi geçtim kiloda 13 haftalıktı hissettim kızımı bence çokta kiloyla alakalı değil kardeşimin hanımı altıncı ay dolmuş öyle hissettım ancak diyo yani her insanın bünyesi farklı üzülme, ama azcıkta adapte ol hisstmeye calış canımmm :))

Doktorum kontrolümde bebek daha dönmemiş dedi. Sizin bebeklerin duruşu nasıl kızlar, aşağıya dönen var mı? bizimkinin kafası daha yukarda duruyordu.

merhaba canim, 3 hafta once ayrintilida kizimin basi asagidaydi, doktor dondugunu soyledi ama daha cok pozisyon degistirir dedi kesin bi donus olmayabilirmis, genel olarak 7. ay icerisinde bebekler donuyor ve doguma kadar basi asagida kaliyolar

merhaba canim, 3 hafta once ayrintilida kizimin basi asagidaydi, doktor dondugunu soyledi ama daha cok pozisyon degistirir dedi kesin bi donus olmayabilirmis, genel olarak 7. ay icerisinde bebekler donuyor ve doguma kadar basi asagida kaliyolar
sağol canım bilgi için inşallah döner son aylar

Şeftali kabız yapar, sakın sakın. Muz da öyle. Benim kabızlığım çok şükür yaz meyvelerine geçince kayboldu. Süt de dokunuyordu, kabızlık geçtiğinden beri süt de içebiliyorum. Demir hapı kabızlık yapabiliyor. Doktorum bana bir şurup verdi ama içmedim. Her sabah aç karnına zeytinyağı içtim onun yerine, maşallah şimdi iyiyim.

Arkadaşım ileride kaybolabilir belki ama yine de perinatologa görünmeni öneririm. Arkadaşımda bu çentiklerden var ve giderek artmış onunkiler. Bebek ilk ayrıntılıda 10 gün geriydi, şimdi 17 gün geriye düşmüş. Bence için rahat etsin istiyorsan güvenilir bir riskli gebelik ve perinatoloji uzmanından randevu almalısın.

Kamuran senden ricam o arkadaşa ulaşıp, mutlaka ama mutlaka küvözdeki bebeğin gözüne ışık geçirmeyen bantın devamlı takılı olduğundan emin olsun. Bir kursa gidiyorum bu ara. Görme engelliler okulundan bir öğretmenin dün anlattığı konu buydu. Son on yıldır görme engelli olarak gelen çocukların yarısından fazlası küvözde göz bantı ihmal edildiğindenmiş.

Kızlar Marks&Spencerda indirim var, oğluma uzun kollu 3 aylığa kadar body setinden aldım. 5 parça 60 tl falandı sanırım. Hastane çıkışlarında da çok indirim yapmışlar, haberiniz olsun.

Ben de henüz akıntı olmadı ama meme başında kabarcık gibi et beni gibi birşeyler oldu. Doktoruma soracağım unutmazsam.

Birkaç gündür girmiyordum internete. Sağlık sorunları yaşayan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
bencede bi perinatoloji uzmanına mutlaka ayrıntılı yaptır..sadece kadın doğum uzmanı değil özellikle perinataloji uzmanı değerlendirmesinin daha iyi olacağını dusunuyrm..

Benim de ayak bileklerim şişmeye başladı bu hafta. Gece huzursuz bacak sendromu oluyorum. Kramp da girdi, eşim ayak başparmağımı çimdirdi hemen geçti. Muz yemeye başladım her gün iki şişe soda içiyorum. Biraz daha iyiyim.

Aynen öyle oldu elifsen, inş atlatıcaz bu günleri..

Canım yatıp şırıngayla bir-iki damla sıkıyorsun. Biraz yakıyor ama gerçekten rahatlatıyor. Yine de sen bilirsin, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…