Geç oldu evet:)) doktor görmese bile biz farkederdik
Benden zayıfmışsın canım:))) ben 68 oldum. 6 kilo aldım bendesenin bebeğin uslu olacak demek annesi, seni yormayacak bebeğin karakterini yansıtıyormuş ya hareketleri
Kızlar merhaba şimdi hastaneden geldim esir alındım resmen bırakmadılar bi yere beni :) şeker yüklememi yaptırdım ve ayrı 4 tane daha testim vardı onları yaptırdım. Gebeliğin başlarında yaptırılması gerekiyomuş ama sizler yaptırdınız mı ?
Toksoplasma ıg m
rubella ıg m
anti hcv
hbs ag
sonuçlarım paylaşıcam aşağıda bana 75gr yapıldı şeker yuklemesi yuklemeden sonra 1 er saat arayla 2 kere kan aldılar. Sizce değerlerim nasıl kızlar doktorumun bugun amelyat günü gidemedim göstermeye...
Eki Görüntüle 1161157
Kızlar merhaba şimdi hastaneden geldim esir alındım resmen bırakmadılar bi yere beni :) şeker yüklememi yaptırdım ve ayrı 4 tane daha testim vardı onları yaptırdım. Gebeliğin başlarında yaptırılması gerekiyomuş ama sizler yaptırdınız mı ?
Toksoplasma ıg m
rubella ıg m
anti hcv
hbs ag
sonuçlarım paylaşıcam aşağıda bana 75gr yapıldı şeker yuklemesi yuklemeden sonra 1 er saat arayla 2 kere kan aldılar. Sizce değerlerim nasıl kızlar doktorumun bugun amelyat günü gidemedim göstermeye...
Eki Görüntüle 1161157
çok geçmiş olsun canım.iyileşirsin inşalllh bir an önce..
Selam Kızlar, Güven ne yaptı acaba? İnşallah güzel haberlerle gelir. Allah yardımcıları olsun.
Canım demir hapının etkisini bilmiyorum ama doktorum bana kabızlığın gittikçe artacağını söyledi. Erik, hoşaf filan verdi. Bir de laktoz şurubu verdi. Çok sıkışırsam kullanıyorum. Kabızlık normalmiş, bebeğe daha iyi besin gitsin diye sindirimimiz yavaşlıyormuş. Anlayacağın bu da aslında bir nimet.
Canım ben de hastalanmıştım. Hatta birkaç gün antibiyotik aldım,, bıraktım. Hala sürüyor ama azaldı. Ben karbonatlı tuzlu suyu burnuma çektim. Şırınga yardımıyla. Onun çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.
Selam Kızlar, Güven ne yaptı acaba? İnşallah güzel haberlerle gelir. Allah yardımcıları olsun.
Canım demir hapının etkisini bilmiyorum ama doktorum bana kabızlığın gittikçe artacağını söyledi. Erik, hoşaf filan verdi. Bir de laktoz şurubu verdi. Çok sıkışırsam kullanıyorum. Kabızlık normalmiş, bebeğe daha iyi besin gitsin diye sindirimimiz yavaşlıyormuş. Anlayacağın bu da aslında bir nimet.
Canım ben de hastalanmıştım. Hatta birkaç gün antibiyotik aldım,, bıraktım. Hala sürüyor ama azaldı. Ben karbonatlı tuzlu suyu burnuma çektim. Şırınga yardımıyla. Onun çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.
Toksoplasma ıg m
rubella ıg m
anti hcv
hbs ag
Eki Görüntüle 1161157
Benim bir saat sürdü canım. Bir saat ilaç içip bekledim, normal çıktığı için ikinci yüklemeye gerek kalmadı. Eğer yüksek çıkarsa 100 mg lık ikinci yüklemeyle tekrar bakıyorlar öyle olursa süre uzar canım. İnşallah normal çıkar seninde...
Değerlerin güzel bence canım herşey iyi gözüküyor
Şeker hariç diğerlerini gebeliğin başında yapıyorlar zaten canım. Senin doktorda da hiç iş yokmuş. Neden yapmamış o zaman, bi sor kendisine bakalım..
Şekerin ilk saat yüksek ama ikincisinde düzelmiş. :)
iyi canım değerlerin
açlık kan şekeri: 92 mg/dl
Birinci saat kan şekeri : 180 mg/dl
İkinci saat kan şekeri: 153 mg/dl
bu değerler sınırmış senin buna göre gayet iyi çıkmışdiğer dediğin testleri benim doktor 10 haftalık falan gebeyken yapmıştı onlarda da sorun yok çok şükür
6 kilo aldım suan 61 kiloyum canım
Doktorum kontrolümde bebek daha dönmemiş dedi. Sizin bebeklerin duruşu nasıl kızlar, aşağıya dönen var mı? bizimkinin kafası daha yukarda duruyordu.
sağol canım bilgi içinmerhaba canim, 3 hafta once ayrintilida kizimin basi asagidaydi, doktor dondugunu soyledi ama daha cok pozisyon degistirir dedi kesin bi donus olmayabilirmis, genel olarak 7. ay icerisinde bebekler donuyor ve doguma kadar basi asagida kaliyolar
evet canım draje olan da prospektösünde öyleydi dışkı renginde değişiklik yapar diyordu ve yapıyordu. ama böyle kabızlık yapmıyordu. kabızlık geçici bir durum mu yani sonradan düzelir mi yoksa dediğiniz şeftali kavun vs lerle mümkün olduğunca en aza indirirek içmeye devam mı ediyorsunuz..
mide bulantısı yapmıyor canım.
Arkadaslar dun yazmayi unutmusum kafam cok karisikti ... bizim doopler raporunda soyle bise yaziyo"SAG UTERIN ARTER AKIM INDEKSI ARTMIS OLUP HER IKI UTERIN ARTERDE ERKEN CENTIKLENME GOZLENMISTIR"bu konuda doktorlarla pek konusmadik ama ben bunlarin ilerleyen hwftalarda sorun cikardigini ilk gebeligimden biliyorum normalde centiklenme 20.haftadan sonra kaybolmali ama bi ihtimal bazen n 24.hwftayi bulabiliyo bu centiklenme devam ederse bebege giden kan akimlari bozuluyo ve bebek gida ve oksijen sikintisi cekip icerde riske giriyo insallah duzelir iki hafta sonra radyologa kontrole gidecegim aranizda detayli raporunda boyle seyler yazan varmiydi kizlar...
Kızlar Ağustos annelerinden birinin bebişi doğmuş. 1260 kilosu da. Küvezdeymiş kuzucuk. Sağlıkla çıkar inşallah. Allahım güç kuvvet versin miniğe. Biz de dua edelim kızlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba güzel anneler nasılsınız ne var ne yok inşaAllah herkeste herşey yolunda gidiyordur
benim arada göğüsümden akıntı gibi bişey geldiğini farkettim yani ıslaklık hissetmiyorumda bakınca sütyende leke göğüsümde kuru kuru kalıntılar görüyorum 2 haftadır 5 kez falan oldu sizde de böyle bişey yaşayan var mı?
bencede bi perinatoloji uzmanına mutlaka ayrıntılı yaptır..sadece kadın doğum uzmanı değil özellikle perinataloji uzmanı değerlendirmesinin daha iyi olacağını dusunuyrm..Arkadaslar dun yazmayi unutmusum kafam cok karisikti ... bizim doopler raporunda soyle bise yaziyo"SAG UTERIN ARTER AKIM INDEKSI ARTMIS OLUP HER IKI UTERIN ARTERDE ERKEN CENTIKLENME GOZLENMISTIR"bu konuda doktorlarla pek konusmadik ama ben bunlarin ilerleyen hwftalarda sorun cikardigini ilk gebeligimden biliyorum normalde centiklenme 20.haftadan sonra kaybolmali ama bi ihtimal bazen n 24.hwftayi bulabiliyo bu centiklenme devam ederse bebege giden kan akimlari bozuluyo ve bebek gida ve oksijen sikintisi cekip icerde riske giriyo insallah duzelir iki hafta sonra radyologa kontrole gidecegim aranizda detayli raporunda boyle seyler yazan varmiydi kizlar...
bakıyorumda benden başka yakınan yokkızlar ayak şişmesinden sonra şimdide kramplar başladı akşam 2 ayağıma bırden kramp girdi basamıorum resmen hep böylemi devam edicez doğum yapana kadar ağlıyorum acisina gece gece allahtan eşim hemen kalkıo kramp giren yere masaj yapıo parmaklarımı çekiyo geçio ama gün geçtikçe zor geçmeye başladı 20dk uğraştı anca geçti. benim gibi olan varmı
2li ve 3lü testleri bi doktora sormuştum, tabi doktor olduğu için yaptırma diyemedi ,sorumluluk almak istemedi sanırım ama suratında bu testler çokta önemli değil anlamında bir ifadeyle
" bu testler ihtimaller üzerine kurulu, net bir sonuç vermiyor, hasta denilen pek çok çocuk normal doğuyor, normal dedikleri de hasta olabiliyor , ayrıca pek çok kişi bebeğini aldırdığı için sonuçta sağlıklımı değil mi onu da göremiyorlar ve yüzde verirken sadece doğmuş olan bebeklere göre konuşuyorlar" dedi
biz zaten yaptırmayı düşünmüyorduk, stres yaşamamak içinde yaptırmadık, tüm bebişler ve bizimkiler Allaha emanet, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız,
inşallah senin kuzucukta sağlıklı doğacak, dualarımız bebeğin için, benim üzüldüğüm konu mutlulukla geçmesi gereken şu günlerin stres doldu, neler atlattık bunları da atlatıcaz inşallah
Akşama ben de mecburen yapıcam, h de gargarayı, burna su çekmeyi beceremem ama :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?