2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Tamam canım özel mesaj atarım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ablam da 6.5 aylık doğum yapmıştı ve yeğeni 1150 gr doğmuştu onunla aynı yerde olan bir bebek küvozde gozundwki bant kaydigindan işıktan görme kaybı yaşamıştı çok dikkat etmek gerekir ihale gelmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Civilde indirim varmış. Babası oğluşuma bunları almış:))))

Kızlar Marks&Spencerda indirim var, oğluma uzun kollu 3 aylığa kadar body setinden aldım. 5 parça 60 tl falandı sanırım. Hastane çıkışlarında da çok indirim yapmışlar, haberiniz olsun.

Aaa cok iyiymiss saol cnm bilgilendirdigin icin

Civilde indirim varmış. Babası oğluşuma bunları almış:))))
Eki Görüntüle 1161419

Valla superr gule gulee giysinnn kuzucukk:))

Aaa cok iyiymiss saol cnm bilgilendirdigin icin

Valla superr gule gulee giysinnn kuzucukk:))

Teşekkürler teyzesi:) oğlumun mis kokusunu duymak istiyorum bu kıyafetler içinde:)

Çok şirinlermiş canım güle güle sağlıkla giysin inşallah oğluşun eşinde mi başladı alışverişe:)))

Bugün bi girip bakıyım demiş. İş gereği dışarı çıkabiliyor. Bakmış indirim de varmış almış işte:)) babası sanki gitgide daha çok seviyor oğlumu. Bu gece beni uyandırdı uykundan. Bi baktım karnımı öpüyor:))))))

Alsın tabi ne güzel meraklı olması.
Maşallah sizin saadetinize Allah bozmasın benimki de işten gelir gelmez ultrason resimlerini öpüyor, karnımı öpüyor, eğilip konuşuyor beni de tanısın diyor :)))) o kadar heyecanlı ki...

Amin. Konuşsun tabi tanısın babasının sesini:) şimdiden tanımaları gerek seslerimizi:) Allahım sizin de saadetinizi bozmasın. Aminnnnnn.

Amin. Konuşsun tabi tanısın babasının sesini:) şimdiden tanımaları gerek seslerimizi:) Allahım sizin de saadetinizi bozmasın. Aminnnnnn.

Evet baba oğul kaynaşsınlar şimdiden:))) Amiiiinnnn canım..... Rabbim herkese yuvasında huzur versin, herkes huzur bulsun inşallah Aminnnn.

Burda sizin yazdıklarınızı görünce acaba bende mi anormallik var diyorum herkes çok mutlu heyecanlı .bende be eğimi çok istedim hatta eşimin sperm problemi vardı tüp bebek doktoru araştırmaya başladığımızda allah bebeğimi bana nasip etti bir düşük bir dış gebelik geçirdim 11. Haftaya kadar herşey normaldi sonra herşey tepe taklak oldu nefes darlığım oldu ve tamamen psikolojik olarak çöktüm ve hala o deprosyon halini üzerimden atamadım zaman hiç geçmiyor gibisanki hamileliğim ilerleyince yine aynı sıkıntıları yaşayacam diye çok korkuyorum çok ağırlaşıcam sıcaklayacam nefesdarlığı çekicem diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum bir türlü bu endişeleri üzerimden atamıyorum çok endişeliyim sıkıntılıyım mutsuzum hiçbir şeyde hevesim yok ama bu arada bebeğime birşey olmasınıda istemiyorum sağlıkla kucağıma almak istiyorum diğer yandan ys doğıncada ben aynı sıkıntıları çekersem diye kokuyorum ya bebeğimi sevemezsem size bakıyorum şimdiden konuşuyorsunuz karnınızda seviyorsunuz hazırlık yapıyorsunuz hevesle bir şeyler alıyorsunuz benim hiçbir şeyde hevesim yok

Bu şekilde düşüncelere kapılıp gitmek bebeğini etkiler. Bunlardan uzaklaşman için eşin sana yardımcı olmuyor mu? Ben de hamile kalmadan önce çok endişe içerisideydim. İçimde bir canlı olması beni çok korkutuyordu. Ama kendimi buna hazırladım. Sen de artık olumsuz şeyleri kafandan atıp bebeğine bir şeyler alsan. Ne biliyim odasını falan yapsan. Biraz heveslendirir seni. Kaçıncı haftandasın bilmiyorum. Telefondan göremiyorum. Bebeğini hissetmedin mi hiç. Onu hissedince biz daha çok bağlandık eşimle. Belki psikolog yardımcı olabilir sana. Bence gitmelisin.

Son düzenleme:
canım kabızlık çogunda oluyor hamişlerin ben günlük yatmadan içiyorum meyve ile bagırsakları düzenliyorum sabah aç karnınada ishal yapıyo doktorunla konuş istersen

Canım ne güzel rabbim size bir mucize vermiş.. eminim sende mükemmel bir anne olacaksın. Anne olmak kolay mı elbette sıkıntılar çekeceğiz. Çok seneler bekleyip evlat sahibi olamayanlar var, bu nedenle yaşayabilme ihtimalin olduğu sıkıntılarını unutup mucizenin sevincini yaşa. Bende senin sürecine benzer bir süreçten geçtim. Rabbimize şükürler olsun ki çok aratmadı. Lütfen sende kendini bu depresyon halinden kurtarmaya çalış canım. Rabbimin verdiği bu güzel meyvenin tadına var biran önce. Başaramazsan da üzülme, meleğini kucağına alınca nasılda düzelecek herşey psikologdan da yardım alabilirsin bu konuda canım. Bazı hamileler yaşıyormuş buna benzer sendromlar... ama ben inanıyorum sen mükemmel bir anne olacaksın)

yaşadıkların çok zor şeyler ama bunu ötelemekte sana baglı bebegini hissediyosundur 22. haftanda ne kendini üz ne meleğini bı an önce düzelmeye çalış

22. Haftadayım henüz tam hissetmiyorum benim bebeğim plesantanın arkasındaymış o nedenle ne ultrasyonda doğru dürüst gözüküyor nede ben tam hissedebiliyorum psikoloğada gittim ama o zaman durumumun ciddi olduğunu düşünüp daha çok kötü oldum bu durumun hamilelikten kaynaklı olduğunu düşünmek ve geçici olduğunu hissetmek beni rahatlatıyor diğer türşü çok daha fazla daralıyorum

İnşallah allahtan tek dileğim bu bu düşünceleri kafamdan atmayı bir başarsam her şey yoluba girecek ama hamileliğin ilerleyen zamanlarından korkumu bir türşü atamıyorum doğumdan hiç korkmuyorum hamileliği hiç sevemediğimden doğumu bir kurtuluş olarak görüyorum o nedenle korkmuyorum ama karnımın şişip tekrar nefes darlığı çkmekten çok korkyorum çünkü yaşadığım şeyi anşatacak kelimeler yok hayatımın en berbat dönemiydi ve ben yine ay ı şeyleri yaşamaktan çok ama çok korkuyorum aslınds hiç neti okumamam gerekiyordu hep en kötü hikayeleri okudum ç2vremden hep en kötü hamilelikleri dinledim sonuç olarak bu duruma geldim

Senin canını bu plesanta olayı da sıkıyor herhalde. Hiç korkma böyle şeyler okuyorum çok. Sonradan plesanta konumunu düzeltiyormuş. Bebeğini iyi bi ultrason cihaIyla görebilirsin neden göremiyorum diyorsun. Belki doktor seçimin yanlıştır. Iyi bir doktor bulursan sana en ince detaylarına kadar her şeyini gösterir bebişinin. Zor şeyler yaşamışsın büyüm ihtimal o yüzden böylesin. Ama artık hamileliğin yarısını geçmişsin:) kendine gelme zamanı annesi:) bi de hisset sen o zaman göreceksin:))) kız mı erkek mi?

Doktorumu çok ataştırıp seçtim ultrsyonda herşeyini göateriyor sıkıntı yok sadece fotoğraflarda net çıkmıyor cinsiyeti kız evet psikologta öyle dedi yaşadıklarının patlaması olmuş dedi ama ben pek anlam veremiyorum o kadar çok istediğim bebeğe krşı bu duygusuzluk beden anlamıyorum belki dediğiniz gibi hissetmeye başlarsam dahada alışırım ama sizlerin heyecanını çok kıskanıyorum allah inşallah banada bu duyguları biran önce yaşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…