- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
ben 58 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum. boyum 1,70. dr um şimdiye kadar bir kez tarttı. o zaman daha 62'ydim. Daha sonra da anormal bir artış görmediğinden ilgilenmedi sanırım. Yavaş yavaş aldım boyum da olduğundan sırıtmıyor ama 12 kilo açıkçası ben biraz endişeliyim. Asıl kiloyu şimdiden sonra alacaksın diyorlarhafif gıdım bile çıktı
D olsun canım verirsin ama dikkat et yinede senin yine boyun uzunmuş bende boyada yok
:)))))
benimde alnımda güneş lekesi çıkmaya başladı. dediğin gibi ne kdar korusakda oluyor gibi
:)) anne olmak böyle birşey galiba cnm değil mi
Her şey çok güzel. Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Aminnnnn
Şortu 6 aylıkken anca giydirirsin belki de daha sonra ama çok tatlı :))))
Bugün tiroid için kanımı verdim :)
İdrar tahlilimi yaptırdım.
Sonuçlarına bakıcam gün içerisinde çıkar herhalde.
Şeker yüklemem de 4 temmuz sabahı olacak. 75 mg yükleme yapılıyormuş. Onun ertesi günü de doktor randevum var. Sonucumu aynı gün içinde alırsam çok iyi olacak. Bakalım kısmet.
Canım moralini bozmak istemem ama bence biraz fazla almışsın doğumdan sonra inşallah veririz ama bence artık diyeli bir sekilde ilerlememizin dediğin gibi son aylar daha cok alınıyor fazla kilo doğumda sakıncalı cunku. Bende 47 ile hamile kaldım boyum 1.70 suan 55,5 kiloyum ilk aylar cok aldım ama şimdi diyetteyim artık haftada bir gün sadece istediğim kadar yiyorum oda pazar günleri oluyor :) bence sende boyle birsey yapabilirsin. Şuan aldığım kilo 8,5 kilo o bile beni deli ediyor. Doktorumda al al biraz daha al diyor ama umursamıyorum bile. Bu şekilde son ay sadece yarım kilo aldım. Sende aman dikkat et.
İyi yapmissinn canim leke olmasin da vucudunda biraz gunes gormek iyidir:) bende surekli denize gidiyorum yuzuyorum ama gunese cikmamaya calisiyorum cunku biyik kismim leke olmus:) halbuki o kdr koruyucu kullandim golgede oturdum ama yine de oldu:)
Canım moralini bozmak istemem ama bence biraz fazla almışsın doğumdan sonra inşallah veririz ama bence artık diyeli bir sekilde ilerlememizin dediğin gibi son aylar daha cok alınıyor fazla kilo doğumda sakıncalı cunku. Bende 47 ile hamile kaldım boyum 1.70 suan 55,5 kiloyum ilk aylar cok aldım ama şimdi diyetteyim artık haftada bir gün sadece istediğim kadar yiyorum oda pazar günleri oluyor :) bence sende boyle birsey yapabilirsin. Şuan aldığım kilo 8,5 kilo o bile beni deli ediyor. Doktorumda al al biraz daha al diyor ama umursamıyorum bile. Bu şekilde son ay sadece yarım kilo aldım. Sende aman dikkat et.
Canım aldıklarınla ördüğün yeleği çok beğendimmaşallah sana ne güzel örmüşsün yetenek var belli
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum. Ben de tiroid için çarşamba kan vericem. Cumartesi de şeker yüklemesi ve idrar tahlilim var, bi de kan sayımı istedi doktor.
Canım ben de artık dikkat etmeye başladımBenim de toplam 8,5 kilo oldu çünkü çok moralim bozuluyor. Bundan sonra diyet yapıcam becerebilirsem. Yoksa en az 20 kiloyla bitiricem
Ben de 50 faktör krem kullandım canım ve genelde gölgede oturdum, çok şükür leke yok şimdilik, sen de takılma doğumdan sonra geçiyormuş nasılsa
Bende bugun saglik pcagina gittim 2. aşı icin ebe tartti 4.5 kilo almisim kendi tartima gore daha fazla cikiyo ama doktorun tartisi da saglik ocagiyla ayni... Kendi tartima mi inanayim yoksa onlara mi bilemedim:)
Bende bugun saglik pcagina gittim 2. aşı icin ebe tartti 4.5 kilo almisim kendi tartima gore daha fazla cikiyo ama doktorun tartisi da saglik ocagiyla ayni... Kendi tartima mi inanayim yoksa onlara mi bilemedim:)
Hoşgeldin canım sefalar getirdin ohh ne güzel tatilini de yaptın geldin :)) iyi yorulmamıssında valla araba beni cok yoruyor burdan kalkıp Gebze'ye kayınvalidemleri zor gidiyorum artık. Kan geliyor oturuyor bacaklarıma sonra üstüne basamıyorum. Ama yürüyünce boyle bir sıkıntı olmuyor neden anlamadım. Sende almışsın canım benim gibi baya baya benim hedefim 15 de bitirmek daha azı olursa ne ala ama 20 cok yüksek bir rakam yaa korkutma beni de şimdi diyete başla sende hemen
Bende 6.5 kilo almışım, doktorum çok kızıyorbende yarın gidicem aşı için.ben 7 kilo almısım ağlamak istiyorum(((
Bende 6.5 kilo almışım, doktorum çok kızıyor
Hangisi azsa onu kaale al bence :)) ama sağlık ocagındakilerin falan daha yüksek çıkması gerek kıyafetle falan tartılıyorsun çünkü sende olay iyice değişik çıkmış :)
bende yarın gidicem aşı için.ben 7 kilo almısım ağlamak istiyorum(((
Ay 4,5 kilo harika ya süpersin. Doktorunkini baz al bence canım, evdeki tartılar şaşırabiliyor bazen.
Kızlar, kendime lohusa tacı alıcam aynısının saç bandını da kızıma alıcam. Ama pembe mi alsam kırmızı mı karar veremiyorum :26: yardım edin bana
ay kötüymüş bu vulvar varis ya. geçmiş olsun. çekeceksin bunu şimdi doğuma kadar di mi herhangi ilacı yok mu ? Allah yardım etsin cnm. artık 3 ay daha sıkıcan dişini. bu arada ben ilki sezeryan oldunca sonraki hamileliklerinde sezeryanla devam etmesi gerektiğini biliyordum. şaşırdım ikinciyi normal istyrm deyince. ben ilk doktoruma sormuştum çünkü o da türkiyede ilkini sezeryanla başladıysan sonrakilerde öyle devam eder dedi. sadece yurtdışında sonraki bebeklerde duruma göre normal doğum yapılıo dediydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?