2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım moralini bozmak istemem ama bence biraz fazla almışsın doğumdan sonra inşallah veririz ama bence artık diyeli bir sekilde ilerlememizin dediğin gibi son aylar daha cok alınıyor fazla kilo doğumda sakıncalı cunku. Bende 47 ile hamile kaldım boyum 1.70 suan 55,5 kiloyum ilk aylar cok aldım ama şimdi diyetteyim artık haftada bir gün sadece istediğim kadar yiyorum oda pazar günleri oluyor :) bence sende boyle birsey yapabilirsin. Şuan aldığım kilo 8,5 kilo o bile beni deli ediyor. Doktorumda al al biraz daha al diyor ama umursamıyorum bile. Bu şekilde son ay sadece yarım kilo aldım. Sende aman dikkat et.
 

Evet canim aynen insallah dogumdan sora kalmaz lekeler
 
Her şey çok güzel. Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Aminnnnn

Şortu 6 aylıkken anca giydirirsin belki de daha sonra ama çok tatlı :))))

Canım aldıklarınla ördüğün yeleği çok beğendim maşallah sana ne güzel örmüşsün yetenek var belli


Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum. Ben de tiroid için çarşamba kan vericem. Cumartesi de şeker yüklemesi ve idrar tahlilim var, bi de kan sayımı istedi doktor.


Canım ben de artık dikkat etmeye başladım Benim de toplam 8,5 kilo oldu çünkü çok moralim bozuluyor. Bundan sonra diyet yapıcam becerebilirsem. Yoksa en az 20 kiloyla bitiricem


Ben de 50 faktör krem kullandım canım ve genelde gölgede oturdum, çok şükür leke yok şimdilik, sen de takılma doğumdan sonra geçiyormuş nasılsa
 

Bende bugun saglik pcagina gittim 2. aşı icin ebe tartti 4.5 kilo almisim kendi tartima gore daha fazla cikiyo ama doktorun tartisi da saglik ocagiyla ayni... Kendi tartima mi inanayim yoksa onlara mi bilemedim:)
 

Hoşgeldin canım sefalar getirdin ohh ne güzel tatilini de yaptın geldin :)) iyi yorulmamıssında valla araba beni cok yoruyor burdan kalkıp Gebze'ye kayınvalidemleri zor gidiyorum artık. Kan geliyor oturuyor bacaklarıma sonra üstüne basamıyorum. Ama yürüyünce boyle bir sıkıntı olmuyor neden anlamadım. Sende almışsın canım benim gibi baya baya benim hedefim 15 de bitirmek daha azı olursa ne ala ama 20 cok yüksek bir rakam yaa korkutma beni de şimdi diyete başla sende hemen
 
Bende bugun saglik pcagina gittim 2. aşı icin ebe tartti 4.5 kilo almisim kendi tartima gore daha fazla cikiyo ama doktorun tartisi da saglik ocagiyla ayni... Kendi tartima mi inanayim yoksa onlara mi bilemedim:)

Hangisi azsa onu kaale al bence :)) ama sağlık ocagındakilerin falan daha yüksek çıkması gerek kıyafetle falan tartılıyorsun çünkü sende olay iyice değişik çıkmış :)
 
Bende bugun saglik pcagina gittim 2. aşı icin ebe tartti 4.5 kilo almisim kendi tartima gore daha fazla cikiyo ama doktorun tartisi da saglik ocagiyla ayni... Kendi tartima mi inanayim yoksa onlara mi bilemedim:)

bende yarın gidicem aşı için.ben 7 kilo almısım ağlamak istiyorum (((
 

Çok sağol canım darısı başına, kısa da olsa kocanla başbaşa bir tatil yap derim, bize çok iyi geldi, ikinci balayı gibiydi Allah allah çok enteresan canım, biz de mola verdik yürüdüm hep, belki o yüzden çok sıkıntı çekmedim. Bir de ben iş yerinde sürekli oturuyorum, alıştı mı vücut nedir
Son 3 kiloyu 10 günde aldım :26: benim hedefim de 15 ile bitirmek en fazla. Ya ne bileyim, son 3 ayda çok alınıyo diyip duruyolar beni de korkutuyolar

Bugün başladım diyete zaten. Artık geç saatte meyve de yemiycem. Pilav ve makarna da yemiycem artık.
 
arkadaşlar benim ikinci doz tetanoz aşı zamanım 20 hazirandı fakat henüz gidemedim. Bir hafta sonra yaptırsam olur mu yoksa günü gününe mi yaptırmam gerekiyordu, bilginiz varsa yardımcı olur musunuz:26: internette okuduğum kadarıyla en geç doğuma iki hafta kalana kadar yapılması gerekiyormuş, doktorunuz bu konuda herhangi bir şey söyledi mi???
 
Bende bugun saglik pcagina gittim 2. aşı icin ebe tartti 4.5 kilo almisim kendi tartima gore daha fazla cikiyo ama doktorun tartisi da saglik ocagiyla ayni... Kendi tartima mi inanayim yoksa onlara mi bilemedim:)

Ay 4,5 kilo harika ya süpersin. Doktorunkini baz al bence canım, evdeki tartılar şaşırabiliyor bazen.
 
Bende 6.5 kilo almışım, doktorum çok kızıyor

Doktorum son görüşmemizde bi dahaki randevuya kadar 4-5 kilo alıp gelmeyin, çok iştah açılıcak bu dönem demişti de gülmüştüm ve 10 günde 3 kilo aldım 2 hafta sonra randevum var hiç kilo almamayı becerebilir miyim acaba :44:
 
Hangisi azsa onu kaale al bence :)) ama sağlık ocagındakilerin falan daha yüksek çıkması gerek kıyafetle falan tartılıyorsun çünkü sende olay iyice değişik çıkmış :)

Evet cok haklisin bnde orda daha yuksek cikarim diye dusunurken sasirdim kaldim walla cok da sevindim 4.5 olunca :)

bende yarın gidicem aşı için.ben 7 kilo almısım ağlamak istiyorum (((

Aslinda kilodan cok korkmuyorum ama dogumun kolay olmasi acisindan falan fazla kilo almamamizda yarar var tabi cnm:)

Ay 4,5 kilo harika ya süpersin. Doktorunkini baz al bence canım, evdeki tartılar şaşırabiliyor bazen.

Yarin seker yuklemesi var bakalim doktorun tartisinda kac cikicam yarin:)son aylara giriyoruz artik biraz daha dikkat etmekte yarar var canlar:)
 

Öğle yemeği yedikten sonra okumasaydım keşke geç gaza geldim
Haklısın biraz fazla aldım, eşim de taktığımı bildiğinden iyisin diyor biliyorum :) Cidden beni rahatsız ve mutsuz ediyor. Bundan sonra ben de senin gibi dikkat edicem :))sakıncalı şeyler yemesemde porsiyonlarım büyük olduğundan aldım bir de su içmeyi ihmal ediyorum. Sonrasında yine biz uğraşıcaz...Henüz geç kalmış sayılmam... Umarım uygulayabilirim. Hamile değilken bu konuda çok başarılıydım..
Hadi bakalım, başarılar tüm anne adaylarına
 
Kızlar, kendime lohusa tacı alıcam aynısının saç bandını da kızıma alıcam. Ama pembe mi alsam kırmızı mı karar veremiyorum :26: yardım edin bana
 
Bende 6.5 kilo almışım, doktorum çok kızıyor

keşke benimkiside kızsa kilo konusuna hiç girmiyor nedense sadece düzenli yürüyüş yapmamı öneriyor.bakalım şeker çıktıgından beri yani 3 gündür diet yapıorum bi de hergün yaklaşık 1 saat yürüyüş yapıyorum yürümesem demekki kaç kilo alıcaktım.
 

bi ilac verdi kan dolasimini hizlandirmak icin , bebege zarari yokmus, aynen doktorun dogru soylemis sana bende yurtdisindayim o yuzden normal dogum yapmak icin bi sansim daha var cok sukur fakat 2. sezeryandan sonra 3. mecburi, benim annemde 1 sezeryanla basladi sonra 2 normal ve 2 sezeryan daha oldu (sondan ikinci 6.5 aylik dogdu ve 3 ay kuvezde kaldi) anneme diyorum nasil dayandin bu kadar dogum sikintilarina.. hepsi geldi gecti diyor hehe :) unutmus...
 
arkadaşlar dün bahsettiğim kahverengi gibi akıntıyla ilgili doktorumla konuştum, takip altına alalım eğer artarsa hemen gel dedi, ağır kaldırma ,ilişkiye girme dikkat et dedi, düşük tehlikesi olabilirmiş

biraz korktum ama çok şükür dünden beri daha az, cumartesi pazar bütün gün yattım zaten, sanırım dinlenmek biraz iyi geldi, inşallah bir şey olmaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…