2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ama haftana gore normal sanki kilon canim yaa bosver doktorunu:) gerci size bi ornek veriyim benim cok yakin bi arkadasim ilk 6 ay 6 kilo son 3 ayda 13 kilo alip toplamda 19 kiloyla doguma girdi insallah biz oyle olmayiz:)

korkunç bir durum benim ablamlar da toplamda 30 kilo almışlardı. Cidden bugün bu konuda panik havasına girdim. İştah falan dinlemicem Çok tırsıyorum...:))

Kızlar, kendime lohusa tacı alıcam aynısının saç bandını da kızıma alıcam. Ama pembe mi alsam kırmızı mı karar veremiyorum :26: yardım edin bana

Annelikle ilgili okuduğum bir kitapta tacın hatta lohusayken giydiğimiz geceliğin kırmızı olmasının sağlık açısından iyileşmemize yardımcı olduğunu okumuştum. Ben kırmızı bir taç aldım. Zaten oğlum olacak ona şapka takıcam napiyim :))

Canım dikkat et, bol bol su iç ve dinlen geçeceğine eminim rahat ol annesi

Aaa ben de bu kırmızı nerden geliyor diyordum çok teşekkür ederim canım bu güzel bilgi için o zaman kesin kırmızı alıcam bu arada doğum tarihlerimiz aynıymış :) oğluşun hayırlı olsun annesi papyon tak ona da

Ben kızıma hastae çıkışı pembe aldım ama ya şimdi pembenin üstüne kırmızı bant nasıl olur ki?

bak bu güzel bir fikir yeni doğana ilk günden papyon pek şık :))
Umarım zamanında doğum yaparız. Bu çok heyecanlı bir süreç aynı duyguları paylaşanların birbirlerini bulmaları ne güzel :)
Oğlumun adına ancak karar verebildik. Selim Demir sizce nasıl ?

Ben kızıma hastae çıkışı pembe aldım ama ya şimdi pembenin üstüne kırmızı bant nasıl olur ki?

yapıp fotoğrafını yollarsan bence o şekilde yorum yapabiliriz..Çok zıt renkler değil olabilir, olmayadabilir :)) Kumaş uyumu gibi detaylar herşeyi değiştirebiliyor...

mümkün değil canım, ister istemez alınıyo her şeyi canım istiyor az az da yesem hemen kiloya dönüşüyor
Ama haftana gore normal sanki kilon canim yaa bosver doktorunu:) gerci size bi ornek veriyim benim cok yakin bi arkadasim ilk 6 ay 6 kilo son 3 ayda 13 kilo alip toplamda 19 kiloyla doguma girdi insallah biz oyle olmayiz:)
İnşallah canım, ben ilk üç ay 1 kilo verdim daha sonra 7 kilo aldım:18: her ay 3 er 3er gidiyorum:18:
bende her gün yarım saat yürüyüş yapıyorum, çok faydasını görüyorum nefesim hiç daralmıyor, nefes nefese kaldığım tabi ki oluyor ama rahatlığını da hissediyorum bir de yapmasam ne kadar kilo alırım kim bilir
6,5 kiloya doktorun kızıyorsa 12 kiloya benim doktorumun kesmesi lazım hiç oralı değil saolsun kendi kendime kızıp duruyorum. Neyse artık ben de dikkat edicem :)
benim doktor kiloya takmış vaziyette tartılmaya korkuyorum yanında:18:

Bugun recep has in sekreteri aradi doktor sonuclarimi incelemis igneyi birakip aspirine 32.haftaya kadar devam etmemi soylemis test sonuclari iyiymis ,ndi doktorumu aradim oda tamam oyle yap dedi bi taraftan artik igne yok seviniyorum cok acimaya baslamisti bi taraftanda bisey olurmu tedirginligindeyim Allah im korusun insallah hersey guzel gider COOL arkadasinda dedigi gibi benimde artik elim bisey almaya gitmiyo dun esimle bi bebis dukkanina girdik bikac ufak seyi cok begendim ama almaya elim gitmedi ister istemez tedirginlik basladi.Rabbim e emanet yavrularimiz.
Kilo konusu acilmis aramizda 12 kilo alanlar varmis okuyunca inanamadim biraz fazla gercekten daha onumuzde uzun bi zaman var cunku ben 47 ile basladim ilk 3ay sadece 400 gr aldim bu sabah tartildim 52.7olmusum ywni toplamda 5.7 kg almisim bakalim bundan sonrasi nasil olacak ben zayif oldugum icin cok sikinti yapmiyorum hatta beni gorenler 5 ay bitti deyince aaaa okadar oldumu karnin pek cikmamis hic kilo almamissin falan diyolar deliriyorum koca gobusumu goremiyolar hepinizi cook opuyoruz teyzoslarimiz.

Canım dikkat et, bol bol su iç ve dinlen geçeceğine eminim rahat ol annesi

çok sağol ,inşallah dediğin gibi geçer, düşük kelimesi beni çok korkutuyor, doktorlar baştan beri zaten riskli gebelik diye bahsediyorlar çok üzülüyorum, herkesin ve benim yavrum Allaha emanet, zaten yatıyordum artık hiç kalkmam

Bir tane mi aldın canım hastane çıkışı? Bikaç tane götürmek gerekiyormuş ya sen bi de krem ya da beyaz tulum al fotoları onunla çektir :)

İnşallah canım hayırlı doğumlarımız olsun İki isim mi istiyorsunuz? Bence ikisi de güzel ve uyumlu olmuş

mümkün değil canım, ister istemez alınıyo her şeyi canım istiyor az az da yesem hemen kiloya dönüşüyor

Üffff en fazla 1 kilo almaya çalışayım bari

evet iki isim düşünüyoruz. Bu konuda çok farklı görüşler var ama bana iki isim daha karizmatik ve güçlü geliyor özellikle erkekte.. Babası da iki isimli belki ondan böyle düşünüyorum

Kızlar, kendime lohusa tacı alıcam aynısının saç bandını da kızıma alıcam. Ama pembe mi alsam kırmızı mı karar veremiyorum :26: yardım edin bana

Kirmizii kirmiziii :))

Cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun hic yorma kendini bol bol dinlen bizi de habersiz birakma lutfen

korkunç bir durum benim ablamlar da toplamda 30 kilo almışlardı. Cidden bugün bu konuda panik havasına girdim. İştah falan dinlemicem Çok tırsıyorum...:))

Eger abur cubur flan yiyosan onlari birak bence canim bide gec saatte yenilen aksam yemeklerinin de cok etki ettigini dusunuyorum ben o yuzden aksam 19:00-19:30 arasi yemek isini bitiriyorum sora da acikrsam bi porsiyon meyve yiyorum oyle geciyo ben aciktikca su icenlerdenim ama yine de ister istemez kilo oluyo olacak :)

Canim doktorlarin igneyi birak dediyse guvenmelisin bnce Allahin izniyle hicbisey olmaz insallah zaten aspirini kullanmaya devam edeceksin o daha iyi bi kan sulandirici...
Kilon da gayet iyi bence hic kizmaa eminim gobisin kocaman olmustur onlarr sozde seni mutlu etmek icin soluyolardir:) tedirgin olma ufak ufak hediyeler al bebegine o zaman kesini daha iyi hissedersin:)

gözün aydın, test sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim, biraz zorlanıyoruz ama inşallah bugünlerde geçer, bebeğimizi kucağımıza aldığımızda unuturuz olanları, bende bir şey almıyorum ramazandan sonra belki internet üzerinden alırım, hiç birşeye yorum yapamıyorum bugünlerde...

kilo konusu benide korkutmaya başladı, çok fazla kilo vermiştim ve hep öyle gidecek sanıyordum ama bu hafta iştahım acayip açıldı, dikkat ediyorum tabi inşallah çok almam

abur cubur yemiyorum ama meyveyi biraz abarttım. Bu yaz sanki daha bir tatlılar Dr um balık hapı verdi 1 aydır onu içiyorum gün aşırı iştahım çok açık. Bir de eşim geç geldiğinden akşam yemeği 8 buçuk, doğuza kalıyor bundan sonra öyle olmayacak tabii irademi konuşturucam :)

Ben de kan pıhtılaşması nedeniyle bi düşük yaptım sonrasında iğneye başlattı doktor bi kutu kullandım, değerlerim normal çıkınca doktorum bıraktırdı corasprine devam ediyorum hala ama çok şükür bebeğimde herşey yolunda ayrıntılı ultrasonda da öyle çıktı, sebze meyve ağırlıklı beslen suyunu çok çok iç Allah' a güven.İnşallah sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…