Bende 6.5 kilo almışım, doktorum çok kızıyor
Ama haftana gore normal sanki kilon canim yaa bosver doktorunu:) gerci size bi ornek veriyim benim cok yakin bi arkadasim ilk 6 ay 6 kilo son 3 ayda 13 kilo alip toplamda 19 kiloyla doguma girdiinsallah biz oyle olmayiz:)
Kızlar, kendime lohusa tacı alıcam aynısının saç bandını da kızıma alıcam. Ama pembe mi alsam kırmızı mı karar veremiyorum :26: yardım edin bana
arkadaşlar dün bahsettiğim kahverengi gibi akıntıyla ilgili doktorumla konuştum, takip altına alalım eğer artarsa hemen gel dedi, ağır kaldırma ,ilişkiye girme dikkat et dedi, düşük tehlikesi olabilirmiş
biraz korktum ama çok şükür dünden beri daha az, cumartesi pazar bütün gün yattım zaten, sanırım dinlenmek biraz iyi geldi, inşallah bir şey olmaz
Annelikle ilgili okuduğum bir kitapta tacın hatta lohusayken giydiğimiz geceliğin kırmızı olmasının sağlık açısından iyileşmemize yardımcı olduğunu okumuştum. Ben kırmızı bir taç aldım. Zaten oğlum olacak ona şapka takıcam napiyim :))
bence kırmızı :)
Annelikle ilgili okuduğum bir kitapta tacın hatta lohusayken giydiğimiz geceliğin kırmızı olmasının sağlık açısından iyileşmemize yardımcı olduğunu okumuştum. Ben kırmızı bir taç aldım. Zaten oğlum olacak ona şapka takıcam napiyim :))
Aaa ben de bu kırmızı nerden geliyor diyordumçok teşekkür ederim canım bu güzel bilgi için o zaman kesin kırmızı alıcam bu arada doğum tarihlerimiz aynıymış :) oğluşun hayırlı olsun annesi papyon tak ona da
Ben kızıma hastae çıkışı pembe aldım ama ya şimdi pembenin üstüne kırmızı bant nasıl olur ki?
mümkün değil canım, ister istemez alınıyoDoktorum son görüşmemizde bi dahaki randevuya kadar 4-5 kilo alıp gelmeyin, çok iştah açılıcak bu dönem demişti de gülmüştüm ve 10 günde 3 kilo aldım2 hafta sonra randevum var hiç kilo almamayı becerebilir miyim acaba :44:
İnşallah canım, ben ilk üç ay 1 kilo verdim daha sonra 7 kilo aldım:18: her ay 3 er 3er gidiyorum:18:Ama haftana gore normal sanki kilon canim yaa bosver doktorunu:) gerci size bi ornek veriyim benim cok yakin bi arkadasim ilk 6 ay 6 kilo son 3 ayda 13 kilo alip toplamda 19 kiloyla doguma girdiinsallah biz oyle olmayiz:)
bende her gün yarım saat yürüyüş yapıyorum, çok faydasını görüyorum nefesim hiç daralmıyor, nefes nefese kaldığım tabi ki oluyor ama rahatlığını da hissediyorumkeşke benimkiside kızsa kilo konusuna hiç girmiyor nedense sadece düzenli yürüyüş yapmamı öneriyor.bakalım şeker çıktıgından beri yani 3 gündür diet yapıorum bi de hergün yaklaşık 1 saat yürüyüş yapıyorum yürümesem demekki kaç kilo alıcaktım.
benim doktor kiloya takmış vaziyette6,5 kiloya doktorun kızıyorsa 12 kiloya benim doktorumun kesmesi lazım hiç oralı değil saolsun kendi kendime kızıp duruyorum. Neyse artık ben de dikkat edicem :)
Canım dikkat et, bol bol su iç ve dinlen geçeceğine eminim rahat ol annesi
Ben kızıma hastae çıkışı pembe aldım ama ya şimdi pembenin üstüne kırmızı bant nasıl olur ki?
bak bu güzel bir fikir yeni doğana ilk günden papyon pek şık :))
Umarım zamanında doğum yaparız. Bu çok heyecanlı bir süreç aynı duyguları paylaşanların birbirlerini bulmaları ne güzel :)
Oğlumun adına ancak karar verebildik. Selim Demir sizce nasıl ?
mümkün değil canım, ister istemez alınıyoher şeyi canım istiyor az az da yesem hemen kiloya dönüşüyor
Bir tane mi aldın canım hastane çıkışı? Bikaç tane götürmek gerekiyormuş ya sen bi de krem ya da beyaz tulum al fotoları onunla çektir :)
İnşallah canım hayırlı doğumlarımız olsunİki isim mi istiyorsunuz? Bence ikisi de güzel ve uyumlu olmuş
Üffff en fazla 1 kilo almaya çalışayım bari
Kızlar, kendime lohusa tacı alıcam aynısının saç bandını da kızıma alıcam. Ama pembe mi alsam kırmızı mı karar veremiyorum :26: yardım edin bana
arkadaşlar dün bahsettiğim kahverengi gibi akıntıyla ilgili doktorumla konuştum, takip altına alalım eğer artarsa hemen gel dedi, ağır kaldırma ,ilişkiye girme dikkat et dedi, düşük tehlikesi olabilirmiş
biraz korktum ama çok şükür dünden beri daha az, cumartesi pazar bütün gün yattım zaten, sanırım dinlenmek biraz iyi geldi, inşallah bir şey olmaz
korkunç bir durum benim ablamlar da toplamda 30 kilo almışlardı. Cidden bugün bu konuda panik havasına girdim. İştah falan dinlemicemÇok tırsıyorum...:))
Bugun recep has in sekreteri aradi doktor sonuclarimi incelemis igneyi birakip aspirine 32.haftaya kadar devam etmemi soylemis test sonuclari iyiymis ,ndi doktorumu aradim oda tamam oyle yap dedi bi taraftan artik igne yok seviniyorum cok acimaya baslamisti bi taraftanda bisey olurmu tedirginligindeyim Allah im korusun insallah hersey guzel gider COOL arkadasinda dedigi gibi benimde artik elim bisey almaya gitmiyo dun esimle bi bebis dukkanina girdik bikac ufak seyi cok begendim ama almaya elim gitmedi ister istemez tedirginlik basladi.Rabbim e emanet yavrularimiz.
Kilo konusu acilmis aramizda 12 kilo alanlar varmis okuyunca inanamadim biraz fazla gercekten daha onumuzde uzun bi zaman var cunku ben 47 ile basladim ilk 3ay sadece 400 gr aldim bu sabah tartildim 52.7olmusum ywni toplamda 5.7 kg almisim bakalim bundan sonrasi nasil olacak ben zayif oldugum icin cok sikinti yapmiyorum hatta beni gorenler 5 ay bitti deyince aaaa okadar oldumu karnin pek cikmamis hic kilo almamissin falan diyolar deliriyorum koca gobusumu goremiyolarhepinizi cook opuyoruz teyzoslarimiz.
Bugun recep has in sekreteri aradi doktor sonuclarimi incelemis igneyi birakip aspirine 32.haftaya kadar devam etmemi soylemis test sonuclari iyiymis ,ndi doktorumu aradim oda tamam oyle yap dedi bi taraftan artik igne yok seviniyorum cok acimaya baslamisti bi taraftanda bisey olurmu tedirginligindeyim Allah im korusun insallah hersey guzel gider COOL arkadasinda dedigi gibi benimde artik elim bisey almaya gitmiyo dun esimle bi bebis dukkanina girdik bikac ufak seyi cok begendim ama almaya elim gitmedi ister istemez tedirginlik basladi.Rabbim e emanet yavrularimiz.
Kilo konusu acilmis aramizda 12 kilo alanlar varmis okuyunca inanamadim biraz fazla gercekten daha onumuzde uzun bi zaman var cunku ben 47 ile basladim ilk 3ay sadece 400 gr aldim bu sabah tartildim 52.7olmusum ywni toplamda 5.7 kg almisim bakalim bundan sonrasi nasil olacak ben zayif oldugum icin cok sikinti yapmiyorum hatta beni gorenler 5 ay bitti deyince aaaa okadar oldumu karnin pek cikmamis hic kilo almamissin falan diyolar deliriyorum koca gobusumu goremiyolarhepinizi cook opuyoruz teyzoslarimiz.
Eger abur cubur flan yiyosan onlari birak bence canim bide gec saatte yenilen aksam yemeklerinin de cok etki ettigini dusunuyorum ben o yuzden aksam 19:00-19:30 arasi yemek isini bitiriyorum sora da acikrsam bi porsiyon meyve yiyorum oyle geciyo ben aciktikca su icenlerdenim ama yine de ister istemez kilo oluyo olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?