2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evettt kesinliklee haklisinn meyvelerr bu yaz harikaaa:)) hadi bakalimm konustur iradeni arkadasimmm :)

TSH 1,69
FREE T3 4,52
FREE T4 8,75 ÇIKMIŞ

Normal çok şükür :)

Gozunaydinn canimm cok sevindimm hadi bu ayi da atlattin:)

Evettt kesinliklee haklisinn meyvelerr bu yaz harikaaa:)) hadi bakalimm konustur iradeni arkadasimmm :)

Gozunaydinn canimm cok sevindimm hadi bu ayi da atlattin:)

Çok şükür bu ay da normal çıktı. 3 kere daha yaptırırım biter artık :))

gözünaydın canım çok sevindim.sen ne testi yaptırmıstın canım doktor neye göre iğneyi bıraktırdı acaba???

aaa canım seni yeni okuyorum sendede mi vardı pıhtılaşma ve iğne kullanmıyorsun öylemi ??allahım sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin .benim doktorum yanlış hatırlamıosam 35.haftada kesicez iğneyi demişti.

merhaba kızlar erken doğum yaptırılan arkadaşım için yorumlarınızı okudum çok teşekkür ediyorum alıntı yapıp yazmayı beceremedimmmm ( arkadaşımı bugün hastaneden taburcu ediyolar bebek kalıcak tabiki. Az da olsa sütü gelmiş bebeğe evde sağıcak hastaneye götürücekler, bebekle ilgili doktorlar bi yorumda bulunmuyolar ama en azından hayata tutundu sabırla bekliyorum daha minicik olan oğlumun minicik arkadaşı iyi olsun arkadaşımın erken doğuma alınmasının sebebide kordonda bebeğe giden 3 damardan birinin görevini yerine getirmiyo olması ve bebeğin beslenemeyip 10 gün geri kalması arkadaşım doğuma alınmadan önce 10 gündür 3 günde bir kontroldeydi geçen haftaki kontrolde bebeğin kalbi heran durabilir diyip doğuma aldılar.. kendinize çok dikkat edin kızlar oğlum deli gibi tekmeler savuruyo bana şuan karnımdayken bile onunla oynamaya doyamıyorum sağlıkla zamanında gelsinler inşallahhh...

ayyy kıyamammm Allah yardımcısı olsun inşallah bebeğinde ailesinin de....

Çok sevindim canım iğneyi bırakmana. Sakın korkma doktoruna güven canım. Sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah minnoşlarımızı ne güzel ya kilo almayanlara çok özeniyorum

Perinatoloğa gittin mi canım? İyi düşün iyi olsun annesi, büyüdü artık yavrularımız

Evet bi kutu kullandım, allah kullananlara yardım etsin o morluklar acayip fenaydı ya
Genetik olarak risk teşhisi verdi ilk düşükten sonra bi de homestein diye hayvansal bi protein ben de fazlaydı, sebze meyve yiyerek devam ettim bi ay hep sonraki testimde hem kanımın yoğunluğu hem pıhtılaşma zamanı normal değerlere geldi asprine geçtim ben de öyle devam ediyorum herşey yolunda şimdilik maşallah 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet iki isim düşünüyoruz. Bu konuda çok farklı görüşler var ama bana iki isim daha karizmatik ve güçlü geliyor özellikle erkekte.. Babası da iki isimli belki ondan böyle düşünüyorum

İki ismi birden söylemek zor olabilir canım birisi kısa olduğunda olabilir. Ama güzel isimler beğendim

Kirmizii kirmiziii :))

kırmızı alıcam evet

TSH 1,69
FREE T3 4,52
FREE T4 8,75 ÇIKMIŞ

Normal çok şükür :)

çok şükür canım darısı başıma inşallah

Canım Allah sağlıkla hastaneden çıkmasını nasip etsin inşallah bir anne için çok zor, Allah sabır versin.

maalesef detaylı ultrasonu medical parkta yaptırmıştım, hiçbir açıklama yapmadılar, burdan bakabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727328

bende kendi doktorumla konuştum randevumu erkene aldım ama akıntı olacağı hiç aklıma gelmemişti,biraz ağladım rahatladım, birazda eşim gelince ağlarım herhalde içime atmak istemiyorum,ağlayıp rahatlıyayım diyorum,inşallah herşey yolunda gider

Canım yaa ağlama lütfen. Bence bi kere daha gitmelisin ayrıntılı usg ye. Riskli gebelik diyorlarsa eğer için rahat etsin diye gitmen iyi olur. Benim yaptırdığım yer ve doktor çok çok iyiydi, tavsiye ederim Anadolu yakasında. Her sorumuzu cevapladı ve tam 1.5 saat sürdü.

Üzülme, demesi kolay biliyorum ama kendini teskin etmeye çalış lütfen. Medical Parka da sinir oldum iğrenç davranmışlar gerçekten.

Kızlar bu arada benim göbeğimde doğum çizgisi oluşmaya başlamış sizde de var mı? Eşim fark etti, ben artık aşağıları göremediğim için

cnm 25.haftadaym ben. cinsiyette de zaten görememiştik ilk seferde. ikinci gidişimizde gösterdi kendini zilli kızım :)

insan yaşamadan bilemiyor, iyi bir yer diye gittik sinirlerimiz altüst oldu, acaba bu doktorlar birgün bizim durumumuza düşebileceklerini düşünemiyorlar mı çok merak ediyorum, Allaha havale ettim...

30 haziranda kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek, çok şükür bebişim hareket ediyor, bende biraz daha dikkatli olmaya çalışıcam

Evet canim bazi doktorlar cok nemrut oluyorlar gercekten.. Randevu gunune kadar dikkat et canim insallah randevun da iyi gecer..

Evet canim bazi doktorlar cok nemrut oluyorlar gercekten.. Randevu gunune kadar dikkat et canim insallah randevun da iyi gecer..

5 aydır yatıyordum, biraz daha yatıcaz artık yapacak bir şey yok :) iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Canim bende zaten kanda pihtilasma yok daha once genetik tahlillerimin hepsi yapildi benim ilkw gebeligimde rahimici gelisme geriligi yasandigi icin doktorlar tedbir amacli yani belki bi faydasi olur diye baslatmislardi insallah hersy yolunda gider ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…