Evettt kesinliklee haklisinn meyvelerr bu yaz harikaaa:)) hadi bakalimm konustur iradeni arkadasimmm :)abur cubur yemiyorum ama meyveyi biraz abarttım. Bu yaz sanki daha bir tatlılarDr um balık hapı verdi 1 aydır onu içiyorum gün aşırı iştahım çok açık. Bir de eşim geç geldiğinden akşam yemeği 8 buçuk, doğuza kalıyor bundan sonra öyle olmayacak tabii irademi konuşturucam :)
TSH 1,69
FREE T3 4,52
FREE T4 8,75 ÇIKMIŞ
Normal çok şükür :)
Evettt kesinliklee haklisinn meyvelerr bu yaz harikaaa:)) hadi bakalimm konustur iradeni arkadasimmm :)
Gozunaydinn canimm cok sevindimm hadi bu ayi da atlattin:)
Bugun recep has in sekreteri aradi doktor sonuclarimi incelemis igneyi birakip aspirine 32.haftaya kadar devam etmemi soylemis test sonuclari iyiymis ,ndi doktorumu aradim oda tamam oyle yap dedi bi taraftan artik igne yok seviniyorum cok acimaya baslamisti bi taraftanda bisey olurmu tedirginligindeyim Allah im korusun insallah hersey guzel gider COOL arkadasinda dedigi gibi benimde artik elim bisey almaya gitmiyo dun esimle bi bebis dukkanina girdik bikac ufak seyi cok begendim ama almaya elim gitmedi ister istemez tedirginlik basladi.Rabbim e emanet yavrularimiz.
Kilo konusu acilmis aramizda 12 kilo alanlar varmis okuyunca inanamadim biraz fazla gercekten daha onumuzde uzun bi zaman var cunku ben 47 ile basladim ilk 3ay sadece 400 gr aldim bu sabah tartildim 52.7olmusum ywni toplamda 5.7 kg almisim bakalim bundan sonrasi nasil olacak ben zayif oldugum icin cok sikinti yapmiyorum hatta beni gorenler 5 ay bitti deyince aaaa okadar oldumu karnin pek cikmamis hic kilo almamissin falan diyolar deliriyorum koca gobusumu goremiyolarhepinizi cook opuyoruz teyzoslarimiz.
Ben de kan pıhtılaşması nedeniyle bi düşük yaptım sonrasında iğneye başlattı doktor bi kutu kullandım, değerlerim normal çıkınca doktorum bıraktırdı corasprine devam ediyorum hala ama çok şükür bebeğimde herşey yolunda ayrıntılı ultrasonda da öyle çıktı, sebze meyve ağırlıklı beslen suyunu çok çok iç Allah' a güven.İnşallah sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlarrr dün 27 haftalık hamile arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar bebekde annede iyi 3 gün çok önemliymiş 3 günü atlatması lazım 600 gr daha minicik hepiniz dua ederseniz çok sevinirim poyrazımız için sevgiyle sağlıkla kalın...
Bugun recep has in sekreteri aradi doktor sonuclarimi incelemis igneyi birakip aspirine 32.haftaya kadar devam etmemi soylemis test sonuclari iyiymis ,ndi doktorumu aradim oda tamam oyle yap dedi bi taraftan artik igne yok seviniyorum cok acimaya baslamisti bi taraftanda bisey olurmu tedirginligindeyim Allah im korusun insallah hersey guzel gider COOL arkadasinda dedigi gibi benimde artik elim bisey almaya gitmiyo dun esimle bi bebis dukkanina girdik bikac ufak seyi cok begendim ama almaya elim gitmedi ister istemez tedirginlik basladi.Rabbim e emanet yavrularimiz.
Kilo konusu acilmis aramizda 12 kilo alanlar varmis okuyunca inanamadim biraz fazla gercekten daha onumuzde uzun bi zaman var cunku ben 47 ile basladim ilk 3ay sadece 400 gr aldim bu sabah tartildim 52.7olmusum ywni toplamda 5.7 kg almisim bakalim bundan sonrasi nasil olacak ben zayif oldugum icin cok sikinti yapmiyorum hatta beni gorenler 5 ay bitti deyince aaaa okadar oldumu karnin pek cikmamis hic kilo almamissin falan diyolar deliriyorum koca gobusumu goremiyolarhepinizi cook opuyoruz teyzoslarimiz.
çok sağol ,inşallah dediğin gibi geçer, düşük kelimesi beni çok korkutuyor, doktorlar baştan beri zaten riskli gebelik diye bahsediyorlar çok üzülüyorum, herkesin ve benim yavrum Allaha emanet, zaten yatıyordum artık hiç kalkmam
arkadaşlar doktor kontrollerinize kaç haftada bir gidiyorsunuz?? Bu arada bende şimdiye kadar 3 kilo aldım...
aaa canım seni yeni okuyorum sendede mi vardı pıhtılaşma ve iğne kullanmıyorsun öylemi ??allahım sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin .benim doktorum yanlış hatırlamıosam 35.haftada kesicez iğneyi demişti.
evet iki isim düşünüyoruz. Bu konuda çok farklı görüşler var ama bana iki isim daha karizmatik ve güçlü geliyor özellikle erkekte.. Babası da iki isimli belki ondan böyle düşünüyorum
Kirmizii kirmiziii :))
TSH 1,69
FREE T3 4,52
FREE T4 8,75 ÇIKMIŞ
merhaba kızlar erken doğum yaptırılan arkadaşım için yorumlarınızı okudum çok teşekkür ediyorum alıntı yapıp yazmayı beceremedimmmm( arkadaşımı bugün hastaneden taburcu ediyolar bebek kalıcak tabiki. Az da olsa sütü gelmiş bebeğe evde sağıcak hastaneye götürücekler, bebekle ilgili doktorlar bi yorumda bulunmuyolar ama en azından hayata tutundu sabırla bekliyorum daha minicik olan oğlumun minicik arkadaşı iyi olsun arkadaşımın erken doğuma alınmasının sebebide kordonda bebeğe giden 3 damardan birinin görevini yerine getirmiyo olması ve bebeğin beslenemeyip 10 gün geri kalması arkadaşım doğuma alınmadan önce 10 gündür 3 günde bir kontroldeydi geçen haftaki kontrolde bebeğin kalbi heran durabilir diyip doğuma aldılar.. kendinize çok dikkat edin kızlar oğlum deli gibi tekmeler savuruyo bana şuan karnımdayken bile onunla oynamaya doyamıyorum sağlıkla zamanında gelsinler inşallahhh...
Çok sevindim canım iğneyi bırakmana. Sakın korkma doktoruna güven canım. Sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah minnoşlarımızıne güzel ya kilo almayanlara çok özeniyorum
Perinatoloğa gittin mi canım? İyi düşün iyi olsun annesi, büyüdü artık yavrularımız
maalesef detaylı ultrasonu medical parkta yaptırmıştım, hiçbir açıklama yapmadılar, burdan bakabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727328
bende kendi doktorumla konuştum randevumu erkene aldım ama akıntı olacağı hiç aklıma gelmemişti,biraz ağladım rahatladım, birazda eşim gelince ağlarım herhalde içime atmak istemiyorum,ağlayıp rahatlıyayım diyorum,inşallah herşey yolunda gider
ben druma sordum gerek yok değerlerin normal demişti. benim içimde de kaldı. dr önermeyince ben de almadım.
biz de pozisyonundan dolayı cinsiyetini görememiştik. canım kaç haftalık bebeğin. ben hastanenin ayrıntılısına girmiştim özele gitmedim.
dördüz bebek maşallah. bir seferde iki bebek dört bebek gerçekten güzel olur. zor olur tabi ama iyi de olur:) allah bağışlasın.
hoşgeldin canım.
TSH 1,69
FREE T3 4,52
FREE T4 8,75 ÇIKMIŞ
Canım yaa ağlama lütfen. Bence bi kere daha gitmelisin ayrıntılı usg ye. Riskli gebelik diyorlarsa eğer için rahat etsin diye gitmen iyi olur. Benim yaptırdığım yer ve doktor çok çok iyiydi, tavsiye ederim Anadolu yakasında. Her sorumuzu cevapladı ve tam 1.5 saat sürdü.
Üzülme, demesi kolay biliyorum ama kendini teskin etmeye çalış lütfen. Medical Parka da sinir oldum iğrenç davranmışlar gerçekten.
insan yaşamadan bilemiyor, iyi bir yer diye gittik sinirlerimiz altüst oldu, acaba bu doktorlar birgün bizim durumumuza düşebileceklerini düşünemiyorlar mı çok merak ediyorum, Allaha havale ettim...
30 haziranda kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek, çok şükür bebişim hareket ediyor, bende biraz daha dikkatli olmaya çalışıcam
Evet canim bazi doktorlar cok nemrut oluyorlar gercekten.. Randevu gunune kadar dikkat et canim insallah randevun da iyi gecer..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kirmizii kirmiziii :))
Cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun hic yorma kendini bol bol dinlen bizi de habersiz birakma lutfen
Eger abur cubur flan yiyosan onlari birak bence canim bide gec saatte yenilen aksam yemeklerinin de cok etki ettigini dusunuyorum ben o yuzden aksam 19:00-19:30 arasi yemek isini bitiriyorum sora da acikrsam bi porsiyon meyve yiyorum oyle geciyo ben aciktikca su icenlerdenim ama yine de ister istemez kilo oluyo olacak :)
Canim doktorlarin igneyi birak dediyse guvenmelisin bnce Allahin izniyle hicbisey olmaz insallah zaten aspirini kullanmaya devam edeceksin o daha iyi bi kan sulandirici...
Kilon da gayet iyi bence hic kizmaa eminim gobisin kocaman olmustur onlarr sozde seni mutlu etmek icin soluyolardir:) tedirgin olma ufak ufak hediyeler al bebegine o zaman kesini daha iyi hissedersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?