2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Amin canim insallah Rabbim hepimize o guzel gunleri doya doya yasamayi nasip eder.

Hipo tiroid imi sizin bende hashimoto tiroid var ve hergün hap kullanıyorum. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de hashimato var. İlaçlarımızı düzenli kullandığımız sürece problem yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu arada benim göbeğimde doğum çizgisi oluşmaya başlamış sizde de var mı? Eşim fark etti, ben artık aşağıları göremediğim için

Bende de doğum çizgisi var bayağıdır:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim onlara guvenmekten baska caremiz yok insalah hersey guzel olucak

Cok gecmis olsun canim Allah tekrar yasatmasin.benim ilk gebeligimde rahimici gelisme geriligi yasandi ama nedeni bulunamadi kanda pihtilasma ile ilgili tum genetik testlerim yapildi hepsi temiz cikti belki faydasi olur diye kullaniyodum zaten profosorun son istedigi testlerde temiz ciktigi icin birakabilirsin dedi insallah hersey sonuna kadar guzel gider hepimiz icin.

gözünaydın canım çok sevindim.sen ne testi yaptırmıstın canım doktor neye göre iğneyi bıraktırdı acaba???

Sagol canim pihtilasmaya yatkinlikla ilgili genetik testlerim daha once yapilmisti hepsi temizdi yeni yapilanlarda Antikardiyolipin lgg, lgm, lupus antikoagulan diye bisyler netten biraz arastirmistim dusukleri ve problemli gebelikleri olan kisilere yapilan testlermis kan antikorlaiyla alakali sanirim cok sukur bunlarda iyi cikinca igneyi birakma karari verdi doktor.insallah sorunsuz devam edebiliriz.

Kizlar merhaba. Nasilsiniz? Ayrintiliya gittim çok şükür kizim iyi.
Günlerdir giremiyorum ayrintilida her şey iyi cikti ama 2 saat doktor da kaldik çok bozulduk 250 lira ücret odedik ama 45dk bekledik. Doğum ücreti 5000tl pahali geldi bana. Gittiğim hastane 2500tl dedi. Kafam çok karisik doğum konusunda. Siz ne diyorsunuz?

Kızlar bu arada benim göbeğimde doğum çizgisi oluşmaya başlamış sizde de var mı? Eşim fark etti, ben artık aşağıları göremediğim için

Oooo bnde kac haftair varrr hemdee gogsumun altindan gobek deligimin altina kadar devam ediyo:)

Canim gozunaydinnnherseyin yolunda olmasina sevindimm doktorda beklemek biraz can sıkıcı ama kizini dusun bosver boyle seylerle moralini bozma:) dogum ucreti bana da biraz pahali geldi ama bizim hastanede de o civardaymis maalesef

İnşallah allah ömür verirde bebeğide yaşar allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu

Çok sağol canim. Bakalim karar veremedim daha ama 5000 veremicem sanki.

kızlar bugün kızımızı görmeye gidecektik, acil bir doğum çıkmmş doktor gtmişş çarşamba gününe kaldı randevumuz poff =( neyse, bir başka bebiş geliyor dünyaya ne güzel..

Ben gebelikte öğrendim kilo almanız nası peki ben 7.5 kg aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben hala kilo almiyorum ya. 21. Haftadayim bebek 440 gr normal mi sizce? Yoksa zayif mi? Neden alamiyorum kilo bebek beslenemicek saniyorum doktor bir şey demiyor sadece karnim sisiyor o kadar. Garip bir durum 3 kilo aldim galiba 5 ayda 51kiloyum su an boy 1.70

Kizlar omega 3 balik yagi hapi kullanıyor musunuz? Ben bir kutu kullanmistim önceden sonra doktor elevit yazinca omega demedi ben de sormadim sonra bugün doğum yapan bir arkadaş herkes kullanıyor ondan falan dedi. Aile hekimin sen bilirsin dedi. Ben ne yapsam simdi? Kullanmalı miyiz?

Bir sorum daha var benim clldim çok hassas ve sicaklar başladı İzmir de oturuyorum güneş bol. Güneş kremi tavsiyemiz var mi? Kozmetik hic kullanmiyorum hamile kaldigimdan beri şampuan bile bebek sampuani.zarari olur diye korkuyorum

:)) anne olmak böyle birşey galiba cnm değil mi[/QUOTE]

aynen, valla daha karnımızdayken böyle doğunca kimbilir nasıl sevilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…