gözün aydın, test sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim, biraz zorlanıyoruz ama inşallah bugünlerde geçer, bebeğimizi kucağımıza aldığımızda unuturuz olanları, bende bir şey almıyorum ramazandan sonra belki internet üzerinden alırım, hiç birşeye yorum yapamıyorum bugünlerde...
kilo konusu benide korkutmaya başladı, çok fazla kilo vermiştim ve hep öyle gidecek sanıyordum ama bu hafta iştahım acayip açıldı, dikkat ediyorum tabi inşallah çok almam
Hipo tiroid imi sizin bende hashimoto tiroid var ve hergün hap kullanıyorum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
TSH 1,69
FREE T3 4,52
FREE T4 8,75 ÇIKMIŞ
Normal çok şükür :)
Kızlar bu arada benim göbeğimde doğum çizgisi oluşmaya başlamışsizde de var mı? Eşim fark etti, ben artık aşağıları göremediğim için
Gozun aydin canim cok sevindim
Çok sevindim canım iğneyi bırakmana. Sakın korkma doktoruna güven canım. Sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah minnoşlarımızıne güzel ya kilo almayanlara çok özeniyorum
Perinatoloğa gittin mi canım? İyi düşün iyi olsun annesi, büyüdü artık yavrularımız
Kızlar bu arada benim göbeğimde doğum çizgisi oluşmaya başlamışsizde de var mı? Eşim fark etti, ben artık aşağıları göremediğim için
Ben de kan pıhtılaşması nedeniyle bi düşük yaptım sonrasında iğneye başlattı doktor bi kutu kullandım, değerlerim normal çıkınca doktorum bıraktırdı corasprine devam ediyorum hala ama çok şükür bebeğimde herşey yolunda ayrıntılı ultrasonda da öyle çıktı, sebze meyve ağırlıklı beslen suyunu çok çok iç Allah' a güven.İnşallah sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözünaydın canım çok sevindim.sen ne testi yaptırmıstın canım doktor neye göre iğneyi bıraktırdı acaba???
Bende de hashimato var. İlaçlarımızı düzenli kullandığımız sürece problem yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhaba. Nasilsiniz? Ayrintiliya gittim çok şükür kizim iyi.
Günlerdir giremiyorum ayrintilida her şey iyi cikti ama 2 saat doktor da kaldik çok bozulduk 250 lira ücret odedik ama 45dk bekledik. Doğum ücreti 5000tl pahali geldi bana. Gittiğim hastane 2500tl dedi. Kafam çok karisik doğum konusunda. Siz ne diyorsunuz?
merhaba kızlar erken doğum yaptırılan arkadaşım için yorumlarınızı okudum çok teşekkür ediyorum alıntı yapıp yazmayı beceremedimmmm( arkadaşımı bugün hastaneden taburcu ediyolar bebek kalıcak tabiki. Az da olsa sütü gelmiş bebeğe evde sağıcak hastaneye götürücekler, bebekle ilgili doktorlar bi yorumda bulunmuyolar ama en azından hayata tutundu sabırla bekliyorum daha minicik olan oğlumun minicik arkadaşı iyi olsun arkadaşımın erken doğuma alınmasının sebebide kordonda bebeğe giden 3 damardan birinin görevini yerine getirmiyo olması ve bebeğin beslenemeyip 10 gün geri kalması arkadaşım doğuma alınmadan önce 10 gündür 3 günde bir kontroldeydi geçen haftaki kontrolde bebeğin kalbi heran durabilir diyip doğuma aldılar.. kendinize çok dikkat edin kızlar oğlum deli gibi tekmeler savuruyo bana şuan karnımdayken bile onunla oynamaya doyamıyorum sağlıkla zamanında gelsinler inşallahhh...
Oooo bnde kac haftair varrr hemdee gogsumun altindan gobek deligimin altina kadar devam ediyo:)
Canim gozunaydinnnherseyin yolunda olmasina sevindimm doktorda beklemek biraz can sıkıcı ama kizini dusun bosver boyle seylerle moralini bozma:) dogum ucreti bana da biraz pahali geldi ama bizim hastanede de o civardaymis maalesef
inşallah herşey yolunda gider, umarım iyi bir doktor bakar,iyi haberlerini bekliyoruz
Ben gebelikte öğrendim kilo almanız nası peki ben 7.5 kg aldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?