D olsun canım verirsin ama dikkat et yinede senin yine boyun uzunmuş bende boyada yok
:)))))
benimde alnımda güneş lekesi çıkmaya başladı. dediğin gibi ne kdar korusakda oluyor gibi
:)) anne olmak böyle birşey galiba cnm değil mi
inşallah, ben sanırım doğumdan sonra alışveriş yapıcam, doğuma kadar ailedekiler ne alırsa onunla idare edicez. Allahtan zevkli insanlar var çevremde :)
D olsun canım verirsin ama dikkat et yinede senin yine boyun uzunmuş bende boyada yok
:)))))
benimde alnımda güneş lekesi çıkmaya başladı. dediğin gibi ne kdar korusakda oluyor gibi
:)) anne olmak böyle birşey galiba cnm değil mi
Kizlar omega 3 balik yagi hapi kullanıyor musunuz? Ben bir kutu kullanmistim önceden sonra doktor elevit yazinca omega demedi ben de sormadim sonra bugün doğum yapan bir arkadaş herkes kullanıyor ondan falan dedi. Aile hekimin sen bilirsin dedi. Ben ne yapsam simdi? Kullanmalı miyiz?
Evet bi kutu kullandım, allah kullananlara yardım etsin o morluklar acayip fenaydı ya
Genetik olarak risk teşhisi verdi ilk düşükten sonra bi de homestein diye hayvansal bi protein ben de fazlaydı, sebze meyve yiyerek devam ettim bi ay hep sonraki testimde hem kanımın yoğunluğu hem pıhtılaşma zamanı normal değerlere geldi asprine geçtim ben de öyle devam ediyorum herşey yolunda şimdilik maşallah 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba annecikler .. 2 sorum olucak 1.si bu bebişleri 2 hafta 3 hafta önden gidenlere ne yiyorsunuz? :) ben şiştikce şiştim benım bebişim normal seyirinde devam ediyor, kordonda mordonda da bi sıkıntısı yok cok şükür..2. sorumda bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz .
Kizlar omega 3 balik yagi hapi kullanıyor musunuz? Ben bir kutu kullanmistim önceden sonra doktor elevit yazinca omega demedi ben de sormadim sonra bugün doğum yapan bir arkadaş herkes kullanıyor ondan falan dedi. Aile hekimin sen bilirsin dedi. Ben ne yapsam simdi? Kullanmalı miyiz?
Sagol canim pihtilasmaya yatkinlikla ilgili genetik testlerim daha once yapilmisti hepsi temizdi yeni yapilanlarda Antikardiyolipin lgg, lgm, lupus antikoagulan diye bisyler netten biraz arastirmistim dusukleri ve problemli gebelikleri olan kisilere yapilan testlermis kan antikorlaiyla alakali sanirim cok sukur bunlarda iyi cikinca igneyi birakma karari verdi doktor.insallah sorunsuz devam edebiliriz.
bi ilac verdi kan dolasimini hizlandirmak icin , bebege zarari yokmus, aynen doktorun dogru soylemis sana bende yurtdisindayim o yuzden normal dogum yapmak icin bi sansim daha var cok sukur fakat 2. sezeryandan sonra 3. mecburi, benim annemde 1 sezeryanla basladi sonra 2 normal ve 2 sezeryan daha oldu (sondan ikinci 6.5 aylik dogdu ve 3 ay kuvezde kaldi) anneme diyorum nasil dayandin bu kadar dogum sikintilarina.. hepsi geldi gecti diyor hehe :) unutmus...
Ben gebelikte öğrendim kilo almanız nası peki ben 7.5 kg aldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar iki gundur masa tenisi oynuyorum. Cok zorlanmadimda oynarken ama simdi biraz vicdan yaptim acaba bebisime zarar verdimmi diye.nettede birsey bulamadim bununla ilgili. Sizin yorumlariniz nedir
bende yarın gidicem aşı için.ben 7 kilo almısım ağlamak istiyorum(((
Kizlar ben hala kilo almiyorum ya. 21. Haftadayim bebek 440 gr normal mi sizce? Yoksa zayif mi? Neden alamiyorum kilo bebek beslenemicek saniyorum doktor bir şey demiyor sadece karnim sisiyor o kadar. Garip bir durum 3 kilo aldim galiba 5 ayda 51kiloyum su an boy 1.70
Saol canım ya bu testleri bende bi danışayım doktoruma.ama doktorun ne güzel ilgilenmiş bak testleri yaptırmanı söylemiş bende doktorum iyi diodum bizim gibi pıhtılaşma sorunlara olanlara neden yapmıolarki baZen gercekten sinirleniyorum bu doktorlara.inşalalh sorunsuz bi şekilde devam eder canım gebeliğin .
Kullanmıyorum ve önermiyorum canım. Sonuçta balıkların civalı olduğu bir gezegendeyiz. Omegayı yumurtadan, cevizden, semizotundan almak varken neden hap içeyim ki? Hergün 2-3 ceviz, 1 yumurta, bolca semizotu, fazla bile bu kadarı
Üüzlmeee, ben de 7-8 kilo almışım. Bir arkadaşım 31 kilo almış, ama şimdi fıstık gibi. Veririz yaramazların peşinde koşturmaktan.
Kizlar ben hala kilo almiyorum ya. 21. Haftadayim bebek 440 gr normal mi sizce? Yoksa zayif mi? Neden alamiyorum kilo bebek beslenemicek saniyorum doktor bir şey demiyor sadece karnim sisiyor o kadar. Garip bir durum 3 kilo aldim galiba 5 ayda 51kiloyum su an boy 1.70
cnım ben 25. haftadaym kendım 10 kilo aldm ogluşumda 680 gr. dı en son kontrle gttgmde :) tam olarak bende blmiyorum kilomuz normal mi diye ama göbişm aldı başnı gtti :) daha 3 aylıkken benım göbegm çkmıştı galba ogluşm iyi beslenyo we çbuk büyuyo aman saglıklı olsunlarda :))
Anladım canım evet kadın doğumcular biraz yetersiz kalıo bende ayrıntılı ultrasonda prof.gittim hatta baya bi meşhur doktordu onada sordum iğneleri oda devam et iğnelerine test falan yaptır demedi nese takdir Allah'ın.sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallahcanim yalniz bu testleri kendi doktorum degil profosor istedi kendi doktorum direk aspirini kesmeyi dusunmustu sonra tup doktoruna danisalim dedi tup doktorum perinatolojiye muayne olmami onerdi testleride o istedi... normal kadin dogumcularin bilgileri bazi konularda yetersiz kalabiliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?