2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

inşallah, ben sanırım doğumdan sonra alışveriş yapıcam, doğuma kadar ailedekiler ne alırsa onunla idare edicez. Allahtan zevkli insanlar var çevremde :)

biz de ilk olarak gerekli şeyleri alalım da dedik, kıyafetlerin çoğu zaten gelir diye düşünüyoruz :)) teyzesi başlamış şimdiden almaya, babaannesi de örgü yeleklerini hırkalarını yapıyor :)) bebeğim için alınan yapılan hiç bir şeye hayır demiyorum :)))

aynen, daha karnımızdayken böyle, doğunca kimbilir ne kadar sevilirler :)))

Kizlar iki gundur masa tenisi oynuyorum. Cok zorlanmadimda oynarken ama simdi biraz vicdan yaptim acaba bebisime zarar verdimmi diye.nettede birsey bulamadim bununla ilgili. Sizin yorumlariniz nedir

canim ben you plus omega3 kullanıyorum vitamin hapı olarakda decavit. elevitte domuz yağı var osebepten kullanmadim hic.

Maşallah canım çok sevindim iğne olmamana .darısı bizim başımıza yani 35.haftalara:))

Belkide annenin beslenmesiyle tam olarak alakalı değildir. Ben ilk 5 ay et yemedim, süt içmedim gibi birşey. Ama doktor maşallah babasına çekmiş kerata dedi. Babası, kilo ve boy olarak benim hemen hemen iki katım Sağlıklı olsunlar da sonuçta doğunca en çok bir kilo ve 2-3 cm farkeder bebekler. Çok önemli değil bence.

Son düzenleme:

Kullanmıyorum ve önermiyorum canım. Sonuçta balıkların civalı olduğu bir gezegendeyiz. Omegayı yumurtadan, cevizden, semizotundan almak varken neden hap içeyim ki? Hergün 2-3 ceviz, 1 yumurta, bolca semizotu, fazla bile bu kadarı

Saol canım ya bu testleri bende bi danışayım doktoruma.ama doktorun ne güzel ilgilenmiş bak testleri yaptırmanı söylemiş bende doktorum iyi diodum bizim gibi pıhtılaşma sorunlara olanlara neden yapmıolarki baZen gercekten sinirleniyorum bu doktorlara.inşalalh sorunsuz bi şekilde devam eder canım gebeliğin .

Kızlar kulakları tıkanan varmı?benim arada tıkanıyordu .şimdi bugün çok tekrarlayınca açıkcası korktum.

ay maaşallah! bende çok çocuk seviyorum. tabi unutur acılarını evlat sevgisi bambaşka. öyle aşkla bağlanıosun ki evladına uğruna herşey değer diyorsun. ben bir yaşındaki kızımla o kadar çok konuşyorum ilgileniyrm ki dışarda insanlar şaşırıo bize. bazısı hiç düzgün ilgilenmio çocuğunla. yolda bağırıp çağırıolar ufacık çocuğa sinir oluorum .. parkta çocuk canını acıtıo bnm içim gidio anası bağrıo niye dikkat etmedin diye... neyse.. oğlumda dünyaya gelse de öpüp koklasam onu. ultrasonda görmeye sabırsızlanıorum. 2 temmuzu iple çekiorum.

Ben gebelikte öğrendim kilo almanız nası peki ben 7.5 kg aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 kilo da ben aldım. Gebe değilken de hashimato vardı bende. İlaç kullanıyordum. Ama şuanda buçuk fazla doz alıyorum. Her ay kan verip baktırıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar iki gundur masa tenisi oynuyorum. Cok zorlanmadimda oynarken ama simdi biraz vicdan yaptim acaba bebisime zarar verdimmi diye.nettede birsey bulamadim bununla ilgili. Sizin yorumlariniz nedir

Bence risk almaya değmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnım ben 25. haftadaym kendım 10 kilo aldm ogluşumda 680 gr. dı en son kontrle gttgmde :) tam olarak bende blmiyorum kilomuz normal mi diye ama göbişm aldı başnı gtti :) daha 3 aylıkken benım göbegm çkmıştı galba ogluşm iyi beslenyo we çbuk büyuyo aman saglıklı olsunlarda :))

canim yalniz bu testleri kendi doktorum degil profosor istedi kendi doktorum direk aspirini kesmeyi dusunmustu sonra tup doktoruna danisalim dedi tup doktorum perinatolojiye muayne olmami onerdi testleride o istedi... normal kadin dogumcularin bilgileri bazi konularda yetersiz kalabiliyo...

canım ben de aynı günde 2-3 ceviz bazen yiyemiyorum ama. ege de semizotu bol her hafta alıyorum pazardan yoğurtlayıp 2-3 gün azar azar yiyorum. Aile hekimi içsen faydası olur içmesen bir şey olmaz dedi. eşim de hap içmeme çok kızıyor, benim anam hap mı içmiş hamileyken diyor. ama ben vitamin ve demir hapı içiyorum içim rahat etmiyor. bir de kilo alamama problemim var o yüzden az vitamin mi alıyorum acaba diyorum bazen. aslında acayip tatlı yiyorum ama kilo yapmıyor. günde 5-6 dilim ekmek yiyorum,bol peynir ama az mı bilemiyorum ki, iki bardak süt, bir yumurta sarısı. haftanın en az 3 günü et. yetmiyor mudur sence?

Üüzlmeee, ben de 7-8 kilo almışım. Bir arkadaşım 31 kilo almış, ama şimdi fıstık gibi. Veririz yaramazların peşinde koşturmaktan.

İnşallah canım ya benimde arkadasım 25kilo almıştı. şimdi mankenler halt etmiş yanında çok güzel hatta doğumdan sonra gençleşti resmen.

haftalarımız aynıymış.. ben de kilo almıyorum. 5 ayda 1 kilo aldım sadece.. doktoruma sordum, bebek açısından sakıncası var mı diye, yok dedi. geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğim 420 grdı. hatta birkaç gün önde dedi doktorum.. bebeğin gelişimini düzenli takip ettirdikten sonra senin kilo alman önemli değil..

bak işte benim göbek küçük 5 aylık ama küçük diyor herkes. benim kızım minyon dedi doktor annesi gibi dedi. kafası falan biraz küçükmüş ama sağlıklı dedi. ben gene de korktum küçük kalır diye Allah korusun. nasıl besleniyorsun canım? mesela ben kahvaltıda 3 dilim ekmek, en az 2-3 dilim peynir, domates, pekmez, salatalık, 1 yumurta sarısı, bazen ceviz yiyorum az mı sence? ara öğünler biraz düzensiz okulda pek yiyemiyorum pasta, börek falan yiyorum. bol meyve, günde 2 bardak süt, 2 tabak da yemek mutlaka. hiç kısmıyorum dondurma, karpuz, çikolata falan yiyorum. senin nasıl canım?

Anladım canım evet kadın doğumcular biraz yetersiz kalıo bende ayrıntılı ultrasonda prof.gittim hatta baya bi meşhur doktordu onada sordum iğneleri oda devam et iğnelerine test falan yaptır demedi nese takdir Allah'ın.sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…