2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar iki gundur masa tenisi oynuyorum. Cok zorlanmadimda oynarken ama simdi biraz vicdan yaptim acaba bebisime zarar verdimmi diye.nettede birsey bulamadim bununla ilgili. Sizin yorumlariniz nedir

Oynarken rahatsızlık hissetmiyorsan, çok hoplayıp zıplamadan bence yararı bile olabilir. Hareketli olmamız lazım bu dönemde zaten. Ama kendini kasmamaya dikkat et ters bir hareket yaparsan vücudunda yırtılmaları hızlandırabilirsin.

peki ailede varmi ikiz bebekler merak ettim ??

Anneannem ikiz oğlanlar doğurmuş. Tek yumurta mı çift mi bilmiyor annem, çok küçükmüş onlar doğduğunda. Biri bebekken hastalanmış ölmüş, diğeri de 1 yıl fazla yaşamış. İkiz gen anne tarafından geçer derler. Annemler 5 kız kardeş onlardan ikiz doğum yapan yok. Doğum yapmayan tek kız torun benim, şimdiye kadar torunlarda da yok. Kısmet işte

Bilgilendirmen için teşekkür ederim canım. Pıhtılaşma testim yapılmıştı heterozigot çıkmıştı. Hemen perinatolog araştırması yapacağım.

dogrudur canim ailede varsa genlerden gecebilir ama tabi kismet... hersey rabbimin istemesiyle olur, cok sukur rabbim sana cift verdi hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin canim :)

kizlar eğer aldıysanız bebek arabası markalarınızi yazarmisiniz.karar vermek çok zor ya..concort neo almayı düşünen var mi onu beğendim ama kararsizim.manas papaz sola var konuda çok begendim

Kızlar özlemişim burayı merhabalar hamile zamanlar nasıl geçiyor? Doktorum ilaç veriyor sanırım 6 adet ilaçım var farklı Allah îmâ Şükür genede :))))))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence risk almaya değmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok zorlamiyorum kendimi sabit duruyorum ve dusen topuda esim aliyor genelde ama yine de huzursuz oldum. Neyse cok uzun sure ve hergun ust uste oynamam olur biter. Stres atiyorum topa vurunca rahatliyorum. Normalde voleybol oynardim ama gobek buyuyunce top kuculdu.

1 sene miii, hiç böyle düşünmemiştim Benim de alt kısımda oluşmuş, dün farkettim. Ne ilginç birşey, neden oluyor acaba ?

Kızlar, nette böyle açıklanmış çizgi olayı. Bende de çok açık renkli çizgi oluşunca araştırmıştım. Normalmiş yani.

"Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir. Genellikle gebeliğin 4. - 5. aylarında sonra oluşur ve koyu tenli hamilelerde daha sık görülür. Gebelikte meydana gelen hormonal değişiklikler nedeniyle ciltte melanin pigmentinin artmasından dolayı oluşur. Gebelik bittikten sonra çoğunlukla bu çizgi kaybolur fakat bazı bayanlarda tamamen geçmeyebilir. Bu çizginin bebeğin kız veya erkek olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur, halk arasındaki bu tür söylentiler asılsızdır."

Boyun uzunmuş bence problem yapma. Benim bir yakınımda aynı senin gibi uzun boylu, toplamda 15 kilo alarak girdi doğuma. Seninde öyle olur galiba 3 ayda.

Düne kadar sağlıklı olan istediğim herşeyi doyana kadar sınırsızca yiyordum. Aslında hamile kaldığımızda çok kilolu değilsek biraz fazla almanın sakıncası yok. Ben 25-30 kilo alanların doğum sonrası hepsini verdiğini gördüm. Ama almamak sonrasında da uğraşmamak en mantıklısı ben de bu kararla dün akşamdan başladım :) Normalde yiyeceğim meyvenin 4'te biriniyedim diyebilirim

meralg bebek arabası hayırlı olsun.. güle güle kullanın

kızlar benim de var. buğday tenliyim yani çok da koyu renk değilim. benimkisi biraz farklı.. iki göğsümün ortasından başlıyor göbek deliğine kadar devam eden açık kahverengi bir çizgi göbek deliğinden sonra yine aşağıya vajinaya kadar giden bir aynı renk çizgi var..

Günaydın Kızlar,
Bugün sabah işe gelirken arabanın altından kedi fırladı önüme birden olunca çok korktum bebeğime birşey olmuş mudur acaba? Sonrasında oynadı ama hafif..Sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl inşallah herşey yolundadır

Tsh hamileliğin başında ölçüldü normaldi bir daha istemediler. Öğlen yemeğinde sıkıntı var benim dışarda olduğumdan aman onun içinde bu vardır zararlı falan diye yemiyorum
Semizotunu yemek yapıyım bu hafta ama hamile kalınca sebze yemeklerinden soğudum çok severdim halbuki. Yumurtanın beyazını çocukluktan beri yiyemem sen maşallah güzel besleniyorsun. 1 temmuz da tatile gircem ben de inşallah o zaman daha iyi beslenirim. Senden tüyo alırım artık:) çok sağol canım

kızlar hepinize günaydın bugun tetanoz aşımın ikincisini yaptırdım ve işe yeni geldim.ilk aşım çok acımıştı vurulduktan sonra kolumu kaldıramıyodum şimdi hiç acımadı inşallah ağrısıda başlamaz.

Canım yoktur bir şey inş. Ben gün içinde kaç kere korkuyorum kalbim yerinden çıkcakmış gibi oluyor bir an
Allah korusun bebişlerimizi. İçini ferah tut Allah a emanet bebişlerimiz. İçini rahatlatmak istersen iş çıkışı sağlık ocağına uğra dinle kalp atışlarını

selam arkadaşlar herkese günaydın ben ctesi şeker yükleme testimi yaptırdım ama doktorum bir gün önce nöbetteymiş erken çıkmış sonuçları gösteremedim bebeğimide göremedim ( siz ne yaptınız randevu zamanınız ne zaman ben doktorla görüşemediğimden randevu zamanınıda konuşamadım oof ne aksilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…