2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

allah razı olsun canım saolasın..bugün değilmiydi senin randewun?

allah razı olsun canım saolasın..bugün değilmiydi senin randewun?

Canim simdi okudum yazdiklarini cok sevindim hep korkuyoruz endise ediyoru elimizde olmadan ama bak kotu dusunmemek gerekiomus. Ins hep iyi gecer hamileligin. Benim bugun saat 15:30da randevum saat gecmek bilmior :)

Canim simdi okudum yazdiklarini cok sevindim hep korkuyoruz endise ediyoru elimizde olmadan ama bak kotu dusunmemek gerekiomus. Ins hep iyi gecer hamileligin. Benim bugun saat 15:30da randevum saat gecmek bilmior :)

amin canım seninde inşallah..3 saatin kalmış meleğini görmeye iyi haberlerle gel inşallah canım..nerede oturuyosun bu arada ilk gebeliğin mi?

amin canım seninde inşallah..3 saatin kalmış meleğini görmeye iyi haberlerle gel inşallah canım..nerede oturuyosun bu arada ilk gebeliğin mi?

Ins canim yaa. Bursada yasiyorum ben ikinci gebeligim bu ilki malesef kimyasal gebelik cikti ve dusuk yaptim. Bu yuzden korkuyorum biraz cunku o kabus gunlerimi tekrar yasamak istemiorum. Peki sen nerdensin?

Canım ben de pıhtılaşma iğnesi oluyorum, arkadaşlarım belirtmişler galiba ama bence sen o doktoru kesinlikle dinleme. Ne demek kan akışı başlayınca...
Benim de bu konuda farklı durumlarım olduğu için şunu çok iyi anladım ki mevcut kadın doğumcuların çoğu ezberden gebelik takibi yapıp bizim gibi özel durumu olanlarla nasıl baş edeceklerini bilemiyorlar malesef, normal gebelik yaşayanlar bunu fark etmiyor bizim için doktor seçimi çok önemli.
Ben bu yüzden riskli gebelik konusunda nam salmış bir doktora gidiyorum ve nasip Allahtan ama doktoruma güveniyorum.
Sen bence bir an evvel bi kan testi yaptır, hatta bazı özel hastaneler bir saatte sonuç veriyorlar, telefonla arayıp sorabilirsin. Sonucun inşallah pozitif ise hemen doktora gidip bu akşam iğneye başla canım. Ben zor tecrübelerimi anlatıp arkadaşlarımın etkilenmesini istemiyorum ama benimle aynı durumda olan üniv arkadaşım Bhcg 20 iken iğneye başlayıp sağlıklı bir gebelik geçirdi.
inşallah sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçirip yavruna kavuşursun canım.

niye yiyemiyorsun canım?

ben mutfaktan çıkmayan hamarat bi hatundum şimdi mutfağı bile toparlıyamıyorum. Hersey kokuyor bana midemi bulandırıyor açık limonlu çay içmekten canım cıktı.bide çalısıyorum hiç iyi beslenemiyorum kızlar ne zaman geçecek bilmiyorum (

Ins canim yaa. Bursada yasiyorum ben ikinci gebeligim bu ilki malesef kimyasal gebelik cikti ve dusuk yaptim. Bu yuzden korkuyorum biraz cunku o kabus gunlerimi tekrar yasamak istemiorum. Peki sen nerdensin?

bende istanbuldayım cnm..benimde ilk gebeliğim olucak inş rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizin hamilelik süreçlerini..

oh oh çok iyi Rabbim şifa versin , ben de çok şükür iyiyim tatlım , çalışmaya devam şimdilik

nasilsiniz bugun?benim goguslerim ozellikle geceleri cok sisiyor ve agiriyor gunduz de sanki biraz olsun normale donuyor.eskiden acisiz baharatsiz yemek yiyemeyen ben simdi yemeklerimde tuzu bile zor kullaniyorum. :) ama olsun ya ben bebegimi cok seviyorum.cumaya da ilk randevumuza gidiyoruz dr amcaya.aspirin ile igne verecekmis bize.

bende istanbuldayım cnm..benimde ilk gebeliğim olucak inş rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizin hamilelik süreçlerini..

Amin canım amin... allahin izniyle hepimiz ekim ayinda aliriz meleklerimizi kucagimiza

slm arkadaşlar inş bende ekim annesi olucam bakalım sonuçları bekliyorum sat 10 0cak dun kahverengi leke geldi az bi sey dahada gerisi gelmedi ama bel ağrılarım vardı bugünde dayanamadım dr gittim ne kese gördü ne bi şey çok ufak kendiliğinden geçiçek kadar kistim varmış kanda bakalım bi dedi 2de sonuçları alıcam ha bu arada ewde test yapmıştım pozitifti sorum şu kızlar sattı benimle aynı olanlar keseyi ne zaman gördünüz aslında tecrübeliyim bu konularda ama bu belirsizlik beni mahvediyoor

Slm kızlar nasılsınız ben size bişey sorabilir miyimm :26::26:

Herkese merhabalar,
Bayağı bi yeni katılanlar olmuş, herkesin gebeliği hayırlı olsun.
Firstfb dualarımız seninle arkadaşım, Rabbim bugünleri sağlıkla hayırlısıyla geçirmeni nasip etsin.

Berkandamla size de çok geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz canım.

ayceey senin yokluğun da belli oluyor canım, lahana sarması bulabildin mi?:)

glprenses haftasonu ağrıların azalmıştır inşallah, benim bu hafta mesaim başladı çalışırken saha zor geçiyormuş gerçekten

Ben bu hafta okullar açıldığı için zor takip ediyorum, tatilde ne rahatmışım şimdi eve gelir gelmez uyuyorum.
Bu arada okuldaki ilk günümü anlatayım size;lisede öğretmen olduğum için okula bir girdim daha bahçede parfüm kokuları yüzümü yıkadı resmen, şok oldum. İlk derse girdim, en son yiyeceklerde kalmamış mıyız!? Yiyecek adlarını sayarken nerdeyse sınıfta bir kaza yaşanacaktı. Teneffüste başka bir hamile arkadaşıma koşup ya ben ne yapacağım diye sordum ve çok iyi birşey öğrendim. Bizim kızlar çok uyanıkmış ceplerinde nane yağı taşıyorlarmış, peçeteme damlatıp bütün gün burnumda onunla gezdim. İşe yaradı gerçekten:)
Bu kokular yüzünden eşim narkotiğe part-time olarak gönderelim seni, bir işe yarasın bari diyor:)

teş ederim öğretmenim evt ya evde yatmak gerçekten çok güzel miş, ağrılarım biraz hafifledi çok şükür, fakat genede arada ağrılar giriyor . Doktorum normal rahim genişliyor dedi. bu nane olayı iyiymiş canm paylaştığın için teş ederiz

Soyledigin herseye sonuna kadar katiliyorum arkadasim...

Amin cnm cok tsk ederim insallah epimizin bebekleri saglikli dogar:)
7 aylik hamile bi atkadadim var biraz once onla konusurken kahverengi leke geldini soledim,o da clexan kullaniyo hic kafana takma benim birak kahveyi bildigin kipkirmizi kanamam oldu ignenin yan etkisi olabilir dedi acaba hakli olabilir mi bi bilgin var mi cnm?

Merhabalaar ben de ekimde ikinci kez anne olucam insaallah..eylûl anneleri sayfasna yazdm bikac kez ama ekim anneleri sayfasi da varms buraya yazicam artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…