- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Günaydın kızlar..
Bu sabah mide bulantısıyla uyandım ama çıkarmadım..
Şimdi rahatım çok şükür bi sorun yok..
Bebeğim çok sıkıntı vermiyor çok şükür.
Acaba kız bebekler mi hamilelikte sıkıntı verir erkek bebekler mi :)
Kalp atışı için erken sanki. Moralini bozma, diğer doktor 20'sine gün vermiş tam bir hafta var çok değişiklikler olur.sen kesenin içinde bebeğini gördün mü canım_? bundan önceki kontrolumde başka bi dr wardı hersey yolunda bebeğin ufak ufak oluşmaya başlıyor demişti dün acildekine gittim gece acaba o salak dr mu fazla önemsemedi anlamadım insan direk böyle konuşurmu ya bütün dengem bozuldu kendi doktorum ayın 20sine kalp atışı için çağırmıştı artık onu beklicem.
First canım nasıl oldun, lekelenmelerde herhangi bir artış var mı? İnşallah kesilmiştir
sen kesenin içinde bebeğini gördün mü canım_? bundan önceki kontrolumde başka bi dr wardı hersey yolunda bebeğin ufak ufak oluşmaya başlıyor demişti dün acildekine gittim gece acaba o salak dr mu fazla önemsemedi anlamadım insan direk böyle konuşurmu ya bütün dengem bozuldu kendi doktorum ayın 20sine kalp atışı için çağırmıştı artık onu beklicem..
hadi güzel haberlerle gel inşallah..
Canim ben ilk kez gidicem bugun doktora ne kese gordm ne bebek ins bugn gorurum kesemide icinde minnigimide sen fazla sıkma canini ins yoluna girer canim negatif dusunme tamam mi hersey olacagina varır. Ama ayin 20sini bekleme bi doktoru ara randevu al canim git bence...
günaydın kızlar..canım çok sıkkın dün kasık ağrısıyla dr a gittim muayene etti kese var ama bebek yok bu haftaya göre oluşması lazımdı dedi biraz olumsuz konuştu moralimi çok bozdu..direk söyledi sağlıksız gebelik olabilir yok bu haftaya göre gözükmesi lazımdı kalp atışlarını duymamız lazımdı yardım edin kızlar sat 2 ocak satı benle aynı olupda bebeğini yada kalp atışını duyan warmı bana daha erken gibi geliyor yardım edinnnnnn(((((((
Ohh afiyet olsun canım :)
Ya evet ne biliyim düşünmesi lazım sonuçta o etin içinde kim bilir neler varr uff bak yine midem kalktı
Burnum tıkandı bugün bide grip olmamak için dualar ediyorum :-/
tatlım başka dr a gitsmde şuan için aynı şeyi söylicek..dün ki dr beni 6+5 günlük hesapladı ama ben 5+6 günlüğüm bi hafta öne atmış ve sanırım o haftaya göre konuşmuş gece acildekine gittim adam uyku sersemiydi sanırım uyandırdım diye sinir oldu bana !!! canım inşallah güzel haberlerle gel inşallah bebeğini görürsün haberdar et bizi
Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladidr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk
günaydın kızlar..canım çok sıkkın dün kasık ağrısıyla dr a gittim muayene etti kese var ama bebek yok bu haftaya göre oluşması lazımdı dedi biraz olumsuz konuştu moralimi çok bozdu..direk söyledi sağlıksız gebelik olabilir yok bu haftaya göre gözükmesi lazımdı kalp atışlarını duymamız lazımdı yardım edin kızlar sat 2 ocak satı benle aynı olupda bebeğini yada kalp atışını duyan warmı bana daha erken gibi geliyor yardım edinnnnnn(((((((
Canım 3 gündür kahverengi lekem geçmek bilmedi hatta Cumartesi pembe lekem Gelmişti yazmıştım burda .dünden beri progestanı vajinadan aldım ve cok şükür maşallah diyim geçti bugün .ama bilmiyorum ağrım var gibi korkuyorum yine olucak die
Neyse canım unut gitsin, söyleseydin dikkatli olması gerektiğini bi daha yapmazdı. Mideler hep aynı canım ya..
Ben bi yerde okumuştum hamilelerin zaman zaman burnu tıkanabiliyomuş, hatta burnu bile kanıyomuş... İnşallah grip olmazsın, kendine dikkat et canım, c vitamini al bol bol
Canim gecmis olsun dikkat et kendine bol bol dinlen benimde ilk hamileliğimde lekelenmem olmustu cok sukur rabbime kizim 14 aylik: ) birde bol bol su ic allah buyuk
first canım dualarım seninle nasılsın inşallah kahve leken bitmiştir
First canım nasıl oldun, lekelenmelerde herhangi bir artış var mı? İnşallah kesilmiştir
günaydın hamişler....
zeyneprunya geçmiş olsun yeni gördüm.
firstfb canım inşallah sorun yoktur..
ben bugün duşumu aldım rahatladım da biraz. su içmeye devam..lıkır lıkır..:)
kızlar bir şey soracağım sizin göğüste koyuluk başladı mı?
ben de yok da
Kalp atışı için erken sanki. Moralini bozma, diğer doktor 20'sine gün vermiş tam bir hafta var çok değişiklikler olur.
First ben de çok merak ediyorum seni. İnşallah her şey yolundadır.
lütfen kötü düşünmemeye çalış, lekelenmeler çoğunda oluyor , sen tedbirini al ilaçlarını ve istirahatini yap Rabbime emanetler,
first canım geç gelince iyice meraklandım, nasılsın, lekelenmeler bitti de lütfen ?
Kizlarr gunsydinn,
COk tsk ederim hepinize ,ilginize,dualariniza...
Gece boyunca lekelenmem olmamis,agrilarim da hafifledi ama ben yine de korkudan yatiyorum
Telefondanda sayfa surekli acik oldugundan online gorunuyorum heralde ama msjlarinizi yeni gordum kusura bakmayin
Ben de 2014 tüp bebek başlığından usa2013 ü burda görüp geldim
11 Ocak SAT, 27 Ocak transfer tarihim
Test sonuçlarım 7 Şubat 455 9 Şubat 1092
Cumartesi günü ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım:)
Kizlarr gunsydinn,
COk tsk ederim hepinize ,ilginize,dualariniza...
Gece boyunca lekelenmem olmamis,agrilarim da hafifledi ama ben yine de korkudan yatiyorum
Telefondanda sayfa surekli acik oldugundan online gorunuyorum heralde ama msjlarinizi yeni gordum kusura bakmayin
iyi çok sevindim canım, valla derin bir nefes aldım :)
O kadar etkilenmişim ki gece rüyamda benim de kanamam oluyordu bi uyandım, hemen kontrol ettim vs.tekrar uyudum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?