2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bende merak ettim açıkcası, tecrübeli anneler lütfen cevap verin :))

Kalp atışı için erken sanki. Moralini bozma, diğer doktor 20'sine gün vermiş tam bir hafta var çok değişiklikler olur.
First canım nasıl oldun, lekelenmelerde herhangi bir artış var mı? İnşallah kesilmiştir

First ben de çok merak ediyorum seni. İnşallah her şey yolundadır.

Canim ben ilk kez gidicem bugun doktora ne kese gordm ne bebek ins bugn gorurum kesemide icinde minnigimide sen fazla sıkma canini ins yoluna girer canim negatif dusunme tamam mi hersey olacagina varır. Ama ayin 20sini bekleme bi doktoru ara randevu al canim git bence...

tatlım başka dr a gitsmde şuan için aynı şeyi söylicek..dün ki dr beni 6+5 günlük hesapladı ama ben 5+6 günlüğüm bi hafta öne atmış ve sanırım o haftaya göre konuşmuş gece acildekine gittim adam uyku sersemiydi sanırım uyandırdım diye sinir oldu bana !!! canım inşallah güzel haberlerle gel inşallah bebeğini görürsün haberdar et bizi

canım bence de erken benim 02 ocak gecesi 23de.. ultrason cihazına da öyle girdi kaydımı. haftaya pazartesi salı dedi kalp atışını duymak için.

ama şu var 02 ocağa göre ben 05 şubatta betaya baktırmıştım 269 çıkmıştı. 02 ocağa göre küçük demişti. sonrada düşünme vs dedi.

netten baktım canım 5 hafta duyulur diyen var 6 haftadan sonra duyulur diyen var 8 hafta sonrasında duyulur diyen var...makinelere bağlı diyen var..

ama canım sanırım sende bebek oluşmamış demiş. ne yalan söyleyim ben de bundan endişeleniyorum. çünkü hamilelik belirtim yok. göğsüm sızlardı geçti. koyulaşma yok.. kasık ağrımda yok. seninkisi şiddetli miydi?.halen devam ediyor mu?

peki boş gebelikte herhangi bir kanama olmuyormuymuş.. acaba burdaki özele mi gitsem sabahtan yarın..

allaha dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

Son düzenleme:
Ohh afiyet olsun canım :)

Ya evet ne biliyim düşünmesi lazım sonuçta o etin içinde kim bilir neler varr uff bak yine midem kalktı
Burnum tıkandı bugün bide grip olmamak için dualar ediyorum :-/

Neyse canım unut gitsin, söyleseydin dikkatli olması gerektiğini bi daha yapmazdı. Mideler hep aynı canım ya..
Ben bi yerde okumuştum hamilelerin zaman zaman burnu tıkanabiliyomuş, hatta burnu bile kanıyomuş... İnşallah grip olmazsın, kendine dikkat et canım, c vitamini al bol bol

Rabbim bebeklerimizi bizlere bagislasin ins bi sorunun yoktur canim. Hamile birinin dualari kabul olurmuss ya ben senin icin ve diger anne adaylari icin dua edicem kabul olur ins. Ins canim gorurum minigimi haberdar edicem canim. Cok heycanliyim yaaa daha cok var randevuya...

Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladi dr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk

lütfen kötü düşünmemeye çalış, lekelenmeler çoğunda oluyor , sen tedbirini al ilaçlarını ve istirahatini yap Rabbime emanetler,

Ben de 2014 tüp bebek başlığından usa2013 ü burda görüp geldim
11 Ocak SAT, 27 Ocak transfer tarihim
Test sonuçlarım 7 Şubat 455 9 Şubat 1092
Cumartesi günü ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım:)

Cnm uzulmen icin hic bir neden yok. Bak bende dun doktora gittim, muayye etti usten kese var embrion gorunmedi ama. Ki ben 7 ci haftaya bugun giriyorum :). Sonra dedi allatan muaye edeyim, allaha cok sukur gorundu bebis :) Gec hamile kalmissin herhalde dedi o yuzden gorunmuyo dedi. Ve 5. haftamda gitigimde embrionu hic gormemistik, alttan muaye etmesine rahmen....

Bu arada bende de agri oluyodu, doktor magnezyum verdi. Cok ise yaradi, cok sukur agri kalmadi artik...

Son düzenleme:

Allah korusun kotu seyler dsunmeyip bol bil dua ediyorz cnm insallah atlaticaz bu kotu donemi

first canım geç gelince iyice meraklandım, nasılsın, lekelenmeler bitti de lütfen ?

evet burun kanaması olduğunu bende bi yerde okumuştum aam tıkanıklığını senden duydum tatlım umarım gebelikle ilgili bir durumdur :-/

Bol bol meyve yiyip su içmeye çalışıyorum.Tavsiyelerin için teşekkürler canım

Canim gecmis olsun dikkat et kendine bol bol dinlen benimde ilk hamileliğimde lekelenmem olmustu cok sukur rabbime kizim 14 aylik: ) birde bol bol su ic allah buyuk

first canım dualarım seninle nasılsın inşallah kahve leken bitmiştir

First canım nasıl oldun, lekelenmelerde herhangi bir artış var mı? İnşallah kesilmiştir

Kalp atışı için erken sanki. Moralini bozma, diğer doktor 20'sine gün vermiş tam bir hafta var çok değişiklikler olur.

First ben de çok merak ediyorum seni. İnşallah her şey yolundadır.

lütfen kötü düşünmemeye çalış, lekelenmeler çoğunda oluyor , sen tedbirini al ilaçlarını ve istirahatini yap Rabbime emanetler,

first canım geç gelince iyice meraklandım, nasılsın, lekelenmeler bitti de lütfen ?

Kizlarr gunsydinn,
COk tsk ederim hepinize ,ilginize,dualariniza...
Gece boyunca lekelenmem olmamis,agrilarim da hafifledi ama ben yine de korkudan yatiyorum
Telefondanda sayfa surekli acik oldugundan online gorunuyorum heralde ama msjlarinizi yeni gordum kusura bakmayin

iyi çok sevindim canım, valla derin bir nefes aldım :)

O kadar etkilenmişim ki gece rüyamda benim de kanamam oluyordu bi uyandım, hemen kontrol ettim vs.tekrar uyudum :)

Ben de 2014 tüp bebek başlığından usa2013 ü burda görüp geldim
11 Ocak SAT, 27 Ocak transfer tarihim
Test sonuçlarım 7 Şubat 455 9 Şubat 1092
Cumartesi günü ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım:)

Tebrik ederim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Nerde yaptırdın tüp bebek işlemlerini merak ettim de

çok şükür cnm :)

Kizlar bu sabah gttim doktora.alttan bakti.sadece kese gozuktu.bebegin gozukmesi cok erken dedi doktor.3 hafta sonra gel bebegi gorelim dedi.bn kac haftalik hamileyim diye sormayi unuttum

iyi çok sevindim canım, valla derin bir nefes aldım :)

O kadar etkilenmişim ki gece rüyamda benim de kanamam oluyordu bi uyandım, hemen kontrol ettim vs.tekrar uyudum :)

Ahh yavrum kiyamam yaa:) walla bnde kotu bi gece gecirdim surekli uyanip kontrol etmeler falan...en son 04:45 te kalktim tuvalete gttim bisey yoktu yattim bu sefer de daha once hic basima gwlmeyen bi sekilde mide bulantisi basladi bi sure de onun icin uyuyamadim ama simdi daha iyiyim Allaha sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…