Ya kızlar bu bebek bizim için ani oldu biraz ve ben kilo vermeye başlamıştım şimdi ne yaparsam hamileliğimi en az kiloyla tamamlarım acaba..bi de çok korkuyorum oğlum henüz 14 buçuk aylık ikisiyle tam anlamıyla ilglenebilir miyim,oğlum kıskanır mı acaba (şu anda hiç kıskanmıyor başka bebekleri kucağıma aldığımda)..
Ya kızlar bu bebek bizim için ani oldu biraz ve ben kilo vermeye başlamıştım şimdi ne yaparsam hamileliğimi en az kiloyla tamamlarım acaba..bi de çok korkuyorum oğlum henüz 14 buçuk aylık ikisiyle tam anlamıyla ilglenebilir miyim,oğlum kıskanır mı acaba (şu anda hiç kıskanmıyor başka bebekleri kucağıma aldığımda)..
amin canım cümlemizinkini inş..sen iyi dayanıyosun canm ben çok sabırsızım galiba..:)
canm bence diyet yapma ama ekmeği sadece kahvaltıda tüket tam tahıllı buğday ekmeği kullan bi de bol su iç..doktorun sana beslenme programı uygulayacaktır ben de kilo almak istemiyorum ama bence biraz da ırsi bu,annem de ablam da çok kilo almışlar inş ben öle olmam, hedefim 10 kilo
canım bence çok iyi bir zamanda ben de 21 inde gidicem 7+2 olacak.Daha önce gidince ok tam duyulmadı yok derinden geliyor flan morali bozuluyor insanın.
inş. kıskanmaz ama bence kıskanır .Eşimin kardeşinin çocuklarından büyüğü küçüğünü öldürecek diye o kadar korkuyorum ki yan yana geldiğimizde. Kapılarda sıkıştırıyor çocuğu ,üstüne atlıyor ayaklarından çekiyor flan .Şimdi yazarken komik geldi ama yanlarındayken hep kalbim ağzımda.
ilk 3 ay depodan beslendiği için rahatım yemesem de olur diyorum ondan sonra da ekmek yok zaten inş.iilk doğumumda 14 kilo aldım bunda daha az alırım inş...
tatlım bu bilgisayar felan baya bi zararlı diyorlarda ben önce karnıma koyup bakıyodum şimdi uzak tutuyorum kendimden yoksa hiç elime almasam mı :26::26:
haklısın canm..burda 6. hafta da duyanlar var da o yüzden..hemen hemen aynı zamanda duyucaz inş ben duyunca sana sölerim :)
canım zararlı bence uzak tut. Eline alabilirsin tabi ama öyle yakın temas özellikle sürekli hiç ettirme.. Hatta cep telefonunu bile cebimize koymak zorunda kalırsak ekranı bize dönük olsun.
selam kızlar.... az önce drdan geldim kesemizi gördük çok şükür inşaallah kalp atışlarını da duyarız bugün 5+5 olduk ama dr erken gebelik dedi... bilen var mı nedir erken gebelik? erken döllenme mi yani?
benim de 2. bebek olacak inş. ama diğer çocuğun kıskançlık yapması tamamen anne tutumuyla alakalı... ablamın 8 yaş vardı yine kıskandı, arkadaşın 13 ay var 2 bebek arası yine kıskandı yani bence aradaki yaştan daha önemlisi annenin tutumu... bebeği emzirirken diğer çocuğu da okşamak sevmek gerekir, aman düşürürsün diyip bebeği vermediğinde diğeri kıskanır, bebek için büyük olana kızdığında yine bebeği suçlar ve her bulduğu ortamda bebeği sıkıştırır... yani 2. kez anne olmak zor ama dengede tutmak her ikisinin de değerli olduğunu hissettirmekten geçiyor bence....
selam kızlar.... az önce drdan geldim kesemizi gördük çok şükür inşaallah kalp atışlarını da duyarız bugün 5+5 olduk ama dr erken gebelik dedi... bilen var mı nedir erken gebelik? erken döllenme mi yani?
canım erken gebeliği ilk sende duydum.bencede gebeliğin ilk halleri olduğundan öle demiş olabilir.canım sana bişey sorucam kese kaç mm çıktı?doktorun söledimi
Kiz bebek guzelligini anneden alirmis erkek bebek anneye guzellik katarmiss Ne kadar dogru bilmiyorum ama cok kisiden duymustum bunu :)
CAnim dunden beri ayni agrilar bnde de var ama sanirim gaz sancisi bu...ben hic dusuk yapmadim yani dusuk yapmadannkurtajla sonlandirdilar o yuzden agrisi nasil olur bilmiyorum ama biz cok mu fazla dinliyoruz vucudumuzun tepkilerini sence? Yada embrio olusumu kalp atimi haftalari yakinlastikca tedirgin mi olmaya basladikArkadaşlar son 2 gündür karnım birden ağrımaya başlıyor, bazen 10 dakikada bazen yarım saat sürüyor ve geçiyor sanki hiç ağrı olmamış gibi.Ama bir süre sonra tekrar ağrı başlıyor. Regl ağrısı gibi, gaz ağrısı gibi geliyor.Ama daha önce düşük yaptığımda da ağrıyla başlayıp, kanama olmuştu.
Bu nedenle çok korkuyorum.Bir tek bende mi var bu ağrılar, yoksa sizde de benzeri oluyor mu?
Arkadaşlar son 2 gündür karnım birden ağrımaya başlıyor, bazen 10 dakikada bazen yarım saat sürüyor ve geçiyor sanki hiç ağrı olmamış gibi.Ama bir süre sonra tekrar ağrı başlıyor. Regl ağrısı gibi, gaz ağrısı gibi geliyor.Ama daha önce düşük yaptığımda da ağrıyla başlayıp, kanama olmuştu.
Bu nedenle çok korkuyorum.Bir tek bende mi var bu ağrılar, yoksa sizde de benzeri oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?