Kızlar bebeğim beni çirkinleştirdi..
Yüzüm hep sivilce oldu.
nasilsiniz bugun?benim goguslerim ozellikle geceleri cok sisiyor ve agiriyor gunduz de sanki biraz olsun normale donuyor.eskiden acisiz baharatsiz yemek yiyemeyen ben simdi yemeklerimde tuzu bile zor kullaniyorum. :) ama olsun ya ben bebegimi cok seviyorum.cumaya da ilk randevumuza gidiyoruz dr amcaya.aspirin ile igne verecekmis bize.
Amin cnm cok tsk ederim insallah epimizin bebekleri saglikli dogar:)
7 aylik hamile bi atkadadim var biraz once onla konusurken kahverengi leke geldini soledim,o da clexan kullaniyo hic kafana takma benim birak kahveyi bildigin kipkirmizi kanamam oldu ignenin yan etkisi olabilir dedi acaba hakli olabilir mi bi bilgin var mi cnm?
Kızlar bebeğim beni çirkinleştirdi..
Yüzüm hep sivilce oldu.
Ben daha önce kısa süreli clexane kullandım ama şimdi hibor kullanıyorum. Bu ilaçların böyle bir yan etkisi olabilir mi bilmiyorum ama doktorum diş eti kanaması, burun kanaması olabileceğini yada herhangi bir iğne olduğunda daha çok moraracağını söylemişti. Bu leke birçok hamile de görülebiliyor ama farklı sonuçlanabiliyor. Benim bir yakınım da 4. ayında öğrenmiş gebeliğini çünkü 3ay adet görmeye devam etmiş, düşün yani. Gönlünü ferah tut arkadaşım, en iyisi tevekkül etmek ve bugünü yaşamak, Allah göstermesin ama doktordan negatif bir yorum duymadıkça moralini bozma, bizim gibi pozitif gebelik haberini almak için bile yıllarca bekleyen insanlar var onlara da dua edip şükretmeliyiz değil mi canım?
Merhabalaar ben de ekimde ikinci kez anne olucam insaallah..eylûl anneleri sayfasna yazdm bikac kez ama ekim anneleri sayfasi da varms buraya yazicam artik..
Evet cok haklisinn cnm simdi daha ii hissediyorum kendimi...
Gecen gun hayatimda ilk defa disetim kanamisti demekki ignedenmisnhic aklima gelmemisti ogrendigim ii oldu saol cnm:)
ben mutfaktan çıkmayan hamarat bi hatundum şimdi mutfağı bile toparlıyamıyorum. Hersey kokuyor bana midemi bulandırıyor açık limonlu çay içmekten canım cıktı.bide çalısıyorum hiç iyi beslenemiyorum kızlar ne zaman geçecek bilmiyorum(
İşyerine bir şeyler götür ye.. Taşıma suyla değirmen biraz zor dönüyor ama olsun:)ben mutfaktan çıkmayan hamarat bi hatundum şimdi mutfağı bile toparlıyamıyorum. Hersey kokuyor bana midemi bulandırıyor açık limonlu çay içmekten canım cıktı.bide çalısıyorum hiç iyi beslenemiyorum kızlar ne zaman geçecek bilmiyorum(
Cinsiyetini öğrenince bakıcam bu dediğin doğru mu değil mi canım:)Kiz bebek guzelligini anneden alirmis erkek bebek anneye guzellik katarmiss Ne kadar dogru bilmiyorum ama cok kisiden duymustum bunu :)
6. aydan sonra daha mı çirkin olucam :)O hamileliğin basında çıkan hormonel değişikliklerden kaynaklanan sivilce :) benimde sırtım tarla gibi oldu iğrenç yani ama geçecekmiş özellikle 8. Haftada belli oluyormuş sivilceler. Keske gercekten çirkinleştirip kız bebişlerimiz olsa ama yok o denilen sey 6. Aydan sonra oluyormuş.
Merhaba hanımlar nasılsınız?
Ben biraz garibim :18::18::18::18:
Keseyi gördükten sonra ki ikinci kontrolümdü,doktorum karından anlayamadı(ki keseyi karında görmüştü),alttan bakalım dedi... Neyse baktı,bende ikiz sandım değilmiş dedi... Sonra "evet kesenin içinde bebek var ama çok küçük kalp atışı çok duyulmuyor ama bak atıyor kalbi " dedi... Pıt pıt atıyordu gördüm,çok sevindim. "Ama kesenin şekli çok düzgün değil o yüzden ikiz sandım" dedi.. Bu nedenle sana ilaç yazıyorum dedi. Progestan verdi,günde 1 tane içeceğim... Düşük riskine karşı önlem içinmiş bu ilaç ... Kullanan var mı aramızda :18::18::18: Durum çok riskli değildir inşallah,üzüldüm
canım aynı hastanede başka bi dr la konuştum telefonda bana dediki hemen gel bakalım kendi dr umu aradım ilgilenmedi bile insan teselli edecek bişey söyler hemen gel diyen dr bana ücretsiz baktı sıra bile bekletmedi ve ultrason kağıtlarımı aldı seni muayene etmeme gerek yok kesen çok güzel gelişmiş şuan 11 mm dedi ve bebek zaten 20 mm oldugunda kesede gözükür dedi için rahat olsun hersey çok iyi dedi allah razı olsun o dr dan zaten yengem ark o dr da doğum yapmıştı banada ona git dediler erkek oldugu için eşim izin vermemişti ama bu sabah telefonda okdar yardımsewer konuştuki kalktım hemen eşime söylemeden gittim ve bundan sonrada hep ona gidicem gerçkten herkesin söylediği gibi çok iyi bi dr muş.. haftaya bugün gel görürüz dedi şuanki duruma göre şükürler olsun......
Canım ben de pıhtılaşma iğnesi oluyorum, arkadaşlarım belirtmişler galiba ama bence sen o doktoru kesinlikle dinleme. Ne demek kan akışı başlayınca...
Benim de bu konuda farklı durumlarım olduğu için şunu çok iyi anladım ki mevcut kadın doğumcuların çoğu ezberden gebelik takibi yapıp bizim gibi özel durumu olanlarla nasıl baş edeceklerini bilemiyorlar malesef, normal gebelik yaşayanlar bunu fark etmiyor bizim için doktor seçimi çok önemli.
Ben bu yüzden riskli gebelik konusunda nam salmış bir doktora gidiyorum ve nasip Allahtan ama doktoruma güveniyorum.
Sen bence bir an evvel bi kan testi yaptır, hatta bazı özel hastaneler bir saatte sonuç veriyorlar, telefonla arayıp sorabilirsin. Sonucun inşallah pozitif ise hemen doktora gidip bu akşam iğneye başla canım. Ben zor tecrübelerimi anlatıp arkadaşlarımın etkilenmesini istemiyorum ama benimle aynı durumda olan üniv arkadaşım Bhcg 20 iken iğneye başlayıp sağlıklı bir gebelik geçirdi.
inşallah sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçirip yavruna kavuşursun canım.
canım keşke sorsaydın.. tabi sorabilirsin..Slm kızlar nasılsınız ben size bişey sorabilir miyimm :26::26:
erken saatlarde başlıyor benimde gece 5 te mide bulantısına uyanıyorum ayneen dediğin gibi kusma felan yok ama bişeyde yiyemiyorum artık iyice acıkınca mecbur bebek için yiyorum ama oda zorla..
progestan düşük tehlikesine karşı önlem için kullanılıyor canım. Hiç sorun olmaz kullan.benim dr vajinadan kullanmamı söyledi.daha etkili olur dedi.
Oleyyyyyyyyy canım çoook sevindim.. Diğer dr a da ne deyim bilemedim şimdi. Neyse canım sağlık olsun önemli olan o.. Erkek dr falan deme önemli olan işini iyi yapması. Gerisi teferarruat..kıymetlin için herşey..
Canım kadın doğumcular gebe kalınsın test yapalım hekimliklerini konuşturmadan ilgilenmeden gebeler doğursun istiyorlar.adına da kadın doğum dr u koyuyorlar...maalesef.. Tabi hepsi için geçerli değil.
Canım keşke sorsaydın.. Tabi sorabilirsin..
hoşgeldin cnm hayırlı olsun :)
kızlar merhaba ben de ekim annesi olacağım inş Rabbim bebeklerimizi bişe bağışlasın :) geçen hafta cuma dra gittiğimde bebeğim 5+4 günlüktü doktorum 19 subatta kalp atışalrı için gel dedi ama sanki bana geç gibi geliyo 7+3 olucak Allah izin verirse, acaba daha erkene mi alsam randevumu bilemedim
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına (kucağımıza) almayı nasip etsin..bence erken değil ben daha gitmedim doktora 8 haftalık olsun öyle gidicem..
kızlar merhaba ben de ekim annesi olacağım inş Rabbim bebeklerimizi bişe bağışlasın :) geçen hafta cuma dra gittiğimde bebeğim 5+4 günlüktü doktorum 19 subatta kalp atışalrı için gel dedi ama sanki bana geç gibi geliyo 7+3 olucak Allah izin verirse, acaba daha erkene mi alsam randevumu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?