2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ay o gögus agrimasi ve sismesi bende de var kocaman oldular tuhaf hissediyorum kendimi gecer ins bu durum

Ben daha önce kısa süreli clexane kullandım ama şimdi hibor kullanıyorum. Bu ilaçların böyle bir yan etkisi olabilir mi bilmiyorum ama doktorum diş eti kanaması, burun kanaması olabileceğini yada herhangi bir iğne olduğunda daha çok moraracağını söylemişti. Bu leke birçok hamile de görülebiliyor ama farklı sonuçlanabiliyor. Benim bir yakınım da 4. ayında öğrenmiş gebeliğini çünkü 3ay adet görmeye devam etmiş, düşün yani. Gönlünü ferah tut arkadaşım, en iyisi tevekkül etmek ve bugünü yaşamak, Allah göstermesin ama doktordan negatif bir yorum duymadıkça moralini bozma, bizim gibi pozitif gebelik haberini almak için bile yıllarca bekleyen insanlar var onlara da dua edip şükretmeliyiz değil mi canım?

Kızlar bebeğim beni çirkinleştirdi..
Yüzüm hep sivilce oldu.

O hamileliğin basında çıkan hormonel değişikliklerden kaynaklanan sivilce :) benimde sırtım tarla gibi oldu iğrenç yani ama geçecekmiş özellikle 8. Haftada belli oluyormuş sivilceler. Keske gercekten çirkinleştirip kız bebişlerimiz olsa ama yok o denilen sey 6. Aydan sonra oluyormuş.

Evet cok haklisinn cnm simdi daha ii hissediyorum kendimi...
Gecen gun hayatimda ilk defa disetim kanamisti demekki ignedenmisnhic aklima gelmemisti ogrendigim ii oldu saol cnm:)

Evet cok haklisinn cnm simdi daha ii hissediyorum kendimi...
Gecen gun hayatimda ilk defa disetim kanamisti demekki ignedenmisnhic aklima gelmemisti ogrendigim ii oldu saol cnm:)

Allah çok çok daha iyi günler nasip etsin arkadaşım, ben de iyi hissettim sen iyi olunca:)

canım ben dün ayva yedim, bulantıya iyi geldiği söylenmişti. Gerçekten işe yaradı diyebilirim, bugün elimden düşürmedim. Tavsiye ederim.

İşyerine bir şeyler götür ye.. Taşıma suyla değirmen biraz zor dönüyor ama olsun:)

Koku durumun da 3. aydan sonra geçer inşallah canım..

6. aydan sonra daha mı çirkin olucam :)

progestan düşük tehlikesine karşı önlem için kullanılıyor canım. hiç sorun olmaz kullan.benim dr vajinadan kullanmamı söyledi.daha etkili olur dedi.

oleyyyyyyyyy canım çoook sevindim.. diğer dr a da ne deyim bilemedim şimdi. neyse canım sağlık olsun önemli olan o.. erkek dr falan deme önemli olan işini iyi yapması. gerisi teferarruat..kıymetlin için herşey..

canım kadın doğumcular gebe kalınsın test yapalım hekimliklerini konuşturmadan ilgilenmeden gebeler doğursun istiyorlar.adına da kadın doğum dr u koyuyorlar...maalesef.. tabi hepsi için geçerli değil.

Slm kızlar nasılsınız ben size bişey sorabilir miyimm :26::26:
canım keşke sorsaydın.. tabi sorabilirsin..

erken saatlarde başlıyor benimde gece 5 te mide bulantısına uyanıyorum ayneen dediğin gibi kusma felan yok ama bişeyde yiyemiyorum artık iyice acıkınca mecbur bebek için yiyorum ama oda zorla..

meyve yıyebılıyorum artık sadece doymuyorum ama napalım midem o kadarını alıyor. keşke benımde sadece sabah bulantılarım olsa tüm gün devam ediyor.

tatlım bu bilgisayar felan baya bi zararlı diyorlarda ben önce karnıma koyup bakıyodum şimdi uzak tutuyorum kendimden yoksa hiç elime almasam mı :26::26:

kızlar merhaba ben de ekim annesi olacağım inş Rabbim bebeklerimizi bişe bağışlasın :) geçen hafta cuma dra gittiğimde bebeğim 5+4 günlüktü doktorum 19 subatta kalp atışalrı için gel dedi ama sanki bana geç gibi geliyo 7+3 olucak Allah izin verirse, acaba daha erkene mi alsam randevumu bilemedim

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına (kucağımıza) almayı nasip etsin..bence erken değil ben daha gitmedim doktora 8 haftalık olsun öyle gidicem..

Ya kızlar bu bebek bizim için ani oldu biraz ve ben kilo vermeye başlamıştım şimdi ne yaparsam hamileliğimi en az kiloyla tamamlarım acaba..bi de çok korkuyorum oğlum henüz 14 buçuk aylık ikisiyle tam anlamıyla ilglenebilir miyim,oğlum kıskanır mı acaba (şu anda hiç kıskanmıyor başka bebekleri kucağıma aldığımda)..

canım bence çok iyi bir zamanda ben de 21 inde gidicem 7+2 olacak.Daha önce gidince ok tam duyulmadı yok derinden geliyor flan morali bozuluyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…