2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Cok cok geçmiş olsun canım ( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende hiç birsey yiyemiyorum kokular beni mahvediyor

Cok cok gecmiş olsun tatlım malum sayfaya cok giremiyorum hastanede olduğumdan dolayı. Cok sevindim kanamamın geçmesine Rabbim bir daha göstermesin o rengi. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sigarayı bıraktın mı peki?

Kizlar bu sabah gttim doktora.alttan bakti.sadece kese gozuktu.bebegin gozukmesi cok erken dedi doktor.3 hafta sonra gel bebegi gorelim dedi.bn kac haftalik hamileyim diye sormayi unuttum

gözün aydın canım.. foto vermedi mi? orada yazardı.bir de zaten bu dönemlerde adet tarihini giriyorlar öyle söylüyorlar.

Son düzenleme:

Günaydın tatlım keşke kayınvalidene söyleseydin hazır gıdalar yememen gerekiyor diye. Kayınvalidende bilir bidaha yapmazdı. Çekirdek demek :) bende çekirdek yedim gecen gün kıtlıktan çıkmış gibi. Ama size hayranım nasıl yiyorsunuz ekşi yada tatlı benim hepsinden midem bulanıyor

ben bi kere yaşıyorum ikinciye yemeğe gitmeden mesela eşim kayınvalidemle telefonda konuşur zaten gündüzden o zaman der ki anne Didem artık hazır şeyler yemiyo köfte falan

ben hiç kötü,nazlı gelin olmak istemiyorum o yüzden hep benim söylemek istediklerimi eşim söyler :) dengeyi böyle kurdum :)

Bende bulantılar için sabah yeşil zeytin yiyorum deli gibi hemde tavsiye ederim :))

gözün aydın canım.. foto vermedi mi? orada yazardı.bir de zaten bu dönemlerde adet tarihini giriyorlar öyle söylüyorlar.

Fotoda vermedi.adet tarihimide girmedi sormadi.alttan bakicagini soyledigi anda elim ayagim titredi.ne soracagimi unuttum o anda devlet hastanesine gttim bn ama 3 hafta sonra ozele gidicem.o zmn detaylari ogrenicem cnm

Cok tsk ederim cnm aminn insallah ...anneannen nasil oldu?
Sigarayi ben bebegi ogrendiim gun biraktim hic agzima surmedim bidaha cnm...

ya canım moralini bozma.benim satım 30 aralıktı bana ayın 20 sine gün verdi dr.geç dölenme olmuştur dedi.daha senin için cok erken.malesef saçmalıyor bu doktorlar

ya canım moralini bozma.benim satım 30 aralıktı bana ayın 20 sine gün verdi dr.geç dölenme olmuştur dedi.daha senin için cok erken.malesef saçmalıyor bu doktorlar

valla 1aylıkken bana diyor küçük bu diye.. halbuki belli olur mu o günü gününü tutar mı.. bir de cihaz var cihaz var yani.. o yüzden ben sat ı 03 ocak diye yazdım geri. 02 ocak da 23,00 de kanama başladı.

neyse..

hamişler şuan hamilelik hiçbir belirti yok..böyle olan var mı?

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar nasılsınız?

Ben biraz garibim :18::18::18::18:
Keseyi gördükten sonra ki ikinci kontrolümdü,doktorum karından anlayamadı(ki keseyi karında görmüştü),alttan bakalım dedi... Neyse baktı,bende ikiz sandım değilmiş dedi... Sonra "evet kesenin içinde bebek var ama çok küçük kalp atışı çok duyulmuyor ama bak atıyor kalbi " dedi... Pıt pıt atıyordu gördüm,çok sevindim. "Ama kesenin şekli çok düzgün değil o yüzden ikiz sandım" dedi.. Bu nedenle sana ilaç yazıyorum dedi. Progestan verdi,günde 1 tane içeceğim... Düşük riskine karşı önlem içinmiş bu ilaç ... Kullanan var mı aramızda :18::18::18: Durum çok riskli değildir inşallah,üzüldüm

Canımm çok sevindimm aman yat dinlen kalkma canım

Canım ters bişey olsa doktor söylerdi üzme kendini progestan bi çok arkadaş kullanıyo rabbimin izniyle hiç bişey olmaz meleğine inşallahh

Cok tsk ederim cnm aminn insallah ...anneannen nasil oldu?
Sigarayi ben bebegi ogrendiim gun biraktim hic agzima surmedim bidaha cnm...

Annanem biraz daha iyi biz cok riskli sanıyorduk meğer %50 risk varmış evet buda çok fazla ama buna şükreder duruma geldik. Ne güzel bırakmış olman bende bıraktım duydugum hafta. Cok sevindim kötü zamanlarını atlatmış olmana. Bol bol dinlen olurmu kalkma ayağa ve pozitif düşünmeye çalış hersey güzel olacak bu sefer

canım aynı hastanede başka bi dr la konuştum telefonda bana dediki hemen gel bakalım kendi dr umu aradım ilgilenmedi bile insan teselli edecek bişey söyler hemen gel diyen dr bana ücretsiz baktı sıra bile bekletmedi ve ultrason kağıtlarımı aldı seni muayene etmeme gerek yok kesen çok güzel gelişmiş şuan 11 mm dedi ve bebek zaten 20 mm oldugunda kesede gözükür dedi için rahat olsun hersey çok iyi dedi allah razı olsun o dr dan zaten yengem ark o dr da doğum yapmıştı banada ona git dediler erkek oldugu için eşim izin vermemişti ama bu sabah telefonda okdar yardımsewer konuştuki kalktım hemen eşime söylemeden gittim ve bundan sonrada hep ona gidicem gerçkten herkesin söylediği gibi çok iyi bi dr muş.. haftaya bugün gel görürüz dedi şuanki duruma göre şükürler olsun......

Berkandamla çok geçiş olsun canım ananen iyidir umarım

Teşekkür ederim canım. Annanem aynı ama biz cok riskli sanıyorduk oyle söylemişti doktorlar şimdi %50 dediler bu bizi birazcık ümitlendirdi. Rabb'iminde izni ile Pazartesi sağsalim çıkacak ameliyattan. Sen nasılsın?

canım şimdi başka dr dan geldim çok şükür bi sorun yokmuş muayene bile etmedi beni ultrason kağıtlarıma baktı herşey çok güzel kesen çok iyi gelişmiş dedi şuan 11 mm dedi ve 20mm oldugunda bebeği görürüz dedi için rahat olsun dedi çok şükür allahıma haftaya bugün görücem inşallah bebeğimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…