çok şükür cnm :)
Buğün zor geçti kızlar kan verdim doktor bayağa test yaptırmamı söylediği için gittim.kanı verdim oturduğum yerden kalmamadım iyi değilim dedim hemşireye o sırada gittim bayılmışım sedyeyle acile götürdüler.sonrada kustum orda içim bişey almıyordu zaten çubuk kraker ve su çıkardım ayıptır söylemesikorktum biraz sonra iyi oldum ama mide bulantılarıyla zor oluyor yemek yiyemiyorum kokularrrrr Allah yardımcımız Olsun Aminnnnnnn.......
Kizlarr gunsydinn,
COk tsk ederim hepinize ,ilginize,dualariniza...
Gece boyunca lekelenmem olmamis,agrilarim da hafifledi ama ben yine de korkudan yatiyorum
Telefondanda sayfa surekli acik oldugundan online gorunuyorum heralde ama msjlarinizi yeni gordum kusura bakmayin
Kizlar bu sabah gttim doktora.alttan bakti.sadece kese gozuktu.bebegin gozukmesi cok erken dedi doktor.3 hafta sonra gel bebegi gorelim dedi.bn kac haftalik hamileyim diye sormayi unuttum
Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız bugün ? Ben dün akşam çok kızdım kayınvalideme.Köfte pilav yapıcam gelin dedi gittik önüme hazır köfte koydu ki ben yemiyorum normalde hazır köfte ama mecburen yedim.Ev köftesi varken niye hazır köfte yaparlar anlamıyorum.Bi de ev hanımı yani :-/
Kendi hamilelik hikayelerini anlattı.Görümceme hamileyken acayip çekirdek yermiş.Eşime hamileyken de limonu kabuklarıyla yermiş :) hamilelik cidden çok ilginç bişey ya :) Biz neler yiycez kim bilir
Günaydın tatlım keşke kayınvalidene söyleseydin hazır gıdalar yememen gerekiyor diye. Kayınvalidende bilir bidaha yapmazdı. Çekirdek demek :) bende çekirdek yedim gecen gün kıtlıktan çıkmış gibi. Ama size hayranım nasıl yiyorsunuz ekşi yada tatlı benim hepsinden midem bulanıyor
gözün aydın canım.. foto vermedi mi? orada yazardı.bir de zaten bu dönemlerde adet tarihini giriyorlar öyle söylüyorlar.
Cok cok gecmiş olsun tatlım malum sayfaya cok giremiyorum hastanede olduğumdan dolayı. Cok sevindim kanamamın geçmesine Rabbim bir daha göstermesin o rengi. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sigarayı bıraktın mı peki?
günaydın kızlar..canım çok sıkkın dün kasık ağrısıyla dr a gittim muayene etti kese var ama bebek yok bu haftaya göre oluşması lazımdı dedi biraz olumsuz konuştu moralimi çok bozdu..direk söyledi sağlıksız gebelik olabilir yok bu haftaya göre gözükmesi lazımdı kalp atışlarını duymamız lazımdı yardım edin kızlar sat 2 ocak satı benle aynı olupda bebeğini yada kalp atışını duyan warmı bana daha erken gibi geliyor yardım edinnnnnn(((((((
ya canım moralini bozma.benim satım 30 aralıktı bana ayın 20 sine gün verdi dr.geç dölenme olmuştur dedi.daha senin için cok erken.malesef saçmalıyor bu doktorlar
Kizlarr gunsydinn,
COk tsk ederim hepinize ,ilginize,dualariniza...
Gece boyunca lekelenmem olmamis,agrilarim da hafifledi ama ben yine de korkudan yatiyorum
Telefondanda sayfa surekli acik oldugundan online gorunuyorum heralde ama msjlarinizi yeni gordum kusura bakmayin
Merhaba hanımlar nasılsınız?
Ben biraz garibim :18::18::18::18:
Keseyi gördükten sonra ki ikinci kontrolümdü,doktorum karından anlayamadı(ki keseyi karında görmüştü),alttan bakalım dedi... Neyse baktı,bende ikiz sandım değilmiş dedi... Sonra "evet kesenin içinde bebek var ama çok küçük kalp atışı çok duyulmuyor ama bak atıyor kalbi " dedi... Pıt pıt atıyordu gördüm,çok sevindim. "Ama kesenin şekli çok düzgün değil o yüzden ikiz sandım" dedi.. Bu nedenle sana ilaç yazıyorum dedi. Progestan verdi,günde 1 tane içeceğim... Düşük riskine karşı önlem içinmiş bu ilaç ... Kullanan var mı aramızda :18::18::18: Durum çok riskli değildir inşallah,üzüldüm
Tebrik ederim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinNerde yaptırdın tüp bebek işlemlerini merak ettim de
Canım ters bişey olsa doktor söylerdi üzme kendini progestan bi çok arkadaş kullanıyo rabbimin izniyle hiç bişey olmaz meleğine inşallahh
Cok tsk ederim cnm aminn insallah ...anneannen nasil oldu?
Sigarayi ben bebegi ogrendiim gun biraktim hic agzima surmedim bidaha cnm...
canım aynı hastanede başka bi dr la konuştum telefonda bana dediki hemen gel bakalım kendi dr umu aradım ilgilenmedi bile insan teselli edecek bişey söyler hemen gel diyen dr bana ücretsiz baktı sıra bile bekletmedi ve ultrason kağıtlarımı aldı seni muayene etmeme gerek yok kesen çok güzel gelişmiş şuan 11 mm dedi ve bebek zaten 20 mm oldugunda kesede gözükür dedi için rahat olsun hersey çok iyi dedi allah razı olsun o dr dan zaten yengem ark o dr da doğum yapmıştı banada ona git dediler erkek oldugu için eşim izin vermemişti ama bu sabah telefonda okdar yardımsewer konuştuki kalktım hemen eşime söylemeden gittim ve bundan sonrada hep ona gidicem gerçkten herkesin söylediği gibi çok iyi bi dr muş.. haftaya bugün gel görürüz dedi şuanki duruma göre şükürler olsun......canım bence de erken benim 02 ocak gecesi 23de.. ultrason cihazına da öyle girdi kaydımı. haftaya pazartesi salı dedi kalp atışını duymak için.
ama şu var 02 ocağa göre ben 05 şubatta betaya baktırmıştım 269 çıkmıştı. 02 ocağa göre küçük demişti. sonrada düşünme vs dedi.
netten baktım canım 5 hafta duyulur diyen var 6 haftadan sonra duyulur diyen var 8 hafta sonrasında duyulur diyen var...makinelere bağlı diyen var..
ama canım sanırım sende bebek oluşmamış demiş. ne yalan söyleyim ben de bundan endişeleniyorum. çünkü hamilelik belirtim yok. göğsüm sızlardı geçti. koyulaşma yok.. kasık ağrımda yok. seninkisi şiddetli miydi?.halen devam ediyor mu?
peki boş gebelikte herhangi bir kanama olmuyormuymuş.. acaba burdaki özele mi gitsem sabahtan yarın..
allaha dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
Berkandamla çok geçiş olsun canım ananen iyidir umarım
Cnm uzulmen icin hic bir neden yok. Bak bende dun doktora gittim, muayye etti usten kese var embrion gorunmedi ama. Ki ben 7 ci haftaya bugun giriyorum :). Sonra dedi allatan muaye edeyim, allaha cok sukur gorundu bebis :) Gec hamile kalmissin herhalde dedi o yuzden gorunmuyo dedi. Ve 5. haftamda gitigimde embrionu hic gormemistik, alttan muaye etmesine rahmen....
Bu arada bende de agri oluyodu, doktor magnezyum verdi. Cok ise yaradi, cok sukur agri kalmadi artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?