2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Kesinlikle katılıyorum nereye baksam ofis kıyafeti diye sattıkları hamile elbiseleri çok pahalı
aslında bi arkadaşım büyük beden alsan elbise bi de modeli dar kesim olmasa çok rahat giyersin demişti, bi de bu yolu deniycem o kadar para vermektense

[ATTA
CH=CONFIG]1168319[/ATTACH]
Teyzeleri bugun itibari ile oglusum ve ben iyicene tipim bozuldu eee kolay degil ucuncu cocuk

Eklentiler

• $20140625_114203.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 25
Kizlar sonuclari daha doktoruma gosteremedim laboratuvari aradim onlar mail attilar bana ama sanki iyi gibi diil mi?

Aclik : 81
1.saat :161
2.saat :138
3.saat :106
1. Saat idrarda eser miktarda yaziyo

Ne bozulmasi masallahh fistikk gibisinn 3 cocuk annesi:)

Aslında karnim daha buyuk ama resimde kucuk cikti toplam 5 kilo aldim 54 ile kaldim suan 59 kiloyum kilo az aldım ama karnim cok buyuk duruyo zaten kiloyu cok dert etmiyorum cunku ilk bebegimde 25 kilo aldim 6 ay icinde eski formuma girdim hele simdi uc cocugun pesinden kosarken kim bilir nasıl olcak

Allah yardımcın olsun :))

kizlar sonuclari daha doktoruma gosteremedim laboratuvari aradim onlar mail attilar bana ama sanki iyi gibi diil mi?

canım ne desem yanlış olur ama inşallah iyidir sonuçların doktoruna gösterdiğinde iyi haberlerle gel canım

Kizlar sonuclari daha doktoruma gosteremedim laboratuvari aradim onlar mail attilar bana ama sanki iyi gibi diil mi?

canım sadece ilki biraz yüksek çıkmış diğerleri iyi çıkmış bakalım ne dicek doktorun?? haber ver bize inşallah iyi şeyler söler...

canım ne desem yanlış olur ama inşallah iyidir sonuçların doktoruna gösterdiğinde iyi haberlerle gel canım

canım sadece ilki biraz yüksek çıkmış diğerleri iyi çıkmış bakalım ne dicek doktorun?? haber ver bize inşallah iyi şeyler söler...

Simi konustum doktorla kizlar superr dedi:) demekki senin sadece 1. saatin yuksek cikiyo o da sorun diil sekerle ilgili konustugumuz herseyi unut simdiye kadar nasil devam ettiysen ayni sekilde devam et dedi ayy cok sevism yaa darisi bseylul senin basina canimm:)

çok sevindim canım ya hadi bakalım kaldığın yerden sıkıntısız şekilde devam et canım :)

ay çok sevindim gercekten darısı yarın başıma inşallah :)))

Oooo süper bir haber bu! çok sevindim canım gözün aydın, darısı diğer arkadaşlar ve biz yaptırmayanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…