Kesinlikle katılıyorum nereye baksam ofis kıyafeti diye sattıkları hamile elbiseleri çok pahalı
aslında bi arkadaşım büyük beden alsan elbise bi de modeli dar kesim olmasa çok rahat giyersin demişti, bi de bu yolu deniycem o kadar para vermektense
[ATTA
CH=CONFIG]1168319[/ATTACH]
Teyzeleri bugun itibari ile oglusum ve ben iyicene tipim bozuldu eee kolay degil ucuncu cocuk
Oooo süper bir haber bu! çok sevindim canım gözün aydın, darısı diğer arkadaşlar ve biz yaptırmayanların başına
Canim cok saol ya o kadar iciim rahatladi ki simdii sizler icin dua edicemm insallah hepinizin sonuclari guzell cikacak canimm:)
maşallah size büydüler bebişlerimiz ya, fazla kilo almamışsın sende sanırım, göbeğin belli oluyor diğer yerler ideal görünüyor
çok sevindim gözün aydın canımSimi konustum doktorla kizlar superr dedi:) demekki senin sadece 1. saatin yuksek cikiyo o da sorun diil sekerle ilgili konustugumuz herseyi unut simdiye kadar nasil devam ettiysen ayni sekilde devam et dedi ayy cok sevism yaa darisi bseylul senin basina canimm:)
maşallah size de canım, senin 3. çocuk böyle, benimki ilk böyleyim[ATTA
CH=CONFIG]1168319[/ATTACH]
Teyzeleri bugun itibari ile oglusum ve ben iyicene tipim bozuldu eee kolay degil ucuncu cocuk
Maşallah ikinize de ne tatlısınız
Cok tatlisiniz canimm masallahhh size:)
Canim cok saol ya o kadar iciim rahatladi ki simdii sizler icin dua edicemm insallah hepinizin sonuclari guzell cikacak canimm:)
anammm ne tatlıymıssınız ya siz :):)maşalalhhhh
maşallah size büydüler bebişlerimiz ya, fazla kilo almamışsın sende sanırım, göbeğin belli oluyor diğer yerler ideal görünüyor
çok sevindim gözün aydın canımtatlıdan uzak kalmamak çok güzel olsa gerek ama kararını bilmek lazım yine de
maşallah size de canım, senin 3. çocuk böyle, benimki ilk böyleyim
Simi konustum doktorla kizlar superr dedi:) demekki senin sadece 1. saatin yuksek cikiyo o da sorun diil sekerle ilgili konustugumuz herseyi unut simdiye kadar nasil devam ettiysen ayni sekilde devam et dedi ayy cok sevism yaa darisi bseylul senin basina canimm:)
çok sevindim gözün aydın canımtatlıdan uzak kalmamak çok güzel olsa gerek ama kararını bilmek lazım yine de
maşallah size de canım, senin 3. çocuk böyle, benimki ilk böyleyim
Hadi gözün aydın canım... Aynen yola devam o zaman :) inşallah darısı da bizim başımıza açıkçası benim canım çok çikolata istiyor kendimi tutamıyorum bnde de şeker var mıdır acaba?
Saol tatlimm ama Cok haklisinn tatliyi kararinda yemekmlazim zaten bana bu korku yettii:)
Cikolata konusunda senden farksiz diilim Canim emin ol:)ama az bi zamanimiz kaldi dikkat edelimm :)
gözünaydın canım.maşalalhhhhBu haftanın ilk test sonuçları çıktı, çok şükür bir sorun yok
T4 : 15.50
TSH : 0.38
Gerçekten öyle az zaman kaldı ama özellikle bugün ayy nasıl canım çekiyor anlatamam meyve yedim keser diye yok anlamadı benim bünye:) yiyeceğim artık mecbur kaldım
Bu haftanın ilk test sonuçları çıktı, çok şükür bir sorun yok
T4 : 15.50
TSH : 0.38
gözünaydın canım.maşalalhhhh
Hadii gozunaydinn tatlimm darisi sekerin basina:)
Çok teşekkür ederim canlaramin inşallah.. Sadece şeker değil, idrar kültürü ve kan testim de var cumartesi günü :/ inşallah hepsi de iyi çıkar. Artık bunlardan sonra testimiz yok di mi ya?
Göstermemek de güzeltşk ederim kızlar lalecim fazla aldım aslında göstermiyorum pek kalçalarım çok büyüdü ve gögüslerim kızımda daha farklıydı her gebelik başka oluyo bide azcık gıdığım var herkes bana çok kilo aldın diyo alacam tabiki hamileyim sonuçta anlamıyolar kıtlar biraz
Tatlıdan az az bende yiyorum canımSaol tatlimm ama Cok haklisinn tatliyi kararinda yemekmlazim zaten bana bu korku yettii:)
Ayy hadi insallah onlarda iyi cikar canim:) walla artik test flan olmasinnn lutfennn su son 3 ay gecsinn ve bebislerimizle tanisalimm artik:)
Kızlar yarın kontrolüm var. Nedense ilk defa bu kadar heyecanlıyım çünkü karnım son 1 ay içinde çok fazla büyüdü merak içindeyim..
Şeker ölçüm zamanı da geldi Dr gittiğim gibi hemen yönlendirir mi? Yoksa başka bir gün mü gelmemi ister. Uzak bir hastaneyi tercih ettim ondan merak ettim. Sizin nasıl oldu? Şeker yüklemesinin ekstra bir masrafı var mı? Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?