2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bilmiyorum tatlım ya, valla hep korku ve tedirginlikten tam anlamıyla hiç sevinemedim... İnşallah öyledir,kötü birşey olmaz.Dr benim ilk randevumu 22 Ocak'a verdi, eğer bu süreçte bir kanma olursa konuşuruz dedi.

Senin lekelenmeler ne durumda ? Sabah sen geç gelince çok korktum kötü birşey oldu diye...

Canım dün bende de aynısı oldu yarım saat kadar sürdü,gaz sancısı adet sancısı gibi bişeydi. merak etme rahim büyüdüğü için oluyodur inşallah

Çok saol canım, biraz rahatladım şimdi.Kimse böyle bir sıkıntıdan bahsetmeyince, dedim sanırım yine bende olumsuz giden birşeyler var, panik oldum :)

Ohh be şimdi ağrım da geçti, yüzüm gülüyo :))

Canim benim ya dun gece hep tetikte olunca sabah uyuyakalmisim...
Bugun hic lekelenmem olmadi sadece karin agrim var ayni regl sancisi gbi ama gaz da olabilir cnku bildigin kabizim gunlerdir
Aynen bnde kalp atimini duymadan asla sevinemem hep tedirginim ama birazz kesimi dinlemeyi biraksam ii olcak mesela bugun hic kanamam olmamasina ragmen her tuvalete gttigimde kesin kan gorucem psikolojisiyle gidiyorum...
Neyse hepimiz iyiyiz bebisler de iyi don t panic arkadaslarim:)

O bende de var ya, her an kırmızı görücem diye panikteyim.Hatta iş yerinde uğursuz bir lavabom var, geçen düşük yaptığımda orada görmüştüm kanamayı, o nedenle ona hiç girmiyorum :))) Düşünün yani psikolojideki bozulmayı :)

Bebişler iyi olduğu sürece sorun yok

Evet tatlim sen girme o wc ye bosver ugursuz orasi:)
Bizde risk herzaman diger arkadaslarimiza gore daha fazla ama sanki su 3 ayi atlatirsak bizim de korkularimiz daha hafiflermis gibi geliyo:)

Evet tatlim sen girme o wc ye bosver ugursuz orasi:)
Bizde risk herzaman diger arkadaslarimiza gore daha fazla ama sanki su 3 ayi atlatirsak bizim de korkularimiz daha hafiflermis gibi geliyo:)

evet canım 3 aydan sonra biraz daha rahat oluruz ama benim için ilk dönemeç 7. haftayı tamamlayabilmek, geçen sefer olmamıştı çünkü.

Risk fazla ama iğne oluyoruz, o kadar acı ve emeğe bu bebekler nankör değillerse düşmez, doğarlar :))) hem zaten terazi burcu oluyorlar, mantıklı, akıllı ve en sevdiğim burç benim.Akıllı bebek zamanını bekler :)

Kizlaarr bugun doktora gittim ilk kez bebişimi gördüm çok güzel di kalp atislarini duymadım ama görebildim sonunda

Son düzenleme:

Ayy canim cok alemsin ya cok guldum su nankorluk olayina:)
İnsallah saglikla sihhatle gelsinler biz herseye raziyizz

slm ekim anneleri dün giremedim sayfalar uçmuş gitmiş nasılsınızzz.****
bgn dr gittim 4+6 çıktım...kesemizide gördük şükürler olsun orda oturuyodu rahmimin ortasında minnakım bnm 2hafta snra kalp atısı için cagırdı inş cabk gcr su hafta sabırsızlanıyorum o sesi duymak için

benimde bugün hep karnım ağrıdı neredeyse, sürekli kendimi dinliyorum az önce sol tarafıma bir ağrı girdi 5-6 saniye sürdü ama geçti ara da oluyor hep , bende kimse söylemeyince bende mi oluyor acaba diyorum. Sende çalışıyorsun galiba , çok zor ya Rabbim yardım et ne olursun şu 12 haftayı hayırlısıyla sonrada geri kalan kısmını atlatsaydık hayırlısıyla , akıllı bebek olayına yine güldürdün beni sağol cnm

ben cuma 6+4 olucam inş canm..ya çok merak ediyorum ama bi yandan da korkuyorum net duyulmuyo bi hafta sonra bi daha gel falan der beni korkutur diye..Rabbim bu bebeğini korusun canm inş hiç bişeycikler olmaz bebişilerimize:116:

ben cuma 6+4 olucam inş canm..ya çok merak ediyorum ama bi yandan da korkuyorum net duyulmuyo bi hafta sonra bi daha gel falan der beni korkutur diye..Rabbim bu bebeğini korusun canm inş hiç bişeycikler olmaz bebişilerimize:116:

Sağol canım inşallah bişey olmaz mucizelerimize O zaman sen bilirsin canım ama korkmana gerek yok gayet normal durumlar bunlar. Bir arkadaşıma kese normal görünmüyo, içinde de bebek oluşmamış 1 hafta sonra gel alalım demişler, 2 hafta gitmemiş bi yere, 2 hafta sonunda doktora gitmiş ki kalp atışları duyuluyo ve gayet normal seyrediyo gebeliği. İyi doktor bulmak lazım bi de orası var

Evet canım çalışıyorum maalesef sabah 06:30 da kalkıyorum ve 19:30 da evde oluyorum. Tabi böyle olunca daha tedirgin oluyorum. Acaba biz yoruluyoruz diye mi karnımız ağrıyo ki? Hayırlısıyla, aklımızı kaybetmeden :) riskli dönemi bir atlatsak inşallah..,

Cok sevindim cnm, rahatla biraz simdi. Kasma kendini, unutma ki bebislerimiz her seyi hisediyo. Dua edelim, herseyin guzel olucagina inaniyorum ben :)

Ben de aspirin kullanıyorum genetik testlerim de pıhtılaşma sorunu yok çıkmıştı ama doktor ne olur ne olmaz diye verdi.Ben de 7.haftadan sonrasını görememiştim geçen sene kürtajla alınan bebeğimle 1 gün var aralarında geçen sene 1 mart da kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kalp atışını duyduktan sonra kutlamalara başlayacağım inş.Yazık ailem ve eşim de daha sevinmeyelim,zaten bir minik kan kümesi sevinmeye gerek yok diyerek beni dengede tutmaya çalışıyorlar. Çok acıklı o günler aklıma geldi yine .İnş. bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız.

Canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu, bizde de durum aynı şekilde, sonucu pozitif görünce bir an gülümsedik ama sadece bi an sonra eşimle ikimizin de aklına önceki kötü tecrübe gelince hemen sustuk. Filmlerde böyle olmuyodu ama :) çift sonucu görür, sarılır , hemen çorap vs alır bebeğe falan filan :))
Ama buna da çok şükür, inşallah bu sefer hepimiz mutlu sona erişeceğiz ve burada bebişlerimize aldığımız cicileri gösterdiğimiz günler gelecek. Şu an karnım ağrımadığı için olumluyum ama ağrım başladı anda hemen olumsuz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…