CAnim dunden beri ayni agrilar bnde de var ama sanirim gaz sancisi bu...ben hic dusuk yapmadim yani dusuk yapmadannkurtajla sonlandirdilar o yuzden agrisi nasil olur bilmiyorum ama biz cok mu fazla dinliyoruz vucudumuzun tepkilerini sence? Yada embrio olusumu kalp atimi haftalari yakinlastikca tedirgin mi olmaya basladik
Canım dün bende de aynısı oldu yarım saat kadar sürdü,gaz sancısı adet sancısı gibi bişeydi. merak etme rahim büyüdüğü için oluyodur inşallah
Bilmiyorum tatlım ya, valla hep korku ve tedirginlikten tam anlamıyla hiç sevinemedim... İnşallah öyledir,kötü birşey olmaz.Dr benim ilk randevumu 22 Ocak'a verdi, eğer bu süreçte bir kanma olursa konuşuruz dedi.
Senin lekelenmeler ne durumda ? Sabah sen geç gelince çok korktum kötü birşey oldu diye...
Canim benim ya dun gece hep tetikte olunca sabah uyuyakalmisim...
Bugun hic lekelenmem olmadi sadece karin agrim var ayni regl sancisi gbi ama gaz da olabilir cnku bildigin kabizim gunlerdir
Aynen bnde kalp atimini duymadan asla sevinemem hep tedirginim ama birazz kesimi dinlemeyi biraksam ii olcak mesela bugun hic kanamam olmamasina ragmen her tuvalete gttigimde kesin kan gorucem psikolojisiyle gidiyorum...
Neyse hepimiz iyiyiz bebisler de iyi don t panic arkadaslarim:)
O bende de var ya, her an kırmızı görücem diye panikteyim.Hatta iş yerinde uğursuz bir lavabom var, geçen düşük yaptığımda orada görmüştüm kanamayı, o nedenle ona hiç girmiyorum :))) Düşünün yani psikolojideki bozulmayı :)
Bebişler iyi olduğu sürece sorun yok
Evet tatlim sen girme o wc ye bosver ugursuz orasi:)
Bizde risk herzaman diger arkadaslarimiza gore daha fazla ama sanki su 3 ayi atlatirsak bizim de korkularimiz daha hafiflermis gibi geliyo:)
evet canım 3 aydan sonra biraz daha rahat oluruz ama benim için ilk dönemeç 7. haftayı tamamlayabilmek, geçen sefer olmamıştı çünkü.
Risk fazla ama iğne oluyoruz, o kadar acı ve emeğe bu bebekler nankör değillerse düşmez, doğarlar :))) hem zaten terazi burcu oluyorlar, mantıklı, akıllı ve en sevdiğim burç benim.Akıllı bebek zamanını bekler :)
Kizlaarr bugun doktora gittim ilk kez bebişimi gördüm çok güzel di kalp atislarini duymadım ama görebildim sonunda
Cok tbrik ediyorum insallah saglikla kucagina almak da nasip olur cnm:)
Darisi da bizlerin basinaa insallah
evet canım 3 aydan sonra biraz daha rahat oluruz ama benim için ilk dönemeç 7. haftayı tamamlayabilmek, geçen sefer olmamıştı çünkü.
Risk fazla ama iğne oluyoruz, o kadar acı ve emeğe bu bebekler nankör değillerse düşmez, doğarlar :))) hem zaten terazi burcu oluyorlar, mantıklı, akıllı ve en sevdiğim burç benim.Akıllı bebek zamanını bekler :)
Kizlaarr bugun doktora gittim ilk kez bebişimi gördüm çok güzel di kalp atislarini duymadım ama görebildim sonunda
Ben 6+4 de duydum canım, bebeğimi de gördüm. Doktorun cihazı iyiyse sende duyarsın o tarihlerde. Bence git gör gelişmesini bebeğinin kesesinin, senin ilk heyecanın ne de olsa doya doya yaşaBenim bi düşüğüm oldu bu ikinci hamileliğim çoook merak ediyorum bebeğimi. Elimden gelse eve bi ultrason cihazı alıp her gün bakcam zararlı olmasa :))
ben cuma 6+4 olucam inş canm..ya çok merak ediyorum ama bi yandan da korkuyorum net duyulmuyo bi hafta sonra bi daha gel falan der beni korkutur diye..Rabbim bu bebeğini korusun canm inş hiç bişeycikler olmaz bebişilerimize:116:
benimde bugün hep karnım ağrıdı neredeyse, sürekli kendimi dinliyorum az önce sol tarafıma bir ağrı girdi5-6 saniye sürdü ama geçti ara da oluyor hep , bende kimse söylemeyince bende mi oluyor acaba diyorum. Sende çalışıyorsun galiba , çok zor ya Rabbim yardım et ne olursun şu 12 haftayı hayırlısıyla sonrada geri kalan kısmını atlatsaydık hayırlısıyla , akıllı bebek olayına yine güldürdün beni sağol cnm
canım şimdi başka dr dan geldim çok şükür bi sorun yokmuş muayene bile etmedi beni ultrason kağıtlarıma baktı herşey çok güzel kesen çok iyi gelişmiş dedi şuan 11 mm dedi ve 20mm oldugunda bebeği görürüz dedi için rahat olsun dedi çok şükür allahıma haftaya bugün görücem inşallah bebeğimiii
Ben de aspirin kullanıyorum genetik testlerim de pıhtılaşma sorunu yok çıkmıştı ama doktor ne olur ne olmaz diye verdi.Ben de 7.haftadan sonrasını görememiştim geçen sene kürtajla alınan bebeğimle 1 gün var aralarında geçen sene 1 mart da kürtaj olmak zorunda kalmıştım. kalp atışını duyduktan sonra kutlamalara başlayacağım inş.Yazık ailem ve eşim de daha sevinmeyelim,zaten bir minik kan kümesi sevinmeye gerek yok diyerek beni dengede tutmaya çalışıyorlar. Çok acıklı o günler aklıma geldi yine .İnş. bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız.
Cok sevindim cnm, rahatla biraz simdi. Kasma kendini, unutma ki bebislerimiz her seyi hisediyo. Dua edelim, herseyin guzel olucagina inaniyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?