2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bugünlerde geceleri çok uyuyamıyorum kafama çok şeyler takılıyor. Bazı şeylere üzülüyorum o yüzden galiba eşimle ilgili problemlerimi halledemedim. Hala ikimizde ayrı yaşıyoruz. Bu durum ne olacak diye düşünüyorum öyle. Aile danışmanları varmı acaba aile hekimliği gibi onunla konuşsam diyorum.

Maşallah sanada yakışıklı oğluna da canım demek ki seninkisinde kafası aşağıda demek ki canları öyle istiyor karışmayalım biz bana da doktor en rahat pozisyon dedi.. bende yerim valla onları kuzucuklar yaa
Canım birde keçiboynuzu tozunu sütle karıştırınca etkisi kaybolmuyor mu bazıları öyle diyor çünkü merak ettim..

Kızlar biz geldik kızımla şeker yüklemesinde baya zorlandım açlıktan mide bulantısından bayılmaya az kalmıştı ama sonra babamız bizi çok güzel biyere kahvaltıya götürdü.sonuclar 2 de cıkıcak inşallah iyi şeyler çıkar:)))

katılıyorum. kusura bakmayın hassas bir konu ama bir bebeğin hayatı söz konusu olduğu zaman kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün ben düşüncemi söyleyeceğim. hamileyken oruç tutmak gerçekten acımasızlık,bencillik,sorumsuzluk.. Peygamberimiz(SAV) ın hadisi de var Yüce Allahın bu konuda zaten istekleri belli. neden halen oruç tutuyum diyenler oluyor; yok bir gün iki gün.. zorlayan anneleri kv deleri de diyecek laf bulamıyorum.ama asıl düşünmesi gereken anne adayları.. yahu iki saat olsa bile bir bebek aç susuz bırakılır mı? Karnınızda kanlı canlı suya, yiyeceğe ihtiyacı olan allahın emaneti. allahın emanetine öyle mi bakılır!

hamilelikte tüm denge değişiyor, hormonların etkisi vs. kendiniz için tuttuğunuz bu orucu bir masimin hayatını tehlikeye atıyorsunuz. evet tehlike biz günlerdir aylardır yemenin içmenin bir anlık durumların,(tansiyon,şeker,hormon vs) bunları düşünürken ve allah hamilenin oruç tutmasını zorunlu görmezken bunu da BİLİRKEN oruç tutanlar bebeğin hayatını tehlikeye atıyor. hiç öyle tutulur, tutanlar oluyor laflarına hiç gelemem.

ben günde iki litre su içtiğimde kahverengi lekelenmeler oluyor. aklım çıkıyor. Siz nasıl bu riske giriyorsunuz. Ben hastanede serum yedim.Bebeğim 2 hafta geriye düştü. bebeğin iyiliği için daha kötü durumdan kurtulmak için bu uygun görüldü. ama bile bile nasıl buna razı olursunuz.

ne kadar yanlış anlarsanız anlayın kusura bakarsanız bakın.. bir bebeğin hayatını söz konusu olunca ben kendimi tutamıyorum. Dışardaki bebek su istemiş vermemişsiniz ondan daha kötü bir durum karnınızdaki bir canlının ihtiyaçlarını karşılamamışsınız..

Son düzenleme:

Kafana takmakta haklısın canım kim olsa aynı şekilde kafasına takar..Bu ayrı kaldığınız zamanda neler hissettiğini iyice tart bence iyi mi oldu sağlıklısı bu muydu ayrıca eşin hiç bir adım attı mı sana karşı ya da bebeğiyla alakalı..Eğer olumlu bir adım atmadıysa kendini daha fazla yıpratmanı tavsiye etmem ömrün bir adamın kendine gelmesini beklemekle geçmesin..asla bir yuvanın yıkılması taraftarı değilim ama tek taraflı çaba seni çok yıpratır ve eline de birşey geçmez.Bizimde ilk yılımız çok kötüydü eşimle birbirimizi yiyorduk ama ikimizde kendimizi topladık ve çok şükür şimdi herşey yolunda arada tabii oluyor ama onlarda ufak şeyler..İnşallah kendini yıpratmadan kendin ve bebeğin için en hayırlı yolu bulursun.Amin.

Hepimizin yavrusuna maşallah canım Keçiboynuzu pekmezi olsaydı evet sütle karıştırmamak gerekirdi. Ama ben pekmez tüketmiyorum pek. Geçen tesadüfen köyde pekmez üretimini izledim. Kaynar kaynar pekmezi plastik kovalara aktarıyorlardı. Ne kadar bilinçsizce bir hareket bu. Yediklerimizin kimbilir nereden, ne koşullardan geldiğini düşününce insanın aç kalası geliyor. Benim tükettiğim sadece keçiboynuzunun değirmende öğütülmüş hali. İkisinde de kalsiyum olduğu için sütle karıştırmanın sakıncası olmadığını düşünüyorum.

inşallah güzel sonuçlar alırsınız,

meraba kızlar kpss ye çok az kaldı o yüzden aranıza çok katılamıyorum bu sınav yüzünden hayatımda hiç bişeyde tat alamadım 6 yıldır şimdide hamileliğimden hiç bir keyif almıyorum sizler hazırlık vs konuşuyosunuz ama benim almayı bırak düşünmeye çıkıp bakmaya bile vaktim olmuyor masa başında ders çalışıyorum bebek içerde kıpır kıpır ve ben rahatsız oldugunu düşünüyorum yatıncada hemen kalkamıyorum zaten.
neyse kızlar görüşmek üzere

geceleri uyku problemleri bendede başladı eşinle neden ayrı yaşıyorsunuz çok üzüldüm bu dönemde sana destek olması gerek nasıl sabrediyor .. neyse sen nasılsın çok üzme kendini herşey olacagına varır. sakın sakın üzülme kendini ve cocugunu düşün

Canim cok guzel haberler bekliyorum senden dualarim seninle...

Canim sinava cok az kaldi insallah ondan sora kalan bikac ayimizin tadini doya doya cikarirsin Allah yardimcin olsun

Canim cok guzel haberler bekliyorum senden dualarim seninle...

Canim sinava cok az kaldi insallah ondan sora kalan bikac ayimizin tadini doya doya cikarirsin Allah yardimcin olsun

inşallah güzel sonuçlar alırsınız,

İnşalalh iyidir dicem ama ilki cok yüksek aclık 85--1.saat 195-2.saat148-3.saat 59 cıkmıs doktorum ameliyatta çıksın arıcam inşallah iyi şeyler söler

İnşalalh iyidir dicem ama ilki cok yüksek aclık 85--1.saat 195-2.saat148-3.saat 59 cıkmıs doktorum ameliyatta çıksın arıcam inşallah iyi şeyler söler

Canim senin kide benimki gibi sadece 1.saat mi yuksek cikiyo acaba? Bide 3. Saatin cok dusuk diilmi yaa ?
Bence seker flan yok sende yaninoyle olmasini umuyorumm dr la konusunca hemen haber ver olur mu tatlim

Canim senin kide benimki gibi sadece 1.saat mi yuksek cikiyo acaba? Bide 3. Saatin cok dusuk diilmi yaa ?
Bence seker flan yok sende yaninoyle olmasini umuyorumm dr la konusunca hemen haber ver olur mu tatlim

Ya canım doktorda 1 saat sonra gelmicekmiş bende anlamadım3.nie okadar düşük inşallah ters bişey yoktur

Maşallah 23 haftalık bebiş benim karnımdan büyük :))))))))
sağol cnm evet benim karnım aldı başını gidiyo ne olacak sonum hiç bilmiyorum
ben bugün gittim haftaya 24 haftalık olacam o zaman şeker yüklemesi yapılacak test diye geçiyo ya onun ücretini alırlar aç karnına sabah gidicem
aynen cnm ben hamileliklerimde hızlı kilo alan birisiyim bugün dr da dedi kişiden kişiye değişir senin bünyen kilo almaya müsait dedi dikkat et dedi ama sen dikkat etsende alırsın dedi malesefki öyle ama çabukta verebiliyorum fıstık gibi olucaz gene inşallah öyle derlerde kızımda büyümedi bunda büyüdü demekki cinsiyetiyle alakası yok hayırlısıyla doğuralım yaa ben doğsun büyüsün istiyorum

Selamlarr hamoş kardeşlerim :)

Ben 22. haftamdayım ve malesef doktorum hastaneyi bırakıp, çok daha pahalı bir hastaneye geçmiş son randevu günümde öğrendim bunu da, sağolsun bi arayıp haber vermediler. Şimdi Medipol Bağcılara gitmeyi düşünüyorum. Ancak gitmeden önce doppler yani detaylı ultrason yaptırmam gerek. Ama çok kararsızım. İlk gebeliğimde zaten doktorumun 4 boyutlu ultrasonu vardı, o yüzden detaylı tarama falan istemedi, her muayene de 4 boyutlu görüyoduk yani. Şimdi de yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum.. Bi kaç forumda ve buradaki yorumları okudum, çokta gerekli değilmiş, eğer bir sakatlık durumunda gebeliği sonlandırmak isteyebilirsek diye yapılıyormuş diyenler var. kimisi de sadece görsel şölen yani çocuğu daha net görebilmek için yapılıyor falan diyo. Fikirlerinize çok ihtiyacım var, durumum çokta müsait değil açıkçası, 240 tl en uyguna bulduğum fiyat. Bu konuda bilgi sahibi olan var mıdır içinizde acaba?

bu arada burası biraz sessiz kalmış yoksa banamı öyle geliyo bugün dr a gittik oğluşumu gördüm büyümüş sıpam 600 gr 27 cm olmuş artık tekmeleri daha güçlü geceleri bile uyandırıyo hiç durmuyo zaten çok hareketli olacak herhalde haftaya şeker yüklemesi yapılacak yarın ayrıntılı ultrasyona gircem yarını iple çekiyorum yaa hem alışverişte yapcam paşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…