Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım da inş. Canım senin egepolde tavsiye edebileceğin doktor var mı? Ters falan ama bir kere de orayı deneyim olmazsa bir konuşayım şartları. Medical hakkında söylenenler kafamı karıştırdı.
Günaydın..Canım oruç tutmaya engelimiz yok ama o kadar saat aç kalmak bebeğe yazık değil mi? Zaten hamile olarak bizim tutmamamız günah değil ki sonradan borçlarını ödersin.. bu sıcakta bu kadar uzun saatler aç ve susuz kalmak Allah korusun bebeğine zarar vermesin bence sen yine bir düşün tabii ki karar senin..
Günaydın güzel annecikler ve kuzucukları. Hafta sonuna sonunda son 2 günümüz kaldı bi bitse artık şu hafta
Bilmiyorumki tekrar detaylı usg yaptiracagiz inşallah bişey çıkmaz son hafta dönen bebek bile duydum canım inşallah sağlıkla gelir meleklerimizAllah Allah ne gibi sıkıntı olabilir ki? bende bugünlerde dönmezse biraz daha büyüyünce dönmesi zor olur diye biliyordum,inşallah bi sıkıntı olmaz, Allaha emanet olsun hepimizin bebişleri
Selam,Benimde bebeğim hep baş aşağı duruyor.Doktora sormadım ama en rahat pozisyon doğum pozisyonu dedi.. açıkçası rahat olsun tabii ki ama doğum pozisyonu demesi içime kurt düşürdü acaba sorun olur mu? internette baktım bu haftalardaki pozisyonlarına o kadar çok ki her şekilde de durmuş minnoşlar.İnşallah birşey olmaz.Benim doktor izinli şu anda sorarsanız siz yazar mısınız?
Demir ilacını en başından beri verdi doktor ve aile hekimindeki ebe hemşiresi de doğumdan sonra 3 ay daha almamı önerdi.Sende doktoruna sor senin testlerine göre en iyi kararı o verir canım.
Bazen aileler ne kadar anlayışsız oluyor..o kadar karnımızda taşıyoruz isim hakkımızda olsun dimi yani bu mutluluğu bize çok görmesinler.Bence sen bu isimleri istiyorsan içinde kalmasın..Ailene güzelce söylersen eminim anlarlar üzme kendini..
Günaydın..Canım oruç tutmaya engelimiz yok ama o kadar saat aç kalmak bebeğe yazık değil mi? Zaten hamile olarak bizim tutmamamız günah değil ki sonradan borçlarını ödersin.. bu sıcakta bu kadar uzun saatler aç ve susuz kalmak Allah korusun bebeğine zarar vermesin bence sen yine bir düşün tabii ki karar senin..
Maşallahbu zamanlarda çok kilo almaya başlıyorlarmış her gitttiğimizde daha da şaşırıcaz sanırım.
Bu arada herkese günaydın güzel bir gün olsun inşallah haftasonuna az kaldııı
zaten dr kararı bana bıraktı canım, "çok zorlanırsan tutmazsın. iftarda ve sahurda bir çorba iç, en az yarım saat bekle sonra yemek ye ve en az 1 saat sonra uyu uykun olursa. iftar sahur arası bol bol su iç ki susuz kalmasın vücudun" dedi. ben deneyeceğim eğer çok zorlanırsam erteleyeceğim mecburen. 1 yaşındaki kızım çok yormaz inşallah beni.
tiroitten bende çok çektim, hamilelikten önce tiroid hastası olduğumu bilmiyordum, hamileliğin ilk ayında grip virüsü tiroitlerime hasar vermiş çok korkmuştum,boğazımda ki acıyı Allah kimseye vermesi çok şükür geçti ama korkusu kaldışimdi bende her ay kontrole gidiyorum, çok iyi bir doktorum var, doğuma kadar da böyle gidecek
Tsh değerin 3,44 görünüyor ve hamilelikte 2 buçuğun altında olması lazım.Sen doktoruna mutlaka göster bu sonucu.tahlil sonuçlarım
Demir (serum) ▼52 ug/dL 60 - 180
Vitamin B12 447 pg/mL 126.6 - 505
Glukoz 84 mg/dL 74 - 106
Serbest T3 2.37 pg/mL 2.3 - 3.9
Serbest T4 0.73 ng/mL 0.54 - 1.24
TSH 3.44 mU/mL 0.34 - 5.6
Kalsiyum (Ca) 9 mg/dL 8.4 - 10.5
Magnezyum 2.01 mg/dL 1.5 - 2.3
Folat 10.47 mg/dL 3.1 - 19.9
demir hariç çok şükür iyi belki bu ay demir ilacı verir
Valla Allah kolaylık versin birde küçük bebeğin var işin biraz daha zor..İnşallah sorun olmaz ..ufak bir rahatsızlık bile olsa zorlama canım kendini.Allah kabul etsin şimdiden.zaten dr kararı bana bıraktı canım, "çok zorlanırsan tutmazsın. iftarda ve sahurda bir çorba iç, en az yarım saat bekle sonra yemek ye ve en az 1 saat sonra uyu uykun olursa. iftar sahur arası bol bol su iç ki susuz kalmasın vücudun" dedi. ben deneyeceğim eğer çok zorlanırsam erteleyeceğim mecburen. 1 yaşındaki kızım çok yormaz inşallah beni.
Günaydınn..ohh maşallah çalışan bir hamile olarak kıskandım şimdiGünaydın güzel Hena'nın güzel annesiiiGünaydın kızlar. Güzel bir gün olsun hepimiz için. Devamsızlık hakkımı kullandım bugün ve kursa gitmedim. Sabah 9 a kadar yattım, nasıl iyi geldi. Oğlum da evde olduğumuz için çok mutlu, kıpır kıpır maşallah. Yoruluyor yavrum 8 ders sandalye üstünde oturduğum için Birazdan güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. Babamız işte. Denizimle kahvaltı edeceğiz başbaşa. Ayyyy tatil ne güzel şey. Çalışmayan anneler çooooook şanslısınız çok.
Yaa bende korktum şimdi benimki ne zamandır öyle acaba doktor bişey de demedi ayrıntılıda da herşey yolunda çıktı normal doktorumda birşey demedi..Canım benim bebek yaklaşık 8 haftadır o pozisyonda değiştirmesi lazım dedi doktorum tekrar detaylı usg yapılacak sonuçları yazarım inşallah bir sıkıntı yoktur
çalışmıyorsan evdeysen kendini dene canım ama bebeğini de düşün çünkü kaç saat aç kalacaksın ve erken doğuma yol açabiliyormuş bu durum. Bebeğin rızkına mani olmamak için tutmamak mantıklı geliyor. iftarla sahur arasında hiç uyumaman gerekir bu durumda
Valla Allah kolaylık versin birde küçük bebeğin var işin biraz daha zor..İnşallah sorun olmaz ..ufak bir rahatsızlık bile olsa zorlama canım kendini.Allah kabul etsin şimdiden.
Valla Allah kolaylık versin birde küçük bebeğin var işin biraz daha zor..İnşallah sorun olmaz ..ufak bir rahatsızlık bile olsa zorlama canım kendini.Allah kabul etsin şimdiden.
Günaydınn..ohh maşallah çalışan bir hamile olarak kıskandım şimdibende evde olsam ohh uzansam sonra yavaş yavaş kalkıp kahvaltı yapsam ah ne iyi gelir neyse ki haftasonuna az kaldı:) afiyet olsun sana ve deniz'ine
Yaa bende korktum şimdi benimki ne zamandır öyle acaba doktor bişey de demedi ayrıntılıda da herşey yolunda çıktı normal doktorumda birşey demedi..
Sen bir baktır canım inşallah bir sıkıntı yoktur belki bebeşin öyle rahat etti annesiyazarsın bize de iyi haberlerini bekliyoruz.
çalışmıyorsan evdeysen kendini dene canım ama bebeğini de düşün çünkü kaç saat aç kalacaksın ve erken doğuma yol açabiliyormuş bu durum. Bebeğin rızkına mani olmamak için tutmamak mantıklı geliyor. iftarla sahur arasında hiç uyumaman gerekir bu durumda
çalışmayı bırakmıştım 2-3 sene önce. o yüzden rahat rahat peşpeşe hamile kaldım
zaten kesin karar vermiş değilim, korkuyorum. ilk kızım da emzirdiğim için tutamamıştım, kızım hala emiyor eskisi kadar olmasa da bir de gebelik olunca insan kararsız kalıyor. 1-2 gün kendimi deneyip görmek istiyorum.
inşallah canım. amin cümlemizin inşallah :)
Günaydınn..ohh maşallah çalışan bir hamile olarak kıskandım şimdibende evde olsam ohh uzansam sonra yavaş yavaş kalkıp kahvaltı yapsam ah ne iyi gelir neyse ki haftasonuna az kaldı:) afiyet olsun sana ve deniz'ine
Yaa bende korktum şimdi benimki ne zamandır öyle acaba doktor bişey de demedi ayrıntılıda da herşey yolunda çıktı normal doktorumda birşey demedi..
Sen bir baktır canım inşallah bir sıkıntı yoktur belki bebeşin öyle rahat etti annesiyazarsın bize de iyi haberlerini bekliyoruz.
Belki seninki hamilelik tiroididir. Hamilelik sonrası geçiyor eğer öyleyse... Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?