Kızlar benim acayip göğüslerim ağrımaya başladı. Önceden sadece ucunda hassasiyet vardı. Şimdi tamamı ağrıyor. Günlük sütyenlerin de artık tenimi kesiyor. Ama hamile sütyeni almak için erken değil midir sizce de?
Gittim ama muayene olamadim doktorun acil doguma girmesi gerekmis dondum bende ctesi gidicem tekrardan bisiyi cok isteyince olmazmis ya oyle oldu benimde vardir herseyde bi hayir dedim. Bakalim ctesi bi engel cikmazsa gorurum kesemizi belkide bebegimi. Bugunu cok zor bekledim simdi ctesiyi bekliycem
SuRMeLi tebrikler canım.. allah nazarlardan korusun...inşallah biz de duyarız görürüz kalp atışlarını.. tabi sonrada kucağımıza almayı nasip olur inşallah..
kızlar progestan kullananlar kaç kez kullanıyorsunuz. ben dr a sormayı unuttum. gerçi gündüz coraspirin içiyorum akşam da progestan vajina yapıyorum. akşam üstü lekelenme oldu. ama çok az..sabah akşam mı yapsam mı diye dr a sorsam mı ki..
SuRMeLi tebrikler canım.. allah nazarlardan korusun...inşallah biz de duyarız görürüz kalp atışlarını.. tabi sonrada kucağımıza almayı nasip olur inşallah..
kızlar progestan kullananlar kaç kez kullanıyorsunuz. ben dr a sormayı unuttum. gerçi gündüz coraspirin içiyorum akşam da progestan vajina yapıyorum. akşam üstü lekelenme oldu. ama çok az..sabah akşam mı yapsam mı diye dr a sorsam mı ki..
hamişler erken uyuyor herhalde.. ben de folbiolumu içiyim de uyuyum.. bir de birşey soracağım şimdi sat a göre 7+4 müş ya ultarasonda 6+3 çıkmış.. ultrasona satı girmişti benim dr.. ilerleyen zamanlarda bebeğin ne kadarlık olduğunu cihaz mı ayarlıyor
..
keseyi görmeye gittiğimde dr bana sata göre beta küçük demişti.
ben de hemen o sıralar olmadı ilişki zaten demiştim.. kendi kendimi teselli etmiştim yani..
Arkadaşlar, benim randevum yarın sabah, keseyi görmeyi ümit ediyoruz ama daha önce de yazdığım gibi sat kesin değil,hatırlamıyorum, o yüzden ne görürüz ne göremeyiz hiç bir bilgim yok:)) Dönünce fırsat bulup yazmaya çalışırım. Herkese tatlı tatlı uykular diliyorum....
teşekkürler cnm , fakat randevuma daha çok var, Rabbim nasip ederse çarşamba akşam 10 dan sonra randevum , çok şükür önceki gittiğimizde keseyi gördük. şimdi inş kontrol için gideceğiz ama ben nasıl dayanırım o zamana kadar orası meçhul
teşekkürler cnm , fakat randevuma daha çok var, Rabbim nasip ederse çarşamba akşam 10 dan sonra randevum , çok şükür önceki gittiğimizde keseyi gördük. şimdi inş kontrol için gideceğiz ama ben nasıl dayanırım o zamana kadar orası meçhul
Ne kadar geç saatteymiş, özele mi gideceksin bi de perşembe yazacaktın galiba canım Bugün yani :)Kalp atışlarını duyarsınız bugün inşallah.
Hiç geçmiyo zaman canım, benim de 22 şubatta randevum