2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kizzlar benim bugun kizim asagilarda cok hareket ediyor, otururken arkama baski yapiyo, o hareket halindeyken idrar torbasina ve vajinaya agri yapiyor...bide seker yuklemesi sonuclar iyi geldi bugun cok sukur bi sikinti yok...

Canim ayakta cok kaldıyssn ondan olabilir.kendini yorma ben cok yoruldugumda hareket etmiyo.

Kaya tuzu en iyi tuz aslında. Ondan değildir. Doktor ne diyecek bakalım. Benim eşim izin veriyorsa herkesin eşi izin verir herhalde :))) lale siyah beyaz fotoğraf eklemişti. Hiç olmazsa o şekilde görelim :))) Pazartesi hayırlı haberlerini bekliyorum berenimizin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar nasılsınız? 1 haftadır çok yoğundum bakamadım. dün doktora gittim. DR.her şey yolunda dedi. 720 gr. olmuş bebeğim. kramplar olduğu için magnesium verdi. sizde durumlar nedir.

Bu arada hayırlı ramazanlar.

Son düzenleme:
henüz gün ağarmadı ama herkese GÜNAYDIN,

uyku tutmadı. yarın randevuyu aldım. kızımı görmeye gideceğim.

herkese iyi hafta sonları,

hayırlı ramazanlar..

günaydın kızlar,

biraz canım sıkıldı uyuyamadım, akşam eşim yok yere bağırdı çok kırıldım, hemen sonrasında özür diledi pişman oldu ama iş işten geçti
1:30 kadar uyuyamamıştım, şimdide 5:30 da uyandım, bu kadar üzülecek bir şeyde yok aslında ortada ama sanırım hamilelik hormonları beni ele geçirdi, duygularıma söz geçiremiyorum

Elifcim hiç canını sıkma, aynı şeyleri bizler de yaşıyoruz..ben dün bebek şarkısı dinledim, gayet de eğlenceli bir şarkıydı, salya sümük ağladım saatlerce belki....:)) artık kimseyi de umursamıyorum, sokağın ortasında bile ağlıyorum :)) eşine söyle üzmesin paşayı, onlar bizimmm en kıymetlilerimiz..

günaydın balımmmm
aslında kendini çok tutuyor ve üzmemek için elinden geleni yapıyor ama oldu işte
bebek şarkısı dinleyip ağlayan senle ben varız herhalde, bende barış mançonun söylediği ninni dinleyip çok ağlamışımdır :) şu minnoşlarımızı sağlıkla bir kucağımıza alsak belki hormonlar normale döner :)

kızlar isim bulamadık Ahsen sadece var aklımızda başkada isim yok..zeynep ismini çok seviyordum onuda sülalede koymayan kalmadı şükür.siz bulabildiiniz mi isim?
Benim lisede vardı Ahsen İkbal isimli bir arkadaşım. Aklıma o geldi hemen :)
:))) daha erken ama galiba , sanırım sadece bizde var bu durum .

Benim de iki gundur bileklerim cok sisiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben özellikle çok oturduğumda şişiyor. Bir de bacak bacak üstüne atınca da oluyormuş. Kendimi bazen o pozisyonda bulup düzeltiyorum ama yine de etkiliyor demek ki. Ama artık dün dayanamayıp terlikle gittim işe. Rahat ettim öyle olunca

Eki Görüntüle 1170996
Bu da benle yaramaz kizim :)) sonunda ekleyebildim:)
Maşalllah size canım, çok hoş görünüyorsunuz:)

Gözünüz aydın canım, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, Allah daim etsin...

İstemeden olmuştur canım, bak o da pişman olmuş arada olur böyle ne yapsınlar ne kadar dikkat etseler de bizim kadar hassas olmuyorlar ama yazık onlar şu minik tekmeleri de hissedemiyorlar ki:) Bugün atlatırsın inşallah annesi...

Damlacım maşallah Henacık araya açmış iyice, senin göbiş bizim göbişleri sollamış ama hala çok zarif ve hoş görünüyorsunuz, maşallah size...

Günaydın herkese,
Ben bugün bir başka hissediyorum kendimi kızlar ve şu anki hislerimi en iyi siz anlarsınız biliyorum. Bugün 27.haftamızın ve tatilimin ilk günü!
Acısıyla tatlısıyla, bulantısıyla yorgunluğuyla bir seneyi ve kızımla beraber bir dönemi tamamladık dün ve bugün itibariyle dinlenme ve gün sayma dönemine geçtik çok şükür. Okulun kapanması ve 7.ayımıza girmiş olmak beni ekstra heyecanlandırdı çünkü gül yüzlü cennet kokulu miniklerimize kavuşmamız için artık son 2-5 /3 ayımız.:) Alllah hepimize vaktinde ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bu arada çalışan arkadaşlarıma da Allah yardım etsin, inşallah siz de en kısa zamanda siz de izne ayrılırsınız ve burda rahat rahat paylaşımlarda bulunuruz.

Bu da bizden gelsin :) 27. haftada Elif'canım ve ben

Evet evde olmak ayrı bir güzel ama bende evde olup çalışan gurubundayım ne yazık ki. pazar günlerini iple cekiyorum ama Allahtan eşimin işi de esnek çalışma saatlerine sahibim ama oyle yatamıyorum yani yatıp uyumayı tembellik yapmayı gercekten bende ozledim. evet artık 2,5 ayımız kaldı cok şükür.sezaryen olursa bizim için son 74 gün kaldı ve bu beni gercekten cok heeyecanlandırıyor. Dilerim ki son 10dan geriye saydığımız günleri de görürüz hep beraber. kızınınismini Elif Can mı koydunuz? bu arada sizde cok fit gorunuyorsunuz ana-kız maşallah size :)

Masllah cnm size ..

günaydın hanımlar,

miniğimin detaylı ultrason sonuçları çok güzeldi. doktor bol bol fotoğraf verdi 4 boyutlu. CD de istedim ama fiyat 120 den 150 TL ye çıkınca vazgeçtim. 30 TL artış çok bence.

Bugünlerimize binlerce şükür olsun.

Oruca niyet etmiştim ama dün sıcaktan fenalık geçirecek gibi olunca vazgeçtim. Doğumdan sonrasına inşallah.

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar herkese
bebişler nasıl anneler nasıl bugün ?ben dün yorgundum baya bebiş pek kımıldamadı gececi olacak zannımca benim oglan 12 de kıpırdamaya başlıyor 1 de göbek attırıyor bana sıpa

Ben hemşirelik mezunuyum sağlık meslek lisesine geçmek için uğraşıyorum sen ne mezunusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum canım ve önümde temmuz ayında 3 sınav var

Gunaydin cnm uzulup kendini hic kasmaa ..bizde ayni sorunlari yasiyoruz .cogu zaman ahhh su hormonlarrr ahhh :)))

Gunaydin cnm uzulup kendini hic kasmaa ..bizde ayni sorunlari yasiyoruz .cogu zaman ahhh su hormonlarrr ahhh :)))

olmasaydı iyiydi ama olan oldu bir kere, nedense eşim her şeye bağırarak cevap veriyor bir süredir dikkat ediyordu ama dün akşam özüne döndü, bende tartışmaktansa oturup ağladım, Allah iyi huy versin ne diyeyim...

Tskk ederizz teyzesii:))

günaydın bayanlar:) bu ara iş çok yoğun buraya fırsat ayıramıyorum ama aklım hep burda:) dün kontrole gittik, medipol mega hastanesine. bebişim gayet iyiymiş ama vaktinden ilerde gelişmesi 1 hafta 10 gün kadar:) eşim prensesimi danacık diye seviyor:)) tombulmuş bebiş, şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı sonuçları. doktor bebeği güzel besliyorsun ama 4 kilo üstü olursa normal doğum yapamazsın dedi, üzüldüm buna normal doğum istiyorum ben, dua edinde çok şişko olmasın prensesim:) sizin bebişleriniz nasıl? isim düşündünüz mü? bizim bebişin hala ismi yok babası düşünüyor hala bu arada oruç tutan var mı aranızda? ben tutmadım ama vicdanen hiç rahat değilim

Masllah cnm size ..

Teşekkür ederiz teyzoşlar:) Yapacak iş olunca insan gönlünce yatıp uyuyamıyor tabi, sana da Allah kolaylık versin canım. Kızımızın adı Elif ama ben severken yada hareket edince falan Elif'can diyorum:) Yeğenlerimin hatta samimi arkadaşlarımın ismine de Can ekleyerek severim ben, tabi ismi çok uzun olmayanlara:)

Bizim kız da şimdiye kadar hep ilerdeydi, en son durumunu bilmiyorum ama doktorum bize de böyle giderse 3.8- 4'ü bulabilir demişti, ama bunun normal doğuma engel olduğunu söylemedi. Son haftalarda herşey yolundaysa, duruşu, çatı genişliğin falan bence gayet normal doğumla gelebilir minnnoşun, Takılma sen bence:) Hem son aylarda değişebiliyor kilo alımları, bu durum da değişebilir yani.. Bu arada ben de oruç tutmadım ama vicdanım rahat canım, dün doktorumuzu arayıp sordum, günler kısa olsa tutabilirdin ama şu dönemde kesinlikle izin vermiyorum dedi:) Doktorun kararı baz alınıyor oruçta ki hamileler zaten izinli sayılıyor. Sen de üzülme canım, günler kısalınca serin serin tutarız inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…