2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

merhaba,

medipol megada hangi doktora gidiyordun?

benim kardeşim benden 20 yaş küçük, bizim için tatlı bir şok olmuştu, annem 20 yıl aradan sonra 4,100gr tosuncuğumuzu normal doğumla dünyaya getirdi, doktoru çok iyiydi ve tek bir dikiş bile atmadı

bizde pazartesi inşallah medipole gidicez,bakalım oğluşumuz nasıl :)

ben oruç tuttmadım,insan bi garip hissediyor,suçlu gibi ama yapacak bir şey yok maalesef, hamilelik+hastalıklar+sıcak üstüste gelince oruç tutmak benim açımdan çok zor olurdu,Rabbim tutan herkese yardımcı olsun inşallah

Son düzenleme:
Mutlu hafta sonları kızlar. Sıcaktan mı bilmiyorum, çok halsizleştim ben bu sabah. Birazdan vitamin içeceğim, iyi gelir belki. Eşim, annem, babam taşınacağımız evi temizliyorlar. Hamile olmanın faydası, ben de evde dinleniyorum. Aaaaa şimdi aklıma geldiii, annem sürahiye limon dilimleri koymuştu. Sanırım limonlu suyu çok içince tansiyonum düştü. Gidip biraz sade su içeyim en iyisi.

Olur öyle şeyler arada bir. Canını sıkma. Fazla üstünde durma pişman olmuş eşin de. Bizim sakin bi hamilelik geçirmemiz lazım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim güzel haberlerle gelmene sevindim ee bebisin boyu kilosu nekadar olmus ayrıca Ayfer hanimami gittin benimde haftaya cumartesi kontrolum ama ben hafta ici arayip nobetci oldugu aksam gidicem insallah

selam arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar benim 1 haftadır ayaklarım ve ayak bileklerim çok şişiyor. Hatta sabah bile az da olsa şiş ayaklarla uyanıyorum dün işyerime yakın olan bir hastaneye gittim izin alıp kan testi ve idrar testi istedi doktor aynı testi hamileliğimin 1. ayındaykende yaptırmıştım hepsi olmasa da ve şoook oldum değerlerim yere vurmuş plt diye bir değer var çok düşük çıktı protein neredeyse 0 çıktı oysa ben geçen hafta hep et yedim. Bu PLT dediği değer çok önemliymiş ve ciddi tedavi gerektirebilirmiş çok üzüldüm ayrıca idrarda mikropta çıktı suda eritilen bir ilaç verdi onunla bir hafta çok sık idrara ve büyük wc ye çıkacakmışım 1 hafta sonra tekrar tahlil istedi. Sizde bu durum başına gelen var mı umarım yoktur ama size tavsiyem mutlaka birkere daha tam kan sayımı ve idrar tahlili yaptırın derim. Mutlu bir haftasonu diliyorum size...

Haklisin canim yaa bene taaa hamileligin basinda yaptirmistim bida da hic yaptirmadim acaba saglik ocaginda yaparlar mi yoksa kedi doktoruma mi gidiyim? Cok gecmis olsun hu arada canim insallah 1 hfta sonra ki tahliller temiz cikar bunidtardaki mikrop da neyin nesiymis hic tuvalete gittiginde flan yanma oluyomuydu

ben sağlık ocaklarında yapıyorlar diye biliyourm hem zaten çok pahalı değil ben 20 tl ye yaptırdım dün inşallah dediğin gibi temiz çıkar evet idrarımı yaparken yanma oluyordu bence ihmal etme sende yaptır hatta herkes yaptırsın yaa valla çok üzüldüm dünden beri

Sende uzulmeecanim bak en azindan tahlillerini yaptirdin ilacini kullaninca gecicek insallah hepimizin basina gelebiliyo ihmal etmememiz lazim bende en kisa zamanda yaptiricam insallah

Maşallah size çok tatlı görünüyor kızın:))

Çok geçmiş olsun. İnşallah ilaç işe yarar. Benim bu cuma kan tahlilim var sağlık ocağı yapacak. 7. Ayda ve 8. Ayda kan alıp değerlere bakıyorlar. İnşallah sonuçlarımız bundan sonra iyi çıkar.

geçmiş olsun, tahlilleri ihmal etmemek gerekiyor, şimdi bende sonuçlarıma baktım, çok şükür PLT iyi, aslında idrar testide istemiştim ama sanırım onu medipolde yaptırıcam, birde D vitamini testi yaptırmak istiyorum, doktorla bir konuşayım bakalım başka birşeyler isteyecek mi, benimde demir biraz düşük çıktı sanırım demir ilacı verir

inşallah canım çok sağol seninde iyi çıkar inşallah çok iyi beslenmemiz lazım protein ve vitamin açısından bebekler bizi yiyor valla

sağol canım plt nin iyi olmasına sevindim ama işte vitaminler ve demir de önemli demir ilacını düzenli kullanmak çok önemliymiş aklınla olsun sakın aksatma

sağol canım plt nin iyi olmasına sevindim ama işte vitaminler ve demir de önemli demir ilacını düzenli kullanmak çok önemliymiş aklınla olsun sakın aksatma

demir ilacı daha önce vermişti ama kullanamamıştım, bu ay şurup felan varsa öyle bir şey isticem, dediğin gibi çok önemli,inşallah mideme dokunmayacak bir şey buluruz,

bugünü nedense pazar gibi hissediyorum, sanırım beynim biran önce pazartesi gelsin de oğluşumu göreyim diye cumartesiyi atlamak istiyor

Herkese hayirli ramazanlar, gecmise hic bakamadim, kendimi pek iyi hissetmiyorum size yazip cikicam kizlar. Seker yuklemeyi yaptirdik biraz zor oldu, mide bulantisi ve bas donmesi yapti. Aclik sekeri 80 1 saat 142 cikti, muhtemelen 100 gr istiycek doktor idrarda da bakteri cikti sanirim antibiyotik kullanicam doktorumla pazartesi konusabilecegim.. Bir de gobus fotosu koyayim hepinizi operim..

Merhaba, ben yoğun olarak kasım anneleri topiğini takip ediyorum, görünce yazmak istedim.
Benim ayaklarımda ciddi şişiyo biraz araştırma yaptım, idrarda protein olması durumu sıkıntı yapatabilir. Testlerimi bu hafta yaptıracağım.
Tansiyonunuzu da ölçtürün her gün, yükselirse doktora bildirmenizi tavsiye ederim.
Herkesin bebeklerini hayırlı bi şekilde kucaklarına almasını dilerim..

geçmiş olsun ,inşallah 100 gr gerek kalmaz,
göbişede maşallah :)

İnşallahh canım benim..rabbim sağlıkla versin kucağımıza inşallah..ben bebeğimi bir an önce görmek istiyorum...:))

bende oğlumu çok merak ediyorum 25 haftalık olduk ama işte artık ultrason görüntüsü yetmiyor yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…