günaydın bayanlar:) bu ara iş çok yoğun buraya fırsat ayıramıyorum ama aklım hep burda:) dün kontrole gittik, medipol mega hastanesine. bebişim gayet iyiymiş ama vaktinden ilerde gelişmesi 1 hafta 10 gün kadar:) eşim prensesimi danacık diye seviyor:)) tombulmuş bebiş, şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı sonuçları. doktor bebeği güzel besliyorsun ama 4 kilo üstü olursa normal doğum yapamazsın dedi, üzüldüm bunanormal doğum istiyorum ben, dua edinde çok şişko olmasın prensesim:) sizin bebişleriniz nasıl? isim düşündünüz mü? bizim bebişin hala ismi yok babası düşünüyor hala bu arada oruç tutan var mı aranızda? ben tutmadım ama vicdanen hiç rahat değilim
günaydın kızlar,
biraz canım sıkıldı uyuyamadım, akşam eşim yok yere bağırdı çok kırıldım, hemen sonrasında özür diledi pişman oldu ama iş işten geçti
1:30 kadar uyuyamamıştım, şimdide 5:30 da uyandım, bu kadar üzülecek bir şeyde yok aslında ortada ama sanırım hamilelik hormonları beni ele geçirdi, duygularıma söz geçiremiyorum
günaydın bayanlar:) bu ara iş çok yoğun buraya fırsat ayıramıyorum ama aklım hep burda:) dün kontrole gittik, medipol mega hastanesine. bebişim gayet iyiymiş ama vaktinden ilerde gelişmesi 1 hafta 10 gün kadar:) eşim prensesimi danacık diye seviyor:)) tombulmuş bebiş, şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı sonuçları. doktor bebeği güzel besliyorsun ama 4 kilo üstü olursa normal doğum yapamazsın dedi, üzüldüm bunanormal doğum istiyorum ben, dua edinde çok şişko olmasın prensesim:) sizin bebişleriniz nasıl? isim düşündünüz mü? bizim bebişin hala ismi yok babası düşünüyor hala bu arada oruç tutan var mı aranızda? ben tutmadım ama vicdanen hiç rahat değilim
selam arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar benim 1 haftadır ayaklarım ve ayak bileklerim çok şişiyor. Hatta sabah bile az da olsa şiş ayaklarla uyanıyorum dün işyerime yakın olan bir hastaneye gittim izin alıp kan testi ve idrar testi istedi doktor aynı testi hamileliğimin 1. ayındaykende yaptırmıştım hepsi olmasa da ve şoook oldum değerlerim yere vurmuş plt diye bir değer var çok düşük çıktı protein neredeyse 0 çıktı oysa ben geçen hafta hep et yedim. Bu PLT dediği değer çok önemliymiş ve ciddi tedavi gerektirebilirmiş çok üzüldüm ayrıca idrarda mikropta çıktı suda eritilen bir ilaç verdi onunla bir hafta çok sık idrara ve büyük wc ye çıkacakmışım 1 hafta sonra tekrar tahlil istedi. Sizde bu durum başına gelen var mı umarım yoktur ama size tavsiyem mutlaka birkere daha tam kan sayımı ve idrar tahlili yaptırın derim. Mutlu bir haftasonu diliyorum size...
Haklisin canim yaa bene taaa hamileligin basinda yaptirmistim bida da hic yaptirmadim acaba saglik ocaginda yaparlar mi yoksa kedi doktoruma mi gidiyim? Cok gecmis olsun hu arada canim insallah 1 hfta sonra ki tahliller temiz cikar bunidtardaki mikrop da neyin nesiymis hic tuvalete gittiginde flan yanma oluyomuydu
ben sağlık ocaklarında yapıyorlar diye biliyourm hem zaten çok pahalı değil ben 20 tl ye yaptırdım dün inşallah dediğin gibi temiz çıkar evet idrarımı yaparken yanma oluyordubence ihmal etme sende yaptır hatta herkes yaptırsın yaa valla çok üzüldüm dünden beri
Günaydın herkese,
Ben bugün bir başka hissediyorum kendimi kızlar ve şu anki hislerimi en iyi siz anlarsınız biliyorum. Bugün 27.haftamızın ve tatilimin ilk günü!
Acısıyla tatlısıyla, bulantısıyla yorgunluğuyla bir seneyi ve kızımla beraber bir dönemi tamamladık dün ve bugün itibariyle dinlenme ve gün sayma dönemine geçtik çok şükür. Okulun kapanması ve 7.ayımıza girmiş olmak beni ekstra heyecanlandırdı çünkü gül yüzlü cennet kokulu miniklerimize kavuşmamız için artık son 2-5 /3 ayımız.:) Alllah hepimize vaktinde ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bu arada çalışan arkadaşlarıma da Allah yardım etsin, inşallah siz de en kısa zamanda siz de izne ayrılırsınız ve burda rahat rahat paylaşımlarda bulunuruz.
Bu da bizden gelsin :) 27. haftada Elif'canım ve ben
Eki Görüntüle 1171360
selam arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar benim 1 haftadır ayaklarım ve ayak bileklerim çok şişiyor. Hatta sabah bile az da olsa şiş ayaklarla uyanıyorum dün işyerime yakın olan bir hastaneye gittim izin alıp kan testi ve idrar testi istedi doktor aynı testi hamileliğimin 1. ayındaykende yaptırmıştım hepsi olmasa da ve şoook oldum değerlerim yere vurmuş plt diye bir değer var çok düşük çıktı protein neredeyse 0 çıktı oysa ben geçen hafta hep et yedim. Bu PLT dediği değer çok önemliymiş ve ciddi tedavi gerektirebilirmiş çok üzüldüm ayrıca idrarda mikropta çıktı suda eritilen bir ilaç verdi onunla bir hafta çok sık idrara ve büyük wc ye çıkacakmışım 1 hafta sonra tekrar tahlil istedi. Sizde bu durum başına gelen var mı umarım yoktur ama size tavsiyem mutlaka birkere daha tam kan sayımı ve idrar tahlili yaptırın derim. Mutlu bir haftasonu diliyorum size...
Çok geçmiş olsun. İnşallah ilaç işe yarar. Benim bu cuma kan tahlilim var sağlık ocağı yapacak. 7. Ayda ve 8. Ayda kan alıp değerlere bakıyorlar. İnşallah sonuçlarımız bundan sonra iyi çıkar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun, tahlilleri ihmal etmemek gerekiyor, şimdi bende sonuçlarıma baktım, çok şükür PLT iyi, aslında idrar testide istemiştim ama sanırım onu medipolde yaptırıcam, birde D vitamini testi yaptırmak istiyorum, doktorla bir konuşayım bakalım başka birşeyler isteyecek mi, benimde demir biraz düşük çıktı sanırım demir ilacı verir
sağol canım plt nin iyi olmasına sevindim ama işte vitaminler ve demir de önemli demir ilacını düzenli kullanmak çok önemliymiş aklınla olsun sakın aksatma
Herkese hayirli ramazanlar, gecmise hic bakamadim, kendimi pek iyi hissetmiyorum size yazip cikicam kizlar. Seker yuklemeyi yaptirdik biraz zor oldu, mide bulantisi ve bas donmesi yapti. Aclik sekeri 80 1 saat 142 cikti, muhtemelen 100 gr istiycek doktoridrarda da bakteri cikti sanirim antibiyotik kullanicam doktorumla pazartesi konusabilecegim.. Bir de gobus fotosu koyayim hepinizi operim.. Eki Görüntüle 1171498
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın balımmmm
aslında kendini çok tutuyor ve üzmemek için elinden geleni yapıyor ama oldu işte
bebek şarkısı dinleyip ağlayan senle ben varız herhalde, bende barış mançonun söylediği ninni dinleyip çok ağlamışımdır :) şu minnoşlarımızı sağlıkla bir kucağımıza alsak belki hormonlar normale döner :)
İnşallahh canım benim..rabbim sağlıkla versin kucağımıza inşallah..ben bebeğimi bir an önce görmek istiyorum...:))
demir ilacı daha önce vermişti ama kullanamamıştım, bu ay şurup felan varsa öyle bir şey isticem, dediğin gibi çok önemli,inşallah mideme dokunmayacak bir şey buluruz,
bugünü nedense pazar gibi hissediyorum, sanırım beynim biran önce pazartesi gelsin de oğluşumu göreyim diye cumartesiyi atlamak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?