hadi hayırlısı..şuan muayenedesindir.. inşallah güzel haberlerle gelirsin..Arkadaşlar, benim randevum yarın sabah, keseyi görmeyi ümit ediyoruz ama daha önce de yazdığım gibi sat kesin değil,hatırlamıyorum, o yüzden ne görürüz ne göremeyiz hiç bir bilgim yok:)) Dönünce fırsat bulup yazmaya çalışırım. Herkese tatlı tatlı uykular diliyorum....
teşekkür ederiz.. inşallah hayırla sağlıklı mutlulukla kucağımıza alırız..kızlar ben de 2013 ekim annesiyim sata göre ama eylülde oldu doğumum..
sağlıkla mutlulukla ve hayırlla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi
Ne kadar geç saatteymiş, özele mi gideceksin bi de perşembe yazacaktın galiba canımBugün yani :)Kalp atışlarını duyarsınız bugün inşallah.
Hiç geçmiyo zaman canım, benim de 22 şubatta randevum
günaydınlar...
dün 6 dan sonra bel ağrısı başladı 7 den sonra evdeydim. resmen 2 saate ancak belimin ağrısı gitti. gecede göğsüm sızlamaya başladı nereye koyacağımı nasıl yatacağımı bilemedim.
progestanı günde kaç kez kullanıyorsunuz?
hadi hayırlısı..şuan muayenedesindir.. inşallah güzel haberlerle gelirsin..
teşekkür ederiz.. inşallah hayırla sağlıklı mutlulukla kucağımıza alırız..
eylül annesi olacam derken minnakım ekim annesi olacaksın dedi
dün eşimle bebişimizi gördükkk adet tarihime göre 7+4 diye hesaplıyordum
utrasonda 6+3 çıktı miniğimm
Eki Görüntüle 975216
kalp atışınıda gördükk pıt pıt atıyordu
hayatım haftaya çarşamba, diyorum ya çok var diyeeee, evt cnm özele gidiyorum bir doktorun takibinde olmak istiyorum inş. cnm benim iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim lütfen haftaya çarşambada bana dua et Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inş
merhaba canım bebeğin sağlıkla kollarında olur inşallaahh
bende 6+4 te doktora gidicem cumartesi günü
sen kalp atışını duyduk diyince heyecan yaptım inşallah bizde duyarızzz :)
bu arada benim bulantı aldı başını gitti her sabah oluyo artık
bide göğüs uçlarım benden bağımsız haldeler sütyen bile değse acıyo sizde de öyle mi ?
Kızlar aranıZda göbekten iğne kullanan varmıydı?dün iğneyi yanlış vurdum galiba göbeğim mosmor oldu ve cok acıo(
Ben çirkin olmasam da olur:)
oğlum olsun istiyorum:)
Hakkımızda hayırlısı canım..
slm günaydın anneler dün bi şeyler yazmiştım ama cevap alamadım neyse önemli değil kandada olsa bebeğimin varlığı kesinleşmiş oldu 294 çıktı haftaya bugün gine gitip keseyi görücem inş daha önce 3 kaybım var ama 2 tanede kızım var.ama bi şey söyliyim mi kızlar sanki ilk kez hamile olmuş gibi heycanlı her an bi şey olacak kadar stresli ve panik haldeyim 10. haftaya kadarda bu hallerim geçmiyecek galiba (son bebeğimi kalbinin durmasından dolayı 10. haftada kaybetmiştim)
Hayırlı uğurlu olsun tatlım. Bol bol su iç, su içmek cok önemli çünkü
Bu ara mide bulantım başladı.Erkek istiyorsun peki :) ne şikayetlerin var suan için bende kızım olsun istiyorum da
Bunlar hep hamilelik kaynaklı.Gunaydin kizlar... Bugun nasilsiniz? Ben kac gundur hic iyi degilim. İyi olmamanin nedeni de sanirim cook uzun yolculuk yapmamdi. 4 gun icinde 6 kez ucaga bindim(doktorum binebilirsin dedi). Ucakta bulantidan bisey olmadi. Ama pazar indim son, o zamandan basim cok kotu. Agiriyo gibi, donuyo, bulaniyo, basimi agir hisediyorum. Tansiyonum bi biniyo bi iniyo, bi bakmisim birlesiyo. Cok korkuyorum butun hamileligim boyle gecmesin diye. Sagligima kavusmam icin dua ederseniz cok sevinirim. Bende bebislerimizi sag saglam kucagimiza almamiz icin duaciyim...
Bunlar hep hamilelik kaynaklı.
Ben de aynı oluyorum..
Allahım yardımcımız olsun..
Gunaydin kizlar... Bugun nasilsiniz? Ben kac gundur hic iyi degilim. İyi olmamanin nedeni de sanirim cook uzun yolculuk yapmamdi. 4 gun icinde 6 kez ucaga bindim(doktorum binebilirsin dedi). Ucakta bulantidan bisey olmadi. Ama pazar indim son, o zamandan basim cok kotu. Agiriyo gibi, donuyo, bulaniyo, basimi agir hisediyorum. Tansiyonum bi biniyo bi iniyo, bi bakmisim birlesiyo. Cok korkuyorum butun hamileligim boyle gecmesin diye. Sagligima kavusmam icin dua ederseniz cok sevinirim. Bende bebislerimizi sag saglam kucagimiza almamiz icin duaciyim...
Bu ara mide bulantım başladı.
Dün sabah ve bugün sabah bulanıyor. Ama çıkarmıyorum.
Bide bu sabah başım döndü hiç iyi hissetmiyorum iki sabahtır kendimi..
İlerleyen saatlerde geçiyor.
Hımmm anladım şimdi canım, baya bi uzakmış:) Rabbim sabır versin. Tabi canım ederim sen de dua etsenden sonra cumartesi de ben gidiyorum.Biz kalp atışlarını 6+2 de duyduk canım. Bebeğimin büyüdüğünü göreceğim inşallah bi daha ki randevumuzda, belki kollarını oynattığını bile görürüm o zaman sen kesin görürsün kalp atışlarını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?