BEnde hareketlerini hissetmemesi konusunda ayni seyidusunmustum ama 18 hftalikken ölmüs bebek belki o hftaya kadar zaten cok hissetmediyse anlayamamis olabilir...gercekten cok uzgun ve ona ne denir hic bilemiyorum teselli edecek cumle yok Allahin takdiri...tez zamanda saglikli bi gebelik nasip eder insallah Rabbim...
Guvenden de maalesef hic haberim yok onu da cok merak ettim
Allahım hakkımızda hayırlısı bilendir. Biz bilemiyoruz ne hayır ne şer.. Efulim akıllı inançlı bir arkadaşımız. Bu imtihanı alnının akıyla verecektir... Biz de ona dua ile yardım edelim. İnşallah biz doğurana kadar onun hamile olduğu haberini alırız. Amin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evt cnm maalesef karninda ölmüs,3 hfta sonra kontole gttiginde ogrenmis durumu doktorlar kendisinin yasamadinin mucize oldugunu solemisler...nedenini bilmiyoruz ama cok uzgun tabi ölü dogum aptirmisla, efulim ailesinin yabninda avusturyadaydi heralde, bebek turkiyeye gonderilmis eşi defnedicekti...bende dun ogrendim face te kutsal haber vermisti dunden beri pek kendimde diilim cok uzgunum
Aminn canim aminn insallahh....
Bugün kışlıkları kaldırıp yazlıklarımızı koydum raflara. Kocişim de evi süpürdü. Yatağın nevresimini değiştirdik yıkadık astık. Ütülerim var onları da yarın yapıcam işten sonra. Bebeğimin yeleğini örüyorum bi yandan da. Eşim olmasa ne yaparım bilmiyorum. Ev işlerimin bi ucundan tutan yok. Annem kayınvalidem hep lafta biz yaparız diyorlar. Kayınvalidem telefonda ütüleri yapma ben gelir yaparım diyor. Ama lafta kalıyor. Evin anahtarı onda da var istese ben işteyken gelir yapar. Ama laf işte. Kocamdan başka kimseden yardım beklemiyorum ben artık. Doğumdan önceki genel temizliği de yapmasınlar gerek yok. Bi kadın tutup cam çerçeve sildirmek daha mantıklı.
Canim bizde eşimle iki gundur temizlik yapiyoruz dun aksam camlarımi sildi bugunde perdelerimi indirdi sağolsun. ..artik kalanları ben yavaş yavaş yapıcam...benim annem yardima geliyo ama onada kiyamiyorum bel fitigi var.kolunda uyusma var. Kiyamam zaten geldiğinde camasirima kadar katliyo kadin
BEN DE efulim i bugun ogrendim.cok uzuldum.ne olacagimiz belli degil ya.Allah a emanetiz. Tez zamanda unutur insallah.
cok uzuldum, kendisi en son ailesinin yanina gidip geldikten sonra yazmisti oyle hatirliyorum, herseyde bi hayir var tabi, cok zor olsa gerek boyle bi seyi yasamak ama rabbim sabir veriyor gercekten, gvn arkadasimizdan sonra buda kotu bi haber oldu, etkilendim baya hergunumuze sukur etmek lazim
Bugün hep dışarıdaydım şimdi bir göz atıyım dedim ve Efulim'i duydumkeşke siteye girmeseydim,çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın...inşallah 5n1k gibi hayırlı müjdelerini alırız. Allah'ım inşallah başka hiçbir arkadaşımız kötü haberle gelmez.hayırlısuyla,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza bir alsak...
Evt cnm maalesef karninda ölmüs,3 hfta sonra kontole gttiginde ogrenmis durumu doktorlar kendisinin yasamadinin mucize oldugunu solemisler...nedenini bilmiyoruz ama cok uzgun tabi ölü dogum aptirmisla, efulim ailesinin yabninda avusturyadaydi heralde, bebek turkiyeye gonderilmis eşi defnedicekti...bende dun ogrendim face te kutsal haber vermisti dunden beri pek kendimde diilim cok uzgunum
her ınsan dusuncelı dgl kı cnm.empatı kurmazlar,umursamazlar.haklısın ama ypcak bır sey yok.sana dedım ama yrn banada ıkı mısafır gelebılr ve benm daha bır kac ssaat once haberım oldu.temızlık yemek nasl yetıstırım.zaten temızlık tek yapamıomkı yoruluom hemen.npcm blmyrum
kızlar aspirinin kaçıncı haftaya kadar kullanacaginizi hic doktorunuza danistiniz mi.cuma kontrolüm vardı sormayı unutmusum doktor da bisi demedi.sonraki kontrolum de 3 hafta sonra.bi sizlere danisayim dedim.hic bu konuyu doktoruna soran var mi acaba.son trimesterde kullanılmaması gerektiğini biliyorumbide merak ettiğim aspirinin bıraktığımızda acaba iğne dozumuz artar mi.
Günaydın Herkese ..efulim için çok üzüldüm Allah sabır versin şimdi okudum sizden..Gerçekten çok üzücü birşey Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır hayırlısı ile..
Kızlar ben birşey sormak istiyorum.50 gr şeker yüklemesi yapıldı bana açlık kan şekeri 76 çıktı 1. saat sonundaki değer ise 131 çıktı.Referans değerleri yazmamışlar acaba normal mi bana biraz yüksek geldi ama bilemiyorum tabii doktora yazdım ama merak ediyorum yaptıranlar yorum yapabilir mi?
Bugün kışlıkları kaldırıp yazlıklarımızı koydum raflara. Kocişim de evi süpürdü. Yatağın nevresimini değiştirdik yıkadık astık. Ütülerim var onları da yarın yapıcam işten sonra. Bebeğimin yeleğini örüyorum bi yandan da. Eşim olmasa ne yaparım bilmiyorum. Ev işlerimin bi ucundan tutan yok. Annem kayınvalidem hep lafta biz yaparız diyorlar. Kayınvalidem telefonda ütüleri yapma ben gelir yaparım diyor. Ama lafta kalıyor. Evin anahtarı onda da var istese ben işteyken gelir yapar. Ama laf işte. Kocamdan başka kimseden yardım beklemiyorum ben artık. Doğumdan önceki genel temizliği de yapmasınlar gerek yok. Bi kadın tutup cam çerçeve sildirmek daha mantıklı.
Kızlar günaydın ben geldim. Haftasonu misafirim vardı bakamadım doğru dürüst. Kızlar ben su sabah 6 da karnımda kramplarla uyandım hala az az ağrı var normal mi sizce? Akşamları çok sıcak oluyor ne yanıma yatacağımı bilemiyorum gece öksürdüm bir de ondan mı oldu acaba? Uzandım şimdi kızımın hareketletini duyayım diye ama yokgerçi sabahları pek hareketlenmiyor kızım ama genelde akşamüstü. Bir şey yoktur di mi kızlar? Var mı böyle kramp yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?