2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Allahım hakkımızda hayırlısı bilendir. Biz bilemiyoruz ne hayır ne şer.. Efulim akıllı inançlı bir arkadaşımız. Bu imtihanı alnının akıyla verecektir... Biz de ona dua ile yardım edelim. İnşallah biz doğurana kadar onun hamile olduğu haberini alırız. Amin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminn canim aminn insallahh....

BEN DE efulim i bugun ogrendim.cok uzuldum.ne olacagimiz belli degil ya.Allah a emanetiz. Tez zamanda unutur insallah.

cok uzuldum, kendisi en son ailesinin yanina gidip geldikten sonra yazmisti oyle hatirliyorum, herseyde bi hayir var tabi, cok zor olsa gerek boyle bi seyi yasamak ama rabbim sabir veriyor gercekten, gvn arkadasimizdan sonra buda kotu bi haber oldu, etkilendim baya hergunumuze sukur etmek lazim

Aminn canim aminn insallahh....

Bugün hep dışarıdaydım şimdi bir göz atıyım dedim ve Efulim'i duydum keşke siteye girmeseydim,çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın...inşallah 5n1k gibi hayırlı müjdelerini alırız. Allah'ım inşallah başka hiçbir arkadaşımız kötü haberle gelmez.hayırlısuyla,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza bir alsak...

gunluk temizlik bitmiyor zaten, annem sagolsun halilarimin hepsini yikadi gecenlerde tertemiz oldular, camlari surekli siliyorum sagolsun oglum elleriyle mahvediyor :) esim oglumla ilgilense yeter bana, agir iste calisiyo zaten yuzum bile olmuyo temizlik konusunda , yinede cok sukur zorluk cekmiyorum ilkinde daha zor oluyodu sanki temizlik fln...

BEN DE efulim i bugun ogrendim.cok uzuldum.ne olacagimiz belli degil ya.Allah a emanetiz. Tez zamanda unutur insallah.

Aminn arkadaslarr su kalan aylarimizi da saglikli sihhatli tMamlamayi nasip etsin Allahim...edulime ce esine de sabirlar versin insallah...

Cok uzuldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydin....
senin durum daha zormus.umarim kolay atlatmissindir.
ben de o kadar lezzetli seyler yaptim hatta ertesi gune kalinca abimleri cagirdim deli oldular resmen.evlenmeden once boyle lezzetli yapmiyordu falan diye takildilar.gelenler o kadar tepkisizdi ki onca emgimin yeterince taktir gormemesine ayri bozuldum.abisinin cocugu ise surekli yemek secti diyemedi.surekli aralarinda tuhaf bi bakisma masa altindan cimcik atmalar falan.sanki duymuyorum fisir fisir konusmalar bende dedim biseyi begenmedi yiyemiyorsa soyleyin yumurta kiralim baska birsey yapalim dedim.israrla demedi.cocuga aksam oturma odasina yatak kurarken esimin kuzeni esine yardim etsene fln diye fisildadi.bildigin benim yanimda fisir fisir duyacagim sekilde konuşuyorlar bu cidden tuhaf. ayni yerdeyiz yan goz goruyorum bile omuz silkti yapiyor iste fln dedi kalkmadi cidden tuhaf kulturler var.cocukla sahurda yine fisir fisir konusunca benim yanimda artik dayanamadim acikca soyledim.ne yapiyorsunuz yine... iftarda da tuhaf tuhaf bakismalar fisirtilar... hepsi duyuluyor ayip ama acik acik soyleyin dunde cocuk biseyi yiyemiyor seciyordu soyletmedin dedim.esimde cok iyi soyledin dedi
sıkıcı bir hafta sonu geride kaldi.dinlenecegime yoruldum

Günaydın herkese çok şükür hazıiranın son günü biterken yeni bir haftaya başlıyoruz bebeklerimizi kucağımıza almaya bir hafta daha yaklaştık

günaydınlar,
herkese huzurlu, haftalar.. yeni bir hafta yarın da yeni bir aya gireceğiz hayırlısıyla..

efulim i duydum. üzüldüm. allah sabır versin. hamile kalıp doğurmayı nasip etsin..

allah bize de tamamına erdirsin.. yavrularımızı kucağımıza alalım. büyütelim..

canım tekrardan cts günü sordum. tahmini doğumdan bir ay kala coraspirini bırakacaksın dedi.. iğneye devam dedi. daha önce de söylemişti o günde söyledi. hatta doğumdan bir ay sonrada kullanacakmışım. çünkü anneyi kaybetme riskine karşı 45 gün falan yine kullanacaksın dedi.

Son düzenleme:

Ne diyorsun , çok üzüldüm Rabbim sabır versin Amin

Kızlar günaydın ben geldim. Haftasonu misafirim vardı bakamadım doğru dürüst. Kızlar ben su sabah 6 da karnımda kramplarla uyandım hala az az ağrı var normal mi sizce? Akşamları çok sıcak oluyor ne yanıma yatacağımı bilemiyorum gece öksürdüm bir de ondan mı oldu acaba? Uzandım şimdi kızımın hareketletini duyayım diye ama yok gerçi sabahları pek hareketlenmiyor kızım ama genelde akşamüstü. Bir şey yoktur di mi kızlar? Var mı böyle kramp yaşayan?

Günaydın Herkese ..efulim için çok üzüldüm Allah sabır versin şimdi okudum sizden..Gerçekten çok üzücü birşey Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır hayırlısı ile..

Kızlar ben birşey sormak istiyorum.50 gr şeker yüklemesi yapıldı bana açlık kan şekeri 76 çıktı 1. saat sonundaki değer ise 131 çıktı.Referans değerleri yazmamışlar acaba normal mi bana biraz yüksek geldi ama bilemiyorum tabii doktora yazdım ama merak ediyorum yaptıranlar yorum yapabilir mi?

canım öncelikle günaydın .daha geçmişi okumadım hiç kan şekerin cok güzel çıkmış ikincisini istemez merak etme 140 ın üstündeyse istiyorlar

En azından ben yaparım diyorlar :) Bana kimse yani k.v bir telefon edip , nasılsın bir ihtiyacın var mı diye sormuyor bile . Dün bütün perdeleri yıkadım . Epey yoruldum . Bayrama işim kalmadı diyebilirim :) Çok şükür ki yapabiliyorum Rabbim kimseye muhtaç etmesin amin

Kızlar şimdi okudum eFulim i ya çok üzüldüm kaç haftalıktı biliyor musunuz? Allah sabır versin. Allah tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah. İnsanın elinden bir şey gelmiyor işte Allah a dua etmekten başka.

Günaydın;Canım hamilelik takibi varya ismimizin altında orada anneler bugğnlerde erken doğum endişesi duyabilir gibi birşey yazıyor belki olağan birşeydir ya da kendini yoracak birşey yaptıysan ondan olmuştur.Sen bugün dinlen iyice ve doktorunu ara sor bence için rahat etsin..Korkulacak birşey yoktur ama yine de sor içinde kalmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…