Çok şükür oğluşun iyiymiş:) maşallah boyuna kilosuna da:) kızına erkek kardeş geliyor dikkat etmelisin çünkü ben erkek kardeşimi kıskançlıktan tırnaklamışım:)) yüzünde izi var hala:) aramızda 2 yaş var:)) kızına dikkat et doğumdan sonra annesi:))))) oğluna ilgini de kızına belli etme:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah oğluna gözün aydın sorunsuz atlatmışsın
Ülkenin en güzel kızı ve geldiği ortama aydınlık saçan demekmiş. Evet değişik bir isim ama Nilay'a benziyor ya ondan içime sinmedi
çok güzel ilgileniyor, bilgide veriyor ama bildiğim kadarıyla medipoldeki hiçbir doktor gece doğuma gelmiyor, nöbetçi doktorlar doğum yaptırıyor
benim sezeryan olacak gibi o yüzden gelmemesine çok takılmadım inşallah oğluşum gece felan aniden gelmeye kalkmaz, tanımadığım doktora güvenemem korkarım
olabilir valla kızım beni babasından babasını benden kıskanıyo zaten kardeşin yanımda yatıcakı diyince onun beşiği olacak orda yatacak anne diyoseverken boğanlardan benim kızım artık dengeyi sağlıcaz benim dengem bozulmazsa tabi
aynen ya ben de nöbetçi doktora doğum yapmak istemiyorum,gündüz doğum yaparım inşallah ben de:)
Selam arkadaslar nasilsiniz ? hayirli ramazanlar. Oruc tutan varmi aranizda ? ben dun tuttum bugunde tutuyorum, iyi geciyor. baska tutan varmi acaba :))
Damlacigim nasilsin canim ? gebelik nasil gidiyor, bebegin sert hareketlerini hissediyormusun artik ?ben uyurken bile uyaniyorum kizim cok hareketli masallah :)
isim konusunda henuz karar vermedik, ama senin kizinin ismi cok hos bence hic degistirme . Kilo olarak kac kilo aldin ? ben 8 kilo aldim. 28.haftadayim. cumadan cumaya yeni haftama giriyorum.
Bugün kışlıkları kaldırıp yazlıklarımızı koydum raflara. Kocişim de evi süpürdü. Yatağın nevresimini değiştirdik yıkadık astık. Ütülerim var onları da yarın yapıcam işten sonra. Bebeğimin yeleğini örüyorum bi yandan da. Eşim olmasa ne yaparım bilmiyorum. Ev işlerimin bi ucundan tutan yok. Annem kayınvalidem hep lafta biz yaparız diyorlar. Kayınvalidem telefonda ütüleri yapma ben gelir yaparım diyor. Ama lafta kalıyor. Evin anahtarı onda da var istese ben işteyken gelir yapar. Ama laf işte. Kocamdan başka kimseden yardım beklemiyorum ben artık. Doğumdan önceki genel temizliği de yapmasınlar gerek yok. Bi kadın tutup cam çerçeve sildirmek daha mantıklı.
Bugün kışlıkları kaldırıp yazlıklarımızı koydum raflara. Kocişim de evi süpürdü. Yatağın nevresimini değiştirdik yıkadık astık. Ütülerim var onları da yarın yapıcam işten sonra. Bebeğimin yeleğini örüyorum bi yandan da. Eşim olmasa ne yaparım bilmiyorum. Ev işlerimin bi ucundan tutan yok. Annem kayınvalidem hep lafta biz yaparız diyorlar. Kayınvalidem telefonda ütüleri yapma ben gelir yaparım diyor. Ama lafta kalıyor. Evin anahtarı onda da var istese ben işteyken gelir yapar. Ama laf işte. Kocamdan başka kimseden yardım beklemiyorum ben artık. Doğumdan önceki genel temizliği de yapmasınlar gerek yok. Bi kadın tutup cam çerçeve sildirmek daha mantıklı.
kızlar aspirinin kaçıncı haftaya kadar kullanacaginizi hic doktorunuza danistiniz mi.cuma kontrolüm vardı sormayı unutmusum doktor da bisi demedi.sonraki kontrolum de 3 hafta sonra.bi sizlere danisayim dedim.hic bu konuyu doktoruna soran var mi acaba.son trimesterde kullanılmaması gerektiğini biliyorumbide merak ettiğim aspirinin bıraktığımızda acaba iğne dozumuz artar mi.
Walla benim annem 20 gun boyunca bizdeydi dag gibi utulerimi bitirdi kadincagiz evimi de tertemiz yapti...ama marmariste bi tanecik temizlige gelecek kadin bulsaydim yaptirmazdim o kadar uzuldum ki cok yoruldusenin de annenle kayinvaliden birlikte yapsalar daha az yorulurlar aslinda ama soylenmez ki be canim bosver buyuk temizlik icin bi kadin almaya bak en iyisi...
Bu arada cnm sen efulimi taniyosun dimi? Durumunu biliyomusun?
Kaybetmiş bebeğini ;( inanmıyorum nasıl olmuş neden olmuş 3 hafta sonramı farketmiş first cok üzüldümWalla benim annem 20 gun boyunca bizdeydi dag gibi utulerimi bitirdi kadincagiz evimi de tertemiz yapti...ama marmariste bi tanecik temizlige gelecek kadin bulsaydim yaptirmazdim o kadar uzuldum ki cok yoruldusenin de annenle kayinvaliden birlikte yapsalar daha az yorulurlar aslinda ama soylenmez ki be canim bosver buyuk temizlik icin bi kadin almaya bak en iyisi...
Canim bizde eşimle iki gundur temizlik yapiyoruz dun aksam camlarımi sildi bugunde perdelerimi indirdi sağolsun. ..artik kalanları ben yavaş yavaş yapıcam...benim annem yardima geliyo ama onada kiyamiyorum bel fitigi var.kolunda uyusma var. Kiyamam zaten geldiğinde camasirima kadar katliyo kadin
Walla benim annem 20 gun boyunca bizdeydi dag gibi utulerimi bitirdi kadincagiz evimi de tertemiz yapti...ama marmariste bi tanecik temizlige gelecek kadin bulsaydim yaptirmazdim o kadar uzuldum ki cok yoruldusenin de annenle kayinvaliden birlikte yapsalar daha az yorulurlar aslinda ama soylenmez ki be canim bosver buyuk temizlik icin bi kadin almaya bak en iyisi...
Kaybetmiş bebeğini ;( inanmıyorum nasıl olmuş neden olmuş 3 hafta sonramı farketmiş first cok üzüldüm
Efulimi tanıyorum tabi beraber hamile kalmaya çalışmıştık. Durumu ne hayırdır ya korkum şimdi???
Maalesef haberler kotu canim bebegini kaybetti
Ya ben hiç okumadım görmedim böyle bi haber. Canım ya ne çok üzülmüştür. Kızını çok seviyordu hasretle bekliyordu. 3 hafta hareket etmediğini nasıl anlayamadı ya Allah korumuş efulimi... Allahım sabır versin çok zor bi durum...
Güven ne yaptı ondan haber var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?