2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

olabilir valla kızım beni babasından babasını benden kıskanıyo zaten kardeşin yanımda yatıcakı diyince onun beşiği olacak orda yatacak anne diyo severken boğanlardan benim kızım artık dengeyi sağlıcaz benim dengem bozulmazsa tabi

aynen ya ben de nöbetçi doktora doğum yapmak istemiyorum,gündüz doğum yaparım inşallah ben de:)

E ikinci çocuk da böyle oluyor:)) dikkat etmek lazım çünkü seviyormuş gibi yapıp her şeyi yapabilirler sonuçta o da bebek daha annesi:) sen koruyacaksın artık oğlunu da kızını da:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canim bende dun tuttum bugun tutmadim, ogleye kadar dolastik birden terler icinde kaldim ve gozumun onu karardi aksama kadar idare ettim, masallah sana tutabiliyosan, arada belki yine denerim hayirlisi insallah...

Bugün kışlıkları kaldırıp yazlıklarımızı koydum raflara. Kocişim de evi süpürdü. Yatağın nevresimini değiştirdik yıkadık astık. Ütülerim var onları da yarın yapıcam işten sonra. Bebeğimin yeleğini örüyorum bi yandan da. Eşim olmasa ne yaparım bilmiyorum. Ev işlerimin bi ucundan tutan yok. Annem kayınvalidem hep lafta biz yaparız diyorlar. Kayınvalidem telefonda ütüleri yapma ben gelir yaparım diyor. Ama lafta kalıyor. Evin anahtarı onda da var istese ben işteyken gelir yapar. Ama laf işte. Kocamdan başka kimseden yardım beklemiyorum ben artık. Doğumdan önceki genel temizliği de yapmasınlar gerek yok. Bi kadın tutup cam çerçeve sildirmek daha mantıklı.

Son düzenleme:

Canim bizde eşimle iki gundur temizlik yapiyoruz dun aksam camlarımi sildi bugunde perdelerimi indirdi sağolsun. ..artik kalanları ben yavaş yavaş yapıcam...benim annem yardima geliyo ama onada kiyamiyorum bel fitigi var.kolunda uyusma var. Kiyamam zaten geldiğinde camasirima kadar katliyo kadin

kızlar aspirinin kaçıncı haftaya kadar kullanacaginizi hic doktorunuza danistiniz mi.cuma kontrolüm vardı sormayı unutmusum doktor da bisi demedi.sonraki kontrolum de 3 hafta sonra.bi sizlere danisayim dedim.hic bu konuyu doktoruna soran var mi acaba.son trimesterde kullanılmaması gerektiğini biliyorumbide merak ettiğim aspirinin bıraktığımızda acaba iğne dozumuz artar mi.

Walla benim annem 20 gun boyunca bizdeydi dag gibi utulerimi bitirdi kadincagiz evimi de tertemiz yapti...ama marmariste bi tanecik temizlige gelecek kadin bulsaydim yaptirmazdim o kadar uzuldum ki cok yoruldu senin de annenle kayinvaliden birlikte yapsalar daha az yorulurlar aslinda ama soylenmez ki be canim bosver buyuk temizlik icin bi kadin almaya bak en iyisi...
Bu arada cnm sen efulimi taniyosun dimi? Durumunu biliyomusun?

Ben sordum canim 32. Hftaya kadar aspirine devam ,dogumdan bikac gun oncesine kadar da ayni dozla igneye devam dedi

Nolmuş canım efulime? Evet en iyisi kadın tutmak ama onların temizliği de beni deli ediyor yani sürekli basında Durmaktan bıktım artık görmemeye çalışıyorum bu değiştirdiğim kaçıncı kadın yok yani hiç birisinin temizliği içine sinmiyor

Kaybetmiş bebeğini ;( inanmıyorum nasıl olmuş neden olmuş 3 hafta sonramı farketmiş first cok üzüldüm

Ben de camları eşime sildirmiştim ama yine silinecek oldular. Bayram üstü sildiririm belki. Olmadı doğum öncesi sildiririm napıyım kendim yapabileceğim bir şey değil. Bi an önce doğum yapsam da şu muhtaç Halim'den kurtulsam. Ben kendi işimi kendim görmeyi seviyorum ama bebeğimi çok yoruyorum işte.

Efulimi tanıyorum tabi beraber hamile kalmaya çalışmıştık. Durumu ne hayırdır ya korkum şimdi???

Kaybetmiş bebeğini ;( inanmıyorum nasıl olmuş neden olmuş 3 hafta sonramı farketmiş first cok üzüldüm

Evt cnm maalesef karninda ölmüs,3 hfta sonra kontole gttiginde ogrenmis durumu doktorlar kendisinin yasamadinin mucize oldugunu solemisler...nedenini bilmiyoruz ama cok uzgun tabi ölü dogum aptirmisla, efulim ailesinin yabninda avusturyadaydi heralde, bebek turkiyeye gonderilmis eşi defnedicekti...bende dun ogrendim face te kutsal haber vermisti dunden beri pek kendimde diilim cok uzgunum

Maalesef haberler kotu canim bebegini kaybetti

Ya ben hiç okumadım görmedim böyle bi haber. Canım ya ne çok üzülmüştür. Kızını çok seviyordu hasretle bekliyordu. 3 hafta hareket etmediğini nasıl anlayamadı ya Allah korumuş efulimi... Allahım sabır versin çok zor bi durum...
Güven ne yaptı ondan haber var mı?

BEnde hareketlerini hissetmemesi konusunda ayni seyidusunmustum ama 18 hftalikken ölmüs bebek belki o hftaya kadar zaten cok hissetmediyse anlayamamis olabilir...gercekten cok uzgun ve ona ne denir hic bilemiyorum teselli edecek cumle yok Allahin takdiri...tez zamanda saglikli bi gebelik nasip eder insallah Rabbim...
Guvenden de maalesef hic haberim yok onu da cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…