İnşallah kızım olacak adıda zeynep ela olacak nasipse:) benim kimse hamile olduğumu anlamıyor normalde de kilolu olunca bebekte arada kaynayıverdi :)benim çok fazla kilom yoktu hamileliğe başladığında aslında. hatta tüm hamilelik boyunca da 4 kilo aldım. tüm kilo göbişte benim:) ama bebek normalden kilolu ve büyük olunca ve benim iç karnım hiç yoktur göbişim normalden büyük görünüyor.hatta soranlar doğum yakın mı diye soruyor
kızın mı oğlun mu olacak canım? isim düşündün mü?
Kızlar kilo deyince, bende çok ağırlaştım galiba. Kaçar kilo aldınız bu döneme kadar ?
evet doçent, diğer doktorlara göre ücreti biraz daha fazla , bu yüzden daha az hastası olur sanıyordum ama maşallah pek bi yoğun
allah o günleri inşallah gösterir bize..
güle güle giysin maşallah kuzeye..
kızımızın adını Doğa koymayı düşünüyoruz. Allah o günleri gösterir inşallah..
çok güzel bi isim Doğa. biz de düşündük bu ismi ama eşim çocukların bu ismi söylemesi zor dedi vazgeçti
İnşallah kızım olacak adıda zeynep ela olacak nasipse:) benim kimse hamile olduğumu anlamıyor normalde de kilolu olunca bebekte arada kaynayıverdi :)
Ay benim eşimde iki gündür İlay mı koysaydık diye tutturdu. Kafamı karıştırdı :s
ilay ismini ilk defa duydum. değişik bi isim, anlamı neymiş?
Kizlar selam,
Benim karnım baya kocaman bebek erkek ondan mı acaba, simdiye kadar 7.5 kg aldkm dizce çok mu?
Birde Son gittiğimde doktor hersey guzel bebek iyi dedi ama başka seyler saçmaladi kafamı karıştırdı
Amniyon sıvısi üst seviyede dedi seker yeme dedi, seker testini daha bu hafta yaptiracagim.srn srker yedikce bebekde cisini yapiyor suyu artıyor dedi.gobek cevreside bebeğin % 80 aralıkta imiş. Bu kez ciktida vermedi netten de arastiramiyorum taktim birazsekerden mi şüphelendi hic anlamadım
daha 10 gün once detaylı yaptırdım orada normaldi hersey
Birde siz bebeğin hareketlerini takip ediyor musunuz. Hergin kaç defa kipirdamali bu 2 gündür az kipirdadi gibi iyice evham yaptım, dun biraz yoruldum belkide ondan ama tsm doktor böyle dedikten sonra olunca taktım ya.
Ülkenin en güzel kızı ve geldiği ortama aydınlık saçan demekmiş. Evet değişik bir isim ama Nilay'a benziyor ya ondan içime sinmedi
Ülkenin en güzel kızı ve geldiği ortama aydınlık saçan demekmiş. Evet değişik bir isim ama Nilay'a benziyor ya ondan içime sinmedi
Biz cok heyecanlıyız ki :)) bugün 20. Haftalarımızın son haftasındayız :)) doğumumuza tam olarak 9 hafta kaldı :)) Rabbim hepimize sağlık ve sıhat versin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Vavvvv gercekten maşallah canim ya sen ne yaptin biran gorunce gözlerim açıldı nekadar cok sey almissin.daha eksigin varmı
aman tanrıııımmm :))) canım hem Kuzey'e maşallah, hem sana maşallah... hiç bir eksiği kalmamış gibi sanki değil mi, birden yerinde olmak istedim, bizim meleğimizin daha çoook eksiği var... biz de 1 ay içinde almayı düşünüyoruz inşallah kalan eksiklerini....
Ay benim eşimde iki gündür İlay mı koysaydık diye tutturdu. Kafamı karıştırdı :s
Selam arkadaslar nasilsiniz ? hayirli ramazanlar. Oruc tutan varmi aranizda ? ben dun tuttum bugunde tutuyorum, iyi geciyor. baska tutan varmi acaba :))
Damlacigim nasilsin canim ? gebelik nasil gidiyor, bebegin sert hareketlerini hissediyormusun artik ?ben uyurken bile uyaniyorum kizim cok hareketli masallah :)
isim konusunda henuz karar vermedik, ama senin kizinin ismi cok hos bence hic degistirme . Kilo olarak kac kilo aldin ? ben 8 kilo aldim. 28.haftadayim. cumadan cumaya yeni haftama giriyorum.
Ben 9 kilo aldım ama yine pazar günümdeyiz. Bugünler rejim yapmıyorum ve istediğim şeyi yediğim için gercekten kilo alıyorum sanırım sabah uyandığımda 9,5 kilo almış olacağım :) ama artık takmıyorum ya napıyım 15 kilo alıp bitireyim de su süreci gerisini hallederim inşallah. Onun dışında sorma baya baya sert sert tekme atıyor artık kızım. Tablet göbeğimde duruyor bazen tekmesiyle onu hareket ettiriyor. Bugun eşimin halasıyşa babası tartışıyorlardı kızım yine sert sert tekme atmaya basladı :)) ve ben bugun anladım ki kizım sadece bana sinirlendiğinde sert tekme atıyor :) bu arada sen nerelerdesin ya cok merak ettim ve cok ozledim seni. Bizde pazardan pazara yeni haftamıza giriyoruz. 29. Haftamıza girdik bugun cok şükür)
100 lira muayanesi ama bizim kuruma 20 lira indirim yapmışlar 80 liraya geliyor. peki doğum gece olursa doğuma giriyor mu? güzel ilgilenip bilgi veriyor mu?
Anlamı güzel ama adım ilay dediğinde nilay mı diye sorarlar gıcık ederler kızını.
Hena ne demekti canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maasallah damlacim siz epey yol aldiniz darisi bizim basimiza insallah inan 30 lu haftalara ulasmayi oyle sabirsizlikla bekliyorum ki Allah korusun hehangi bi erken dogum durumunda en azindan 30 lu haftalara gelindiginde bebis hayata buyuk bi ihtimal tutunabiliyo Allah im korusun tabi insallah hepsi gununde zamaninda hayirlisi ile gelsinler... en n dogum yapmis ve bebegini kaybetmis biri olarak bu korkulari malesef yenemiyorum ...Insallah hepimiz yavrucuklarimizi hayirlisi ile kucagimiza alir buyuturuz..
Teşekkür ederim canım bakalım babası düşünüyor artık babasına bıraktım isim konusunu ben cok sıkıldım cunku bunu düşünmekten artık. 10 haftadır Hena diyorduk şimdi ilay çıktı nerden çıktı bilmedim ki bakalım neyde kara kılacak babamızCanim bence Ilay ismi kulaga daha hos ve sempatik geliyor hem anlamida cok guzelmis...ben olsam ilay koyardim...
Iyiyim canim bende, hergun yuruyus yapiyorum, 1 saat yuruyorumdur . Artik tutulma agri sizi olmuyor , baslarda yuruyuse basladigimda heryerim agriyordu , ama simdi bunyem alisti . aksam 6dan sonra arkadasimla , yada esimle yuruyorum. hamilelikte iyi gidiyor elhamdurillah, seker testi yapildi en son. gebelik kiyafeti giymeye basladim:)) hergun aynyaya bakiyorum , yagimi suruyorum, yediklerime dikkat etmeye calisiyorum. ev isi yapmiyorum cunki egil kalk karnimin altinda agri oluyor, sagolsun esim yardimci oluyor. Doguma Turkiyeden kayinvaldem gelicek vize aldi . dogumdan bir hafta once gelip 1 ay kalicak.
bende ozledim sizleri, bundan sonra girip yazmaya firsatim olucak , gunluk takip ederim artik.
ya sendede cok terleme oluyormu ? ben sort askili hic faydasi olmuyor gunde 2 kere dusa giriyorum. Cok sicak havalar , sicakta disari cikmiyorum ama nedense etkileniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?