2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İnşallah kızım olacak adıda zeynep ela olacak nasipse:) benim kimse hamile olduğumu anlamıyor normalde de kilolu olunca bebekte arada kaynayıverdi :)

evet doçent, diğer doktorlara göre ücreti biraz daha fazla , bu yüzden daha az hastası olur sanıyordum ama maşallah pek bi yoğun

100 lira muayanesi ama bizim kuruma 20 lira indirim yapmışlar 80 liraya geliyor. peki doğum gece olursa doğuma giriyor mu? güzel ilgilenip bilgi veriyor mu?

allah o günleri inşallah gösterir bize..

güle güle giysin maşallah kuzeye..

kızımızın adını Doğa koymayı düşünüyoruz. Allah o günleri gösterir inşallah..

çok güzel bi isim Doğa. biz de düşündük bu ismi ama eşim çocukların bu ismi söylemesi zor dedi vazgeçti

İnşallah kızım olacak adıda zeynep ela olacak nasipse:) benim kimse hamile olduğumu anlamıyor normalde de kilolu olunca bebekte arada kaynayıverdi :)

çok güzel bi isim, ismiyle yaşasın prenses. olsun kiloları hiç takma, doğumdan sonra veririz inşallah hepsini canım:)

Merhaba canım.. bende 7, 5 kilo aldım.. ve göbeğim baya kocaman. Hele bi gün baya dar bi badi giymiştim.. tanımadığım 2 kişi 8 aylık mı diye sormuştu
Ben pazartesi şeker yüklemesi için doktoruma gittim.. yükleme öncesi ultrasonda suyun biraz fazla gibi dedi.. annede şeker varsa olabilir dedi.. sonrasında yüklemeyi yaptık ama şeker çıkmadı çok şükür. Ayrıntılıda da bebekle ilgili bişey çıkmadığında suyun fazla olmasını bi sebebe bağlamadı.. olabilir dedi.kk'dan okuduğum kadarıyla suyu fazla olanların göbekleri biraz daha büyük olurmuş

Bebeğimin hareketlerini saymıyorum baya hareketli ama eğer gün içinde ayakta çok zaman geçirdiysem hissedemiyorum tabi.. otururken yada uzanırken daha iyi hissettiğin için sana az gelmiştir hareketleri

Ülkenin en güzel kızı ve geldiği ortama aydınlık saçan demekmiş. Evet değişik bir isim ama Nilay'a benziyor ya ondan içime sinmedi

Anlamı güzel ama adım ilay dediğinde nilay mı diye sorarlar gıcık ederler kızını.
Hena ne demekti canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Maasallah damlacim siz epey yol aldiniz darisi bizim basimiza insallah inan 30 lu haftalara ulasmayi oyle sabirsizlikla bekliyorum ki Allah korusun hehangi bi erken dogum durumunda en azindan 30 lu haftalara gelindiginde bebis hayata buyuk bi ihtimal tutunabiliyo Allah im korusun tabi insallah hepsi gununde zamaninda hayirlisi ile gelsinler... en n dogum yapmis ve bebegini kaybetmis biri olarak bu korkulari malesef yenemiyorum ...Insallah hepimiz yavrucuklarimizi hayirlisi ile kucagimiza alir buyuturuz..

Vavvvv gercekten maşallah canim ya sen ne yaptin biran gorunce gözlerim açıldı nekadar cok sey almissin.daha eksigin varmı

Eksik 9 aylık 3 aylık vardı tulum ve zıbın onları da biraz once cartersbebek comdan aldım.bebek arabası, küveti eksik bide besikle dolabi alinicak.aksam da mothercare de indirimdeydi cybex ana kucağı onu alıcaz inşallah.bu kadar her seyini alinca da korkuyorum basimiza bisey gelmeden saglikla dogsunlar da tek dilegim bu simdi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslar nasilsiniz ? hayirli ramazanlar. Oruc tutan varmi aranizda ? ben dun tuttum bugunde tutuyorum, iyi geciyor. baska tutan varmi acaba :))

Damlacigim nasilsin canim ? gebelik nasil gidiyor, bebegin sert hareketlerini hissediyormusun artik ?ben uyurken bile uyaniyorum kizim cok hareketli masallah :)

isim konusunda henuz karar vermedik, ama senin kizinin ismi cok hos bence hic degistirme . Kilo olarak kac kilo aldin ? ben 8 kilo aldim. 28.haftadayim. cumadan cumaya yeni haftama giriyorum.

Ben 9 kilo aldım ama yine pazar günümdeyiz. Bugünler rejim yapmıyorum ve istediğim şeyi yediğim için gercekten kilo alıyorum sanırım sabah uyandığımda 9,5 kilo almış olacağım :) ama artık takmıyorum ya napıyım 15 kilo alıp bitireyim de su süreci gerisini hallederim inşallah. Onun dışında sorma baya baya sert sert tekme atıyor artık kızım. Tablet göbeğimde duruyor bazen tekmesiyle onu hareket ettiriyor. Bugun eşimin halasıyşa babası tartışıyorlardı kızım yine sert sert tekme atmaya basladı :)) ve ben bugun anladım ki kizım sadece bana sinirlendiğinde sert tekme atıyor :) bu arada sen nerelerdesin ya cok merak ettim ve cok ozledim seni. Bizde pazardan pazara yeni haftamıza giriyoruz. 29. Haftamıza girdik bugun cok şükür )

Iyiyim canim bende, hergun yuruyus yapiyorum, 1 saat yuruyorumdur . Artik tutulma agri sizi olmuyor , baslarda yuruyuse basladigimda heryerim agriyordu , ama simdi bunyem alisti . aksam 6dan sonra arkadasimla , yada esimle yuruyorum. hamilelikte iyi gidiyor elhamdurillah, seker testi yapildi en son. gebelik kiyafeti giymeye basladim:)) hergun aynyaya bakiyorum , yagimi suruyorum, yediklerime dikkat etmeye calisiyorum. ev isi yapmiyorum cunki egil kalk karnimin altinda agri oluyor, sagolsun esim yardimci oluyor. Doguma Turkiyeden kayinvaldem gelicek vize aldi . dogumdan bir hafta once gelip 1 ay kalicak.

bende ozledim sizleri, bundan sonra girip yazmaya firsatim olucak , gunluk takip ederim artik.

ya sendede cok terleme oluyormu ? ben sort askili hic faydasi olmuyor gunde 2 kere dusa giriyorum. Cok sicak havalar , sicakta disari cikmiyorum ama nedense etkileniyorum.

100 lira muayanesi ama bizim kuruma 20 lira indirim yapmışlar 80 liraya geliyor. peki doğum gece olursa doğuma giriyor mu? güzel ilgilenip bilgi veriyor mu?

çok güzel ilgileniyor, bilgide veriyor ama bildiğim kadarıyla medipoldeki hiçbir doktor gece doğuma gelmiyor, nöbetçi doktorlar doğum yaptırıyor
benim sezeryan olacak gibi o yüzden gelmemesine çok takılmadım inşallah oğluşum gece felan aniden gelmeye kalkmaz, tanımadığım doktora güvenemem korkarım

Anlamı güzel ama adım ilay dediğinde nilay mı diye sorarlar gıcık ederler kızını.
Hena ne demekti canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hena mutluluk ve kına anlamında canım

Ay canım inşallah hepsi zamanında gelir. En cok korktuğum sey benim erken doğum. Rabbim oyle şeylerle bizleri sınamasın inşallah

Canim bence Ilay ismi kulaga daha hos ve sempatik geliyor hem anlamida cok guzelmis...ben olsam ilay koyardim...
Teşekkür ederim canım bakalım babası düşünüyor artık babasına bıraktım isim konusunu ben cok sıkıldım cunku bunu düşünmekten artık. 10 haftadır Hena diyorduk şimdi ilay çıktı nerden çıktı bilmedim ki bakalım neyde kara kılacak babamız

O terleme olayını hiç sorma hergğn banyo yapıyorum sabahları uyandığımda ama akşam oluyor leş gibi korkuyorum sanki cok fena terliyorum. Evde oturduğum halde bu aralar yine boyleyim yine. Bizde 7 den sonra 1,5 saat falan yürüyoruz bazen 2 saat oluyor o sayede dikkat ediyorum formuma. Bide diyet yapıyorum ah su pazarlar olmasa daha az olacak kilom ama pazar günleri beni mahvediyor :) ben hiç yapmıyorum ev işi 3 haftaya bir kadın geliyor evi temizliyor onun dısında annem yada eşim yapıyor artık zor geliyor bunlarda. Iyi kayınvaliden geliyormuş en azından umarım aranız iyidir canım ya 1 ay yemek falan yardım eder sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…