2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım krampların sebebi magnezyum eksikliğinden oluyormuş.dr unla bir konuş istersen.. gerçi ben cts günü gittiğimde dr bana direkt magnezyumu(toz halinde suyla karıştırıp içiyorsun) ihmal etme dedi. ben de bir ara ihmal etmiştim bırakmıştım yani:) sonra kramplar başlayınca daha çok bacaklarda karında gerinme kasılma gibi tuhaf şeyler oluyordu hatta zeytinyağ sürdüm orayada hemen magnezyuma geri başladığımı söyledim. iyi de geldi rahatlattı.. kasılma gerilme kramp yok şuan.. ama cts gününün yorgunluğunu henüz atlatıyorum:)

sorma ne yanıma yatacağımı ben de bilmiyorum. yemekte cacık yemiştim de dün nasıl uyuduğumu bilmiyorum. yoğurt vs tavsiye ederim. içini de serinletiyor. uyutuyorda:) dönüp durmuyorsun.

Benimkiler de gelmeye üşeniyorlar herhalde. Bebek doğduktan sonra hergün bakmaya nasıl gelecekler, su koyuverip de beni yarı yolda bırakırlarsa ne yaparım bilmiyorum. Yapabilmesine yapıyoruz ama böyle arkadaşların bebeklerini kaybettiğini görünce hanım ağa olup evde oturasım geliyor hiçbir şey yapmadan. 7. ayımızdayız, yüzdük kuyruğuna geldik. Allahım korusun bir şey olursa çok üzülürüm...

günaydın kızlar ,

herkes için sağlıklı , huzurlu bir gün ve hafta dilerim

efulimi tanımıyordum ama çok üzüldüm, rabbim yardımcısı olsun

canım öncelikle günaydın .daha geçmişi okumadım hiç kan şekerin cok güzel çıkmış ikincisini istemez merak etme 140 ın üstündeyse istiyorlar

ohh rahatladım valla çok sağol.. inşallah herkes bebeğini sağsalim alır kucağına kötü birtane haber bile okusak insan hemen korkmaya başlıyor ve iki kat pinpirikleniyor..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar 1 haftadır yoktum aolusum amelıyat oldu şükür bıttı hersey sizlerde ne var ne yok şeker yüklemesi yaptırdım bu arada yüksek çıktı bakalım bu hafta kendı doktoruma gıdıcem bıde orda yaptırayım ayyy çok stresli bir haftaydı

ohh rahatladım valla çok sağol.. inşallah herkes bebeğini sağsalim alır kucağına kötü birtane haber bile okusak insan hemen korkmaya başlıyor ve iki kat pinpirikleniyor..

aynen canım ya bende cok üzüldüm şimdi geçmişi okudum alalhım sabır versin en kısa zamanda sağlıkla yine güzel haberlerini alırız inşalalh.ben zaten cok pirpirikliyim bide böle kötü olaylarda iyice psikolojim bozuluyor.Dua edelim arkadasımıza elimizde bitek o geliyo malesef..

inşallah canım çok sağol Allahım sağlıkla almayı nasip etsin bebeğini kucağını ben çok su içiyorum günde 3lt geçiyor ama yine de yanma oldu şimdi içinde 2 tane olan bir fitil verdi doktor 3 gün arayla kullanıcam bakalım umarım geçer

Haftasonu misafir vardı ya ev işi yordu biraz. Kızım şu an hareket ediyor çok şükür iyidir o zaman inş di mi? Gene de arıyım mı doktoru acaba bilemedim?

günaydın,

kramplar uzun zamandır bende de oluyor, çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne diyecek,
öksürdüğümde veya hapşırırken ayaklarımı karnıma doğru topluyorum , birkez karnıma öyle bir ağrı girmiştiki kanepeden yere inip kıvranmıştım

Benim daha önce bacaklarımda olmuştu aile hekimi magnezyum tozdan yazmıştı ama ben hiç içmedim tereddüt ettim muz süt falan azaldı sonra bu sabah karnımda olunca korktum ama kızım hareket etti biraz önce şükür. Haftasonu yoruldum ben de bir de gece uykuluyken şiddetli öksürdüğümü hatırlıyorum o mu yaptı acaba? Şimdi annemi çağırdım bugün dinlencem bir şey yapmıcam.
Gece ben de ayran veya süt içiyorum ama uyurken bile korkuyor insan aman şöyle yatsam ne olur kızımı sıkıştırmayayım diye. Bu arada bazen benim karnımın bir tarafını acayip şişiriyor bebişim sana da oluyor mu buda normal di mi? İnsanın ilk gebeliği olunca böyle oluyor galiba

geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin

Haftasonu misafir vardı ya ev işi yordu biraz. Kızım şu an hareket ediyor çok şükür iyidir o zaman inş di mi? Gene de arıyım mı doktoru acaba bilemedim?

Yorulduğumuz zaman hemen uyarı veriyor miniklerimiz o yüzden fazla yorulmamaya çalışalım :) oynuyorsa hiç sorun yoktur maşallah istersen bu gece de kendini dinle olmadı arar sorarsın belki vitamin ya da magnezyum eksikliğinden de olmuş olabilir belki ilaç desteği verir..

Ben de öksürmeye hapşırmaya korkar oldum. Ama şu an çok hareketli kuzum hatta hoplatıyor karnımı resmen iki gündür sanki kuvvetli vuruyor gibi bir de kendini hoplatıyormuş gibi hissediyorum önceden az az vururdu.iyidir inşallah kramp ağrısı hala az var yatıyorum.

tekme atarken hemen eşimi çağırıyorum görsün diye ama babası gelince duruyor oğluşum, konuşurkende duruyor, bu yüzden o hareket ederken hiç sesimi çıkartmadan izlemeye çalışıyorum, sizinkide konuştuğunuzda hareket etmeyi bırakıyormu?

Çok üzüldüm canım ya ama hiç hareket etmeyince kızı noluyor ya falan dememiş mi? 3 hafta yani az bir süre de değil. Biz burda birgün hareket etmese direk endişeleniyoruz. Bende dünden beri baya etkisinde kaldım aslında cokta düşünmek istemiyorum korkuyorum basımıza gelir diye. Rabbim sabır versin Rabbim dayanma gücü versin cpk zor birsey.

Gunaydin kizlar, seker yuklemesine geldik saglik ocağı ana baba gunu gbi, o sekerli suyu ictm smdi bekliyoruz bakalm eve de gondermio hemsire, köskös oturuoz burada insallah normal cikar her sey

geçmiş olsun canım.şekerin kaç çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…