Kızlar günaydın ben geldim. Haftasonu misafirim vardı bakamadım doğru dürüst. Kızlar ben su sabah 6 da karnımda kramplarla uyandım hala az az ağrı var normal mi sizce? Akşamları çok sıcak oluyor ne yanıma yatacağımı bilemiyorum gece öksürdüm bir de ondan mı oldu acaba? Uzandım şimdi kızımın hareketletini duyayım diye ama yokgerçi sabahları pek hareketlenmiyor kızım ama genelde akşamüstü. Bir şey yoktur di mi kızlar? Var mı böyle kramp yaşayan?
En azından ben yaparım diyorlar :) Bana kimse yani k.v bir telefon edip , nasılsın bir ihtiyacın var mı diye sormuyor bile . Dün bütün perdeleri yıkadım . Epey yoruldum . Bayrama işim kalmadı diyebilirim :) Çok şükür ki yapabiliyorum Rabbim kimseye muhtaç etmesin amin
canım öncelikle günaydın .daha geçmişi okumadım hiç kan şekerin cok güzel çıkmış ikincisini istemez merak etme 140 ın üstündeyse istiyorlar
ohh rahatladım valla çok sağol.. inşallah herkes bebeğini sağsalim alır kucağına kötü birtane haber bile okusak insan hemen korkmaya başlıyor ve iki kat pinpirikleniyor..
Canim cok gecmis olsun sen ilaclarini duzenli kullan hepsi duzelir insalah.aslinda rutin kan tahlillerini saglik ocagi yapiyo benim bi gebeligin basinda yapmislardi bide gectigimiz haftalarda arayarak cagirdilar ozellikle ben sadece idrar tahlili yaptirmamistim saglik ocagindaki hemsire bol bol su icersen idrarla ilgili bi sorun yasamazsin demisti bende cok su iciyorum hic yanma falanda olmadi yaptirmadim ama bu kontrolumde bi bende baktirmak istiyorum ha bide akintim falan hic yok ama be sik sik ic camasirimi degistiriyoru gunluk pedler hic saglikli degilmis en sagliklisi sik camasir degistirmekmis bende basindan beri ole yapiyorum ... insallah tum sikintilar hemencik duzelir.
Günaydın;Canım hamilelik takibi varya ismimizin altında orada anneler bugğnlerde erken doğum endişesi duyabilir gibi birşey yazıyor belki olağan birşeydir ya da kendini yoracak birşey yaptıysan ondan olmuştur.Sen bugün dinlen iyice ve doktorunu ara sor bence için rahat etsin..Korkulacak birşey yoktur ama yine de sor içinde kalmasın ..
Kızlar günaydın ben geldim. Haftasonu misafirim vardı bakamadım doğru dürüst. Kızlar ben su sabah 6 da karnımda kramplarla uyandım hala az az ağrı var normal mi sizce? Akşamları çok sıcak oluyor ne yanıma yatacağımı bilemiyorum gece öksürdüm bir de ondan mı oldu acaba? Uzandım şimdi kızımın hareketletini duyayım diye ama yokgerçi sabahları pek hareketlenmiyor kızım ama genelde akşamüstü. Bir şey yoktur di mi kızlar? Var mı böyle kramp yaşayan?
canım krampların sebebi magnezyum eksikliğinden oluyormuş.dr unla bir konuş istersen.. gerçi ben cts günü gittiğimde dr bana direkt magnezyumu(toz halinde suyla karıştırıp içiyorsun) ihmal etme dedi. ben de bir ara ihmal etmiştim bırakmıştım yani:) sonra kramplar başlayınca daha çok bacaklarda karında gerinme kasılma gibi tuhaf şeyler oluyordu hatta zeytinyağ sürdüm orayada hemen magnezyuma geri başladığımı söyledim. iyi de geldi rahatlattı.. kasılma gerilme kramp yok şuan.. ama cts gününün yorgunluğunu henüz atlatıyorum:)
sorma ne yanıma yatacağımı ben de bilmiyorum. yemekte cacık yemiştim de dün nasıl uyuduğumu bilmiyorum. yoğurt vs tavsiye ederim. içini de serinletiyor. uyutuyorda:) dönüp durmuyorsun.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar 1 haftadır yoktum aolusum amelıyat oldu şükür bıttı hersey sizlerde ne var ne yok şeker yüklemesi yaptırdım bu arada yüksek çıktı bakalım bu hafta kendı doktoruma gıdıcem bıde orda yaptırayım ayyy çok stresli bir haftaydı
Haftasonu misafir vardı ya ev işi yordu biraz. Kızım şu an hareket ediyor çok şükür iyidir o zaman inş di mi? Gene de arıyım mı doktoru acaba bilemedim?
günaydın,
kramplar uzun zamandır bende de oluyor, çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne diyecek,
öksürdüğümde veya hapşırırken ayaklarımı karnıma doğru topluyorum , birkez karnıma öyle bir ağrı girmiştiki kanepeden yere inip kıvranmıştım
Ben de öksürmeye hapşırmaya korkar oldum. Ama şu an çok hareketli kuzum hatta hoplatıyor karnımı resmen iki gündür sanki kuvvetli vuruyor gibi bir de kendini hoplatıyormuş gibi hissediyorum önceden az az vururdu.iyidir inşallah kramp ağrısı hala az var yatıyorum.
Evt cnm maalesef karninda ölmüs,3 hfta sonra kontole gttiginde ogrenmis durumu doktorlar kendisinin yasamadinin mucize oldugunu solemisler...nedenini bilmiyoruz ama cok uzgun tabi ölü dogum aptirmisla, efulim ailesinin yabninda avusturyadaydi heralde, bebek turkiyeye gonderilmis eşi defnedicekti...bende dun ogrendim face te kutsal haber vermisti dunden beri pek kendimde diilim cok uzgunum
Gunaydin kizlar, seker yuklemesine geldik saglik ocağı ana baba gunu gbi, o sekerli suyu ictm smdi bekliyoruz bakalm eve de gondermio hemsire, köskös oturuoz buradainsallah normal cikar her sey
günaydın kızlar hayırlı sabahlar 1 haftadır yoktum aolusum amelıyat oldu şükür bıttı hersey sizlerde ne var ne yok şeker yüklemesi yaptırdım bu arada yüksek çıktı bakalım bu hafta kendı doktoruma gıdıcem bıde orda yaptırayım ayyy çok stresli bir haftaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?