tekme atarken hemen eşimi çağırıyorum görsün diye ama babası gelince duruyor oğluşum, konuşurkende duruyor, bu yüzden o hareket ederken hiç sesimi çıkartmadan izlemeye çalışıyorum, sizinkide konuştuğunuzda hareket etmeyi bırakıyormu?
Bu yanma tam olarak nasil bsy? Bende de oluo bzn ama az oluo, ne kdr olunca fitil almak gerekli acaba??inşallah canım çok sağol Allahım sağlıkla almayı nasip etsin bebeğini kucağını ben çok su içiyorum günde 3lt geçiyor ama yine de yanma oldu şimdi içinde 2 tane olan bir fitil verdi doktor 3 gün arayla kullanıcam bakalım umarım geçer
Ne diyorsun , çok üzüldüm Rabbim sabır versin Amin
Herkese günaydın arkadaşlar...
Günaydın Herkese ..efulim için çok üzüldüm Allah sabır versin şimdi okudum sizden..Gerçekten çok üzücü birşey Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır hayırlısı ile..
Kızlar ben birşey sormak istiyorum.50 gr şeker yüklemesi yapıldı bana açlık kan şekeri 76 çıktı 1. saat sonundaki değer ise 131 çıktı.Referans değerleri yazmamışlar acaba normal mi bana biraz yüksek geldi ama bilemiyorum tabii doktora yazdım ama merak ediyorum yaptıranlar yorum yapabilir mi?
Kızlar şimdi okudum eFulim i ya çok üzüldüm kaç haftalıktı biliyor musunuz? Allah sabır versin. Allah tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah. İnsanın elinden bir şey gelmiyor işte Allah a dua etmekten başka.
günaydın kızlar ,
herkes için sağlıklı , huzurlu bir gün ve hafta dilerim
efulimi tanımıyordum ama çok üzüldüm, rabbim yardımcısı olsun
Çok üzüldüm canım ya ama hiç hareket etmeyince kızı noluyor ya falan dememiş mi? 3 hafta yani az bir süre de değil. Biz burda birgün hareket etmese direk endişeleniyoruz. Bende dünden beri baya etkisinde kaldım aslında cokta düşünmek istemiyorum korkuyorum basımıza gelir diye. Rabbim sabır versin Rabbim dayanma gücü versin cpk zor birsey.
Bizim kizmz da oyle :)) babasi hissetsn diye hic knsmadan el kol hareketyle anlasiyorzcaktrmadan gelip elini koyuyo karnima ancak o zaman hissediyo:)) bazen elini koyunca da harekete devam etmiyo, onu da hissedio heralde??
tekme atarken hemen eşimi çağırıyorum görsün diye ama babası gelince duruyor oğluşum, konuşurkende duruyor, bu yüzden o hareket ederken hiç sesimi çıkartmadan izlemeye çalışıyorum, sizinkide konuştuğunuzda hareket etmeyi bırakıyormu?
Valla ben özellikle çok oturduğumda şişiyor. Bir de bacak bacak üstüne atınca da oluyormuş. Kendimi bazen o pozisyonda bulup düzeltiyorum ama yine de etkiliyor demek ki. Ama artık dün dayanamayıp terlikle gittim işe. Rahat ettim öyle olunca
aynen oluyor canım. babası daha bir kez tekmeyi farketti. tekmeliyor bak diyorum geliyor kızımda hareket yok. elini koyu bekliyor yok yok..
vur kızım tekme at vs diyo kızım hiç oralı değil. :)
ben konuşuyorum hareketlendiriyorum o gelince duruyor yani..
Allahn arkadaşımıza sabır versinçok üzüldüm valla ayrıca da korktum aynı şeyin başıma gelmesinden çünkü benim bebeiş çok hareketli değil galiba az hissediyorum.Çok üzüldüm canım ya ama hiç hareket etmeyince kızı noluyor ya falan dememiş mi? 3 hafta yani az bir süre de değil. Biz burda birgün hareket etmese direk endişeleniyoruz. Bende dünden beri baya etkisinde kaldım aslında cokta düşünmek istemiyorum korkuyorum basımıza gelir diye. Rabbim sabır versin Rabbim dayanma gücü versin cpk zor birsey.
:)) şimdidden naz yapmaya başlamış senin bebişBizim kizmz da oyle :)) babasi hissetsn diye hic knsmadan el kol hareketyle anlasiyorzcaktrmadan gelip elini koyuyo karnima ancak o zaman hissediyo:)) bazen elini koyunca da harekete devam etmiyo, onu da hissedio heralde??
Benim bir daha şişmedi Allaha şükür. Çünkü daha erken şimdiden böyle olursa yandıkinşallah senin de şişmez canım, ayağının altına tabure koy otururken.
Benim daha önce bacaklarımda olmuştu aile hekimi magnezyum tozdan yazmıştı ama ben hiç içmedim tereddüt ettim muz süt falan azaldı sonra bu sabah karnımda olunca korktum ama kızım hareket etti biraz önce şükür. Haftasonu yoruldum ben de bir de gece uykuluyken şiddetli öksürdüğümü hatırlıyorum o mu yaptı acaba? Şimdi annemi çağırdım bugün dinlencem bir şey yapmıcam.
Gece ben de ayran veya süt içiyorum ama uyurken bile korkuyor insan aman şöyle yatsam ne olur kızımı sıkıştırmayayım diye. Bu arada bazen benim karnımın bir tarafını acayip şişiriyor bebişim sana da oluyor mu buda normal di mi? İnsanın ilk gebeliği olunca böyle oluyor galiba
geçmiş olsun ,inşallah 100 gr gerek kalmaz,
göbişede maşallah :)
Canım cpk gecmiş olsun yat dinlen inşallah ikincisine gerek kalmaz amanda aman fotoğrafta koymuş maşallah size :)) evet yüklemeden sonra boyle bir durumla karsılasılıyormuş inşallah hemen geçer canım
Geçmiş olsun canım şeker yüklemesi sınırın biraz üstünde çıkmış. İnşallah 100lük yüklemede normal çıkar. Strese girme tamam mı. Şekeri de azalt. Bende de çıkabilir bakalım cumayı bekliyorum. İdrar tahlilinde de bakteri çıkmış. İnşallah antibiyotikle düzelecektir canım olabiliyor böyle şeyler hamilelikte. Ben de idrar tahlili sonucumu göstericem cumartesi günü doktora. Bakalım bende çıktı mı bir şey. Ayy ne zormuş hamile olmak. Her ay yeni bir şey çıkıyor. Göbişin de çok tatlı maşallah size annesi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim sana da hayirli ramazanlar...ben sekerijin yuksek oldugnu sanmiyorum zaten sinir 140 belki 100 luge bile gerek duymaz doktorun ki insallah duymaz o igrenc biseybu aralar idrar testi yaptiran herkeste bakteri cikiyo hayirdir insallah bnde yaptiricam ya merak ettim... Gobusine de bayildimm minicik masallah:) moraliji bozma dinlen biraz tatlimm
geçmiş olsun canım.. şeker yüklemesi yaptırınca oluyormuş. bu sıcakta bir de şeker yüklemesinin elbette etkileri olacak bu yüzden birşey diyemiyorum. bol su iç ve yoğurt ye.. şekeri azaltıyor....
Aynen canım. Kendini hoplatıyor hoplatıyor hadi kızım babaya da yap diyorum adam elini koyuyor tık yok. Anneme de aynısını yapıyor. Ben de sessizce uzanınca kitap falan okurken hareketleniyor. Hele dışardaysam güm içinde hiç duymuyorum o zamsn hareketlerini. Bu arada dinlendim banyo yaptım ama hala karnım bir garip bugün gergin ağrı var gibi de yok gibi de. Büyüyor mu karnım acaba diyorum?
Arkadaşım benimi çağırdı :) iş yerinde k.k giremiyordum , nasıl olduysa bir deneyim dedim olduuuuu. Çok mutlu oldum :)
Çilek mobilyadan beyb coton modelinin karyolasını aldık canım , yani siparişini verdik hayırlısı bakalım . Yatak bir firma ile anlaşacağız
Birde park yatak var , oda yapmayacağım. İlerde çocuk odası yaparım kısmetse ...
çok şükür canım. yavrularımızın allah bize bağışlasın..
her gün alamıyorsan da bir gün de olsa alsan onun bir sakıncası yok faydası var. dinlen bakalım geçer inşallah
evet bir tarafı şişiriyor. demek ki o tarafa yoğunlaşıyor..
yani sol tarafa yatıyorum ya ister istemez karnım yatağına değiyor. değmemesini sağlıyordum o zaman böyle düşünce de sıçrayıp kalkıyordum. üstüne yatıyor muyum diye.
ama şimdi ister istemez yatağa değiyor. daha az çekiyorum kendimi. inşaallah birşey olmaz..
dr solda yat dedi. ama solda yatarken bazen kalbim sıkışıyor.. o yüzden hafif sırt üstüne dönüyorum.
dr a o gün kordon dolanmasından korkuyorum vs dedim. o dedi çok sıkıntı yapmaz doğum esnasında bize sıkıntı oluyor yoksa bebek onunla ister istemez oynuyor tutuyor çekiyor diyo.. :) boğazını çok sıkmadığı müddetçe dolanmanın zararı olmaz diyor.. kuzenimin eşi o nedenden dolayı bebeğini kaybetti. çok korkuyorum ben.. biraz rahatlattı... allaha emanet yavrularımız.. dediğiniz gibi ilk gebelik olunca özellikle benim gibi 35 yaşından sonra ilki düşük olunca insan herşeyden korkuyor.
hayırlısıyla yavrularımızı sağlıcakla doğuralım..
İlaç dozumuz inşallah düşürülür canım. Bence düşürülür. Bana hamile değilken 25 mg yetiyordu. Hamile kalınca yetmedi. Bi de zaten hamile değilken tsh 4-5 arası olsa yetiyor. Şimdi mecbur 2 buçuk altında tutuyoruz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
büyüdüğü içinde olabilir, ben karnım ağrıdığında veya gerildiğinde saf zeytinyağı ile masaj yapıyorum,
Günaydın herkese,
Ben bugün bir başka hissediyorum kendimi kızlar ve şu anki hislerimi en iyi siz anlarsınız biliyorum. Bugün 27.haftamızın ve tatilimin ilk günü!
Acısıyla tatlısıyla, bulantısıyla yorgunluğuyla bir seneyi ve kızımla beraber bir dönemi tamamladık dün ve bugün itibariyle dinlenme ve gün sayma dönemine geçtik çok şükür. Okulun kapanması ve 7.ayımıza girmiş olmak beni ekstra heyecanlandırdı çünkü gül yüzlü cennet kokulu miniklerimize kavuşmamız için artık son 2-5 /3 ayımız.:) Alllah hepimize vaktinde ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bu arada çalışan arkadaşlarıma da Allah yardım etsin, inşallah siz de en kısa zamanda siz de izne ayrılırsınız ve burda rahat rahat paylaşımlarda bulunuruz.
Bu da bizden gelsin :) 27. haftada Elif'canım ve ben
Eki Görüntüle 1171360
aynen oluyor canım. babası daha bir kez tekmeyi farketti. tekmeliyor bak diyorum geliyor kızımda hareket yok. elini koyu bekliyor yok yok..
vur kızım tekme at vs diyo kızım hiç oralı değil. :)
ben konuşuyorum hareketlendiriyorum o gelince duruyor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?