2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bizim kizmz da oyle :)) babasi hissetsn diye hic knsmadan el kol hareketyle anlasiyorz caktrmadan gelip elini koyuyo karnima ancak o zaman hissediyo:)) bazen elini koyunca da harekete devam etmiyo, onu da hissedio heralde??

Bu yanma tam olarak nasil bsy? Bende de oluo bzn ama az oluo, ne kdr olunca fitil almak gerekli acaba??

Ne diyorsun , çok üzüldüm Rabbim sabır versin Amin

Maalesef cnm... Aminn...

Herkese günaydın arkadaşlar...

Gunaydinn tatlim nasil oldun sen agrilarin baya gecmistir artik dimi diyet nasil gidiyo?

Amin cnm... 140 in ustunde olunca ikinci yuklemeyi yapiyolar cnm korkma sonucun gayet guzel

Aminn cnm...

günaydın kızlar ,

herkes için sağlıklı , huzurlu bir gün ve hafta dilerim

efulimi tanımıyordum ama çok üzüldüm, rabbim yardımcısı olsun

Gunaydin canim...aminn...

Bende hareketlerini hissetmemesine sasirmistim ama bebek 18. Haftada ölmüs canim muhtemelen o zamana kdr zaten cok fazla hissetmemisti yani bizim suanda hissettigimiz kadar yogun hissediyo olsaydi eminim anlardi, riskli bi gebelik geciriyodu cok zor bi durum Allah yardimcisi olsun insallah sen de cok dusunup moralini bozmamaya calis sadece dualarimizda eksik birakmayalim efulimi

Bizim kizmz da oyle :)) babasi hissetsn diye hic knsmadan el kol hareketyle anlasiyorz caktrmadan gelip elini koyuyo karnima ancak o zaman hissediyo:)) bazen elini koyunca da harekete devam etmiyo, onu da hissedio heralde??

bizde el kol hareketleriyle anlaşmaya çalışıyoruz :)) çok komik oluyor, kuzucuklar yaaaa şimdiden çok tatlılar :))

aynen oluyor canım. babası daha bir kez tekmeyi farketti. tekmeliyor bak diyorum geliyor kızımda hareket yok. elini koyu bekliyor yok yok..
vur kızım tekme at vs diyo kızım hiç oralı değil. :)

ben konuşuyorum hareketlendiriyorum o gelince duruyor yani..

Benim bir daha şişmedi Allaha şükür. Çünkü daha erken şimdiden böyle olursa yandık inşallah senin de şişmez canım, ayağının altına tabure koy otururken.

gerçektende bizi dinliyorlar :))
ben istiyorum ki babasıda oğluşunu hissetsin ona dokunsun ama pek bi nazlı bizimkiler,
bu arada eşim ilk hissettiğinde çok garip olmuştu,elini çekip 2 adım geriye kaçmıştı :)))) kalp atışı gibi demişti ve çok gülmüştüm, şimdi alıştı çağırıca koşa koşa geliyor

Allahn arkadaşımıza sabır versinçok üzüldüm valla ayrıca da korktum aynı şeyin başıma gelmesinden çünkü benim bebeiş çok hareketli değil galiba az hissediyorum.
:)) şimdidden naz yapmaya başlamış senin bebiş
Benim bir daha şişmedi Allaha şükür. Çünkü daha erken şimdiden böyle olursa yandık inşallah senin de şişmez canım, ayağının altına tabure koy otururken.

benimde şişiyor ama iş günlerimde sürekli ayaklarmızı sallayarak oturuyoruz havalar sıcak o yüzden şişiyor. ama evde çok rahatım hiç hamilem değil gibi hafif :))

çok şükür canım. yavrularımızın allah bize bağışlasın..

her gün alamıyorsan da bir gün de olsa alsan onun bir sakıncası yok faydası var. dinlen bakalım geçer inşallah

evet bir tarafı şişiriyor. demek ki o tarafa yoğunlaşıyor..

yani sol tarafa yatıyorum ya ister istemez karnım yatağına değiyor. değmemesini sağlıyordum o zaman böyle düşünce de sıçrayıp kalkıyordum. üstüne yatıyor muyum diye.
ama şimdi ister istemez yatağa değiyor. daha az çekiyorum kendimi. inşaallah birşey olmaz..

dr solda yat dedi. ama solda yatarken bazen kalbim sıkışıyor.. o yüzden hafif sırt üstüne dönüyorum.

dr a o gün kordon dolanmasından korkuyorum vs dedim. o dedi çok sıkıntı yapmaz doğum esnasında bize sıkıntı oluyor yoksa bebek onunla ister istemez oynuyor tutuyor çekiyor diyo.. :) boğazını çok sıkmadığı müddetçe dolanmanın zararı olmaz diyor.. kuzenimin eşi o nedenden dolayı bebeğini kaybetti. çok korkuyorum ben.. biraz rahatlattı... allaha emanet yavrularımız.. dediğiniz gibi ilk gebelik olunca özellikle benim gibi 35 yaşından sonra ilki düşük olunca insan herşeyden korkuyor.

hayırlısıyla yavrularımızı sağlıcakla doğuralım..

Son düzenleme:
Efulim arkadasimiz icin cok uzuldum Rabbim tez vakitte hayirli saglikli bi evlat nasip edip acilarini unutturur insallah cok zor bi durum Allah dayanma gucu versin insallah.
ben de yarin radyolog a kontrole gidecegim insallah hersey yolundadir yavrumun gelisimi normal gidiyodur cok korkuyorum dualarinizi ksik etmeyin ...

günaydın kızlar efulim için çok üzüldüm Rabbim kimsenin başına vermesin
tekmelerden konuşulmuş dün benimki içerde napıyo bilmiuyorum ama iyice sağ köşeye sıkışıyo ve canımı çok acıtıyor eşim geldi elini koydu hadi oğlum diğer taraflara bi bak gel diye o okşadıkça yavaş yavaş kaçıyo sıpa şimdiden çok şekerler maşallah hepimize kavuşmakta nasip olsun kaçtım ben kızlar malum kpss derdim var ders çalışmam lazım belki oğlumun nasibine olur bu kez

geçmiş olsun ,inşallah 100 gr gerek kalmaz,
göbişede maşallah :)

inşallah canım. çok teşekkür ederiz teyzesi

Canım cpk gecmiş olsun yat dinlen inşallah ikincisine gerek kalmaz amanda aman fotoğrafta koymuş maşallah size :)) evet yüklemeden sonra boyle bir durumla karsılasılıyormuş inşallah hemen geçer canım

Canım size yazdıktan sonra uyumuşum bütün gün sersem gibiydim, biraz da moralim bozuldu sanırım doktorumla konuşucam ama kesin ikinciyi ister benimki çok teşekkür ederim.

canım ben tatlı yemem ki doğru düzgün testten önceki akşam yemiştim bi ondan mı oldu nedir :26: maalesef iş yeri tuvaletlerimiz çok temiz değil, çok dikkat ediyorum ama ondan olduğunu düşünüyorum. Neyse artık napalım başa gelen çekilir :) teşekkür ederiz teyzoşu :)

ay benim doktorum kesin ister canım ya çok temkinli :/ ay tatilden mi oldu yoksa iş yerinden mi bilemedim ya üff ikisi üstüste geldi sinir oldum. Yaptır canım özellikle bu haftalarda oluyomuş ne alaka bilmiyorum ama.

ay minicik mi diyosun bana kocaman geliyor sağal canım benim, senin göbüş de çok tatlıydı, maşallah kilo bi tek göbekte toplanmış

geçmiş olsun canım.. şeker yüklemesi yaptırınca oluyormuş. bu sıcakta bir de şeker yüklemesinin elbette etkileri olacak bu yüzden birşey diyemiyorum. bol su iç ve yoğurt ye.. şekeri azaltıyor....

Çok sağol canım, evet suyu arttırmam lazım..

Aynen canım. Kendini hoplatıyor hoplatıyor hadi kızım babaya da yap diyorum adam elini koyuyor tık yok. Anneme de aynısını yapıyor. Ben de sessizce uzanınca kitap falan okurken hareketleniyor. Hele dışardaysam güm içinde hiç duymuyorum o zamsn hareketlerini. Bu arada dinlendim banyo yaptım ama hala karnım bir garip bugün gergin ağrı var gibi de yok gibi de. Büyüyor mu karnım acaba diyorum?

büyüdüğü içinde olabilir, ben karnım ağrıdığında veya gerildiğinde saf zeytinyağı ile masaj yapıyorum,

oleey çok sevindim :) Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla yatmayı nasip etsin Allah daha ne olsun canım bi tek dolap almıyosun sanırım değil mi?

Hala foto yok yalnız

Amin. Aslında rahat olmak lazım bu sene bizim okulda 5 tane arkadaşım doğum yaptı. İçlerinden biri nasıl rahattı anlatamam ilk bebeği ama ne özele gitti ne stres yaptı. Tek dikkat ettiği kilosuydu bol yürüyüş yaptı ve en rahat doğum onunkisi oldu. Ben sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama yapı olarak hep kaygılı ve korkak biri oldum o yüzden bayağı zor oluyor. Ama gene de kendimi rahatlatan şeyler söylüyorum kendi kendime.sen de rahat olmaya çalış canım.Allah a dua ediyorum inşallah herkes sağlıkla yavrularını kucağına alsın. O günleri görelim hep beraber inşallah.

Canım aslında bende hipertiroid vardı hamile kalmadan 2 gün önce ilacı kesmişti doktor, hamile kalınca eutrox kullanmaya başladım. O yüzden doğumdan sonra ne olur bilmiyorum bu tiroid çok değişik bir hastalık

Canım nasıl tatlı nasıl minnak bir göbüş bu böyle

Ne güzel tatile girmişsin, ben eylülün 19unda ayrılıyorum maalesef izne daha çok var bizim de dün 25.haftamız bitti çok şükür, artık inişe geçtik

Hehehee bende de ayni hikaye.daha once soruyordum esime hissediyormusun, evet diyordu. Bi kere sert bitane vurdu tesaduf adamda tepki yok anlamamis. O zaman ben daha once hissettim dediklerinin saka old. Anladim
Bu arada aranizda en cok kilo alan benim galiba 10 kiloya yaklasiyorum 25. Haftada. Ama goren karin ve gogus harici aynisin diyor nerdeyse. Anlamadim bende biraz dikkat edecem artik.abur cuburu tamamen kesecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…