inşallah canım. çok teşekkür ederiz teyzesi
Canım size yazdıktan sonra uyumuşum bütün gün sersem gibiydim, biraz da moralim bozuldu sanırımdoktorumla konuşucam ama kesin ikinciyi ister benimki çok teşekkür ederim.
canım ben tatlı yemem ki doğru düzgüntestten önceki akşam yemiştim bi ondan mı oldu nedir :26: maalesef iş yeri tuvaletlerimiz çok temiz değil, çok dikkat ediyorum ama ondan olduğunu düşünüyorum. Neyse artık napalım başa gelen çekilir :) teşekkür ederiz teyzoşu :)
ay benim doktorum kesin ister canım ya çok temkinli :/ ay tatilden mi oldu yoksa iş yerinden mi bilemedim ya üff ikisi üstüste geldi sinir oldum. Yaptır canım özellikle bu haftalarda oluyomuş ne alaka bilmiyorum ama.
ay minicik mi diyosun bana kocaman geliyorsağal canım benim, senin göbüş de çok tatlıydı, maşallah kilo bi tek göbekte toplanmış
Çok sağol canım, evet suyu arttırmam lazım..
Maalesef cnm... Aminn...
Gunaydinn tatlim nasil oldun sen agrilarin baya gecmistir artik dimi diyet nasil gidiyo?
Amin cnm... 140 in ustunde olunca ikinci yuklemeyi yapiyolar cnm korkma sonucun gayet guzel
Aminn cnm...
Gunaydin canim...aminn...
Bende hareketlerini hissetmemesine sasirmistim ama bebek 18. Haftada ölmüs canim muhtemelen o zamana kdr zaten cok fazla hissetmemisti yani bizim suanda hissettigimiz kadar yogun hissediyo olsaydi eminim anlardi, riskli bi gebelik geciriyodu cok zor bi durum Allah yardimcisi olsun insallah sen de cok dusunup moralini bozmamaya calis sadece dualarimizda eksik birakmayalim efulimi
benimde şişiyor ama iş günlerimde sürekli ayaklarmızı sallayarak oturuyoruz havalar sıcak o yüzden şişiyor. ama evde çok rahatım hiç hamilem değil gibi hafif :))
Çok şükür canım iyiyim, ağrılarım çok azaldı, diyeti de artık kabullendim, hiç aksatmadan uyuyorum,inşallah 3 hafta sonraki ölçümlerde iyi sonuçlar alırım.
Bugün işe başladım, uzun bir aradan sonra iyi geldi açıkçası, işte zaman daha çabuk geçiyor ama diyeti uygulamak zor...
Buna da şükür deyip, yola devam edyoruz :)
O zaman insallah 100 luk istemez diye dua edelim canim...
10 tane ignem kaldi bikac gun sonra saglik ocagina yazdirmaya gidicem o gun idrar tahlilide yaptirayim bari merak ettim
O zaman insallah 100 luk istemez diye dua edelim canim...
10 tane ignem kaldi bikac gun sonra saglik ocagina yazdirmaya gidicem o gun idrar tahlilide yaptirayim bari merak ettim
Çok şükür canım iyiyim, ağrılarım çok azaldı, diyeti de artık kabullendim, hiç aksatmadan uyuyorum,inşallah 3 hafta sonraki ölçümlerde iyi sonuçlar alırım.
Bugün işe başladım, uzun bir aradan sonra iyi geldi açıkçası, işte zaman daha çabuk geçiyor ama diyeti uygulamak zor...
Buna da şükür deyip, yola devam edyoruz :)
Canım az önce konuştum istedi maalesefyaptır yaptır ihmal etme sakın..
Ay benim eşimde iki gündür İlay mı koysaydık diye tutturdu. Kafamı karıştırdı :s
canım ya daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım yada cevapladınız ben görmedim iğnelerinizi nasıl muhafaza ediyosunuz? ben buzdolabına koyuyorum artık çünkü burası cok sıcak..
Bak şimdi.. Bugüne kadar Hena diye sevdik biz onu, böyle kabullendik İlay da nerden çıkmış
canım ya daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım yada cevapladınız ben görmedim iğnelerinizi nasıl muhafaza ediyosunuz? ben buzdolabına koyuyorum artık çünkü burası cok sıcak..
Gunaydin kizlar ...sabah sabah morelim bozuldu elamanimm bana kafa tutuyor 7 yasindaki ogluma sen niye oruc tutmuyon diyor :) oglum ben kucugum diyor ...elemanda sen kucuksun annen hamile ohhh diyor ..yemek yemesini biliyorsunuz diyor.....valla Sinir oldum ama Allahin hatiri icin sustum oruclu sacmsladi dedim icimden sicaktan oluyordur dedim kendimi teselli ediyorum resmen ..
Niye oruc tutmadiginizin hesabini tutmak ona mi kalmis bosver canim sikma canini Allahim dogumdan sora borclarimzii tutmayi nasip etsin hepimize insallah...o kisinin heralde oruc basina vurmus
Herkese iyi haftalar kızlar ve minnakları
Az önce doktorumla konuştum, 2 hafta sonra 100 mg.lık test yapalım ama %4 ihtimalle yüksek çıkar dedi. İdrarda da bir şey yokmuş, böyle durumlarda vajen olduğunu düşünürüz dedi yani İYE değilmişim çok mutluyuminşallah 100'lük test sonucum da iyi çıkar
Günaydın güzel annelergöbekleri gördüm hepsine maşallah
Gunaydin kizlar ...sabah sabah morelim bozuldu elamanimm bana kafa tutuyor 7 yasindaki ogluma sen niye oruc tutmuyon diyor :) oglum ben kucugum diyor ...elemanda sen kucuksun annen hamile ohhh diyor ..yemek yemesini biliyorsunuz diyor.....valla Sinir oldum ama Allahin hatiri icin sustum oruclu sacmsladi dedim icimden sicaktan oluyordur dedim kendimi teselli ediyorum resmen ..
İyinolmana cok sevindim tatlimm...diyet konusuda da iyi yonunden bakalim kalan aylarda nerdeyse hic kilo almayanilirsin bu super olur...simdiye kdr kac kilo aldin cnm? Bide sen igneyi gobegine mi yapiyosun yaparken senin bebis de tekmeliyor mu igne yaptigin yeri?
Hadi yaa tuhhneyse basa gelen cekilir tatlim napicaksin bari 2 hfta yedigine ictigine dikkat et bnce seker flan cikmayacak ama yine de dikkat et sen tatlim
bende aynen boyle dedim :) nerden bulduysa anlamadım eskiden listede ilay da vardı ama kurada hena cıktı :) yok ya hena dan ilaya donemiyorum zaten ben Henam o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?