2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

O zaman insallah 100 luk istemez diye dua edelim canim...
10 tane ignem kaldi bikac gun sonra saglik ocagina yazdirmaya gidicem o gun idrar tahlilide yaptirayim bari merak ettim

Çok şükür canım iyiyim, ağrılarım çok azaldı, diyeti de artık kabullendim, hiç aksatmadan uyuyorum,inşallah 3 hafta sonraki ölçümlerde iyi sonuçlar alırım.

Bugün işe başladım, uzun bir aradan sonra iyi geldi açıkçası, işte zaman daha çabuk geçiyor ama diyeti uygulamak zor...

Buna da şükür deyip, yola devam edyoruz :)

benimde şişiyor ama iş günlerimde sürekli ayaklarmızı sallayarak oturuyoruz havalar sıcak o yüzden şişiyor. ama evde çok rahatım hiç hamilem değil gibi hafif :))

Canım benim de iş yerinde sürekli oturduğum için ve servisle gidip geldiğim için şişiyor ama haftasonları iyi baya. Şimdi tabure aldım masamın altına, uzatıcam artık ayaklarımı inşallah işe yarar.

Canım benim tekrar tekrar geçmiş olsun.. Diyet için de hiç sıkma canını iyi yönünden bak, kilo almayacaksın bizim gibi :) gerçi benim de 50 lik testim sınırda çıktı bakalım ne olucak

Herkese iyi haftalar kızlar ve minnakları

Az önce doktorumla konuştum, 2 hafta sonra 100 mg.lık test yapalım ama %4 ihtimalle yüksek çıkar dedi. İdrarda da bir şey yokmuş, böyle durumlarda vajen olduğunu düşünürüz dedi yani İYE değilmişim çok mutluyum inşallah 100'lük test sonucum da iyi çıkar

Gunaydin kizlar ...sabah sabah morelim bozuldu elamanimm bana kafa tutuyor 7 yasindaki ogluma sen niye oruc tutmuyon diyor :) oglum ben kucugum diyor ...elemanda sen kucuksun annen hamile ohhh diyor ..yemek yemesini biliyorsunuz diyor.....valla Sinir oldum ama Allahin hatiri icin sustum oruclu sacmsladi dedim icimden sicaktan oluyordur dedim kendimi teselli ediyorum resmen ..

O zaman insallah 100 luk istemez diye dua edelim canim...
10 tane ignem kaldi bikac gun sonra saglik ocagina yazdirmaya gidicem o gun idrar tahlilide yaptirayim bari merak ettim

canım ya daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım yada cevapladınız ben görmedim iğnelerinizi nasıl muhafaza ediyosunuz? ben buzdolabına koyuyorum artık çünkü burası cok sıcak..

İyinolmana cok sevindim tatlimm...diyet konusuda da iyi yonunden bakalim kalan aylarda nerdeyse hic kilo almayanilirsin bu super olur...simdiye kdr kac kilo aldin cnm? Bide sen igneyi gobegine mi yapiyosun yaparken senin bebis de tekmeliyor mu igne yaptigin yeri?

Canım az önce konuştum istedi maalesef yaptır yaptır ihmal etme sakın..

Hadi yaa tuhh neyse basa gelen cekilir tatlim napicaksin bari 2 hfta yedigine ictigine dikkat et bnce seker flan cikmayacak ama yine de dikkat et sen tatlim

canım ya daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım yada cevapladınız ben görmedim iğnelerinizi nasıl muhafaza ediyosunuz? ben buzdolabına koyuyorum artık çünkü burası cok sıcak..

Cevap yazmistim canim gormemissin valla benimkiler disarda ama cok sicak eczaciya sorcaktim simdi hatirlattigin ii oldu bi arayayim kadini... İgnenin icinde saklama kosullarinda 25 derece altinda saklayinizdondurmayiniz yaziyo ama dur arayayim hemen haber vericem cnm

Bak şimdi.. Bugüne kadar Hena diye sevdik biz onu, böyle kabullendik İlay da nerden çıkmış

bende aynen boyle dedim :) nerden bulduysa anlamadım eskiden listede ilay da vardı ama kurada hena cıktı :) yok ya hena dan ilaya donemiyorum zaten ben Henam o benim

Niye oruc tutmadiginizin hesabini tutmak ona mi kalmis bosver canim sikma canini Allahim dogumdan sora borclarimzii tutmayi nasip etsin hepimize insallah...o kisinin heralde oruc basina vurmus

Aradim eczaciyi canim kesinlikle donmamasi gerekiyo onyuzden buzdolabina guvenemeyiz koymayin sakın dedi...ya klima calisan bi odada ya da karanlik bi yerde saklayin dedi yani illa 25 derecede ilmasi gerekmiyo 30 derece olabilir ama 40 derece sicakliklari bulmasin dedi...walla napcaz bilmiyorum ben kalan aylarda 1 kutu 1 kutu mu alsam acaba diye dusunuyorum

Niye oruc tutmadiginizin hesabini tutmak ona mi kalmis bosver canim sikma canini Allahim dogumdan sora borclarimzii tutmayi nasip etsin hepimize insallah...o kisinin heralde oruc basina vurmus

Amin cnmmm..bencede basina vurmus oruc ..

Çok sevindim canım,inşallah şeker testinin sonucu da iyi çıkar ve hiç esime vs. gerek kalmaz...

Ayy ben senden daha sinir oldun ya..haddini bilsin..ona mi kalmis insanlari yargilamak..Allah ve onun elcisi bile "niye?" Sorusunu sormamistir eminim. Gereksiz insan. Canim sen de altta kalma bi daha..senin yerine ben gelip bulacam o gereksizi neredeyse

Aynen canım yapacak bir şey yok dikkat edicem evet, hergün karpuz yemesem iyi olacak :26:

bende aynen boyle dedim :) nerden bulduysa anlamadım eskiden listede ilay da vardı ama kurada hena cıktı :) yok ya hena dan ilaya donemiyorum zaten ben Henam o benim

:) aklın yolu bir :) benimki de bazen soranlara şimdilik Masal diyordu, en sonunda birgün ne demek şimdilik dedim, Masal olacak işte o kadar dedim :) belki daha güzelini buluruz dedi, onu ikinciye sakla dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…